1702
-
#1142 Találtam 1 érdekes oldalt! ha Ide kattintasz akkor megnézheted sok hasznos cucc van rajta:D -
#1141 Haa főmenüben rámegyek a kedvencekre(wap), és Vodás a teló, akkor az ott lévő linkeket nem lehet bővíteni/kicserélni/átírni? -
#1140 Nekem meg az nem akar műxeni. Küldött adat van, de fogadott egy byte sem, pedig a wap működik, és a profilban http van beállítva! -
Steve16 #1139 teljesen mind1, hogy melyiket választod, a beállítások a lényegesek
egyébként én már lemondtam a Gprs-t, mert sok moneyt leszedt a kártyámról (az opera mini miatt) -
#1138 Mi a különbség aközött, h. vodafone gprs v. vodafone live! profilt választok?
Mert nekem mindkettőn csak küldött adat van, valahogy nem akar fogadni sem minioperában, sem böngészőben! :( -
#1137 szívesen
Egyébként én nem szinkronizáltam. -
#1136 kb. 3 órát hagytam állni a szinkronizálást (ez pontosan mire is jó? :D), de nem jutott sehova :D
végül is sikerült feltölteni játékokat, úgyhogy köszi szépen :) -
#1135 Ja és ugye ha ők kurtak el vmit vissza is tudják állítani igaz? -
#1134 Sziasztok!
Ma vettem zsír újan egy K700i-t.
Kisütettem, kivetettem belőle a Live menüt.
Elkezdem használni, nyalogatni, barátkozni vele majd egyszer csak újraindul és még vagy 3* újraindul.
Majd kikapcsol és soha nem kapcsol be.
Leteszem az asztalra hozzá sem nyúlok és mégis felvillan mintha bekapcsolnám, de mielőtt a pin kódot kérné megint kikapcsol.
Szerintetek mi a hiba?
Én a szervizesekre gyanakszom.
Holnap visszaviszem. -
martin03 #1133 az e-mail címem [email protected]
-
martin03 #1132 sziasztok! az irremote -ét honnan tudom le szedni hogy működjön a SE K700i -n?
vagy még más jó szoftvereket? -
#1131 feltettema MyPhoneExplorer-t (v1.3.1)
elkezdtem szinkronizálni, és lassan már egy órája megy...
maga a program nem válaszol, de a telefonon fut a szinkronizálás...
más:
gyökérkönyvtár? -
PBence #1130 Valahol halottam róla!De nagyon körülményes -
#1129 nekem is van kébelem, és tudok vele feltölteni játékokat. A mobiledit programot nem ismerem. Nekem a mobilhoz adtak egy cd-t, amin volt myphoneexplorer, meg még néhány program. És csak simán be kell másolni a mobil gyökérkönyvtárába, aztán megkérdezi, hogy hova mentse és kész -
#1128 Hogy lehet a gyári sms hangot megváltoztatni más hangra a k700i -nél aki tud segitsen köszi. -
#1127 van nekem egy MDCU-K700 adatkábelem + hozzá kaptam ajándékba egy MOBILedit! (v1.97) CD-t, ami szép és jó, de játékot nem tudok feltölteni a telóra...
csak ezzel a programmal nem lehet ilyet, vagy az adatkábel nem teszi lehetővé?
help ! -
#1126 Tudom hogy nincs ott a k700 a felsorolásnál a so.er oldaln De azt hallottam hogy lehetséges!
Légyszi help -
#1125 Természetesen lehet memóriát bővíteni!!!
-
-
De azért még ne örlj annyira!!!
-
-
Mert nem fog működni! -
#1124 Ez jó K700i-hez is: EGB-10 játékkonzol:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#1123 Még nem volt elégszer elmondva, hogy nem lehet a memóriát bővíteni? -
skalii #1122 hi nemtudja valaki hogy szétszedve sem lehetne memoriát böviteni a k700 as ban -
#1121 engem megkérdez a teló,hogy hova szeretném menteni,alkalmazás,vagy játékok könyvtárba -
#1120 Ne az other könyvtárba másold őket,hanem gyökér könyvtárba. -
#1119 Leszedtem egy pár játékot...hogy tudom feltenni a telefonra? (vodás),
Merthogy felmásoltam az Other könyvtárba, de onnan nem lehet velük semmit sem csinálni. -
#1118 nem lehet v.hogy eltüntetni a kezdő menüből,az órát,a dátumot,meg,hogy sony ericson? -
Steve16 #1117 na vettem bluetootht :PP
Btechet vettem, most próbálgatom -
#1116 Hogy lehet felrakni a játékot amelyik .jar formátumú.
Nekem kiírja, hogy nem lehet felrakni. -
#1115 Ja, hülye vagyok! :) Világos.
Egyébként az #1070 engem is érdekelne. -
#1114 Laky, mik ezek a számok, mert nem bírok rájönni. -
#1113 egyszerűen paintal is össze bírod húzni a képet.... ott írja,hogy mennyirw húztad össze.... -
#1112 más egyéb? -
#1111 Talán ha kártyafüggetleníted -
#1110 #1107
hehe, ez működik, köszi :D
#1070-re is tudtok valami jót? :)
megköszönném... -
#1109 1230
-
#1108 Huh, látom vsz. T-Mobilos vagy, de annak is van tuti ingyenes száma! -
#1107 Új szoft esetén úgy kell, hogy felhívsz egy számot(pl. 1270, ingyenes), és ha akkor nyomod meg a kameragombot, nem ad ki hangot! -
#1106 hey! Hol tudok 1 bármilyen képet 76×76ba elmenteni? (ez a témakészítőhöz kell!!) plz help -
#1105 #1065
:( -
#1104 Ti mire használjátok a wapot? Én is gondolkodom már, hogy előfiztetek rá, mivel egész olcsó, de nem látom a lehetőségeket! Nem tudom, hogy pl. a Gmailes emailjeimet tudom-e majd olvasni, vonatmenetrend az okés, és nem tudom, hogy pl. a lentebb említett mini Operával meglehet e nézni a sulis ETR-t, aminek nincs wap oldala, csak https-es, és a biztonsági szintek miatt engedné-e! Zene, képletöltésre ott a BT, az jobb és ingyenes is. Ti mire használjátok?
Etr-t esetleg sikerült valakinek telón +nézni?
És az adatforgalmat(<2mb) egyértelműen nyomon lehet követni?
Köszi, és bocs ,ha sok voltam! -
PBence #1103 Köszi!De már megoldódott