Sony Ericsson K700i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Én is Sonyericsson tulajdonos szeretnék lenni.(azt hiszem)
Szerintetek egy K700i 22500Ft-ért jó ár? Persze azt is nézzétek, hogy vodás lenne. Tehát: függetlenítés, + vodaszoftver leszedés kb. mennyi pluszt jelentene? válaszotokat elõre is köszönöm.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Írjatok már vissza!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
monjduk én aszondom,csak nokiat vegyetek,nekem már az 1. nap beszart a telefon,csak azthittem normális ,amit csinal.most szervizben van 2 hétig...
Most nézelödtem és találtam 750i-t :Media Marktban lehet kapni 28000ft-ért dominoban, de találtam vodánál is. szted melyik a jobb?
Lenne 1 olyan kérdésem, lehet h hülyeség, de a k700 és k700i között van tudásbeli külömbség?
A másik kérdésem pedig h lehet-e még vhol k700i-t venni?
Van a telcsi, voda szoftal, 1 év gari, le merjem cseréltetni az eredeti SE szoftra, vagy várjam meg az 1 évet?
mi az a 3G?
Nézd már meg lécci....
nem tudja valaki, hogy melyik a legújabb szofver a k700nak?
az enyém ez:
R2AA003
prgCXC125897_EU_2_C
LCD szoftverek verziója
Kijelzõ aktuális: 200406041
Kamera szoftververziói
Kamera aktuális: 3.9
ITP-szoftver verziója
CXC 125 813 R2C
Testreszabás
CDA102298/11 R36A
cxc 125822 R2AA003
VFE_2
a teló vodafonos. ha van már újabb szoftver, akkor csak be kell mennem ,és azt mondani, hogy szoftvercserét szeretnék, és ingyen elrendezik?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Webhelyet sajna nem, de ha talász akkor áruld má el nekem is, thx.
De ha van wapod akkor nézz el a wap.mobilroyal.hu oldalra és jelentkezz, a mobilos fiuk adnak neked játékot
operával nem jön be csak a winwappal vagy telefonnal😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ugyis lesz még jobb a k 750 nel😄