1702
  • Sonajk @:o)
    amr Converter
  • stev0505
    ASzt szeretném megkérdezni hogy valaki megtudta csinálni a webkamerás progit és ha igen akkor hogyan leírná ide.Előre is köszi és mindenkinek boldog új évet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • szabadoslajos
    Kellene egy kis segítség! Vodás a telóm és mp3 csengésnek nem tok berakni. Nem tudna valaki segíteni? Valahogy nem lehet kiütni? Előre is köszönöm!
    Ti is tehetnétek ám IDE képeket. Nem hiszem el, hogy ti nem fotóztok a mobilotokkal.
  • Basic
    Tudnátok segíteni a float's Mobile Agenttal kapcsolatban? Ki akartam próbálni a programot, de nem tudok róla csatlakozni a telefonhoz. Bluetoothom van. Ha beállítom a telefon címét, akkor nem történik semmi, nem csatlakozik. A portot 0-án hagytam. Ha viszont beteszem a mobilomat a com 6-osra, majd a programban is beállítom a com 6-os portot, akkor kapcsolódáskor lefagy a program.
  • Stann
    Obex csomagméretnek/feltöltési sebességnek mennyit állítottál be?
    Neked hogy van a COM4-esen? Eszközkezelőd szerint csak egy portot foglal a BT?
  • Basic
    Én a myPhoneExplorerrel csak a telefonom mappáit tudom lementeni a gépre, vagyis a képeket, hangokat, videókat, és az egyebeket.

Egyébként én a bluetoothomat a BlueSoleillel használom, és nincs semmi bajom vele, jobb mint a beépített windowsos bluetooth kezelő.
  • Stann
    No, akkor jó lenne, ha sikerülne működésre bírni! SP2-es winem van, így külön drivert nem tettem fel, fájlokat küldözgetni tudok is, de lementeni telszámokat,sms-eket sajna nem!
    A windows ezeket a portokat írja ki:

Próbáltam mindegyikkel, de sajna nem csatlakozott.

Bluesoleilt meg nem rakom fel, mert azzal mindig csaj baj van, leszedni meg szinte lehetetlen...
  • laci 700
    Szeva! nekem csak a com1-et engedi!
    a betöltésnél mindig ezt írja ki:
    Objex Pro:nincs beállítva!!!
    OBJEX Error!
  • laci 700
    Objex Pro:nincs beállítva!!!
    OBJEX Error!
  • PBence
    Szeva!Persze én is BT-vel használom, megkell nézni milyen portot használ a BT-d!
    Pl.: Nekem COM4
    Amúgy TE minden portot végig próbáltál?
  • sapkafej
    Erről tudnál vmit bővebben mondani?
  • Stann
    Persze, csak szoftver kell hozzá, lentebb találsz több linket is...
  • Palinko
    játékot lehet felrakni telefonra? gondolom ingyen,hogy kapok pl tőletek,és azt feltöltöm döglassan a kábellal...
  • Stann
    Ezt neked sikerült BT-vel is működésre bírnod? Mert én akármyilen portot állítok be, nekem nem műxik... :(
  • PBence
    Szeva!Én MyPhoneExplorer-t használok!Szerintem nagyon jó!Képeket,játékokat,videókat,sms-eket,programokat,telefonkönyvet..stb egyszóval minden ki lehet vele meneteni!
    A szofvereknél és az első! Müködik k700i-val is!
    Innen letölthető---->Itt
    Lehet, hogy szerencséd van :)
    Próbáld + a játékot átteni az alkalmazásokba.
    Az alkamazások mappából, már kitudod tenni a gépre ;)
  • Basic
    Hát jelenleg azért kellene, mert van néhány saját fejlesztésű alkalmazásom, és már csak a telefonban vannak benne. Utána meg csak úgy érdekességből. Ki tudja, hogy kinek mikor mire lesz szüksége.
    Miért lenne rá szükségged?
  • Basic
    Kár. Jó lett volna. Na mindegy. Akkor lehet, hogy nincs is ilyen program. Ha mégis találnék, akkor megírom.
    nem
    a játékokat nem tudod szedni lefelé, csak a telefonra tudod rámásolni
  • Basic
    Hát a jar fájlokkal nekem még nem volt sok problémám, de már előfordult, hogy amikor betettem a mobilba, akkor valami olyasmit írt ki, hogy érvénytelen alkalmazás, vagy ilyesmit. Nem törődtem a dologgal, mert 20 jarból 1 szer fordul elő.

