1702
-
Indigo #1461 Óvatosan szétszeded a telót, és megpróbálod megtakarítani a joystickot, meg a belső részét is. Ha ezután sem jó akkor venni kell egyet-egyet, nem egy ökör ára, darabonként párszáz forint mindössze. -
#1460 és nem lested el véletlen hogy tisztítják ki?
mer van egy tipem,h szétszedik tán a telefont,de ahhoz meg mi is értünk ugye.. -
#1459 én amikor k700i m volt akkor elvittem egy teló boltba és kitisztittattam a joy azután mintha új lett volna:) -
#1458 Szervíz -
#1457 Hello!
Gondolom van köztetek olyan, akinek sokszor szarakodik a középső (joystick) gomb, azaz nem veszi az irányokat...
Ezen hogy lehet segíteni??? -
Anthony84 #1456 Elég a jar file és igen már mükszik is.
A jad az nem kell hozzá csak a jar-t másold fel. -
Anthony84 #1455 A könyvtárakat nem is fogod látni mivel nincsen ilyen benne.
Másold a phone memory-ba ("gyökérbe") és miután átküldte a telefonra utána meg fogja érdezni hogy hova akarod menteni. Én is sokáig kerestem és véletlenül jöttem rá erre a dologra! -
steigi #1454 Sziasztok!
Új vagyok itt, most tettem szert egy K700i-re. Eddig régi, java-t nem tudó telcsim volt, így most ismerkedem a java cuccosokkal. Lenne pár kérdésem, szívesen fogadnám a segítséget bárkitől. Ha esetleg hülyeségeket kérdeznék, előre is bocsi.
Visszaolvasgattam a fórumban, és letöltöttem már az Fma, MyPhoneManager és DRM Packager progikat, infrával használom a telcsit, és csak az Fma progi műxik.
De sajna azzal nem látom az alkalmazás és játék könyvtárakat.
Lehet valamit tenni ellene?
A MyPhone Manager nem működik infrával?
Ezen kívül vmi más v. egyszerű módja, hogy java-t töltsek fel?
A java progiknál csak a jar fájlt kell felrakni a telóra, és már működik is?
Valamelyik mellett van jad fájl is. Az kell?
Segítségeteket előre is köszi:
Steigi
-
#1453 ezzel tőltsd rá a zenéket a telódra
igen lejácca fügetlenitve az mp3 at
valami cuccot akarsz a telóhoz elérsz privátban -
#1452 hali van egy függetlenített k700-asom (de eredetileg live-os volt) van hozzá adatkábel,elsősorban mp3-at akarok átmásolni
probléma: a pc suite software-t nem tudom felrakni (error:quitting az üzenet installálás közben, akármit csinálok)
kérdések:- függetlenítve lejátssza -e az mp3-at, vagy kell a drm packager
- mi lehet a kábellel a baj, egyáltalán kell-e ez a progi (konkrétan a sound manager) ahhoz, hogy mp3 csengőhangot csináljak?
köszi előre is
-
Kino #1451 Nem vitamax,elöfizetéses vagyok,csak a gyárit játsza le. -
HUN dandy #1450 voda--->vitamax ez az egyetlen mp alapú -
HUN dandy #1449 drm packager... :s -
Kino #1448 A K7oo-asom nem játssza le a letöltött MP3 csengőhangokat,Vodás vagyok.Miért? -
stex1 #1447 melyik szolgáltatónál vannak a legjobb díjcsonagok?
