Sony Ericsson K700i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
nem
a játékokat nem tudod szedni lefelé, csak a telefonra tudod rámásolni

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Basic
Hát a jar fájlokkal nekem még nem volt sok problémám, de már elõfordult, hogy amikor betettem a mobilba, akkor valami olyasmit írt ki, hogy érvénytelen alkalmazás, vagy ilyesmit. Nem törõdtem a dologgal, mert 20 jarból 1 szer fordul elõ.

Sonajk, azt szeretném kérdezni tõled, hogy a k700 DateiManagerrel a játékokat is ki tudod szedni a mobilból?

Laky
megoldottam, de van egy újabb problémám:
miért kezeli a telefon a .jar fájlokat ismeretlen fájlként? (nem lehet megnyitni)
pár témát (.thm) is letöltöttem, azzal semmi gond nincs...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

K700i Dateimanager nekem tökéletesen mûködött (bluetooth-on kapcsolódtam a PC-hez)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Guillotine
Szevasztok!
Tudnátok nekem olyan számítógépes programot ajánlani K700i-hez amivel képes vagyok a telefon tartalmát pl.: Játékok,Hangok stb-t a számítógépre kimenteni?
Próbáltam már a floAt's Mobile Agent-el a mobil Edit-tel,de nem tudja egyiksem az összes könyvtárat megjeleníteni.Volt olyan esetem ezekkel a programokkal,hogy amit esetleg tudtam volna menteni a gépre hiba üzenetet kaptam és nem sikerült.Vagy csak néha sikerült.De volt olyan esetem is,hogy egyszerre próbáltam több file-t másolni és azon problémázott,hogy nem látja a telefont és csak újraindítás után csak egyesével sikerült kimásolni.
Válaszotokat elõre is köszönöm.

www.guillotine.atw.hu

Laky
feltöltöttem a tárhelyemre (atw), telefonba böngészõ indít, URL:
http://----.atw.hu/
http://----.atw.hu/xxx.jar
http://----.atw.hu/xxx

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Basic
Akkor azt fejtsd ki, hogy mit hogy csináltál, és hol akadtál el

MiloShee
Hi valakinek pót kijelzõje K700i-hez esetleg? Történt egy kis baleset 😞(( Bár azt hallottam egyéni kódokkal vannak védve a kijelzõk és nem lehet csak úgy egyszerûen kicserélni, errõl vkinek valami infó?

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Laky
ha ez ilyen simán ment volna, akkor valószínûleg nem kérek segítséget ^^

Basic
Laky:
Mit nem értesz ezen? Feltöltöd a tárhelyedre, majd a mobilról beírod pontosan a fájl címét, és voila, letöltin a mobilod. Ha valami nem megy, akkor majd kérdezz rá.

heyho21:
Sajnos ezzel nem lehet mit csinálni. Nekem is van kábelem, de az ilyen lassú. Szörnyû, hogy milyen ideges tudtam lenni, amikor én is kábelt használtam. Aztán az egyik ismerõsöm adott egy infraportot. Azzal jóval gyorsabb, mint kábellel. Nagy megkönnyebbülés volt infrázni. De ezen a héten vettem egy bluetooth adaptert. Hát az maga a csoda! Azt ajánlom neked. 4 mb-os mp3-at küldtem át valamivel kevesebb mint 2 perc alatt.

Sziasztok!Segítsen légyszi vki! Adatkábellel van a gond(K700i utángyártott)! Müködik, de nagyon lassu az adatátvitel kb. 6mb 2ora alatt küldött át!
Ha van vmi tippetek kérlek irjátok meg, mert már mindent probáltam (szerintem),de semmi eredmény, ugyan olyan tetü lassu! köszönöm
Laky
ezt kicsit részleteznéd? 😄

Gigabyte
lehet

FUCK COPS!!! FUCK BKV!!! FUCK MÁV!!! HTTP://NOKIAPORTAL.HU

Laky
hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy feltötök egy fájlt a tárhelyemre, telefonról rákapcsolódnék, és letöltöm...
lehet egyáltalán ilyesmit?

hmhm
Hogyan lehet kikapcsolni a kék szmájlik szmájlivá alakítását?
karakterekbõl jobban látom mit akar mutatni...

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

armageddon666
HA VALAKINEK MEGVAN JAVAs K700i-hez jó Prince of Persia - Warrior Within AZ PLS KÜLDJÖN 1 PÜt!

