Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap irtam;Én mikor a saját egységem ki van jelölve nyomva tartom a jobb gombot és az ellen fölé viszem a kurzort.Ilyenkor kiirja az egységre hato bonuszokat és a támadás sikerének az esélyeit is.Aztán ha tetszenek a számok,akkor elengedem a gombot,ha nem akkor vissza a kurzort az egységemre és esetleg puhitom egy katapulttal vagy más collateralt okozo egységemmel
Sziasztok, hogy lehet megnézni egy csata kimenetetlének százalékos esélyét. Én úgy emlékszem hogy shift+klikk az ellenfélre a unitommal, tegnap próbáltam is de nem sikerült
Igen megy. Kicsit más beállítások kellenek neki, de érdemes vele próbálkozni.
Sajnos nagyon elkelne már egy rendes programozó a Firaxisnál! Persze más megcsinálni egy kis fixet, meg egy ekkora hatalmas progit manegelni mint a Civ, de akkor is.
Sajnos nagyon elkelne már egy rendes programozó a Firaxisnál! Persze más megcsinálni egy kis fixet, meg egy ekkora hatalmas progit manegelni mint a Civ, de akkor is.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
az 1.52 alatt hasznalod a harkonnent? gond nelkul megy? mert a forumban azt irja, hogy nem tamogatja, bar tobben is jeleztek, hogy fut alatta.
na ja, tamadni csak pontosan, szepen. nem vagyok a haboru hive (eljen a space race, vagy a cult vict.), en minimum ket izmos sereggel szoktam tamadni, ugy hogy egy sereg a hatorszagban teblabol. ez utobbi egesz addig, mig nem latom, hogy siman gyozok es tudom, hogy mashonnet nem er tamadas. bar a legjobb stealth bomberekkel megpuhitani az ellent, aztan modern armourokkal elfoglalni a varosait. csak az a vacak lazadas ne lenne.... hiaba van penzem, nem tudom felgyorsitani a theatre, templom epitest.
szerencsere anyagint mindig meg tudom ugy oldani, hogy max. 80-90% -on kelljen a tudomanyt tartanom. sot soxor 100%-on is jon be a penz es kozben 3-4 kor alatt felfedezek egy egy tudomanyt. volt mar az is bajom, hogy tul gyorsan akartak vmit kifejleszteni es vissza kellett fognom a fejlodest, hogy az utolso korben minimumra vitt tudomannyal sok penzt kasszirozzak be. 😊
egy kerdes: tegnap az egyik varosomban ket plain, megmuvelve, kulonbozo kajat hozott. az egyiken 3, a masikon 4 volt. ez mitol lehet? nem lattam kulonbseget, ha csak nem azt, hogy az egyik viz mellett volt kozvetlenul (oldalan folyt), a masik meg csak a "sarkat" erintette, ha jol emlexem. ettol lehet?
szerencsere anyagint mindig meg tudom ugy oldani, hogy max. 80-90% -on kelljen a tudomanyt tartanom. sot soxor 100%-on is jon be a penz es kozben 3-4 kor alatt felfedezek egy egy tudomanyt. volt mar az is bajom, hogy tul gyorsan akartak vmit kifejleszteni es vissza kellett fognom a fejlodest, hogy az utolso korben minimumra vitt tudomannyal sok penzt kasszirozzak be. 😊
egy kerdes: tegnap az egyik varosomban ket plain, megmuvelve, kulonbozo kajat hozott. az egyiken 3, a masikon 4 volt. ez mitol lehet? nem lattam kulonbseget, ha csak nem azt, hogy az egyik viz mellett volt kozvetlenul (oldalan folyt), a masik meg csak a "sarkat" erintette, ha jol emlexem. ettol lehet?
Akor írok most egy kis tapasztalatot.
Az 1.52-höz írt Realism modot tesztelgetem monarch szinten (most tényleg az a szint😉
Az elõzõ játéknál alkalmazott stratégiám itt is bejött, bár a mod elég durván visszaveszi a fejlõdést, de azért most is beiindulni látszik a dolog.
Egy jó ezer évvel késõbb tudok csak igazán szemét módon terjeszkedni. Most vagyok 1250 körül. Korábban a lovagokra, majd a lovasságra ráhajtva erõs katonai fejlõdést tudtam produkálni.
