5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Botond #4302
    Ennek nem örülök. Most megint éveket kell várni, hogy ultra nagy mappon nagyon sok nemzettel is normálisan fusson? Civ2 is legondolkozott 5 percet is amikor már 200+ város volt a térképen a p200mmx-emen, aztán jött a p3asom, és azon hasított. Most is éppen gép fejlesztésen törtem a fejem, merthogy mindjárt itt a kieg, még több nemzet, hátha lesz ehhez is mod, ahol mind rajta van a Földön, de akkor asszem az nagyon csúnyán ledadogna még egy sokmagoson is. Na majd 2 év múlva. :-(
  • Sanko
    nincs sajna különbség, ráadásul a proci nem is dolgozik 100%-on amivel "gyorsult" az a memória (2gb)
    ha olyan kieget használsz mint pl a Visa az még lassab asszem a phyton program nyelv miatt.

Core2 4600 / 7900GTX / 2GB 800RAM
  • Szaruman
    Szvsz nem lesz egetverő a különbség:)
  • Botond #4299
    2 és 4 magos procin gyorsul érezhetően a köridő? Earth 24 civnél, amikor tele a Föld már nagyon begondolkozik a gép 3gigás p4esen 2 giga ram mellett.
  • donatus13
    kössz
  • uwu
    Két új államforma
  • donatus13
    Liberalism az mire jo azon kivül hogy választhatok egy technologiát?
  • Karr
    Nem kell valakinek az eredeti Sid Meier's Civilization Chronicles? Megvan bontatlanul 9500-ért eladnám.
  • ollie
    A kézikönyvet hamarabb megkapják, hogy legyen idő lefordítani. Sőt, magát a játékot is. Elvileg.
  • billy76
    még egyetlen egy játékot se magyarítottak a civ sorozatból...
    a használati kézikönyv miatt pedig nem csúszik elvileg, direkt jelenik meg az usában hamarabb...
  • Botond #4292
    Júli 27 az európai kiadási dátum. Ha magyarítják a dobozt akkor nem lesz boltban csak augusztus végén.
  • billy76
    nem jártam erre mostanában...
    szerintem volt értelme...
    pláne annak a ki nem beszélni englisht...
    :-)
  • donatus13
    űrhajós kép elég komoly:D
  • donatus13
    köszz
  • Sanko
    http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/boxshot.php?pid=938800
  • Sanko
    http://www.gamespot.com/pc/strategy/civilizationivbeyondthesword/news.html?sid=6171558&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;1

na tessék nyálat csorgatni

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • hooah
    Még nem próbáltam, de szeintem igen.
  • donatus13
    és ezeket a modokat lehet multiba nyomni?
  • Darkon
    Hat mar jopar modot probaltam, szerintem (nevebol is ugye kiderul) a legrealisabb kieg. 280mb nagyon igenyes civfanticsrol lehet tolteni.
  • hooah
    Toltátok már a WW2 1939 moddal, na az nagyon ütős(Warlordshoz), a sima CivIV-hez meg a MaxRigat tudom ajánlani mert az is nagyon jó.
  • lee56
    Nem tudom milyen ez a Total Realism, de a Visa mod elmenne 3-4 kiegészítőnyi tartalomnak is, nagyon durva :)
  • Darkon
    Nost ez a jatek megunhatatlan elkezdtem megint, letoltottem az uj Total Realism Warlords modot, ami nagyon jora sikerult, annyira hogy 2x kezdtem ujat 1x a barbarok folyamatos tamadasait nem birtam majd a gep aljas modon osszefogott es betamadott. Most eleg jol allok bar pontszam alapjan utolso vagyok(mar amennyi neppel eddig talalkoztam) de erzem nemsoka eljon a fordulopont.
  • gabber a hun
    sima civ 4 re [URL=http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=171900]ezt""[/URL]
    jóság sztem.
  • Molnibalage
    Puff neki, Warlordsom nincs és nem is lesz egy darabig. Majd, ha 3 rpoiért árulják, talán akkor.
  • ollie
    civfanatics.com

