Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak pár példa:Zeusz szobor (ancient cavalry rulezzz)
-Coastal fortress (mekkora köcsögség hogy a 4ben semmi se lõ vissza a hajoknak:S)
-Cruiser missle (ujabb ellenszer lehetne elsõsorban hajok ellen)
-Aircraft carrier nem tud bombázot szallitani:S
Nameg a city view és a palotaépitgetés...
És bizony a 3 nak a diplomaciája is sokkal jobb és összetettebb volt,csak azt a hibát kellett volna kivenni vhogy belõle,hogy a gép városért odadta mindenét<#eplus2>#eplus2>
Persze összegészében jobb jóval a 4 a 3 nál de ezek nagyon hiányoznak legalábbis nekem.
www.republiknet.hu
Azé nemtom mért nem lehetett alapból benne, sztem jópofa dolog, látni közelebbrõl részletesen a szép nagy fõvárosodat.
a civ3-ban volt egy olyan, hogy megnyomtál vmit és egy szép kép lett a városodból.azt megtartották, vagy kiszedték a 4-bõl?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
www.republiknet.hu
Born to win
lécci segítsetek htx
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Szóval van 3 kagylõ,1hal,a elefánt,1 disznó,és kaptam lovat is😄
Álom a köbön
És a Sevomod-ban kidolgozottabbak az egységek, ezt a grafikára értetted?
Még 1 kérdés, van olyan mod, vagy ezekben a modokban vannak uj minden nép által használható egységek, pl mint a régi civ3 kiegekben, cruiser hajó, aegis cruiser, radar artillery mrls vagy hasonlók?
Bár utolsó játékomban cultural victory-t csináltam emperoron, de sokkal nehezebb volt mint a domination, csak már untam hogy mindíg ez a vége..
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
En mindkettot probaltam a sevomodba jobban kidolgozottabbak az egysegek a total realism meg meg inkabb realisabb
Born to win
De még ha mondjuk continensen jáccanék is, normálnál nehezebb fokozaton hogy a fenébe foglaltok el a géptõl bármit is, engem a puszta terjeszkedés padlóra küld néha gazdaságilag, nagy hadsereg fentartásról nem is beszélve. Vagy easy-n jáccol akkor, vagy én cseszek el valamit, de nagyon <#vigyor4>#vigyor4>
Persze, van hogy nincs ideje belerakni, attól függ milyen közel lakik.<#eplus2>#eplus2>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ha a szentvárost elfoglalod, igazából mindegy, hogy ki találta ki hamarabb a vallást<#violent>#violent>
Meg még egy idegesítõ dolog, a legujabb warlordos patch elõtt nem találkoztam olyannal hogy az a civ amelyik kifejleszti az atombombát elõször, és felépiti a manheten projektet, az utánna az elsõ háborújában agyon nukézta az ellenfelét, és már alig tiz nuke után olyan globális felmelegedés lett hogy 500év alatt az egész világ elsivatagosodott szinte teljesen, igazából nem is azzal van gond hogy használnak atomot, hanem hogy ennyire eltúlozták az atom miatti sivatagosodást, ráadásul rohadtul nem reális, pl én a déli sark közelében voltam, és elsõk közt vált sivataggá egy-két tundrám, valami fokozatosságot igazán belevihetnének, és sztem nagyon el van túlozva az egész.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"Az ókorban csak pár ezer aranyat kell összerabolni" ezt pontosan hogy érted? A kis szerencsekunyhók nem hoznak annyit, ugyhogy akkor harcból szeded a pénzt? és ha szigeten vagy, egyedül?
Diplomáciában, meg szövetkezésben a player allen jók az AI-k, a barbárok is többen jönnek ráadásul promós egységekkel. Emperoron játszottam és elég nehezen 1930-ban lett vége cultural victory-val.
Bár valószínû azért volt nehezebb a szokásosnál mert nem estem neki kiírtani a világot, a riválisok nyugodtan fejlesztettek, csak az internettel tudtam behozni a hátrányt.
Most játszottam egy pangeát AI-k ellen, cultural victory-ra gyúrtam és csak akkor kezdtem terjeszkedni mikor megtámadtak. Önerõbõl leraktam vagy 6 várost, ahhelyett hogy foglaltam volna. A késõi terjeszkedés nagyon nehéz, jobb becsõdölni az elején egy hatalmas birodalommal, ksõbb úgyis jobb lesz. A középkorban már alig lehet gatyábarázni a birodalmat, hogy eltartsa magát. Az ókorban csak pár ezer aranyat kell összerabolni, és egy csomó ideig lehet menni minuszba, késõbb viszont a rbolt pénzbõl nem lehet megélni.
Sid Meier's Civilization Chronicles
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
www.republiknet.hu
Amugy hogy megy ez a banner kirakás, nem látok sehol képfeltöltés gombot, bocsi n00b vagyok még fórumozás téren 😊
Attól még hogy bepöccentem, még mindíg ez a legjobb stratégia a világon, csak hát függõ vagyok, és ha nincs játék kiborul a bili.<#vigyor2>#vigyor2>
Igazából velem is csak Béla etette meg ezt a hülyeséget<#zavart1>#zavart1>
A Forge helyette bigyoja +20% aranyat ad az eddigi 10 helyett.Brutál....