Minek után még korábban néhány várossal a római légiósaim segítségével kiegészítettem a birodalmamat, kénytelen voltam a játékban vezetõ Frigyesnek neki menni (egyszerûen útban volt!). Volt egy próbálkozásom arra nézve, hogy a légiós sereget ráküldöm, aztán majd ha jönnek a fejlettebb egységek akkor azokkal folytatom. Nos ez most sem jött be.
Végül egy napi próbálkozás után feladtam, mert rájöttem, hogy nem jó ötlet ha beáldozom az egységeimet az elsõ 2 városánál, mert akkor nem lesz senki aki felfogjon egy ellentámadást, és akkor még hol van a többi városa! Ezért azt az idõt amit, amúgy is csak piszmogással töltöttem volna a visszatöltés után (bocs😉 értelmesebben használtam fel.
Összegyûjtöttem annyi lovagot és katapultost, hogy ne legyen semmilyen gondom egy város védelmével. Ezt segítette az is hogy hiába ez a Frigyes gyerek vezette az éremtáblázatot, még nálam is elmaradottabb volt technikailag, ha nem is sokkal.
Szal olyan 1100 körülre megsemmisítettem. Még egy jó száz év kellett, hogy a benyelt városokat megeméssze a birodalmam és valami értelmes képet mutassanak.
És ekkor jött az újabb probléma!
A jólfejlett német városok korábban igen csak elnyomták a kontinens partvidékén tanyázó 2 indián népcsoporthoz tartozó városokat. A német birodalom összeomlásakor ezek a jól megmûvelt területeken kultúrálisan hízásnak indultak. Na most az a tény, hogy a program a német birodalom megsemmisülésével minden az új városaimban többséget alkotó "kisebbségit" a közelben levõ indiánok szerint minõsített át németbõl aztékká, kultúrálisan igen csak bezavart.
Ráadásul ez a Montezuma srác is neki állt erõsködni. Szal megint csak összeveszés lesz!
Most a nacionalizmus-military tradition-gunpowder hármasra rágyúrva sikerült "halálos fegyvert" kovácsolni a lovasság alakjában. Akiket az ágyúkkal felupgrédelt egységeim támogatnak a városok ostromakor.
Közben a progi még 1-2 bónuszt is bedobott többek között egy nagypróféta személyében, akinek segítségével a költségvetést sikerült egyensúlyba hoznom. A Tadzsmahal is jókor indította meg az elsõ aranykoromat.
Eddig a háború alatt, a városok elfoglalása igen csak jól hozott a konyhára. Városonként átlagban olyan 600 pénzt kaptam. Ebbõl a háború alatt viszonylag magasan tudtam tartani a kutatást még úgy is hogy folyamatosan 60-90 pénz minuszom volt körönként! A háború végével viszont az "összekuporgatott" 3000 pénzem szépen fogyásnak indult. Szal épp jókor jött a próféta, aki felépítette a konfúciánus pagodát (vagy mifenét) és most már rendesen tejelnek a városok. A 3000 pénzt meg elköltöttem az egységeim ápgrédelésével, sajna még nem is volt teljesen elég. Közben rájöttem, hogy az orosz Nagy Pétert is meg fogom tudni fejni. A Militari tradition eladásával még jó néhány ezrest kapok, amivel a többi egységemet is feltápolom.
Közben szép lassan átvettem a vezetést is a ponttáblázaton.
Ma még csináltam egy próbatámadást, nem könnyû eset ez az azték gyerek, de most látom mi a fõ csapásirány.
Szal a lényeg, hogy akkor én is mondjak okosat:
1. A háború igen csak jól hoz a konyhára!😉))
2. De nem szabad értelmetlen toszogatásba bocsátkozni. Össze kell gyûjteni 2-3 nagyobb sereget és gyorsan, minnél hatékonyabban lerohanni az ellent. Közben hátulról folyamatosan gyártani az utánpótlást a veszteségek pótlására, meg az új városok helyõrségének.
Az 1.52-höz írt Realism modot tesztelgetem monarch szinten (most tényleg az a szint😉
Az elõzõ játéknál alkalmazott stratégiám itt is bejött, bár a mod elég durván visszaveszi a fejlõdést, de azért most is beiindulni látszik a dolog.
