1702
-
Kvadro #1422 Van számatokra egy iggen jó játékoldal Sony Ericsson Games napi frissítéssel, az oldalra felkerülő új játékokról meg itt értesülhettek: Legújabb játékok - fórum, jó szórakozást! -
#1421 ingyen sms: http://www.cellebrum.com/
a regisztrációhoz telszám kell, és 50 db sms van ingyen regenént. -
stex1 #1420 tudtok valami ingyen sms web oldalt? -
stex1 #1419 [email protected] vagy msn: [email protected] várom a képeket! -
#1418 Nekem a k700i m még anno 1 teljes feltőltéssel birta 4-5 napot ebbe benne van h telefonáltam meg , sms , ... ! -
stex1 #1417 engem érdekelnek a telok!
írjatok és megegyezhetünk! -
Peti1 #1416 köszi a választ!
nektek a teló teljes feltöltés után hány napig birja? (mármint az akksi) -
#1415 nem -
Peti1 #1414 hi
az lenne a kérdésem, hogy ebbe a telóba be lehet-e tenni a K750i 900mA-es akksiját?
előre is kösz -
#1413 Nah nem boltolunk 1et koma?? Én most akarom eladni! -
#1412 hali! nem kell vkinek a k700i-m? Kiváló állapotban van! -
Dcv #1411 Szevasztok!
Azt olvastam több helyen is,hogy Vodánál nem lehet Blootothon átküldeni Mp3-at.Ez igaz?És adatkábelen át lehet?Kösz! -
#1410 Hi!
Nekem semmi bajom nem volt a telóval, a joy-tól eltekintve. Azzal is csak annyi, hogy koszolódik. Egyszerű a megoldás jó nagyokat belefújsz és már müködik is. Egy darabig. Aztán megint fújkálod. Ha va rá egy ezresed, akkor beadod vhova kitisztítják és tovább bírja. Én ezzel az egy hibával találkoztam. Akksira nincs panaszom, pedig gyakran használom a rádiót is.
Utánvétellel csak akkor para ha a postán dobálják a csomagot...azt meg ugye...na mindegy.
Egyébként én eladnám az enyémet, ha érdekel, beszéljük meg.... -
#1409 Hi!
hát én még anno 30 ért vettem boltban,de kitudja.
aksija nekem még nem bírt ki 1 hetet se,heti 1-2 töltést igényle biztosan
nem hiszem,hogy típushiba, de nekem mikor megvettem előfordult,h nem tudtam hívást fogadni,nem jelezte ki,mitha ki lenne kapcsolva. -
stex1 #1408 Hellotok!
Egy kis segítség kéne!
Most szeretnék venni használtan egy k700i-t.
van valami típushibálya?
mire kell rá odafigyelni?
megéri 25000 huf-ért?
utánvétellel kockázatos megvenni?
miylen az a Li-Po akksi?
mennyit bír?
jobb mint a Li-Ion?
a válszokat megköszönném -
#1407 igen! -
#1406 És azt használhatom csengőhangnak is??? -
#1405 Nekem is működött! na szóval a progiba berakod az mp3-at és kijön egy másik fájl! Ha a telóba feltöltöd az utobbi fájlt akkor a telefon a kiterjesztésnek ugyanúgy mp3 -at fog kijelezni csak egy kulcs van elötte és nem tudod továbbküldeni! -
#1404 Ahogy én csináltam, ugyanúgy viselkedett mint az mp3! -
HUN dandy #1403 nekem simán ment a drm packager -
#1402 Én úgy értettem, hogy csengőhangnak használni!
Én is próbáltam már azt a progit, de valahogy nekem nem ment...
:(((((((( -
#1401 attól hogy vodás vagy rakj mp3-at a telóra! Csak csengőhangra nem lehet berakni mp3-at de arra a problémára ott a drmpackager! Én is vodás vagyok és használok mp3-at! -
#1400 Hello!
Nincs valamilyen olyan program, amivel midit tudnák konvertálni mp3-ból a telefonra (mert sajnos vodás vagyok) és működik is!!!
Előre is kössz!!! -
#1399 csak azt a tömör fájt rakd fel! -
#1398 jaja hasonlo volt mar es nem volt olcso -
#1397 Vazzeg!
Magammal vittem koncertre a telefonomat, és most van a kijelzőn egy nagy fekete ovális folt, meg a folt felett kicsit homályosabb a kép, de amúgy tök jól műxik minden. Sok pénzembe fog ez kerülni? -
snoop dog #1396 valaki segitesen már hogy kell játékot rátenni a telora miután leszedtem egyet ki kell csomagolni és ennyi? -
#1395 ha csak simán az aksit szétszeded akkor nem lesz baja a memoriájának! de ha már tovább próbálkozol akkor lehet h, megkéne tenned a lépéseket ez iránt mert nem biztos h, biztonságosan tod majd összerakni vagy vmi véletlen folytán em indul majd be:D -
PSP PSP #1394 nem hiszem de ha biztosra mész akkor igen
-
codaco #1393 Sziasztok!
Én is szét akarom szedni a telefont tisztítás céljából. Ha kiveszem az aksit, törlődik bármilyen adat (telefonszám, jegyzet, megjegyzés telefonszámhoz, stb.) a telefonból? Kell valamit mentenem szétszedés előtt?
Köszi -
#1392 letoltes.prim.hu -n találsz biztos winrart,vagy winzipet.ne haragudj,most nem keresgetme,mert megy a vb -
snoop dog #1391 Hali
Nem tudtok fájltömöritö programot linkleni? -
#1390 Én megpróbáltam szétszedni, de a felső két pöcök nem jött ki hossza próbálk utánn sem, letörni meg nem akartam! :( -
HUN dandy #1389 de addijg amíg garism inkább nem kapom szét... -
HUN dandy #1388 nekem is uez van a joy-al... -
#1387 Thx valszeg elkerülte a figyelmem
-
#1386 már bevolt egy párszor linkelve...
na de itt van még 1 x -
#1385 már bevolt egy párszor linkelve...
na de itt van még 1 x -
#1384 az rendben h, szét kell szedni csak nem tom h, hogy álljak hozzá! nem tom hogyan szétszedni:D valami leíros tudotok nekem adni erről a részéről?
-
#1383 Nekem is ezek a gondok vannak a joy-al. Most hogy írtátok, hogy szét kéne szedni szét is szedtem. Hát töménytelen mennyiségű por-kosz volt benne, most jól ki takarítom és majd meg látjok mit művel ezek után a Joy.