1629
-
#627 Jah elfelejtettem mondani:ami a kép alján van fekete téglalap,kissebbnek tűnik mint ami felül van -
#626 -
#625 azok a vonalak egyforma hosszúságuak ^^ -
#624 np -.- -
jefferson83 #623 Köszi Bevallom ilyen egyszerűre nem gondoltam -
#622 Sztereogram. -
jefferson83 #621 Segítenétek? Hogy hívják azokat a képeket, amelyeknél "bandzsításra" 3D kép tárul a szemünk elé? Mármint a tudományos név érdekel, kiment a fejemből és az istenért nem tudok rájönni -
#620 A második figuráson 3 alak is van. (Félig hátraforduló fiatal nő, idős holgy bal félprofilja, és a bajszos úr, aki jobbról-szemből látszik.) -
#619 Egyik jól ismert illúzió: más nagyságúnak látszó körök:
A sima vonalgörbülések négyzeteket alkotnak:
A szokásos kétféle-képpen-lehet-nézni képek :)
Illúziórajz:
Egy nagyon ismert illúzió
A vonalak kicsit más hosszúságúnak látszódnak
Ezt meg már ismerjük :)
-
#618 igazábol én nem hallucinálok de olyan mintha forogna a teng. körül éppen a kétes térszemlélet miatt... de lehet h passatgt sem ezt látta benne ! -
#617 jó azt én is látom hogy 2 féle képpen lehet nézni egy kockát, de ez most miért olyan nagy szám? ezt basszus álltalános iskola 6-dik osztályában észre veszi mindenki, szal most ez nem is optikai csalódás, csak szimplán 2 féle képpen lehet látni, ennyi... -
#616 és ez odaba**! :D -
#615 sztem neked nnincs térlátásod.... bár nem minden embernek alakul ki teljesen ( nekem sztem azé mert müszaki suliba jártam,járok) -
#614 nézd meg jobban:) -
#613 ebben mi az érdekes? -
#612 -
#611 Bocs ha volt
-
#610 Vagy simán Photoshop =)
egy biztos, a koponya randa mint a bűn a képen, meg nincs is elrejtve, ráadásul fentről kéne nézni, és akkor is esztétikátlan :) -
#609 hát szerintem elég feltűnő, mármint így torzan is kivehető hogy egy koponya...
de így egy kicsit elrondította a képét, már ha így akarta festeni a festő, úgy értem ha nem PS -
#608 hát első képen is látszik hogy egy koponya -
jefferson83 #607 Tudom mire céloztál, csak szerintem eredetileg is így festette a festő (már persze ha szerinted is már az eredeti képen is megvolt). Tudod jó reklám lehetett neki, hogy mindenki azon gondolkozik, hogy mi lehet az a paca a képen. -
#606 lol
#594 -
jefferson83 #605 Segítek kukk: -
#604 Hans Holbein: A követek
1533. National Gallery, London
Hivatalosnak tűnő oldalon is ez a kép van fent.
De én sem értem, hogy eredetileg mi a fene akar az ott lenni. -
#603 valószínűleg, mert semmi értelme a képen, + rém randa -
#602 a 3d-s képekre gondolsz? annak Pillérjét csakis az optikai csalódás tartja, nagyon jók azok ;) -
OPM #601 hát ja, eléggé úgy néz ki :Ð -
#600 De szerintem a koponya utólag csinálták oda -
Quantizs #599 Az is elég ha csak oldalról nézed .:)
Lehet,hogy nem kimondottan otikai csalódás de ez értelmesebb annál mint ha hosszabb rövidebb távú ismétlésekkel ugyanazokat a képeket hozza elő valaki ::)
-
#598 igen, felrepülsz a levegőbe és megnézed =) -
Quantizs #597 Az eredeti képet megdöntöd 30 fokkal vizszintesen és 30 fokkal függőlegesen és a kopnya kirajzolódik .- Ez élőben annyit tesz , hogy a jobb felső sarokból nézed . -
#596 "el van rejtve a koponya"
LOL, virít a képen :) -
#595 koponya .) -
Nuki #594 eredetileg mi az a paca a kép alján? -
#593 ezjóez -
#592 csak mert profilból készült? :DD -
#591 nemtöm törikönyvbe van róla két kép, oszt mikor megláttam ezt:DD -
#590 nekie nagyobb orr volt -
#589 Ja ennyi!!!Hát kicsit hasonlít! -
#588 hát nem tiszta [b]mátyás király