1702
  • derFleischer
    fedö, ezt nem mondod komolyan!!!!! most ha nem rohanok rögtön a vodához, nem elég, h megszabadulok attól a totál gyík vodás menütQl, de hamarabb kész lesz, most nem kell még több mint egy hetet szenvednem ezzel a ratyi t610zel, nem kell nyaralásból viszajönnöm, és még csak attól se kell tartanom, h igencsak megviselt állapotba kapom vissza.... ezt a szívást...

persze!!! 40ér kártyafüggetlen, mikor vodába 50 volt, nembaj...
  • Sonajk @:o)
    Tetszenek a csillagaid :)
  • sokoo
    Miután megvettem a telót, nekem is az volt az első, hogy brand szofti töröl. Gari ugrott, de megérte :) Szerencsére nem volt baj a telóval eddig.
    Én nem mondtam ezt rólad, csak azt mondom, hogy hűtlen vagy :(
  • Fedő
    Hali! Nekem is tegnap előtt pont az volt a gondom, mint derFleischer-nek. Kuttyára megijedtem. Pont nálam is egy téma feltöltése közben jött a villogás. Nem nagyon akartam a Vodára várni 2 hetet, ugyhogy egy mobilosnál rakattam rá 3000-ért gyári szoftvert, és most jobb, mint valaha. Ezzel gondolom úszott a garim, de remélem megérte.
  • EmThor
    júli 31.ig csak!!!
  • EmThor
  • Gaba9
    nemvok áruló
  • Gaba9
    azis jo kis tel .. :P de nekem v ez marad vagy egy Nokia 6600
  • stp4trick
    Ja mégse inkább veszek 750-t
  • stp4trick
    Hát barátom annyit most adok érte
  • derFleischer
    csak úgy.... Áruló!!!!!

:D
  • Gaba9
    Még nemtom h milesz .. :)
  • Gaba9
    nem még nem .. :) miért ?
  • derFleischer
    én is. ezt a szívást...

