Sony Ericsson K700i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
na hali még1x kösz
ja és még azt tapasztaltam, hogy nagyon egyszerû kezelni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Bocsi emberek, de nem naon szeretnék visszaolvasni 11oldalt - csak annyit szerettem volna kérdezn hogy érdemes e ilyen telefont vegyek mert most arra készülök hogy ilyet vegyek. Elõnyei? Hátrányai? Mit érdemes hozzá külön venn? Kezelhetõség? ...stb.stb...
Tud vki abban segiteni hogy honan tudnék szerezni az usb adatkábelemhez vmi drivert/ szoftvert???
Mert a mobile edit-et használnám, csak nem tudja feltelepiteni a telót / kábelt.,
Thx
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Nekem kábellel 1óra, de havernak samsungos telója és kábellel 5 perc.
a vezérlõpultossal is lehet ilyet csinálni?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Valami más gyorsabb lehetõség?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
e-mail: [email protected]
<#wink>#wink>Elõre is köszönöm!<#wink>#wink>
(Soni Ericsson K700i-hez.)
Nekem bejött!
Valaki elárulja nekem,miért van az,hogy a kamera üzemmódon kicsit tul sok a piros a képen???Már volt szoftverfrissitésem is!!
Nekem is ilyen telefonom van. Szerintetek miért csinálja azt hogy ledob a hálózatról aztán ki kell kapcsolnom oszt be, mivel a hálózat beállításoknál nem hajlandó visszaállítani.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Most melyik a legujabb?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Valaki elárulja nekem,miért van az,hogy a kamera üzemmódon kicsit tul sok a piros a képen???Már volt szoftverfrissitésem is!!
Hogy növeljem a felesleges hozzászólások részt elmondom: nekem is ilyen telóm van és imádom!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Gergõ te meg szerezz egy blúsztúszot a géphez és tegyél rá oylan szexi képet amilyet akarsz én is azt tettem! 😄 Mikor nincs helyben az ember barátnõje elviseli háttérképnek bár most egy sapkásmacska van benn 😊
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Légyszives SEGITSETEK!!!
Keress egy gsm boltot ahol tesznek rá eredeti SE szoftot, de akkor a garancia ugrik. Ha valami gondom lenne a teloval inkább fizetem a szervizt mint a vodás garancia.
Márkaszervizeink
Budapest 1045 A.Coline Kft. Széchenyi tér 9.
Tel.: 1/272-07-08, Fax: 1/425-5237 Nyitva: H-P: 09-12, 13-16
Budapest 1102 E-Care Solutions Kft. Szent László tér 20.
Tel.: 1/431-81-20, Fax: 1/425-5237 Nyitva: H-P: 09-16
Kérjük, mielõtt személyesen felkeresed a szervizpontot, érdeklõdj
Tel.: 1/431-81-20, Fax: 1/425-5237 Nyitva: H-P: 09-16
Hivatalos voda márkaszervíz, szoftverfrissítést tudom, hogy csinálnak, csak nemtom hogy mennyibe kerül, meg hogy egyáltalán vállalják -e. Gondolom a gari maradna rajta.