1702
-
volvo #1182 nekem ilyenem lessz és jó mobil? ??,,,,,,, -
PBence #1181 Nem azt mondtam hogy cseréld le! -
martin03 #1180 én nem cserélem le a SE K700i a király!!! -
PBence #1179 A sw-t és fw-t is át kellene írni ,de ezt csak komoly box-al lehetne de még így sem biztos!Amúgy meg jobban megérné új telót venni pl:3650,3660,6600,6630,6680,n70 stb. szóval a symbian rendszereket elsősorban a nokiák használják ,de nem azt mondom ,hogy csak azok, de általában a nokiák! -
martin03 #1178 mit értesz az átírás alatt? -
PBence #1177 Igen fel lehet
Nem ám csak ugratlak nem lehet fel tenni mert ahhoz az egész telót át kell írni!!!! -
martin03 #1176 -
martin03 #1175 szerintetek rálehet telepíteni a Symbian OS v7.0 for 3G Mobile Phones -os rendszert a telóra?mi az a szinkronizálás? ja meg ha valaki tud jó kis progikat a telcsire,trükköket? -
#1174 ja,köszi már emgtaláltam,kicsit meg is karcolgattam ,mire sikerült -
#1173 Itt van a részletes szétszedése a telefonnak. Képekkel! -
#1172 Lennél olyan kedves, hogy vissza olvass? :( -
Crazy Mate #1171 Akkor igen vagy nem?Bővítette már valaki? -
#1170 Hát így, ez sem igaz, mert már azt is leírták többször, hogy igen is bővíthető. Olvass csak vissza. -
#1169 Lécci segítsetek!
működik vagy nem -
#1168 azt én sem tudom de nem bővíthető sajnos!!!
(küll ezt már százszor megkérdezték és mindig azt mondták hogy nem)
-
Crazy Mate #1167 Ja,és a t-mobile honlapján azt írták dinamikus memória,de nem tudom mit jelent..... -
Crazy Mate #1166 Sziasztok,van egy ilyen telefonom,ma vettem,és azt szeretném kérdezni hogy bővíthető-e a memória,vagy lehet-e bele másikat venni,előre is kössz! -
martin03 #1165 sziasztok! mi az a szinkronizálás? lécci az e-mail -re írjatok! ja meg ha valaki tud jó kis progikat a telcsire,trükköket akkor is e-mail:[email protected] !előre is köszi! -
#1164 hát én néztem www.sonyericsson.hu-t, amit alattad írtak, és még 2 oldalt, szerintem átnéztem rendesen, de sehol nem találtam meg.. -
#1163 igen,régebben adtak linket,is hogy hol nézeted meg... -
#1162 Minden ami Sony Ericsson
-
#1161 nem tudja vki,h levehető-e a készülék előlapja? -
#1160 Valaki felrakná az Asphalt 3D-t? -
hdani99 #1159 Sziasztok! Canabis-os és Jamaica-s témákat és képeket keresek! Valaki tudja hogy ilyneket hol tudnék letölteni? -
#1158 Hi All !
Az miért van hogy rátöltök egy játékot a telefonra, .. egyszer sikerül elindítanom, de második indításra azt írja : "érvénytelen alkalmazás"
Köszi minden segítséget. -
#1157 Basic én azért cseréltem szoftvert mert nem tetszett a Vodafon live menü.
www.sonyericsson.hu -
#1156 Ha garis vidd be a szolgáltatóhoz Vodafone, T-mobil.
Ha nem Sonyericsson szervíz de kell egy engedély a szolgáltatótól 10000 ft körűl van. -
#1155 hi all!
lenne egy kérdésem: ennek a telefonnak levehető az előlapja?Teljesen beporosodott a kijelzője belűlről,csak azért kérdem -
PBence #1154 Nálam nem lassú... -
Gili #1153 Na siker!!Dm kiterjesztésűek lettek a fileok Már csak azt nem értem miért lassítja be ez a progi így a gépet, hogy a konvertálás után restart kell?! -
Gili #1152 Na meg is találtam a progit. Csak azt nem tudom hogy hogyan kell használni[#confused,]?! Meg az a gáz vele hogy irtóra lassú -
Gili #1151 És ezt a progit hol lehet megtalálni? -
#1150 jaaah, hogy vofone-os vagy :D
akkor nem tudom :(
#1149 -
Steve16 #1149 ha vodafoneos a mobil, akkor át kell konvertálni drm packagerrel az mp3 fájlt.. -
Gili #1148 Thx kipróbálom. Csak azért kérdem mert én úgy tudom h simán a gépről feltöltött mp3-akat nem játsza csak a wap-osakat. Te már próbáltad így gépről? Ja amúgy ez vodafone-os, ez nem tudom mennyit változtat rajta!? -
#1147 feltöltöd a telefonodra, és beállítod, ennyi... -
Gili #1146 Hello
Tudja vki hogy hogyan lehet gépről feltöltött mp3- akat beállítani csengőhangnak?Olvastam hogy a kiterjesztést kell átírni csak azt nem tudom hogy mire!plz help -
david23 #1145 ha látjátok a Free Kick nevü focis játékot létci a linket dobjkatok be köszike -
david23 #1144 valaki a nfs:mw k700i-re pls rakja fel thX^^ -
#1143 Valaki a dakar 2005-öt feltudná rakni?