te, dj gaba, csak poén volt, ugye? az egy dolog, h totál meszívtam, de megváltál a k700idtQl?
    Szomorú vagyok :((
  • Gaba9
    ehh - most adom/tam el 28ért kifogástalan állapotban mindennel :D
  • sokoo
    75-ért lehet független K750-et venni ittott
  • derFleischer
    35? na ne már! 30án vettem az enyémet 50ér, és még csak nem is független, ok, h azóta már kijött egy csomó új teló, de azér ennyire gyorsan csak nem veszít az értékébQl, pláne, h a k700i, még most is megállja a helyét bármelyik új telefon mellett
  • sokoo
    ha zsír új akkor talán talán, de necces. Én 35-re tartanám most az értékét.
  • derFleischer
    EmThor, most azt akarod mondani, h kártyafüggetlen k700i 40.000ér?
  • derFleischer
    igen, meg az is szép az egészbe, h ha 2 hét múlva kész lesz, úgyis jöhetünk vissza nyaralásból. mondjuk akkor ráckevén leszünk, de ha csúsznak pár napot, olaszból hogy jövünk vissza? magyarul akkor nem elég, h ott héderezhet náluk egy csomó ideig a telefonom, d ugyanennyi ideig kell kibírnom egy eleve agyonstrapált amúgy is jó szar telefnt!!!! na ez milyen szép!!! szerintetek mennyit fognak csúszni? mer mondjuk az kizárt, h kész lesz, mire ígérték.
  • EmThor
    40-éret függetlenül electroworld. megéri? :)
  • Rage47
    huh nagyon köszi!:)
  • sokoo
    Akkor visszaviheted, és még minimum egy hétig nem lesz telód. Ez a szép az egészben :)
  • derFleischer
    az mondjuk lehet, de ha nemkem összegányolják a telóm, akkor... akkor nemtom mi lesz, de baromira nem fogok neki örülni.
  • sokoo
    Hat, mert az ugy tortenik, hogy tobb szintu a szerviz. Az elso csak szoftverez, muanyagpockot cserel, tisztogat. A masik mar forrasztgat is, szetganyolja a panelt a harmadik szerviznek, hogy nehezebb dolga legyen. A keszulekhaz viszont mar nem utazik a harmadik vagy negyedik szintu szervizbe, csak a panel, tehat a bele. Es visszafele ebbol lehet gubanc.
    Az egy jó kérdés. Én tudok ŐőŐőŐő
  • derFleischer
    egyébként én miért nem tok itt hosszúö-t írni?
  • derFleischer
    sokoo, csak azér, mer faterommal az fordult tavaly elQ, h nem az ö telóját kapta vissz, mint kderült
  • sokoo
    Ki lehet cserélni a joy-t, de elképzelhető, hogy csak retkes. Maga a joy amúgy csak egy műanyag sapi. Szal ha nem retkes, akkor lehet nagyobb is a gond. De szerintem csak retkes lesz :) Gariba neked mind1, megoldják..
  • Rage47
    kezd tönkremenni a joy a telón. fölfelé nem igazán akar engedelmeskedni. még van rá jótállás. ha beadom t-mobile-hoz, ki tudják cserélni a gombot?
  • Rage47
    kööszii
  • sokoo
    "nem sokkal rosszabb állapotban". Hát :) Egy kurvanagy mobilszerviz mérnökségén dolgozom, szóval elég közelről látom mi történik odabent. Előfordul proci hiba, de az is igaz, hogy az esetek többségében inkább a forrasztással van a gond. A BGA forrsztást sokkal szarabbul lehet ellenőrizni, mint az oldszkúl cuccokét, és ez okoz galibákat néha. Jó ha a javításra is vállalnak garit ;)
  • sokoo
    Beszélgetés közben megnyomod a joy-t, majd az 5-ös gombot. (Vagy a 7-est, szoftverfüggő)
  • Gaba9
  • Rage47
    hi!
    hogy lehet kihangositani?
  • Raho
    Mozgó kép.

• derFleischer
    sokoo, kösz. most megnyugtattál, legyen igazad. mondjuk az a nem sokkal rosszabb állapotban... mindegy, de legalább a k700i és ne ez az izé. de a proccesszor mitöl halt volna be? mer ha kapásból szar, az rögtön kijön, nem csak ennyi eröltetett használat után. de nem is ez a lényeg. remélem h igazad van, és tényleg nincs rá vírus, mmeg h minnél hamarabb, és nem napokkal a kijelölt határidQ után kapom vissza, lehetöleg nem nagyon leamortizálva. szóval mégegyszer kösz
  • sokoo
    Srácok, ne bszéljetek butaságokat. Nincs sony ericssonra vírus. Ha szétcsesződött a szoftvere, annak számtalan oka lehet. Első nekifutásra a szervíz újraszoftverezi a telefont, ha nem javul meg, megy egy másik szervizbe, ahol szépen betolnak neki egy teszt szoftvert, majd megy a teszterre. Az meg amennyire tudja kiméri a hibát, a javítószaki meg szépen kijavítja. Ha nem szoftverhiba, akkor a villogó kijelző oka valószínüleg a megkerrent processzor. Fogják, kicserélik (már ha nem kapott előtte beöntést). Teló vissza hozzád, remélhetőleg nem sokkal rosszabb állapotban. Ennyi. A vírust meg egyelőre felejtsétek el, nem fogja egy hekker sem arra pazarolni a drága idejét, hogy a SE saját oprendszerére irogasson virnyákot. A java engedélyei a telefonon meg olyan alacsonyak, hogy erősen kétséges, hogy bármilyen kárt tegyen egy java alkalmazás a telóban. Annyit el tudok képzelni, hogy az általad letöltött téma formátuma, vagy egyebe nem volt kóser, és leakadt tőle a szoftid, de ilyen a legjobb családban is előfordul. ;)