1702
-
#1102 talán rossz a lejátszó szoftvered? restartold a mobilt :) -
#1101 Emberek! Vmit nem értek...Most raktam fel 1-2 mp3 zenét a mobilra. Ha a zenelejátszóban játszom le, miközben megy a zene néha be-be akad a hang. Viszont ha a fájlkezelőben nyitom meg, semmi baj. -
#1100 Az SSH ilyen biztonsági cucc, titkosítás. Csak láttam a telóban, hogy az üzeneteknél lehet beállítani e-mail fiókot, és nem tudom, hogy csak Vodásat lehet, vagy akármilyet beállíthatok, ennek még utánanézek! MErt jó lenne, ha emilolvasáshoz nem kellene mindig "böngészni"! -
Steve16 #1099 hát nem tom, párszor már töltöttem be ilyen 30-40kb-os oldalakat is, szóval lehet hogy majd hónap végén meglepődök, mert leveszik a moneyt, remélem nem
a gmail-es dolgot nem tudom
mi az az SSH? -
#1098 Okés, köszi, kipróbálom! de így nem nő meg nagyon az adatforgalom, ha sima böngészőt használok? És a Gmail-es emilemet legegyszerűbben hogyan lehet beállítani? E-mail postafiókként be lehet állítani? Mert mintha a Gmailhez kellene SSH is... -
Steve16 #1097 ezeket a beállításokat:
kapcsolódás: vodawap gprs
internetmód: http
proxy használat: igen
ip-cím: 010.009.008.007
portszám: 8080
felhasználónév: vodawap
jelszó: vodawap
kapcsolódás/internetbeállítás/internetprofilok/vodawap gprs-nél is be kell állítani
a vodafone live! beállításait meg itt kell: kapcsolódás/adásbeállítások
kapcsolódás: vodafone live!
proxy használata: igen
portszám: 9201
-
Steve16 #1096 nagyon király, minden oldal úgy jön be, mint a gépen, csak kicsit össze-visszaság van a képek miatt, de egész jó
szóval nyugodtan beírhatod akár az sg.hu-t is, az is bejön, a fórum is, mondjuk nem érdemes azon fórumozni, mert eléggé egybefolyik minden
arra tökéletesen jó, hogy megnézd hogy jött e e-mail, vagy kisebb oldalakat egész jól behoz, sztem próbáld ki -
PBence #1095 Pedig minden jó!Lekértem a beállításokat smsben is de úgy se! Lehet rossz a teló!De amúgy minden megy csak ez nem most mit csináljak? -
#1094 Opera mini az jó? Én még nem próbáltam, miben különbözik az alapétól? -
Steve16 #1093 nem tűnik el
de ha beállítasz mindent jól, akkor nem lehet gond.. -
PBence #1092 Neked amúgy amikor fellépsz a vodafone live-ra nem tünik el a vodafone HU logó?Nekem egy pillantra eltűnik aztán vissza jön lehet ez a baj? -
Steve16 #1091 nekem minden megy rendesen, az opera minit használom, ezek a beállítások kellenek:
kapcsolódás/java beállítások/internetprofilok/vodawap gprs ---> tovább --- > beállítások
kapcsolódás: vodawap gprs
internetmód: http
proxy használat: igen
portszám: 8080
felhasználónév: vodawap
jelszó: vodawap
remélem sikerül...
-
PBence #1090 Megrendeltem a vodafone-nál a wap-ot de nem megy vele mi lehet a baj? Csatlakozni próbál, de aztán kiirja ,hogy másodlagosfiókot használ!De az meg pénzt vesz úgy tudom Vagy mit kell hozzá rendelni?Ezt a sima böngészővel csinálja!A Opera Mini-vel meg kiír valami hiba üzenetet
A communication error occurred. Your browsing experience might be limited (error: 3.0.43:80/) ja amúgy a mini.opera.com-ról is letöltöttem az ottani verziót! -
#1089 NfS Most Wanted téma -
gergő992 #1088 camera -
gergő992 #1087 tudom!nekem az a bajom hogy ha leveszem a hangot a camea hangja meg marad!help -
#1086 ezt ismerem, de még így is ad hangot :) -
#1085 lehet valahol ingyen cuccokat leszedni hozzá?????????????????????? -
gergő992 #1084 nyomd hosszan a kettös keresztet -
#1083 lenémítani?
ezt pontosan hogyan? -
#1082 MidpX Emulator Package 1.0 -
#1081 már volt egyszer szóban,hogy tud-e valaki olyan progiy,hogy vigye a PC a .jar kiterjesztésű filekat.... nekem is kellene egy ilyen prog. -
gergő992 #1080 k700ire
-
gergő992 #1079 szasztok!valaki meg tudja mondani holtudom letölteni a need for speed most wanted témát sony ericssonra -
#1078 hm? -
#1077 Ha nem Vodás a soft. egyszerűen némítsd le és kész ;) -
#1076 Egyébként mi kell ahhoz, hogy kicseréljem a mobil szoftverét? -
#1075 Azt írtad, hogyha vodás akkor nem. Tudsz valamilyen módszert rá, hogy ki lehessen kapcsolni a hangot, kivéve ha vodás a telefon? -
#1074 koszike -
PBence #1073 Szeva!Van Itt -
#1072 sziasztok nem tud valaki egy oldalat ahol le van irva es kepekkel animalva hogy hogy lehet szetszedni a k700i-t mert koszos a billentyum alatt es cseszi agyam mert nem megy rendessen
-
#1071 Ez a myPhoneExlporer progi BlueSoleillal műxik? -
#1070 és esetleg el lehet tüntetni a képernyő jobb alsó sarkából azt a ronda 't-zones'-os logot? :( -
#1069 -
#1068 T-Mobil-os :) -
#1067 kikapcsolni nem... kijáccani igen! hivj egy ingyenes számot és közben fényképezz! elvileg müxik (Connect-ben volt) -
#1066 Ha Vodás vagy, akkor nem :( -
#1065 ki lehet valahogy kapcsolni azt a hangot, amit fényképezés, illetve videózás közben ad? -
#1064 hogy lehet megnézni a software verzióját?
Szokott olyat csinálni a telefonom hogy ha fényképezésnél nyomok valami rosszat, akkor kifagy úgy hogy ki sem lehet kapcsolni...
Ez még nem is zavar, eddig 2x volt...
Viszont most csinált olyat hogy beképzelte magának hogy a headset rá van dugva, és így elég használhatatlan volt...
aztán mielőtt bementem volna a szervízbe, hívtak, rákötöm a headset-et, nem megy mert normál profilra állítottam, erre kihangosítom gyorsan, beszélek, leteszem, kihúzom a headset-et. Előtte 3 napig rossz volt, és ekkor javult meg...persze én nem vettem észre, hanem bementem a szervízbe, épp vártam a soromra, gondoltam kikapcsolom meg be még utoljára...erre megy minden...mire egy hangos "bazdmeg"-el kimentem :D -
#1063 Nem tudom.
Én a telefonomat "kötöm vele" a PC-hez.