1702
-
#577 hi!
hogy kell lecsatlakoztatni a bluetooth adapter?simán lehuzom, vagy ugy, mint a pendrive-t? -
derFleischer #576 elvileg, cagy csak nemtudták mi a baja, aztán raktak bele egyet, mert ugye szoftvert mindenképpen frissítettek... aztán lehet az elég volt, mint a fedönek...
-
CéZé #575 Amiatt nem indult el? :) -
derFleischer #574 már meg is van:D
kaptam új kijelzöt!
-
derFleischer #573 most indulok!!!! Kész!! meglesz!!! ÍRtak! végre visszakapom!!!! -
#572 kis pesszimista :((( -
derFleischer #571 na, a nagy nap!!!!
szerintem úgyse lesz belöle semmi... -
derFleischer #570 az utóbbi 2 hétben sajna egy ilyen telót kell h birtokoljak, és ha én rámegyek a képre, a tovább gomb alatt nekem ott van a mentés...
lehet holnap meg lesz a telóm!!!
-
#569 Hali kellene egy kis help!!
Sonny E t610-röl akarom az(beérkezö) MMS-képeket lementeni de sehogyse tom mijen progival csinaljam vagy hogy ???
-
#568 mentünk balcsira, de a kocsirádio épp nem volt jo[hosszu, h miért..]s nem volt nálam a telo rádioja, mert szervizben van a telo:(( -csakhogy irjak:)- -
#567 Úgy legyen :) -
derFleischer #566 -
derFleischer #565 na, az biztos!!! És ha minden igaz, holnapután visszakapom a telóm!!!!! -
#564 Meleg van :)))) -
derFleischer #563 ezt a nyüzsgést...
-
#562 hmm erre kiváncsi vok beválik-e -
derFleischer #561 rage! én szerdán! bementem a vodához, mer h hamarabb kéne, uyge nyaralás, aztán megígérték, h elintézik h hamarabb kapjam vissza. osz h mi lesz belQle...
sokoo, na most akkor mi van? meg lehet Qket hallgatni? jó, mer az én telefonom spec. nem tud velük mit kezdeni. -
#560 thx:) -
#559 Fogadd együttérzésem.. -
#558 jövö hét pénteken kapom vissza a telomat szervizböl -
#557 meg lehet hallgatni őket, pl :) -
derFleischer #556 egyébként lehet egy ilyen telóval kezdeni v.mit, h lejátssza a real media fájlokat?
-
#555 vagy terkepet tudtok mobilra? -
#554 Remote Desktop for Mobiles
DOWNLOAD (rdmclient.jar)
Van valakinek ehhez serial-ja? vagy crack vagy valami? -
#553 tudtok GPS programot a telefonra? -
derFleischer #552 ? ez komoly? csak mer nem gondoltam rá... de most úgysem esedékes próbálkozni hála a vodának -
#551 na sikerult... csak kis betuvel kell irni a vegen a kiterjesztest .hid es mar nem is az egyebb mappaba rakja... -
derFleischer #550 na ezt nem tudom én se!!!!
-
#549 na de hogy rakom fel a telefonra a .HID -eket ugy h. mukodjon es ne az egyebb mappaba rakja? -
derFleischer #548 én mondjuk infrával... -
#547 thx. mit akar jelenteni a presenter? -
#546 ja ja, valahogy nem az egyebb mappaba kellene rakni hanem a blutooth tevvezerles reszlegre... -
#545 Nem tv, hanem: winamp, internet explorer, mediaplayer, desktop, presenter (bluetoot-on) -
derFleischer #544 na, igen, én akkor találkoztam vele, mikor egy olyan cuccot akartam felrakni a telómra, amivel a windows media playert lehet irábyítani... nekem is elmondhatná v.ki, hogy kell, mert mikor csak felraktam a elómra, akkor annyit írt,ki, h mentve az egyéb mappába, és mikor ott rámentem, csak annyi visszajelzést kpatam, h a fájlt nme lehet megnyitni
-
#543 RemoteControl az mi?tv távirányito? -
#542 Hello! Tudtok valamit a .hid kiterjesztesrol? RemoteControlhoz valo, csak nem tudom, hogy lehet installalni? -
derFleischer #541 nemtom, de tuti, h nem egészen úgy van a dolok, ahogy Qk azt a jónéppel bekajáltatják!!! -
#540 Na ja. Illetve a kép bal alsó sarkába lévő utolsó mondat az "Áraink az áfát tartalmazzák". Még jó hogy 39.990.-ért lehet kapni. Közbe a független telefon listaára 117e. Ft. -
derFleischer #539 vagy mi van? most voltam a media marktban egy kábelért, aztán már megnéztem, ha ott vagyok, 90 egy k700i függetlenbe! akkor it hogy 40?
-
derFleischer #538 ja, +részlet. az már más