Sony Ericsson K700i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
ja és milyet veszel? tmobile, stb..
Kit--Kat
Headsettel simán jó(ami alap tartozék).

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

köszönöm az infokat - akkor nincs más hátra mint hogy megvenni 😛

na hali még1x kösz

Rage47
egy drágább mp3 lejátszó biztosan jobb hangzásban😊 de lehet rajta hangszínt is állítani, így kicsit fel lehet nyomni a basszust, és akkor picit javul a minõség. nekem inkább videók vannak fenn,amiket pc-n konvertáltam át.
ja és még azt tapasztaltam, hogy nagyon egyszerû kezelni.
köszi a linkeket

jah igen ezt akartam kérdezni hogy az MP3-at rendesen lejátsza? minõségbe akkor nincsen vele gond igaz?

Kit--Kat
Nekem ami a lényeg, hogy letudja játszani az MP3at és ez nagyon jó. Hátránya talán, hogy nem lehet memót bõvíteni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Rage47
nekem nagyon bevált. mindent tud amit kell, legalábbis számomra. BT, meg a rádió a legjobb benne számomra, ami hirtelen eszembe jut. de van egy csomó teszt róla, meg leírás pl itt vagy itt. Jah és ha veszel, akkor ne usb-s kábelt vegyél a PC-hez, hanem BT adaptert sztem. legegyszerûbb összeköttetés a teló és sz.gép között.
Hali

Bocsi emberek, de nem naon szeretnék visszaolvasni 11oldalt - csak annyit szerettem volna kérdezn hogy érdemes e ilyen telefont vegyek mert most arra készülök hogy ilyet vegyek. Elõnyei? Hátrányai? Mit érdemes hozzá külön venn? Kezelhetõség? ...stb.stb...

kcsbubi
Hali!
Tud vki abban segiteni hogy honan tudnék szerezni az usb adatkábelemhez vmi drivert/ szoftvert???
Mert a mobile edit-et használnám, csak nem tudja feltelepiteni a telót / kábelt.,

Thx

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

Stann
BT-s alkalmazás/játékról nem tud senki???

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Kit--Kat
Bluetoothal, annyi?
Nekem kábellel 1óra, de havernak samsungos telója és kábellel 5 perc.

Rage47
nekem is annyi idö alatt átjön BT-al.
Kit--Kat
áhh akkor valamit nagyon elcsesztek sonyéknál, haverom Samsungja 5 perc alatt áttölt géprõl mobilra egy 4megás mp3at:S

Rage47
ja ez ugyanaz mint nekem. a vezérlõpultossal nem lehet cserélgetni fájlokat csak beállitásokat végezni.
Kit--Kat
a desktopos my phhonenal teszek - szedek, de az elkeserítõen lassú😞
a vezérlõpultossal is lehet ilyet csinálni?

Rage47
Nekem Vezérlõpultban megjelent egy ilyen ikon: Phone Monitor Options, mikor felismerte a telómat a winxp. aztán desktop-on is van egy progi amivel lehet eccerre több fájlt is másolni.
Kit--Kat
HAHÓÓÓ!!!!

Atika :o)
Cak jar kiterjesztesu fajlokat tudok feltenni telefonra es azokat futtatni???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

ok meglesem koszike

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Rage47
Sziasztok nem tudja valaki hogy honnan lehet k700 ra Bomberman -es java jatekot lehuzni??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Kit--Kat
pont tosítok, találtam azt a parasztos megoldást, amikor 1ik mappából a másikba huzogatok, de az 1 mp3 esetében akár 1 óráig is eltarthat:S
Valami más gyorsabb lehetõség?

Bandee1987
Most voltam Szlovákiában, a k700i Relax 100-as csomagban 490 korona (1 korona 6.8 ft)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kit--Kat
Csá, pontosan melyik progit használjam a fájl cserékhez a gép és a mobil között?

Stann
Létezik BT-s csetprogi, játék, vagy akármilyen progi, amelyik BT-s hálózatot használja? Ha igen, és linket nemis, nevet írjatok már lécci...

laci 700
Ha tudtok küldjetek e-mail-ben 3D, kizárólag JAVA játékokat!!!
e-mail: [email protected]
<#wink>Elõre is köszönöm!<#wink>
(Soni Ericsson K700i-hez.)

kikapcsolod a hangot<#wow1>!
Nekem bejött!
<#help>
hi! Igaz hogy k508i-m van, de nem tudja valaki hogyan lehet a kamera hangot levenni? Mert nagyon idegesít!
tsongezz
Sziasztok!
Valaki elárulja nekem,miért van az,hogy a kamera üzemmódon kicsit tul sok a piros a képen???Már volt szoftverfrissitésem is!!