és hol van a másodperc alapú számlázás? -
#1446 Westend, sony erocson ba frisstik ! -
#1445 Szoftvert szeretnek frissiteni k700-i -en csak nemtom hogyan kell es hol a szoftver.HELP -
#1445 Szoftvert szeretnek frissiteni k700-i -en csak nemtom hogyan kell es hol a szoftver.HELP -
#1444 Szoftvert szeretnek frissiteni k700-i -en csak nemtom hogyan kell es hol a szoftver.HELP -
stex1 #1443 k700 vennék -
#1442 datai manager ajánlani tudom csak -
#1441 kb 2 hét és letörlöm az ftp ről -
#1440 Haszbáljátok a Datai managerta mikor k700 am volt azt használtam fájl küldéhez
-
justforfun #1439 Akkor ügyesebben csinálasz valamit mint én. :-) Ha a BlueSoleil programot megindítom, akkor felismeri a telót és működik a másik két programmal, de a MyPhone nem megy.... el sem indul. -
PBence #1438 Tévedsz, a Pappfer-es fiúk már ezt is megoldották, én tudok a telómról java-s cuccokat küldeni! -
#1437 Nekem is a BlueSoleil progim van és még is látja a MyPhoneExplorer a telefonomat. -
justforfun #1436 Azzal nem lenne semmi baj, legalább meglenne a gépen is a játék, a jövőbeli vészhelyzetekre. De a gépre sem tudom sajnos feltölteni. -
justforfun #1435 Sajna BlueSoleil progim van, automatikusan telepítődik a bluetooth driverekkel, azzal meg nem működik a MyPhoneExplorer. Ha meg leveszem a BlueSoleil-t, akkor a driverek is eltűnnek és a telót nem látja a MyPhoneExplorer. -
#1434 Telepített java-s játékot nem tudsz sajna átküldeni telóról telóra, csak gépről! -
#1433 Töltsd le a legújabb MyPhoneExplorer-t abban láthatod a cuccokat. -
justforfun #1432 Hallo, segítséget szeretnék kérni. Az egyik K700i telóról szeretném a játékokat átvinni egy számítógépen keresztül a másikra (bluetooth segítségével), de eddig minden próbálkozásom hiábavaló volt, egyetlen program (a bluetooth stick saját programja, a dateimanager, a floAt's Mobile Agent 2) sem látta a játékok mappát. Tud valaki segíteni, mit kell csinálnom, hogy megjelenjen és másolható legyen a sok játékprogram? Köszi előre is! -
stex1 #1431 na paja meglessz az üzlet?
írj majd valamikor emailt! -
#1430 Ha magyarországról telefonálsz külföldre akkor is ugyan annyit kell fízetned érte mintha országon belül telefonálnál csak annyi különbséggel,hogy a hívott szám is fízet a fogadott hívásért.Ez országonként más díjat jelent a hívott félnek. -
#1429 Bocsi nem ide vág de lenne egy hülye kérdésem, ha magyar mobilszámmal telefonálok külföldre szintén magyar mobilszámot hívok akkor az drágább e mint ha itthon hívnám fel? -
#1428 koszi jo kis cucc egybol kapcsolodott minden macera nélkül és még berakott egy csomo progit amit távvezérelhetek a teloval,igy már nem is kell odamenni a géphez ha be akarom a winampot kapcsokni egy kis zenehalgatásra :D -
#1427 ok köfi :) -
#1426 a telefonnak nincs ilyen funkciója de a szolgáltatóknak van de sztem nem mindegyiknek :) -
#1425 hiak
azt szeretném kérdezni h h lehet beállítani azt a funkciót h miközben hívnak engem ne csak simán a csörgést hallják hanem vmi zene szóljon annak aki hív amig csörget? ha egyáltalán van ilyen funkció :D -
#1424 ajánlom számodra a floAt's Mobile Agent 2 nevű kis progit
hogy honnan szedheted le? innen -
#1423 sziasztok!
tudnátok segiteni abban hogy mit kéne beállitanom ahhoz, hogy a telefonrol át tudjam küldeni a képeket,zenéket stb a szgépre bluetooth-al.Mert a windozos varázslo segitségével felismeri a telefonomat és tudok is rá küldeni mindent,de visszafelé már nem kapcsolodik a telefon.Pedig a távvezérlés funkcio is müködik.Amit hozzá adtak softvert azzal müködött régen csak azzal kb.2nap mire összelövöm a rendszerrel.Meg ahhoz kell egy kis bat fájl ami átnevezi a wines drivert.Vagy van valamilyen alternativ progi amivel egyszerüen megoldhato a kapcsolat létrehozása?
köszi