@

Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!

armageddon666
olvastam hogy lehet csak már nemtom hol... beleépítenek egy kártyát. de nem hivatalos "frissités" szal szerintem ugrik a gari...

@

Miért? Lehet????

laci 700
A k700 ba hol lehet memóriabõvítést csináltatni???
és mennyibe kerül 10 mega bõvítés???<#help>

Basic
Az is lehet, hogy a játék ugyanaz, csak más verzió, más változat. Próbáld meg berakni mindkettõt, és amelyik megy, azt hagyd meg. Ha menne mindkettõ, akkor amelyik jobban tetszik.

armageddon666
ja és még kérdés: van PCmen tömörítve pár java játék --> van mindegyikbõl egy valami.jar (rövid) és valami(1).jar (hosszú) fájl. melyiket küldjem telora?

@

armageddon666
thx a választ!

@

kösz

Rage47
úgysem lehet megúszni karcok nélük sztem. amúgy a szemüvegtisztítómat szoktam használni😊))
ti mivel szoktátok tisztitani a kijelzot

nekem sajnos s nylon lejött róla
aztán utálom ha az ember hozzányúl a kijelzohoz és durr ott az ujlenyomat

grrrr

Basic
Némelyik mobilba nekem kellett a jad fájl is, de az eddigi Sony Ericsonjaimban, köztük a k700i-t is, csak a jarra volt szükség. Elküldöd, a mobilodon fogadod, majd kiválasztod, hogy a játékokb, vagy az alkalmazásokba mentse és már mehetsz is tesztelni az új szerzeményt.

armageddon666
neten találtam java-kat és van egy *.jad meg 1 *.jar fájl... melyiket kell a telora BTn átküldeni?

@

köszi
Ti nem szoktok fényképezni????

Ha vodás vagy, bizony kell.
Másképp nem tudod alkalmazni semminek sem, csak hallgatni.

Basic
Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy milyen programmal lehet játékokat, alkalmazásokat írni telefonra (java programokra gondolok).

Basic
Persze, mindent át tudsz majd küldeni. Játékot, hangokat, témákat stb. Egyébként az mp3-akat nem kell átkódolnod (szerintem elõbb amr-re gondoltál), hisz a k700i lejátsza õket. Szerintem amr-ben a minden zeneszám csak egy hangos recsegés.

laci 700
ez a mobil tud mp3-at és még mp4-et<#eljen> is tud!!!!!!!!!!!<#taps>

armageddon666
Sziasztok! kéne egy kis help: Van egy ilyen kira telom 😊 és vennék PChez egy USBs Blútúsz adaptert. az jo a mobcsihoz? (ezeket néztem ki: Bluetake BT009Si Bluetooth 1.2 USB adapter 10 méter; Viewcon VE088 USB Bluetooth adapter 10 méter) ezekkel mûködne a kapcsolat? és java játék van PC-n. azt át tom küldeni telóra Bluetoothon keresztül? meg ha mp3-t átalakitom (most hirtelen nem jut eszembe mire) azt is átlehet küldeni? thx elõre is a válaszokat.

@

hmhm
drm packager

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Lethys
Hello! plz ha tudjátok akkor megmondanátok a titkosszervíz combinációját?<#help><#help><#help><#help>

A gond talán az, hogy a topic a Saját fórumokba lett nyitva. Tehát keresd a "Saját fórumok --> Mobil fotók" c. topicot.

Igen, látom. Bejelentkezés nélkül nekem is 😞
Egy pillanat. Keresem a hibát.

Basic
nekem erre a linkre csak üres oldal jön be

Talán téged is érdekel ez a TOPIC <#wave>

Basic
A k700 i-n ennek a morphun játékok? Mert én bluetoothon rakom be a cuccokat a mobilba, és a java játkok mennek normálisan, de a morphun játékokat nem tudom beleküldeni.

Basic
Kösz

Rage47
Sony Ericsson Themes Creator
Basic
Van olyan program, amivel k700i-re lehet témákat készíteni?

Basic
Nagyon köszönöm! Mûködik ez a megoldás. Megfelel, ha ez az egyetlen. Nagyon kösz! Sokat segítettél

Lenne egy eladó hbh 600-as bluetooth-os headset vadonat új,a k700i-hez kaptam.várom az érdeklõdõket a [email protected] mail címen,vagy a 06/70 203-16-29-es számon!!!
köszi
Sziaszttok!!
ez a telefon stereoban szól? 😄
lehet hülye kérdés de én ezekhez nemnaon értek és most konvergálgatok zenét rá és ugye az is pár kb - ..