Egy jó ezer évvel késõbb tudok csak igazán szemét módon terjeszkedni. Most vagyok 1250 körül. Korábban a lovagokra, majd a lovasságra ráhajtva erõs katonai fejlõdést tudtam produkálni.
Minek után még korábban néhány várossal a római légiósaim segítségével kiegészítettem a birodalmamat, kénytelen voltam a játékban vezetõ Frigyesnek neki menni (egyszerûen útban volt!). Volt egy próbálkozásom arra nézve, hogy a légiós sereget ráküldöm, aztán majd ha jönnek a fejlettebb egységek akkor azokkal folytatom. Nos ez most sem jött be.
Végül egy napi próbálkozás után feladtam, mert rájöttem, hogy nem jó ötlet ha beáldozom az egységeimet az elsõ 2 városánál, mert akkor nem lesz senki aki felfogjon egy ellentámadást, és akkor még hol van a többi városa! Ezért azt az idõt amit, amúgy is csak piszmogással töltöttem volna a visszatöltés után (bocs😉 értelmesebben használtam fel.
Összegyûjtöttem annyi lovagot és katapultost, hogy ne legyen semmilyen gondom egy város védelmével. Ezt segítette az is hogy hiába ez a Frigyes gyerek vezette az éremtáblázatot, még nálam is elmaradottabb volt technikailag, ha nem is sokkal.
Szal olyan 1100 körülre megsemmisítettem. Még egy jó száz év kellett, hogy a benyelt városokat megeméssze a birodalmam és valami értelmes képet mutassanak.
És ekkor jött az újabb probléma!
A jólfejlett német városok korábban igen csak elnyomták a kontinens partvidékén tanyázó 2 indián népcsoporthoz tartozó városokat. A német birodalom összeomlásakor ezek a jól megmûvelt területeken kultúrálisan hízásnak indultak. Na most az a tény, hogy a program a német birodalom megsemmisülésével minden az új városaimban többséget alkotó "kisebbségit" a közelben levõ indiánok szerint minõsített át németbõl aztékká, kultúrálisan igen csak bezavart.
Ráadásul ez a Montezuma srác is neki állt erõsködni. Szal megint csak összeveszés lesz!
Most a nacionalizmus-military tradition-gunpowder hármasra rágyúrva sikerült "halálos fegyvert" kovácsolni a lovasság alakjában. Akiket az ágyúkkal felupgrédelt egységeim támogatnak a városok ostromakor.
Közben a progi még 1-2 bónuszt is bedobott többek között egy nagypróféta személyében, akinek segítségével a költségvetést sikerült egyensúlyba hoznom. A Tadzsmahal is jókor indította meg az elsõ aranykoromat.
Eddig a háború alatt, a városok elfoglalása igen csak jól hozott a konyhára. Városonként átlagban olyan 600 pénzt kaptam. Ebbõl a háború alatt viszonylag magasan tudtam tartani a kutatást még úgy is hogy folyamatosan 60-90 pénz minuszom volt körönként! A háború végével viszont az "összekuporgatott" 3000 pénzem szépen fogyásnak indult. Szal épp jókor jött a próféta, aki felépítette a konfúciánus pagodát (vagy mifenét) és most már rendesen tejelnek a városok. A 3000 pénzt meg elköltöttem az egységeim ápgrédelésével, sajna még nem is volt teljesen elég. Közben rájöttem, hogy az orosz Nagy Pétert is meg fogom tudni fejni. A Militari tradition eladásával még jó néhány ezrest kapok, amivel a többi egységemet is feltápolom.
Közben szép lassan átvettem a vezetést is a ponttáblázaton.
Ma még csináltam egy próbatámadást, nem könnyû eset ez az azték gyerek, de most látom mi a fõ csapásirány.
Szal a lényeg, hogy akkor én is mondjak okosat:
1. A háború igen csak jól hoz a konyhára!😉))
2. De nem szabad értelmetlen toszogatásba bocsátkozni. Össze kell gyûjteni 2-3 nagyobb sereget és gyorsan, minnél hatékonyabban lerohanni az ellent. Közben hátulról folyamatosan gyártani az utánpótlást a veszteségek pótlására, meg az új városok helyõrségének.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Ez egyebkent a pontos hibauzenet:
"your system has run out of video memory. Pls. trying reducing your video settings."
