Sony Ericsson K700i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékokat nem tudod szedni lefelé, csak a telefonra tudod rámásolni
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Sonajk, azt szeretném kérdezni tõled, hogy a k700 DateiManagerrel a játékokat is ki tudod szedni a mobilból?
miért kezeli a telefon a .jar fájlokat ismeretlen fájlként? (nem lehet megnyitni)
pár témát (.thm) is letöltöttem, azzal semmi gond nincs...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Tudnátok nekem olyan számítógépes programot ajánlani K700i-hez amivel képes vagyok a telefon tartalmát pl.: Játékok,Hangok stb-t a számítógépre kimenteni?
Próbáltam már a floAt's Mobile Agent-el a mobil Edit-tel,de nem tudja egyiksem az összes könyvtárat megjeleníteni.Volt olyan esetem ezekkel a programokkal,hogy amit esetleg tudtam volna menteni a gépre hiba üzenetet kaptam és nem sikerült.Vagy csak néha sikerült.De volt olyan esetem is,hogy egyszerre próbáltam több file-t másolni és azon problémázott,hogy nem látja a telefont és csak újraindítás után csak egyesével sikerült kimásolni.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
www.guillotine.atw.hu
http://----.atw.hu/
http://----.atw.hu/xxx.jar
http://----.atw.hu/xxx
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Mit nem értesz ezen? Feltöltöd a tárhelyedre, majd a mobilról beírod pontosan a fájl címét, és voila, letöltin a mobilod. Ha valami nem megy, akkor majd kérdezz rá.
heyho21:
Sajnos ezzel nem lehet mit csinálni. Nekem is van kábelem, de az ilyen lassú. Szörnyû, hogy milyen ideges tudtam lenni, amikor én is kábelt használtam. Aztán az egyik ismerõsöm adott egy infraportot. Azzal jóval gyorsabb, mint kábellel. Nagy megkönnyebbülés volt infrázni. De ezen a héten vettem egy bluetooth adaptert. Hát az maga a csoda! Azt ajánlom neked. 4 mb-os mp3-at küldtem át valamivel kevesebb mint 2 perc alatt.
Ha van vmi tippetek kérlek irjátok meg, mert már mindent probáltam (szerintem),de semmi eredmény, ugyan olyan tetü lassu! köszönöm
lehet egyáltalán ilyesmit?
karakterekbõl jobban látom mit akar mutatni...
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
@
és mennyibe kerül 10 mega bõvítés???<#help>#help>
@
nekem sajnos s nylon lejött róla
aztán utálom ha az ember hozzányúl a kijelzohoz és durr ott az ujlenyomat
grrrr
@
Másképp nem tudod alkalmazni semminek sem, csak hallgatni.
@
Egy pillanat. Keresem a hibát.
köszi
lehet hülye kérdés de én ezekhez nemnaon értek és most konvergálgatok zenét rá és ugye az is pár kb - ..