1702
  • Kvadro
    Van számatokra egy iggen jó játékoldal Sony Ericsson Games napi frissítéssel, az oldalra felkerülő új játékokról meg itt értesülhettek: Legújabb játékok - fórum, jó szórakozást!
  • paja007
    ingyen sms: http://www.cellebrum.com/

a regisztrációhoz telszám kell, és 50 db sms van ingyen regenént.
  • stex1
    tudtok valami ingyen sms web oldalt?
  • stex1
    [email protected] vagy msn: [email protected] várom a képeket!
  • Zadeus
    Nekem a k700i m még anno 1 teljes feltőltéssel birta 4-5 napot ebbe benne van h telefonáltam meg , sms , ... !
  • stex1
    engem érdekelnek a telok!
    írjatok és megegyezhetünk!
  • Peti1
    köszi a választ!
    nektek a teló teljes feltöltés után hány napig birja? (mármint az akksi)
  • Zadeus
    nem
  • Peti1
    hi
    az lenne a kérdésem, hogy ebbe a telóba be lehet-e tenni a K750i 900mA-es akksiját?
    előre is kösz
  • Stralis 91
    Nah nem boltolunk 1et koma?? Én most akarom eladni!
  • Stralis 91
    hali! nem kell vkinek a k700i-m? Kiváló állapotban van!
  • Dcv
    Szevasztok!
    Azt olvastam több helyen is,hogy Vodánál nem lehet Blootothon átküldeni Mp3-at.Ez igaz?És adatkábelen át lehet?Kösz!
  • paja007
    Hi!

Nekem semmi bajom nem volt a telóval, a joy-tól eltekintve. Azzal is csak annyi, hogy koszolódik. Egyszerű a megoldás jó nagyokat belefújsz és már müködik is. Egy darabig. Aztán megint fújkálod. Ha va rá egy ezresed, akkor beadod vhova kitisztítják és tovább bírja. Én ezzel az egy hibával találkoztam. Akksira nincs panaszom, pedig gyakran használom a rádiót is.
    Utánvétellel csak akkor para ha a postán dobálják a csomagot...azt meg ugye...na mindegy.
    Egyébként én eladnám az enyémet, ha érdekel, beszéljük meg....
  • awak3n
    Hi!
    hát én még anno 30 ért vettem boltban,de kitudja.
    aksija nekem még nem bírt ki 1 hetet se,heti 1-2 töltést igényle biztosan
    nem hiszem,hogy típushiba, de nekem mikor megvettem előfordult,h nem tudtam hívást fogadni,nem jelezte ki,mitha ki lenne kapcsolva.
  • stex1
    Hellotok!
    Egy kis segítség kéne!
    Most szeretnék venni használtan egy k700i-t.
    van valami típushibálya?
    mire kell rá odafigyelni?
    megéri 25000 huf-ért?
    utánvétellel kockázatos megvenni?
    miylen az a Li-Po akksi?
    mennyit bír?
    jobb mint a Li-Ion?
    a válszokat megköszönném
  • Patesz
    igen!
  • Japep
    És azt használhatom csengőhangnak is???
  • Patesz
    Nekem is működött! na szóval a progiba berakod az mp3-at és kijön egy másik fájl! Ha a telóba feltöltöd az utobbi fájlt akkor a telefon a kiterjesztésnek ugyanúgy mp3 -at fog kijelezni csak egy kulcs van elötte és nem tudod továbbküldeni!
  • Japep
    Ahogy én csináltam, ugyanúgy viselkedett mint az mp3!
  • HUN dandy
    nekem simán ment a drm packager
  • Japep
    Én úgy értettem, hogy csengőhangnak használni!
    Én is próbáltam már azt a progit, de valahogy nekem nem ment...
    :((((((((
  • Patesz
    attól hogy vodás vagy rakj mp3-at a telóra! Csak csengőhangra nem lehet berakni mp3-at de arra a problémára ott a drmpackager! Én is vodás vagyok és használok mp3-at!
  • Japep
    Hello!
    Nincs valamilyen olyan program, amivel midit tudnák konvertálni mp3-ból a telefonra (mert sajnos vodás vagyok) és működik is!!!
    Előre is kössz!!!
  • Lethys
    csak azt a tömör fájt rakd fel!
  • DONGUBA
    jaja hasonlo volt mar es nem volt olcso
  • sapkafej
    Vazzeg!
    Magammal vittem koncertre a telefonomat, és most van a kijelzőn egy nagy fekete ovális folt, meg a folt felett kicsit homályosabb a kép, de amúgy tök jól műxik minden. Sok pénzembe fog ez kerülni?
  • snoop dog
    valaki segitesen már hogy kell játékot rátenni a telora miután leszedtem egyet ki kell csomagolni és ennyi?
  • Lethys
    ha csak simán az aksit szétszeded akkor nem lesz baja a memoriájának! de ha már tovább próbálkozol akkor lehet h, megkéne tenned a lépéseket ez iránt mert nem biztos h, biztonságosan tod majd összerakni vagy vmi véletlen folytán em indul majd be:D
  • PSP PSP
    nem hiszem de ha biztosra mész akkor igen
  • codaco
    Sziasztok!

Én is szét akarom szedni a telefont tisztítás céljából. Ha kiveszem az aksit, törlődik bármilyen adat (telefonszám, jegyzet, megjegyzés telefonszámhoz, stb.) a telefonból? Kell valamit mentenem szétszedés előtt?

Köszi
  • Palinko
    letoltes.prim.hu -n találsz biztos winrart,vagy winzipet.ne haragudj,most nem keresgetme,mert megy a vb
  • snoop dog
    Hali
    Nem tudtok fájltömöritö programot linkleni?
  • Stann
    Én megpróbáltam szétszedni, de a felső két pöcök nem jött ki hossza próbálk utánn sem, letörni meg nem akartam! :(
  • HUN dandy
    de addijg amíg garism inkább nem kapom szét...
  • HUN dandy
    nekem is uez van a joy-al...
  • Lethys
    Thx valszeg elkerülte a figyelmem
  • Palinko
    már bevolt egy párszor linkelve...
    na de itt van még 1 x
  • Palinko
    már bevolt egy párszor linkelve...
    na de itt van még 1 x
  • Lethys
    az rendben h, szét kell szedni csak nem tom h, hogy álljak hozzá! nem tom hogyan szétszedni:D valami leíros tudotok nekem adni erről a részéről?
  • Raho
    Nekem is ezek a gondok vannak a joy-al. Most hogy írtátok, hogy szét kéne szedni szét is szedtem. Hát töménytelen mennyiségű por-kosz volt benne, most jól ki takarítom és majd meg látjok mit művel ezek után a Joy.