6600Gt-m van, 3200+AMD, 1giga ram.
És megnéztük Single-ben is ugyanigy kilep😞"
Hohohohó!
Na most nekem is elkezdett ilyeneket küldözgetni, meg kilépõzni.
Visszavettem a Harkonnen patch beállítását 32MB-ra és azóta megnyugodott.
Szal szerintem rakd fel a Harkonnen patcht, ha nem lenne fenn és 128MB-os videokarinál használj 32MB-t a beállításoknál.
Így menni fog szerintem full GFX-en is.
(Nálam 512MB RAM, PIII 600MHz😉, Rad9600 128MB és egész jól megy😉))
"your system has run out of video memory. Pls. trying reducing your video settings."
És megnéztük Single-ben is ugyanigy kilep😞"
Hohohohó!
Na most nekem is elkezdett ilyeneket küldözgetni, meg kilépõzni.
Visszavettem a Harkonnen patch beállítását 32MB-ra és azóta megnyugodott.
Szal szerintem rakd fel a Harkonnen patcht, ha nem lenne fenn és 128MB-os videokarinál használj 32MB-t a beállításoknál.
Így menni fog szerintem full GFX-en is.
(Nálam 512MB RAM, PIII 600MHz😉, Rad9600 128MB és egész jól megy😉))
jo latom, hogy az 1.52-es patch -el vegre kiirja kereskedeskor, hogy adott joszagombol osszesen mennyi van? ez regebben nem volt, ugye?
a masik ami erdekes, hogy visszatoltottem egy meg 1.09-es jatekot, 1952-bol. menteskor viszont a jatek 1944-et mentett 😊
a masik ami erdekes, hogy visszatoltottem egy meg 1.09-es jatekot, 1952-bol. menteskor viszont a jatek 1944-et mentett 😊
Na igen, azt nem mondtam, hogy megpróbálok általában folyókat végiglakni, mert egyrészt már megalapításuk pillanatában be vannak kötve a kereskedelmi hálózatba, másrészt a friss víz miatt +2 health-et ad a városnak.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Jaaa, hát folyó az kell hozzá! 😛
Asszem +2prod, +2gold, +2food fullra kifejlesztve (state property, electricity), plusz amit a kocka alpból hoz. A sima öntözésnél, a lumber millnél, workshopnál mindenképp jobb, talán csak egy fullra felfejlõdött town ér annyit. Szerintem.
Asszem +2prod, +2gold, +2food fullra kifejlesztve (state property, electricity), plusz amit a kocka alpból hoz. A sima öntözésnél, a lumber millnél, workshopnál mindenképp jobb, talán csak egy fullra felfejlõdött town ér annyit. Szerintem.
csak farmot a népnek köll nekik a kaja😄
lehet én vagyok a láma,de vizimalomot nem csak folyópartra lehet tenni?
Ti mennyi ideig szoktatok játszani egy mentést?
jah hammerittal sikerült volna😄
nah én azért az elsõ settlert is meg szoktam támogatni,de inkább csak az unalom miatt😄
Szerintem a State Property jobb, mint az Enviromentalism, überbrutál kockákat lehet csinálni vizimalommal. (Egy kockára, ha semmi extra nincs rajta, akkor a vizimalom adja pluszban a legtöbb cuccot) Így az erdõket sem tartogatom, hogy majd egyszer, a játék legvégén örüljenek neki. Kivágásukkal tényleg érdemes csodát, forge-ot, factory-t gyorsítani - vagy azt, ami az adott városban nagyon kell épp. Egységet soha, azt csak pénzbõl.
szvsz simán vágd ki az építés miatt is😄
csodáknál fontos lehet hogy milyen gyorsan vágod
csodáknál fontos lehet hogy milyen gyorsan vágod
az erdok kivagasahoz hogy alltok?
olvastam irast mar mellette is (gyorsitja az epitkezest) es ellene (egeszseg) is.
a szemelyes tapasztalatom egyelore, hogy csak az epites gyorsitasa vegett nem szabad kivagni oket, de pl. egy hegyen levo mine-ert mar igen.
olvastam irast mar mellette is (gyorsitja az epitkezest) es ellene (egeszseg) is.
