Sony Ericsson K700i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
a legjobb játék :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Eljutottam addig hogy most már áttudom küldeni a telcsire, ott a kulcs is, de még mindig nem engedi hogy beállítsam csengõhangnak!Most már végképp nem tudom mi a gáz!??????
Köszi!Megvan a progi, de az átalakított filet valami miatt nem akarja átküldeni!Nem tudud miért??????
Palinko
látátto már a k750i nek a kameráját ó apám nagyon cool. ja meg a játékfeltöltõszoftverre adna valaki egy jót? ami bevállt,nincs kedvem kísérletezni :) meg mellé egy jó kis játékot is mellékelhet :D
armageddon666
van! DRM Packager! 1etlen hátránya hogy filet nemtod tovább küldeni... most nemtok linket mondani de asszem sonyericsson oldalán fent van.

@

Hello!

Lehet hogy már unalmas, de létezik olyan progi ami engedi hogy beállítsam az mp3at csengõhangnak???????ugyanis vodás vagyok és azzal nem lehet! De állítolag van valami progi! Valaki tudna segíteni???????Fontos lenne!
Elöre is köszi!!
Guillotine
Sziasztok!
Tudnátok olyan windows-os programot ajánlani nekem K700-hoz amelyikkel meglévõ szöveges dokumentumokat java book-ra tudná konvertálni?

www.guillotine.atw.hu

laci 700
Ja és miben jobb a k750szoftverja a k700-nál???

laci 700
Hát jó lenne csak lecci írd le hogy majd csináljam meg!!!

thx!!!!!!!

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

bcdc++ról szedtem, kell?

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

laci 700
Honnan tetted fel a k750-es verziót???

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

vki fel tudná tölteni nekem a super real tennist?? pls. help, mert felraktam a k750-es verzsönt, és elszúrtam az eredetit!! :S
elõre is kösz

BÚÉK

igen, nekem COM5-ön megy

laci 700
Buék<#bohoc>

laci 700
Buék<#bohoc>

Basic
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Éljen 2006!

BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Laky
BÚÉK MINDENKINEK :)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Szeva!BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!Én a BT-hez kapottat használom (nekem conceptronic BT-m van)

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Sonajk @:o)
Szeretettel várunk mindenkit a ma megnyílt MOBILFOTOS fórumba.

Illettve szeretnék elõre Boldog új évet kívánni mindenkinek.

Akkor hát B U É K! @:o)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Stann
Huhh... Milyen BT progira gondolsz? Azt én is kerestem a másik SP1-es gépemhez, de nem találtam! Linket/nevet tudsz adni?
(Hacsak nem a BlueSoleil....)

Köszi!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

Nem tudom<#nemtudom>!Én azzal nem próbáltam!Próbálj ki minden portot

laci 700
ez infraportal is mûködik???

Szeva!Nekem a BT progija van fenn!Nekem SP1-es Windows-om van!

Basic
Én azt a webkamerás programot bluetoothon keresztül hasznlom. Elõször átállítom a fényképezõgép felbontását kisebbre, hogy gyorsabban menjenek át a képek. Utána a programban bemsz a beállításokba. Kiválasztod a porot, amire van téve a mobilod. Ha bluetoothos vgy, akkor a bluetooth beállításainál állíts be a telefonnak egy portot. Nekem com 6. A baudrate-t hagytam 115200-on. Ha azt akarod, hogy a képeket töltse fel ftp-re is, akkor pipáld be a Use ftp-t, majd állítsd be a szervered hostját, felhasználónevet stb. Utána a phone's fotodirectoryban kiválasztod azt a könyvtárat, ahova teszi a mobilod a képeket. Nekem asszem képek/cam_semc vagy ilyesmi. Még beállítod, hogy hány másodpercenlént fényképezzen. A többi beállítás mellékes. Szerintem rájösz, hogy mi mit akar jelenteni. Remélem, hogy segítettem.

Stann
És te telepítettél még valamit? Mert nekem csak az SP2-esben lévõ BT driver van fent, mást nem tettem fel...