Sziasztok!
Nekem is ilyen telefonom van. Szerintetek miért csinálja azt hogy ledob a hálózatról aztán ki kell kapcsolnom oszt be, mivel a hálózat beállításoknál nem hajlandó visszaállítani.
ok koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Rage47
nem értek adatlábelhez. de sztem vegyél bluetooth-t, ugyanolyan usb-s, és gyorsabb, kényelmesebb...
Rage47
nem lehet, de van egy trükk:
telefonálás közben nincs hangja-nem a nagszórón szól...-
zoviet
Hello!Vettem adatkábelt, virtuális COM3 portot csináltam, de a file-ok másolása 10-15 kB/s korul van... Mit kezdjek vele? Nincs esetleg programotok, amivel nem kell COM portot csinalni?

Sziasztok en azt akarom megkerdezni hogy ki lehet kapcsolni a telefonban a fenykepezo hangot valahogy???

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Bandee1987
jó kérdés, nézz meg a sonyericsson weboldalát

Stann
Huh, már jött ki uj szoft a telóhoz?
Most melyik a legujabb?

tsongezz
Sziasztok!
Valaki elárulja nekem,miért van az,hogy a kamera üzemmódon kicsit tul sok a piros a képen???Már volt szoftverfrissitésem is!!

Hi!

Hogy növeljem a felesleges hozzászólások részt elmondom: nekem is ilyen telóm van és imádom!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Gergõ te meg szerezz egy blúsztúszot a géphez és tegyél rá oylan szexi képet amilyet akarsz én is azt tettem! 😄 Mikor nincs helyben az ember barátnõje elviseli háttérképnek bár most egy sapkásmacska van benn 😊

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

Én meg mér nem tudom másik telóval használni a bluetoothomat? Mer felveszem a listára, aztán kér v.mi jelszót, ami elvileg gyárilag 0000, de akármit írok be, kiírja h a kapcsolódás sikertelen. Aztán ha más akar küldeni nekem dolgokat, akkor õ nem talál meg engem (igen, be van kapcsolva a btm), eddig egy telóról tudtak nekem küldeni.
Sziasztok! Miért van az hogy a MOBILedit! nem ismeri fel a "Játék" és az "Alkalmazások" mappáimat??? De nem csak ez a progi hanem egyik sem ismeri fel. Szerintetek ez Telefon hiba??? Ha igen hogy lehet beállitani vagy átállitani?? K700i-m van!
Légyszives SEGITSETEK!!!
udv
A voda márkaszerviz nem szed ki semmit csak a saját gányolt szoftját frissíti, ami a rakás...
Keress egy gsm boltot ahol tesznek rá eredeti SE szoftot, de akkor a garancia ugrik. Ha valami gondom lenne a teloval inkább fizetem a szervizt mint a vodás garancia.

Bandee1987
De itt a bp-i teljes lista:
Márkaszervizeink

Budapest 1045 A.Coline Kft. Széchenyi tér 9.
Tel.: 1/272-07-08, Fax: 1/425-5237 Nyitva: H-P: 09-12, 13-16
Budapest 1102 E-Care Solutions Kft. Szent László tér 20.
Tel.: 1/431-81-20, Fax: 1/425-5237 Nyitva: H-P: 09-16

Kérjük, mielõtt személyesen felkeresed a szervizpontot, érdeklõdj

Bandee1987
Budapest 1102 E-Care Solutions Kft. Szent László tér 20.
Tel.: 1/431-81-20, Fax: 1/425-5237 Nyitva: H-P: 09-16

Hivatalos voda márkaszervíz, szoftverfrissítést tudom, hogy csinálnak, csak nemtom hogy mennyibe kerül, meg hogy egyáltalán vállalják -e. Gondolom a gari maradna rajta.

Hol lehet kiszedetni a voda-s szoftvert? Ettõl nem vész el a garancia?
Köszi szépen!
Bandee1987
igen, szedd(esd) ki a vodás szoftver belõle gyári se-re.