Sonajk, azt szeretném kérdezni tőled, hogy a k700 DateiManagerrel a játékokat is ki tudod szedni a mobilból?
  • Laky
    megoldottam, de van egy újabb problémám:
    miért kezeli a telefon a .jar fájlokat ismeretlen fájlként? (nem lehet megnyitni)
    pár témát (.thm) is letöltöttem, azzal semmi gond nincs...
    K700i Dateimanager nekem tökéletesen működött (bluetooth-on kapcsolódtam a PC-hez)
  • Guillotine
    Szevasztok!
    Tudnátok nekem olyan számítógépes programot ajánlani K700i-hez amivel képes vagyok a telefon tartalmát pl.: Játékok,Hangok stb-t a számítógépre kimenteni?
    Próbáltam már a floAt's Mobile Agent-el a mobil Edit-tel,de nem tudja egyiksem az összes könyvtárat megjeleníteni.Volt olyan esetem ezekkel a programokkal,hogy amit esetleg tudtam volna menteni a gépre hiba üzenetet kaptam és nem sikerült.Vagy csak néha sikerült.De volt olyan esetem is,hogy egyszerre próbáltam több file-t másolni és azon problémázott,hogy nem látja a telefont és csak újraindítás után csak egyesével sikerült kimásolni.
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Laky
    feltöltöttem a tárhelyemre (atw), telefonba böngésző indít, URL:
    http://----.atw.hu/
    http://----.atw.hu/xxx.jar
    http://----.atw.hu/xxx
  • Basic
    Akkor azt fejtsd ki, hogy mit hogy csináltál, és hol akadtál el
  • MiloShee
    Hi valakinek pót kijelzője K700i-hez esetleg? Történt egy kis baleset :((( Bár azt hallottam egyéni kódokkal vannak védve a kijelzők és nem lehet csak úgy egyszerűen kicserélni, erről vkinek valami infó?
  • Laky
    ha ez ilyen simán ment volna, akkor valószínűleg nem kérek segítséget ^^
  • Basic
    Laky:
    Mit nem értesz ezen? Feltöltöd a tárhelyedre, majd a mobilról beírod pontosan a fájl címét, és voila, letöltin a mobilod. Ha valami nem megy, akkor majd kérdezz rá.

heyho21:
    Sajnos ezzel nem lehet mit csinálni. Nekem is van kábelem, de az ilyen lassú. Szörnyű, hogy milyen ideges tudtam lenni, amikor én is kábelt használtam. Aztán az egyik ismerősöm adott egy infraportot. Azzal jóval gyorsabb, mint kábellel. Nagy megkönnyebbülés volt infrázni. De ezen a héten vettem egy bluetooth adaptert. Hát az maga a csoda! Azt ajánlom neked. 4 mb-os mp3-at küldtem át valamivel kevesebb mint 2 perc alatt.
  • heyho21
    Sziasztok!Segítsen légyszi vki! Adatkábellel van a gond(K700i utángyártott)! Müködik, de nagyon lassu az adatátvitel kb. 6mb 2ora alatt küldött át!
    Ha van vmi tippetek kérlek irjátok meg, mert már mindent probáltam (szerintem),de semmi eredmény, ugyan olyan tetü lassu! köszönöm
  • Laky
    ezt kicsit részleteznéd? :D
  • Gigabyte
    lehet
  • Laky
    hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy feltötök egy fájlt a tárhelyemre, telefonról rákapcsolódnék, és letöltöm...
    lehet egyáltalán ilyesmit?
  • hmhm
    Hogyan lehet kikapcsolni a kék szmájlik szmájlivá alakítását?
    karakterekből jobban látom mit akar mutatni...
  • armageddon666
    HA VALAKINEK MEGVAN JAVAs K700i-hez jó Prince of Persia - Warrior Within AZ PLS KÜLDJÖN 1 PÜt!

Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • armageddon666
    olvastam hogy lehet csak már nemtom hol... beleépítenek egy kártyát. de nem hivatalos "frissités" szal szerintem ugrik a gari...
    Miért? Lehet????
  • laci 700
    A k700 ba hol lehet memóriabővítést csináltatni???
    és mennyibe kerül 10 mega bővítés???