1702
  • Palinko
    mire bírom még használni az adatátvivésen kívül?
  • Sonajk @:o)
    Hogy milyet?
    Nem tudom.
    Nekem egy 'X-micro' van és maximálisan elégedett vagyok vele.
    Megbízható, stabil és gyors.
    Ára: Kb. 5000.- pénz.
  • Palinko
    milyen gyártmányú és fajtájú bt-t érdemes venni a telefonhoz? árat is adnátok? kösöznöm előre is!
  • laci 700
    KÖSZI
  • laci 700
    ÉN CSAK COM1-RE TUDOM BEÁLLÍTANI!!!
  • Steve16
    itt van, de csak k750en megy, ne is rakd fel k700ra mert elszúrja az eredetit!
    super real tennis k750
  • laci 700
    Bocs nem a majd hanem a hogyan maradt ki
  • laci 700
    Bocsi
    Hogy majd hogyan csináljam...
    a majd kimaratt!
  • Palinko
    én a mobil tv-távirányítóról szeretnék többet megtudni,most az usb adatkomm. szenvedek.
  • Kit--Kat
    énnemtok vele játszani tök béna vagyok ,, csak az 1. ellenfélen tudok átjutni:(
  • Bandee1987
    a legjobb játék :)
  • tonnni
    Eljutottam addig hogy most már áttudom küldeni a telcsire, ott a kulcs is, de még mindig nem engedi hogy beállítsam csengőhangnak!Most már végképp nem tudom mi a gáz!??????
  • tonnni
    Köszi!Megvan a progi, de az átalakított filet valami miatt nem akarja átküldeni!Nem tudud miért??????
  • Palinko
    látátto már a k750i nek a kameráját ó apám nagyon cool. ja meg a játékfeltöltőszoftverre adna valaki egy jót? ami bevállt,nincs kedvem kísérletezni :) meg mellé egy jó kis játékot is mellékelhet :D
  • armageddon666
    van! DRM Packager! 1etlen hátránya hogy filet nemtod tovább küldeni... most nemtok linket mondani de asszem sonyericsson oldalán fent van.
  • tonnni
    Hello!

Lehet hogy már unalmas, de létezik olyan progi ami engedi hogy beállítsam az mp3at csengőhangnak???????ugyanis vodás vagyok és azzal nem lehet! De állítolag van valami progi! Valaki tudna segíteni???????Fontos lenne!
    Elöre is köszi!!
  • Guillotine
    Sziasztok!
    Tudnátok olyan windows-os programot ajánlani nekem K700-hoz amelyikkel meglévő szöveges dokumentumokat java book-ra tudná konvertálni?
  • laci 700
    Ja és miben jobb a k750szoftverja a k700-nál???
  • laci 700
    Hát jó lenne csak lecci írd le hogy majd csináljam meg!!!
  • Steve16
    thx!!!!!!!
  • Steve16
    bcdc++ról szedtem, kell?
  • laci 700
    Honnan tetted fel a k750-es verziót???
  • Laky
    Super Real Tennis
  • Steve16
    vki fel tudná tölteni nekem a super real tennist?? pls. help, mert felraktam a k750-es verzsönt, és elszúrtam az eredetit!! :S
    előre is kösz
  • Steve16
    BÚÉK
  • Steve16
    igen, nekem COM5-ön megy
  • laci 700
    Buék
  • laci 700
    Buék
  • Basic
    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Éljen 2006!
  • PBence
    BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Laky
    BÚÉK MINDENKINEK :)
  • PBence
    Szeva!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!Én a BT-hez kapottat használom (nekem conceptronic BT-m van)
  • Sonajk @:o)
    Szeretettel várunk mindenkit a ma megnyílt MOBILFOTOS fórumba.

Illettve szeretnék előre Boldog új évet kívánni mindenkinek.

[center]Akkor hát B U É K! @:o)
  • Stann
    Huhh... Milyen BT progira gondolsz? Azt én is kerestem a másik SP1-es gépemhez, de nem találtam! Linket/nevet tudsz adni?
    (Hacsak nem a BlueSoleil....)

Köszi!
  • PBence
    Nem tudom!Én azzal nem próbáltam!Próbálj ki minden portot
  • laci 700
    ez infraportal is működik???
  • PBence
    Szeva!Nekem a BT progija van fenn!Nekem SP1-es Windows-om van!
  • Basic
    Én azt a webkamerás programot bluetoothon keresztül hasznlom. Először átállítom a fényképezőgép felbontását kisebbre, hogy gyorsabban menjenek át a képek. Utána a programban bemsz a beállításokba. Kiválasztod a porot, amire van téve a mobilod. Ha bluetoothos vgy, akkor a bluetooth beállításainál állíts be a telefonnak egy portot. Nekem com 6. A baudrate-t hagytam 115200-on. Ha azt akarod, hogy a képeket töltse fel ftp-re is, akkor pipáld be a Use ftp-t, majd állítsd be a szervered hostját, felhasználónevet stb. Utána a phone's fotodirectoryban kiválasztod azt a könyvtárat, ahova teszi a mobilod a képeket. Nekem asszem képek/cam_semc vagy ilyesmi. Még beállítod, hogy hány másodpercenlént fényképezzen. A többi beállítás mellékes. Szerintem rájösz, hogy mi mit akar jelenteni. Remélem, hogy segítettem.
  • Stann
    És te telepítettél még valamit? Mert nekem csak az SP2-esben lévő BT driver van fent, mást nem tettem fel...
  • PBence
    Na Szeva Mindnkinek!Most kerültem csak gépközelébe!Fájl\Beállítások\Kapcsolódás:
    Port:(Itt kell kiválasztani Nekem itt COM4)
    Átvitel:115200
    OBEX Csomagméret: 4096 bytes
    Stann: Szerintem nálad a COM8-lessz a nyerő!
    Remélem másnak is tudtam segíteni!