5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Dansky #4342 Nem müködik nekem a linked, de az biztos, hogy hivatalos oldalon nem írtak olyat, hogy űrstratégiává alakul az alapjáték. Arról volt szó, hogy a space victoryhoz már nem lesz elég csak megépíteni az űrhajót, annak célba is kell érnie alá' CIV1. De ez abból áll, hogy van X% esélyed, hogy odaérjen, az alapján hogy mennyi cuccot építettél bele, meg a hajtóművek számától függ, hogy hány körig is tart ez. -
CyrSyS #4341 Van hozzá már patch! CSak nem merem frissíteni mert nemtudom hogy van-e hozzá törés :S -
CyrSyS #4340 Igazad van! Nem is olyan fontos az űr az csak 1 lehetőség. Mondjuk tényleg egy különálló modként szerepel. De ez tényleg úgy lenne az igazi hogy meghódítom a földet majd kifelé az űrbe. Bár olvastam hogy az alapjátékba ha kilövöd a spaceshipet akkor az űrbe kerülsz.
Apropó installkor kér valami firewall valamit ami szükséges a multiplayerhez. Nem tettem fel, ennek ellenére azért mondjuk direct módon tudnék valakivel multiba játszani? -
Ranger23 #4339 Ugyan már a játék rengeteget javult és sokkal izgalmasabb lett!
Mi 2-en szoktunk játszani egymás ellen és sokkal színesebb a játék. Űrtechnika nem ez a játék... El sem tudom képzelni nagyon milyen lenne... -
CyrSyS #4338 Bár odavésték hogy 12 scenárióba van ezek benne! :S
Hát még azért reménykedek de ha mégsem akkor ez egy nagy fos! -
CyrSyS #4337 http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=21361
BOCS! -
Dansky #4336 Corporationre gondolsz? Ahhoz a (ha jól emlékszem) azonos nevű tech kell, a céghez passzoló resource, meg egy great person.
Ha a guildekre gondolsz, az ugyanaz, de csak egy szkenárióban vannak.
Űr: sosem írták, hogy az alap játék folytatódna az űrben.
-
Ranger23 #4335 Tudja valaki az újjításban hogy lehet beindítani a manufaktúrákat?
Mert csak látom hogy milyen lehetőség van de nem tudom hogy kell aktiválni vagy mit kell kikutatni stb... -
CyrSyS #4334 Bár a leírásban azt olvastam hogy ez alap a játékba. Custom game pl aztán spaceship kifejleszt a végén aztán így tovább! Nem írta külön hogy ez csak mod és hogy csak ott működik! -
CyrSyS #4333 Azt hittem tök mind1 melyik pályával vagy milyen generált pályával játszom, elmegyek 2050-ig kilövöm a spaceshipet és folytatódik az egész az űrben. Bár lehet hogy a Space Race-t bekell kapcsolni és akkor lehet akkor lesz ilyen folytatás. Ha nem akkor 10000000%-ot csalódtam az új kiegbe! Mert külön mod az már izé meg hozé pffff :( -
CyrSyS #4332 JAJ NEEEE! Ugye ez azt jelenti hogy Custom game-et játszok akkor semmi űr? -
Jó, rosszul fogalmaztam. Sokkal többmindennel lehetett volna bővíteni (új hi-tech egységek az egyik amit nagyon vártam például). :P -
Dansky #4330 Heh. Eltekintve új csodáktól, leaderektől és civektől, kultúrkörönként különböző unit grafikáktól, tech tree, és egyéb rebalancoktól, spying bevezetésétől, corporation-öktöl, apostolic palace-os vallás-kibővítéstől, a gyakorlatban igen jól működő quick start lehetőségtől, igazad van, tényleg nem sok minden változott :P
-
Fenébe, akkor az igazi játék alig fejlődött valamit. :( -
single player/beyond the sword content/final frontiers mod -
Hát nemtudom. Hogyan kellene előcsalni azokat a bizonyos űrcuccokat? Még scenariok között se találtam.
Meg mintha igértek volna hi-tech egységeket az új kutatások mellé, amikkel eddig csak egy küldiben találkoztam, rendes játékban nem igazán. -
Na holnap én is belevetem magam, már érzem milyen király lesz! -
Durvasok újítás van. :-) -
sikerült, nézegetem... -
CyrSyS #4323 FEnn az az új kieg. Tényleg szuper lehet bár elsőre a civilopedia-ban nem sok minden változást láttam főleg a technológiák terén. Az űr egységeket nem találtam meg. Nem értem hogy működik. -
dave42 #4322 Kipróbáltam a kieget!!!
Egy isten... van benne ez a Final Frontier mod és valami elképesztő...
játék a játékban :D
lényeg az hogy ajánlom mindenkinek!! -
letülthető a fizetős file planeten kívűl? -
Earth 35 civ map kell :-D -
megvárom míg lesz hozzá Total Realism mod...úgyláttam már dolgoznak rajta.. -
CyrSyS #4318 Kijött :D -
na, hamarosan kiderül, milyen lett ez az új csodakiegészítő :p -
lee56 #4316 demo? kiegészítőnek minek demo
, na mind1, ha nem lesz 6gigás talán még le is töltöm :)
-
http://www.fileplanet.com/promotions/civ4/
júli 19 demó :D -
áá már csak husz nap juhééééj :D:D -
de ha sikerül tedd közzé -
Map editorral pl. -
én nem -
Landro #4310 hello, csináltatok már saját térképet? Milyen eszközzel lehetne? -
Wlakos #4309 http://www.civfanatics.com/ -
ja, 18 civeset találtam, 24es kellene :-) -
huge-nál egyel kisebb méretű earth map nincs vhol? túrkálom a fórumokat (civ4 fórumokat ofc), de csak small meg tiny van vagy huge vagy giant :) Tudom, tudom, nekem semmi se jó, de hátha mégis. :D -
lee56 #4306 Hát igen, nagy valószinüséggel ez a game hibája, esetleg még abban reménykedhecc hogy a köv kiegben, némileg finomítják az extrém nagy pályák játszhatóságát, de nemnagyon hallottam semmi ilyesmit konkrétan sayna :( -
Bull #4305 http://www.gamespot.com/pc/strategy/civilizationivbeyondthesword/news.html?sid=6172983 -
6400
bocsi -
Honnan szereztél te C2D 4600-t? Még nem is gyártanak ilyet.