1702
  • Rage47
    hi!
    hogy kell lecsatlakoztatni a bluetooth adapter?simán lehuzom, vagy ugy, mint a pendrive-t?
  • derFleischer
    elvileg, cagy csak nemtudták mi a baja, aztán raktak bele egyet, mert ugye szoftvert mindenképpen frissítettek... aztán lehet az elég volt, mint a fedönek...

• CéZé
    Amiatt nem indult el? :)
  • derFleischer
    már meg is van:D

kaptam új kijelzöt!
  • derFleischer
    most indulok!!!! Kész!! meglesz!!! ÍRtak! végre visszakapom!!!!
  • Sonajk @:o)
    kis pesszimista :(((
  • derFleischer
    na, a nagy nap!!!!
    szerintem úgyse lesz belöle semmi...
  • derFleischer
    az utóbbi 2 hétben sajna egy ilyen telót kell h birtokoljak, és ha én rámegyek a képre, a tovább gomb alatt nekem ott van a mentés...

lehet holnap meg lesz a telóm!!!
  • Belton
    Hali kellene egy kis help!!
    Sonny E t610-röl akarom az(beérkezö) MMS-képeket lementeni de sehogyse tom mijen progival csinaljam vagy hogy ???
  • Rage47
    mentünk balcsira, de a kocsirádio épp nem volt jo[hosszu, h miért..]s nem volt nálam a telo rádioja, mert szervizben van a telo:(( -csakhogy irjak:)-
    Úgy legyen :)
  • derFleischer
  • derFleischer
    na, az biztos!!! És ha minden igaz, holnapután visszakapom a telóm!!!!!
    Meleg van :))))
  • derFleischer
    ezt a nyüzsgést...
  • Rage47
    hmm erre kiváncsi vok beválik-e
  • derFleischer
    rage! én szerdán! bementem a vodához, mer h hamarabb kéne, uyge nyaralás, aztán megígérték, h elintézik h hamarabb kapjam vissza. osz h mi lesz belQle...

sokoo, na most akkor mi van? meg lehet Qket hallgatni? jó, mer az én telefonom spec. nem tud velük mit kezdeni.
  • Rage47
    thx:)
  • sokoo
    Fogadd együttérzésem..
  • Rage47
    jövö hét pénteken kapom vissza a telomat szervizböl
  • sokoo
    meg lehet hallgatni őket, pl :)
  • derFleischer
    egyébként lehet egy ilyen telóval kezdeni v.mit, h lejátssza a real media fájlokat?
  • peteragoston
    vagy terkepet tudtok mobilra?
  • peteragoston
    Remote Desktop for Mobiles

DOWNLOAD (rdmclient.jar)

Van valakinek ehhez serial-ja? vagy crack vagy valami?
  • peteragoston
    tudtok GPS programot a telefonra?
  • derFleischer
    ? ez komoly? csak mer nem gondoltam rá... de most úgysem esedékes próbálkozni hála a vodának
  • peteragoston
    na sikerult... csak kis betuvel kell irni a vegen a kiterjesztest .hid es mar nem is az egyebb mappaba rakja...
  • derFleischer
    na ezt nem tudom én se!!!!
  • peteragoston
    na de hogy rakom fel a telefonra a .HID -eket ugy h. mukodjon es ne az egyebb mappaba rakja?
  • derFleischer
    én mondjuk infrával...
  • Rage47
    thx. mit akar jelenteni a presenter?
  • peteragoston
    ja ja, valahogy nem az egyebb mappaba kellene rakni hanem a blutooth tevvezerles reszlegre...
  • peteragoston
    Nem tv, hanem: winamp, internet explorer, mediaplayer, desktop, presenter (bluetoot-on)
  • derFleischer
    na, igen, én akkor találkoztam vele, mikor egy olyan cuccot akartam felrakni a telómra, amivel a windows media playert lehet irábyítani... nekem is elmondhatná v.ki, hogy kell, mert mikor csak felraktam a elómra, akkor annyit írt,ki, h mentve az egyéb mappába, és mikor ott rámentem, csak annyi visszajelzést kpatam, h a fájlt nme lehet megnyitni
  • Rage47
    RemoteControl az mi?tv távirányito?
  • peteragoston
    Hello! Tudtok valamit a .hid kiterjesztesrol? RemoteControlhoz valo, csak nem tudom, hogy lehet installalni?
  • derFleischer
    nemtom, de tuti, h nem egészen úgy van a dolok, ahogy Qk azt a jónéppel bekajáltatják!!!
    Na ja. Illetve a kép bal alsó sarkába lévő utolsó mondat az "Áraink az áfát tartalmazzák". Még jó hogy 39.990.-ért lehet kapni. Közbe a független telefon listaára 117e. Ft.
  • derFleischer
    vagy mi van? most voltam a media marktban egy kábelért, aztán már megnéztem, ha ott vagyok, 90 egy k700i függetlenbe! akkor it hogy 40?
  • derFleischer
    ja, +részlet. az már más