a szemelyes tapasztalatom egyelore, hogy csak az epites gyorsitasa vegett nem szabad kivagni oket, de pl. egy hegyen levo mine-ert mar igen.
nah,en is az elozetes infok figyelembevetelevel tamadtam,vagyis 1db tankkal addig tamadhatok korlatlan szamu lovassagot,mig a tankra kerult lovassagimaradvanyok okozta fertozo betegsegek kovetkezteben a tank legenysege ki nem mulik😊a tamadas folytathato a legenyseg cserejevel,meg esetleg lemossuk a tankot.persze,nem a legenyseg miatt,hanem nehogy a lanctalpak lerohadjanak😊na,es nalam nem ez az elso eset...
[/img]
megis,milyen infokat vegyek figyelembe????
Bull:jaja,igy kellene valamit csinalni vele😊
[/img]
megis,milyen infokat vegyek figyelembe????
Bull:jaja,igy kellene valamit csinalni vele😊
Szasztok.Én egyszerüen a jobb gomb nyomvatartásával az ellen föle szoktam menni(mintha támadni akarnék az adott harci egységemmel)és igy simán kiirja az egységekre vonatkozo bonuszokat+a gyözelmem esélyeit is százalékokban.Eddig mindig tökéletesen müködött,tehát az esélyeknek megfelelöen dölt el a harc.Egyébként meg nem értem,hogy mi a szarért nem lehetett az egységeknél beleirni egy "armoured" tehát páncélozott egységek elleni harcértéket is.A korai egységek megkapták volna a maguk -50...-90%-át aztán jonapot.Mindjárt nem lennének ilyen gondok lovasokkal meg ijjászokkal.Mert hát ugye akármilyen long az a bow...tankot azért nem fogja
megérdemelte😄
ennek örömére még több peccset😄
ennek örömére még több peccset😄
Tudom, tobben irtak mar rola, de ez egy ^patch^ feleseg amelyet le lehet tolteni s telepiteni s eme hibat igyekezne kijavitani?
alt + mouseover enemy unit - így kiírja, hogy ki mennyi bónuszt kap, és a gyõzelem valószínûségét %-ban. Nekem eddig egyetlen képtelenségnek tûnõ eredményem sem született, mivel az elõzetes infók figyelembevételével támadok. Hidd el, nagyon is jó a harcrendszer, csak oda kell figyelni...
Szia,
Igen mar olvastam nem semmi😞 De en ezt csak az uj patch-nel tapasztaltam. Az elozovel vegignyomott jatekoknal ilyeneket nem tapasztaltam, egyszeruen gyozott a jobbik es kesz -az ujnal meg annyira veletlen muve az egesz hogy lassan mar mindegy milyen eros az egysegem- ugyis a veletlen muve az egesz- ez igy nem tetszik, sztem vissszafogom rakni a regit. Amugy is azzal ragyogoan futott full-full grafon a game ezzel meg el sem akar indulni csak low felbontassal😞
Igen mar olvastam nem semmi😞 De en ezt csak az uj patch-nel tapasztaltam. Az elozovel vegignyomott jatekoknal ilyeneket nem tapasztaltam, egyszeruen gyozott a jobbik es kesz -az ujnal meg annyira veletlen muve az egesz hogy lassan mar mindegy milyen eros az egysegem- ugyis a veletlen muve az egesz- ez igy nem tetszik, sztem vissszafogom rakni a regit. Amugy is azzal ragyogoan futott full-full grafon a game ezzel meg el sem akar indulni csak low felbontassal😞
probáld ki a realism modot ott már igyekeznek az ilyenek ellen tenni
a multkor egy 10-es erossegu lovas! egyseg kinyirta egy tankomat!!a lovas meg sem serult...ok,dobalja a kockat,azt megertem,hogy a varosvedo dardasok szetszedik a tamado tankokat,mert lelki szemeim elott lejatszodik,hogy szetszedik a lanctalpat egy vasdarabbal,mikozben odasunnyognak melle eszrevetlenul.de egy lovascsapat????vazze,akkor Hitler csapatai nagyon beszoptak volna Lengyelorszagban 1939 oszen😊most komolyan,leszall a lorol,elovesz egy ketmeteres sindarabot?????(attol leesik a lanc😊
[/img]
[/img]
Semmi ilyesmit nem tapasztaltam se patch elõtt se után,szal lehet csak simán frissíteni kéne a drivereket.
a buta grafika azert van, mert visszavetted low-ra a beallitast, nem a patch miatt. nalam is ezt csinalja. sot, az ellenfeleim galleonjai egyszinuek (csupa zold, csupa sarga). elszomorito....
