5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Morfi
    jó, azt tudom hogy aki megépíti az kap egy ingyen technológiát...olyan mint az internet kb, csak az 2 olyan technológiát ad amit már mások felfedeztek, azt hiszem. De azt véltem gondolni hogy van más szerepe is (a prófétán kívül).

Earth mapot nem bírja a gép :(
  • endurance
    Szia!

Az éppen kutatható technológiák közül a választásod szerint rögtön megkapsz egyet.

Szokott valaki a sima Earth mapon játszani?
  • Morfi
    Na majd éjjel kiderül, hogy elbírok-e én is a barbárokkal vagy a múlté lesz a civilizációm :D

azért valaki elárulhatná miért fontos mindenkinek az oarcle?
  • JLH Fans
    Jójó de én már elbirok a barbárokkal legroszabb esetben 1 max 2 reload de ez is ritka.
    Kellemetlenek meg minden és sokat segit a GW,de az Oracle nekem akkor is többer ér:)
  • Morfi
    nemtom, nekem hasznos mert barbár + agresszív barbár használata mellett hatásos, ma nem sikerült megépítenem...be is törtek a barbárok :)
    stonhange-vel mindig reizélek mert 1 vagy 2 kör kellene mire kiírja hogy megépült :D
  • JLH Fans
    Sztem Single playerben nagyon hasznos az egyik kedvencem,multiplayerben viszont nem ér semmit.
    Hogy miért nem épitem meg általában singleben sem?
    Egyszeruena Stonehenge és az Oracle fontosabb...
  • Morfi
    akkor beszálok culágernek és átépítem :) végülis nem az zavart hogy nem hat vagy hat, hanem hogy a birodalmam közepén van egy elkerített rész :) kicsit frusztrált lettem. Na jó nem lovagolok rajta többet, a lényeg hogy van nagy fal és kész.
  • gergod
    Egy falat azért mégsem lehet csak úgy odébb rakni. Pont ez benne a dilemma. Megvárjam, amíg a köv városomat lerakom, de ezzel megkockáztatom, hogy valaki más építi meg, vagy pedig megépítem hamarabb, de akkor kisebb területen hat. Ez így jó.

Illetve nem emléxem pontosan, de szerintem a hatása kiterjed a falon kívüli, de saját területre is, nem csak a falon belülre. Legalábbis nekem utána nem jöttek be barbárok a területemre.
  • Morfi
    Jó de kina is csak addig építette a flat amíg a birodalma határa terjedt és tovább nem terjeszkedett, de én szeretnék :D
  • ollie
    Mért kár? Logikus nem, hogy Kína elfoglalhatja akár egész Eurázsiát is, de attól még nem fog automatikusan nőni a Nagy Fal.
  • Morfi
    arra én is rájöttem hogy nem nő pedig már majdnem odébb építettem :D bár kár na mindegy, frederick sem rossz, de akkor már inkább Chatrina.
  • Yossi
    a fal csak azt a teruletet vedi, ami a keletkezesekor a te kulturalis hataraidon belul van. utana mar nem no :(
    kelta szerintem is siraly, de en asszem maradok a jo oreg Frederick kel :)
  • Morfi
    Végre ma már eljutottam oda hogy kipróbáljam és megalázzon a gép :D
    Ez a great wall ez tetcik benne, de mi van akkor ha tovább terjed a birodalmam határa akkor is ugyan úgy véd vagy csak ahol van a fal?

Az új népek meg hát hogy is mondjam, a kelta tetcik a legjobban :)