És az egyik legjobb mod a VISA mod, rengeteg új dolog van benne, még magyar civilizáció is. Kell hozzá Warlords. A fenti linkről egyébként rengeteg modot letölthetsz.
  • Molnibalage
    Skcaok, kb. 1,5 éve játszottam ezzel utoljára. Milyem olyan modok vannak hozzá amik részletesebbék és és bővebbé teszik a játékot? Magyar honlapja nincs a játéknak? Angol van?
  • Szaruman
    Ch/Agg? Hű baszki, az lesz a kedvencem. (én spec hitlert tudtam volna így elképzelni, mer a kelták szvsz fosok a spec nép/épület terén, de ez van).
  • Razak
    Hát nem gyakran szoktam ide felnézni így minden hírnek örülök, ami vele kapcsolatban írnak.
    Most sikerült nyernem kultúrális győzelemmel Nemes fokozaton. :)
    Most büszke vagyok magamra. :) XIV. Lajossal.
  • lee56
    Akkor nem figyeltek eléggé :)
  • Razak
    Én ezeket még nem tudtam. :)
  • ollie
    Nem baj, legalább közérdekű infót nyomott be. :)
  • lee56
    Picit lemaradtál, már pár hete lehet róla tudni... (és nem kellett volna ilyen böszme sorközöket csinálni) :))
  • billy76
    ön a Civ IV új kiegészítője, a Beyond the Swords (A pengén túl)!

Megjelenés: július eleje

Némi infó:

Az újításokkal gazdagabb lesz a játék második fele (kb reneszánsztól modernebb korok), és egyben több lehetőség lesz békés úton birodalmat építeni

Lesznek véletlen események (földrengés? pestis?), de nem ugyanazok és ugyanúgy minden egyes alkalommal. Lesz olyan is, hogy a játékosnak valami kis küldetést kell (lehet?) valami jutalomért megoldani.

Javított grafika, egyes szcenáriók teljesen új grafikával

Űrhajó: egyénileg tervezhető 3D-ben, mielőtt kilövöd

(hogy ez játékmenetben is jelent-e valamit, azt nem tudni)

Apostoli Palota:

Új csoda, mellyel (kicsit az ENSZ-hez hasonlóan) lehet manipulálni a világot diplomáciai lépéseken keresztül. Szavazások lesznek békéről, háborúról, városokról, kereskedelemről. (Reméljük ez nem lesz TÚL erős „fegyver” a játékos kezében…)

Keltáknak új vezető: Boudica királynő (charismatic és agressive)

Új egységek: privateers (kalózhajó), paratrooper (ejtőernyős)

Sok szcenárió: reneszánsztól a jövő időig, fantasytól a realisztikus 2. vh.-ig, véletlen térképtől valódi történelmi térképig.

Multi-játék: bármilyen vezető vezethet bármilyen népet.

A hagyományos váltogatós körökre osztott mód javul: az azonos csapatban lévők egyszerre léphetnek.

Modkészítés: a játék még több eleme kerül át XML és Pythonba, vagyis átírhatóvá.

Pl: lehet ugyanaz az egység más és más grafikai megjelenéssel az egyes népeknél.

AI intelligencia javul! Nem kell már neki bónusz segítség, hogy méltó ellenfél legyen.

(Ha ez a Better AI mod átvételét jelenti valamilyen formában, akkor tényleg jó lesz…)

*

Lesz demo két szcenárióról

A BtS tavaly nyár óta készül.
  • billy76
    a civ 4 magyarításai:

http://civilization.extra.hu/?id=magyar
    és 1 másik:
    http://www.sus.hu/civ4/
  • JimKirk
    Nagyon szepen koszonom a valaszokat!;)
  • Yossi
    szerintem, de még nem próbáltam a mod alatt az asset-ben: CIV4GameSpeedInfo.xml

..
    <GameTurnInfo>
    <iYearIncrement>20</iYearIncrement>
    <iTurnsPerIncrement>100</iTurnsPerIncrement>
    </GameTurnInfo>
    ..
  • ollie
    Majd később lassulni fog.
  • Wlakos
    szia
    ezen nem lehet változtatni
  • JimKirk
    Sziasztok!

Azon lehet valtoztatni, hogy egy kor csak 1 evvel oregitse a jatekot? Maraton sebessegen is 15 ev mulik el koronkent!
    Ha ez teljesen normalis akkor nem szoltam egy szot sem!:)
  • ollie
    Hmmm, ezen oldal szerint, még csak készül. Bocs, rosszul melékeztem.