Jól értelmezem, hogy a nehézségi szintek állításával nem az AI csinálja jobban, hanem magadat hozod hátrányosabb helyzetbe? Mert ugye new game-nél az összes AI noble.
Másik fele, hogy ez a szint csak a városok health(fehér körben piros kereszt)-jét módosítja, vagy csinál mást is? Csak azért érdekel, mert akkor sok értelme nincs nehezebb fokozaton játszani, csak annyi, hogy kisebb, szarabb városaim lesznek, mint az AIknek?
Másik fele, hogy ez a szint csak a városok health(fehér körben piros kereszt)-jét módosítja, vagy csinál mást is? Csak azért érdekel, mert akkor sok értelme nincs nehezebb fokozaton játszani, csak annyi, hogy kisebb, szarabb városaim lesznek, mint az AIknek?
Alapból is kiírta, az új patch-el pedig van % is
Realism mod-ban nagyon tetszik, hogy ott mikor megtámadsz valakit, elõtte ha ráhúzod az egeret, kiírja hogy ki mennyi pluszot vagy minuszt kap és ad egy kb százalékot hogy mennyi esélyed van megsemmisíteni az ellenséget. Nagyon hasznos dolog, sokkal jobban lehet tervezni és csalás íze sincs mert csak azt írja ki amit te is ki tudnál számolni.
Köszi
Olvastam hogy az uj patch-el már nem annyira kiszámítható egy csata végeredménye. Próbálkoztam is, Na de ennyie??
Egy barbar várost terveztem elfoglalni a legalapabb lovas egységekkel támadtam, õ ijjászokkal védekezett- a köv. tapasztaltam (többször is visszatöltöttem, bár körön belül hiába töltöm vissza a cata kimenete mindig ugyanaz lesz- ami jó dolog) a legkülönbözõbb eredmények- volt hogy sikerült egyet leütnöm, volt hogy úgy hogy a harcosom meg se sérült, de olyan is hogy õ ütött le úgy hogy nem tudtam megsebesíteni- igy kb.: olyan érzésem volt, mintha egy kockával kidobná a gép hogy mi lesz a csata eredménye teljesen lutri az egesz már majdnemhogy alig számit milyen erõs az egységed -az XP-k meg teljesen elhanyagolandóak. Nem tudom ez az ujitás nekem nem igazán tetszett, vagy csak a barbároknál, vagy városostromnál van ez igy??
A másik, hogy a patch felrakása után az egységeim nem mennek hanem csúszkálnak, valamint a "harcjelenetek" szagatnak-szinte mintha nem is töténne semmi csak állnak egymással szemben a küzdõ felek nektek? (bár lehet amiatt hogy low-ra kellett állitani a grafikát, hogy ne dobjon ki a játékból)
A régi patch-el ilyen hibák/gondok nem voltak lehet visszarakom a régit
Olvastam hogy az uj patch-el már nem annyira kiszámítható egy csata végeredménye. Próbálkoztam is, Na de ennyie??
Egy barbar várost terveztem elfoglalni a legalapabb lovas egységekkel támadtam, õ ijjászokkal védekezett- a köv. tapasztaltam (többször is visszatöltöttem, bár körön belül hiába töltöm vissza a cata kimenete mindig ugyanaz lesz- ami jó dolog) a legkülönbözõbb eredmények- volt hogy sikerült egyet leütnöm, volt hogy úgy hogy a harcosom meg se sérült, de olyan is hogy õ ütött le úgy hogy nem tudtam megsebesíteni- igy kb.: olyan érzésem volt, mintha egy kockával kidobná a gép hogy mi lesz a csata eredménye teljesen lutri az egesz már majdnemhogy alig számit milyen erõs az egységed -az XP-k meg teljesen elhanyagolandóak. Nem tudom ez az ujitás nekem nem igazán tetszett, vagy csak a barbároknál, vagy városostromnál van ez igy??
