Sony Ericsson K700i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a hallgatásomért, de mint tudjuk, egy rendes mentõs (ez lennék én) szombat és vasárnap nappal dolgozik, nem úgy mint az a sok "buta" ember, akik ugyanezt a z idõt a családjuk társaságában múlatja el. (Bevezetõnek nem is volt rossz, amit írtam 😊))
Szóval én csak most jöttem haza.
Kép (csontváz) nagyon aranyos. Már el is oroztam. Ha van még, ne fogd vissza magad, tedd bátran ide õket 😊
Telefon problémára tippem: Szóval szerintem is a szoftver hiba a legvalószínûbb. Természetesen azért a telefonnal is lehetnek gondok. Mióta csinálja? Illetve volt idõszak, amikor ez hibátlanul mûködött? Ha szoftver gond, akkor valóban kéne egy frissítés rá. Ezt a Vodafonenál is kérheted. Õk mindenképp a SE. márkaszervizbe küldik majd a telefont. Ha már nem garanciális a készülék, kezdheted te is mindjárt a SE. márkaszerviznél. Én a magán beavatkozást (valami haver, esetleg a haver haverja), csak a legvégsõ esetben tudom ajánlani. Volt már rá példa, hogy a végeredmény rosszabb lett az elõzõ mûködésnél és akkor mehetsz ám reklamálni, de kinek. Nagy a valószínûsége, hogy az illetõ úgy is kidumálja, hogy ez nem a kontársága miatt történt. Aztán mehetsz beperelni, de jobb ha nem, mert úgy sincs róla videofelvételed, na anélkül meg nehéz lesz bebizonyítani, hogy az Õ keze van a dologban. Szóval ez már elég macerás.
Hát ennyit tudtam hozzáfûzni.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
/de ez csak az én tanácsom szal nemkötelezõ rámhallgatni/
(nekem ütve és frissitve is van és semmi gáz vele) <#idiota>#idiota>
Gaba323
Gaba323
A másik hogy nem müködik sehogysem a wap pedig a percdijas wapot (nem a GPRS WAP)automatikusan aktiválják mindenkinek.Ha megnyomom az online gombot elkezt kapcsolodni majd kiirja hogy lépjen kapcsolatba a szolgáltatoval.Már hivtam az ügyfélszolgálatot is ök elküldték a beállitásokat, de azt irta ki a telefon, hogy nem érvényes a beállitás és nem tudja menteni.
köszi a segitséget
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Gaba323
Jól látod a dolgot testvér <#worship>#worship><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
Gaba323
Különben nm.
Különben + nézd el nekem, hisz nehéz gyerekkorom volt @:o) Sony Ericsson K700i nélkül @;o)
Gaba323
Nem hiszed el?
de mind1 a lényeg h jo telo ez 😉 nem ? <#idiota>#idiota>
Gaba323
Átraktuk másik telefonba, onnan küldi a számot, úgyhogy igazad lehet. Bár úgy tudom, a telefon eleve független készülék, nincs is rajta magyar menü, ilyesmik. Rejtély, komolyan.
Mindenesetre köszönöm szépen a választ és az ötleteket!!!<#wink>#wink>
Ama et fac quod vis
Elképzelhetõ, hogy beállítás lenne, de szerintem nem a szolgáltatótól lekérhetõ beállítás. Nem tudom 😞((
Ama et fac quod vis
Lényeg az, hogy AZ ENYÉM NEM ELADÓÓÓÓÓ!!!!!
😊
Aha. Csak vicceltél. 😊))))
Rossz vicc vóóóóóóót 😞
😄D
Kártyát cseréltünk benne (hálózatfüggetlen, vodáról t-mobilera) és azóta nem küldi el a saját telefonszámot, amikor hívást indítunk róla. Üzletben nem tudtak segíteni, minden jól be van állítva rajta.
Köszi: GH
Ama et fac quod vis
Szerintem az ár - érték aránya nagyon jó.
pont most akarok venni erre mit irnak a tmobilos honlapra:
készülékek korlátozott mennyiségben és csak egyes üzleteinkben érhetõk el (Budapesten: Budafoki út, Vörösmarty tér, Petõfi Sándor utca, Westend, Duna Plaza, Europark, Mamut, valamint Debrecenben). További információért érdeklõdjön üzleteinkben.
Marha jó, pont most <#zavart2>#zavart2>
Akkor most egy újabb cím.
Sony Ericsson K700i témák