A barbárok meg egyszerűen jönnek mint az oroszok, lehet hogy ki kellene kapcsolnom az afresszív barbárokat, de még bírom talán.
  • Piko888
    Nem tartalmazza az alapot,ha az alapjáték nincs fenn akkor nem is tudod feltenni a warlordsot.
  • JLH Fans
    Az az igazság nem próbáltam még de miért fontos ez hiszen a warlodrs tartalmazza az alapjátékot is:)
  • Piko888
    Srácok nektek hogy indul el az 1.61-es patch után az alapjáték?
  • JLH Fans
    Igen,ezt hadoválta egy ürge a civfanaticson is,hogyha a karthágoi numidiai lovasra rárakod a +20EXP t a GG t mikor kapod akkor a knightig semmi sincs mi megállitsa:)
  • billy76
    ja és nemsoká ott lesz (szerintem még ma, ha a szerkesztő felrakta)
  • billy76
    emberek van/lesz kész magyarítás a Warlordshoz is...
    http://civhu.uw.hu oldalon a letöltések közt lesz meg...magyarosítás
  • dronkZero
    Ja, és Dzingisz(Dzs) a scenarioban karizmatikus és imperialista. Csak úgy özönlenek a Great Generalok(GG). Úgy csináltam, hogy Dzs-t ráültettem egy lovasíjászra, adtam neki +20 XP-t, meg beválasztottam a +50% XP előléptetést, és minden plusz GG-t kettő egységre teszem: Dzs-re, meg az új GG egységre. Dzs már 80XP környékén jár, megvan neki a Combat VI, a +25% melee, +25%? mounted, +60% visszavoulási esély, valami irtózatosan durva, olyan, mintha tankkal mennék.
  • dronkZero
    És harmadszor scenario. :P
    A Dzsingisz kános móka is érdekes, bár nagyon könnyű. Nincs alapból város, hanem nomád táborok vannak, tudnak kettőt lépni, és abból áramlik véletlenszerűen(de eléggé sűrűn) a sereg, attól függően, hogy hol áll. Meg benne van Magyarország, lehet tatárjárni itthon is... ( :( )
  • uwu
    Először is Alexander
    Másodszor HOF
  • uwu
    Alexand-es scenario-val rengeteg pontot lehet gyűjteni a FOF-ba, 104000 normalizált pontot kaptam a conqest-ért.
  • robotnyk
    nem hiszem hogy van, cdgalaxisban elsők között van mindig
  • Botond #3557
    Kiegészítő kapható már itthon? Most értem haza,és nincs már nyitva bolt. :-( Cd galaxis honlapján még csa jön jön jön...
  • ollie
    Van benne némi random is, de a kézikönyv szerint a legnagybb esély a terjeszkedésre a kereskedelmi útvonalakon keresztűl van. Persze most eszembe jutott, hogy a tengeren keresztül is van kereskedelem.
  • Yossi
    ha ez ilyen egyszeru lenne nem kerdeztem volna.
    vmi bizarr a dolog. uthalozattal es tengeren az osszes tobbi hindu varosommal osszekotott varosom az oceanon tulrol vett taoizmust valasztja.... :(
  • Piko888
    Nem egy várossal akartam megnyerni a játékot, csak a startra gondoltam.
  • ollie
    A vallások azon városok felé terjednek, melyekkel valamilyen út vagy folyó köti össze.
  • JLH Fans
    Hát sztem semmelyik civben nem lehetett nyerni 1 várossal megsugom itt sem lehet:)
    Ha a 3 ment akkor itt mi a probléma?Az elejen ugyanugy terjeszkedni kell,csak nem szabad 6-7 városnál többet letenni az anyagi csőd miatt.
    A városok letevésében pedig végképp nincs semmi ujdonság.
  • Piko888
    Srácok ti hogy kezdetek?
    Csináljak gyorsan pár várost védelem nélkül vagy csak egy várost és azt fejlesztem? Hova a legjobb lerakni egy várost? Bocsi ha hülye a kérdés, de az első 3 Civvel faszán elboldogultam, de a 4-gyel sehogy se sikerül.
  • Yossi
    megneztem a warlords-ot, asszem maradok a sevomod-os alapnal :( talan csak a great wall tetszik, de annal meg kar, hogy nem novekedhet.

vhol van valami leiras, hogy a vallas hogyan terjed? van egy orszagom, ahol az egyik vallas el van terjedve. az orszag keleti szelen uj varos epitek, ami hosszu korok ota nem veszi at a kozponti vallast. a deli orszaghatarnal epitek egy masik varost, ahol "felfedeznek" egy masodik vallast. erre az elobb emlitett varos a kovetkezo korben felveszi az uj vallast.... miert nem a regit? ami mar sok helyen van? ami a kozeleben mar el van terjedve?
  • CyrSyS
    Ohh én kezdő játékos vagyok és a sima CIV4-nél is erős volt nekem magasabb nehézségi szinten,csak rákérdeztem hogy a kieggel még jobb lett-e. Egyébként ennek a játéknak van a legjobb AI-je jelenleg a stratégiai játékok között.
  • JLH Fans
    Miért sztem ha monarchra vagy feljebb tetted akkor eddig se volt rossz:)
  • CyrSyS
    Sziasztok!
    Tehát a Warlords által jobb let a gép AI-ja? Ha igen akkor asszem felteszem én is megint és játszom vele!
  • JLH Fans
    Tudom azt akartam irni csak nem akartam ujabb +felesleges hsz ást:)
  • Kori
    oke újra fogom rakni

de a warlords telepítését azzal kezdi hogy automatikusan kérdezés nélkül 1.61-re frisiti a civ4-et
    és utána jönnek a gondok
    beléptem modba ott csak 4 kört kaptam és automatkusan kapituláltam
  • billy76
    telepísd újra...
  • billy76
    ez nem azt jelenti h agresszívabb, csak h jobb..
    akkor lett volna aggresszív ha a második városa után megtámadott volna...
  • billy76
    nincs semmi baj a crackes játékkal...
    a kérdésem h a Warlordot miért akarod patchelni?
    telepísd fel helyesen és működni e kell...
    alapjáték sdhval
    1.61 patch
    utána Warlord crackes verzió...
    simán fut a játék...