A másik, hogy a patch felrakása után az egységeim nem mennek hanem csúszkálnak, valamint a "harcjelenetek" szagatnak-szinte mintha nem is töténne semmi csak állnak egymással szemben a küzdõ felek nektek? (bár lehet amiatt hogy low-ra kellett állitani a grafikát, hogy ne dobjon ki a játékból)
A régi patch-el ilyen hibák/gondok nem voltak lehet visszarakom a régit
Ahhoz nem kell templom.
Bemész a szent városba, és rámutatsz az egérrel a szentélyre. Ott kiírja, hogy
mennyit hoz.
Bemész a szent városba, és rámutatsz az egérrel a szentélyre. Ott kiírja, hogy
mennyit hoz.
Templomot nem kell építeni, hogy más városokban elterjedt államvallásomból jöjjön be pénz?
S egyébként valahol meg lehet nézni, hogy pontossan mennyi aranyat szerzek a vallásomért körönként?
NEXUS6- nem értem mert a régebbi patch-el simén ment full grafikán. +akkor még az betûk rendben voltak, most meg tiszta "bugos". +a harc "jelentek" is bengák lettek, lehet visszarakom a régit
S egyébként valahol meg lehet nézni, hogy pontossan mennyi aranyat szerzek a vallásomért körönként?
NEXUS6- nem értem mert a régebbi patch-el simén ment full grafikán. +akkor még az betûk rendben voltak, most meg tiszta "bugos". +a harc "jelentek" is bengák lettek, lehet visszarakom a régit
Na ja, az AA-t nekem sem bírja. Meg egy csomó mást se;(
Eszméletlenül bugos egy játék.
Eszméletlenül bugos egy játék.
www.civfanatics.com
mondjuk ez angol...
mondjuk ez angol...
No warezosoknak!
Daemon-Tools 4.0 letolt, 3.xx uninstall. Telepit. Indit. Jobb egerm minden emulaciot bekapcsol. Bemountol es jatszik.
No. Soha nem nyomtam civvel, most nyomtam vegig a tutiralt, kb ora alatt megvertem Gandhit, bar elegge elhuztam, mert kivancsi voltam a dolgokra. Sajnos nem olyan jo az angolom, hogy mindent ertsek, de nagyon tetszett. Mire ehhez magyaritas lesz... 😄
Nagyon tetszett a jatek, akadas nelkul ment (amd64 3000, 1024 ram, 9600pro) es nagyon tetszett a grafikat.
Van ennek a jateknak vagy a haromnak valami rajongoi oldala ahhol lehetne tanulni jatektaktikakat? Igy 24 evesen mar van turelmem ilyen jatekokhoz is 😊
Daemon-Tools 4.0 letolt, 3.xx uninstall. Telepit. Indit. Jobb egerm minden emulaciot bekapcsol. Bemountol es jatszik.
No. Soha nem nyomtam civvel, most nyomtam vegig a tutiralt, kb ora alatt megvertem Gandhit, bar elegge elhuztam, mert kivancsi voltam a dolgokra. Sajnos nem olyan jo az angolom, hogy mindent ertsek, de nagyon tetszett. Mire ehhez magyaritas lesz... 😄
Nagyon tetszett a jatek, akadas nelkul ment (amd64 3000, 1024 ram, 9600pro) es nagyon tetszett a grafikat.
Van ennek a jateknak vagy a haromnak valami rajongoi oldala ahhol lehetne tanulni jatektaktikakat? Igy 24 evesen mar van turelmem ilyen jatekokhoz is 😊
Bamme ! nem tudtam hogy ha upgradelek egységet a tapasztalatszint lemegy 10expére 😞 😞 😞
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Valmint a menüben a betûk nagyon csúnyak, "bugosak" nektek is?
(bocsi a sok hozzászólásért)
(bocsi a sok hozzászólásért)
Közben rûjöttünk ha levesszük az élsimitást+ LOW-ra a grafikát, akkor elindul, ezt nem értem<#shakehead>#shakehead>
Ez egyebkent a pontos hibauzenet:
És megnéztük Single-ben is ugyanigy kilep😞
És megnéztük Single-ben is ugyanigy kilep😞