Na Szeva Mindnkinek!Most kerültem csak gépközelébe!Fájl\Beállítások\Kapcsolódás:
Port:(Itt kell kiválasztani Nekem itt COM4)
Átvitel:115200
OBEX Csomagméret: 4096 bytes
Stann: Szerintem nálad a COM8-lessz a nyerõ!
Remélem másnak is tudtam segíteni!

amr Converter

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

ASzt szeretném megkérdezni hogy valaki megtudta csinálni a webkamerás progit és ha igen akkor hogyan leírná ide.Elõre is köszi és mindenkinek boldog új évet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kellene egy kis segítség! Vodás a telóm és mp3 csengésnek nem tok berakni. Nem tudna valaki segíteni? Valahogy nem lehet kiütni? Elõre is köszönöm!

PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM

Ti is tehetnétek ám IDE képeket. Nem hiszem el, hogy ti nem fotóztok a mobilotokkal.

Basic
Tudnátok segíteni a float's Mobile Agenttal kapcsolatban? Ki akartam próbálni a programot, de nem tudok róla csatlakozni a telefonhoz. Bluetoothom van. Ha beállítom a telefon címét, akkor nem történik semmi, nem csatlakozik. A portot 0-án hagytam. Ha viszont beteszem a mobilomat a com 6-osra, majd a programban is beállítom a com 6-os portot, akkor kapcsolódáskor lefagy a program.

Stann
Obex csomagméretnek/feltöltési sebességnek mennyit állítottál be?
Neked hogy van a COM4-esen? Eszközkezelõd szerint csak egy portot foglal a BT?

Basic
Én a myPhoneExplorerrel csak a telefonom mappáit tudom lementeni a gépre, vagyis a képeket, hangokat, videókat, és az egyebeket.

Egyébként én a bluetoothomat a BlueSoleillel használom, és nincs semmi bajom vele, jobb mint a beépített windowsos bluetooth kezelõ.

Stann
No, akkor jó lenne, ha sikerülne mûködésre bírni! SP2-es winem van, így külön drivert nem tettem fel, fájlokat küldözgetni tudok is, de lementeni telszámokat,sms-eket sajna nem!
A windows ezeket a portokat írja ki:

Próbáltam mindegyikkel, de sajna nem csatlakozott.

Bluesoleilt meg nem rakom fel, mert azzal mindig csaj baj van, leszedni meg szinte lehetetlen...

laci 700
Szeva! nekem csak a com1-et engedi!
a betöltésnél mindig ezt írja ki:
Objex Pro:nincs beállítva!!!
OBJEX Error!

laci 700
Objex Pro:nincs beállítva!!!
OBJEX Error!

Szeva!Persze én is BT-vel használom, megkell nézni milyen portot használ a BT-d!
Pl.: Nekem COM4
Amúgy TE minden portot végig próbáltál?

sapkafej
Errõl tudnál vmit bõvebben mondani?

György

Stann
Persze, csak szoftver kell hozzá, lentebb találsz több linket is...

Palinko
játékot lehet felrakni telefonra? gondolom ingyen,hogy kapok pl tõletek,és azt feltöltöm döglassan a kábellal...
Stann
Ezt neked sikerült BT-vel is mûködésre bírnod? Mert én akármyilen portot állítok be, nekem nem mûxik... :(

Szeva!Én MyPhoneExplorer-t használok!Szerintem nagyon jó!Képeket,játékokat,videókat,sms-eket,programokat,telefonkönyvet..stb egyszóval minden ki lehet vele meneteni!
A szofvereknél és az elsõ! Müködik k700i-val is!
Innen letölthetõ---->Itt

Lehet, hogy szerencséd van :)
Próbáld + a játékot átteni az alkalmazásokba.
Az alkamazások mappából, már kitudod tenni a gépre ;)

Basic
Hát jelenleg azért kellene, mert van néhány saját fejlesztésû alkalmazásom, és már csak a telefonban vannak benne. Utána meg csak úgy érdekességbõl. Ki tudja, hogy kinek mikor mire lesz szüksége.

Miért lenne rá szükségged?

Basic
Kár. Jó lett volna. Na mindegy. Akkor lehet, hogy nincs is ilyen program. Ha mégis találnék, akkor megírom.