1702
  • Basic
    Az is lehet, hogy a játék ugyanaz, csak más verzió, más változat. Próbáld meg berakni mindkettőt, és amelyik megy, azt hagyd meg. Ha menne mindkettő, akkor amelyik jobban tetszik.
  • armageddon666
    ja és még kérdés: van PCmen tömörítve pár java játék --> van mindegyikből egy valami.jar (rövid) és valami(1).jar (hosszú) fájl. melyiket küldjem telora?
  • armageddon666
    thx a választ!
  • Realtibi
    kösz
  • Rage47
    úgysem lehet megúszni karcok nélük sztem. amúgy a szemüvegtisztítómat szoktam használni:)))
  • Realtibi
    ti mivel szoktátok tisztitani a kijelzot

nekem sajnos s nylon lejött róla
    aztán utálom ha az ember hozzányúl a kijelzohoz és durr ott az ujlenyomat

grrrr
  • Basic
    Némelyik mobilba nekem kellett a jad fájl is, de az eddigi Sony Ericsonjaimban, köztük a k700i-t is, csak a jarra volt szükség. Elküldöd, a mobilodon fogadod, majd kiválasztod, hogy a játékokb, vagy az alkalmazásokba mentse és már mehetsz is tesztelni az új szerzeményt.
  • armageddon666
    neten találtam java-kat és van egy *.jad meg 1 *.jar fájl... melyiket kell a telora BTn átküldeni?
  • XRV
    köszi
  • Sonajk @:o)
    Ti nem szoktok fényképezni????
    Ha vodás vagy, bizony kell.
    Másképp nem tudod alkalmazni semminek sem, csak hallgatni.
  • Basic
    Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy milyen programmal lehet játékokat, alkalmazásokat írni telefonra (java programokra gondolok).
  • Basic
    Persze, mindent át tudsz majd küldeni. Játékot, hangokat, témákat stb. Egyébként az mp3-akat nem kell átkódolnod (szerintem előbb amr-re gondoltál), hisz a k700i lejátsza őket. Szerintem amr-ben a minden zeneszám csak egy hangos recsegés.
  • laci 700
    ez a mobil tud mp3-at és még mp4-et is tud!!!!!!!!!!!
  • armageddon666
    Sziasztok! kéne egy kis help: Van egy ilyen kira telom :) és vennék PChez egy USBs Blútúsz adaptert. az jo a mobcsihoz? (ezeket néztem ki: Bluetake BT009Si Bluetooth 1.2 USB adapter 10 méter; Viewcon VE088 USB Bluetooth adapter 10 méter) ezekkel működne a kapcsolat? és java játék van PC-n. azt át tom küldeni telóra Bluetoothon keresztül? meg ha mp3-t átalakitom (most hirtelen nem jut eszembe mire) azt is átlehet küldeni? thx előre is a válaszokat.
  • hmhm
    drm packager
  • Lethys
    Hello! plz ha tudjátok akkor megmondanátok a titkosszervíz combinációját?
    A gond talán az, hogy a topic a Saját fórumokba lett nyitva. Tehát keresd a "Saját fórumok --> Mobil fotók" c. topicot.
    Igen, látom. Bejelentkezés nélkül nekem is :(
    Egy pillanat. Keresem a hibát.
  • Basic
    nekem erre a linkre csak üres oldal jön be
    Talán téged is érdekel ez a TOPIC
  • Basic
    A k700 i-n ennek a morphun játékok? Mert én bluetoothon rakom be a cuccokat a mobilba, és a java játkok mennek normálisan, de a morphun játékokat nem tudom beleküldeni.
  • Basic
    Kösz
  • Rage47
    Sony Ericsson Themes Creator
  • Basic
    Van olyan program, amivel k700i-re lehet témákat készíteni?
  • Rage47
    lehet h ide kéne a hírdetéseket...
  • Basic
    Nagyon köszönöm! Működik ez a megoldás. Megfelel, ha ez az egyetlen. Nagyon kösz! Sokat segítettél
  • borisz82
    Lenne egy eladó hbh 600-as bluetooth-os headset vadonat új,a k700i-hez kaptam.várom az érdeklődőket a [email protected] mail címen,vagy a 06/70 203-16-29-es számon!!!
    köszi
  • borisz82
    Sziaszttok!!
  • Daniel
    ez a telefon stereoban szól? :D
    lehet hülye kérdés de én ezekhez nemnaon értek és most konvergálgatok zenét rá és ugye az is pár kb - ..
  • Stann
    Hívj fel egy ingyenes számot(pl. 1270), és közben nyomd meg a fotógép gombját, akkor nem kattan. Az ujabb szoftvereken nincs más módja a hang kikapcsolásának.
  • Basic
    Sziasztok! Ma vettem egy k700i-t, minden nagyon fasza benne, csak nem tudom kikapcsolni a fényképezőgép hangját. Tudnátok ebben segíteni?
  • Daniel
    valaki tud ilyet?
  • Rage47
    sztem megérné, rohatt jó telcsi. sajna én tmobileos vok, szal vodával kapcsolatban nemtok segíteni.
  • gatfalvi
    Sziasztok!

Én is Sonyericsson tulajdonos szeretnék lenni.(azt hiszem)
    Szerintetek egy K700i 22500Ft-ért jó ár? Persze azt is nézzétek, hogy vodás lenne. Tehát: függetlenítés, + vodaszoftver leszedés kb. mennyi pluszt jelentene? válaszotokat előre is köszönöm.
  • CéZé
    http://pappfer.hu/forum/index.php?sid=b608e26989fd345028d6b87311a1cda5

inkább SE fórum
  • XRV
    hm hm van valami pergősebb k700i fórum? ha tudtok pls írjatok.
  • XRV
    és sztem ha egy sima képnézegetőben teszed nagyobbra a felbontását sztem ott az algoritmus sokkal jobb mint a minime-ben :-)
  • Stann
    Mivel ennek a telefonnak VGA kamerája van hivatalosan is, így a maximális felbontása 640*480! A kiterjesztett felbontást asszem interpoláltnak hívják, és annyit tesz, hogy digitálisan megnöveli a pixelek számát, mintha a sima képnézegető progiban beállítod a képet 200%-ra.
  • XRV
    ŐŐŐ lenne egy nagy kérésem, ami a k300i-n alapból rajta van autó verseny, Annak mi a neve és fut e k700i-n vagy van valami jobb? Szal kellene :-)