1702
  • volvo
    nekem ilyenem lessz és jó mobil? ??,,,,,,,
  • PBence
    Nem azt mondtam hogy cseréld le!
  • martin03
    én nem cserélem le a SE K700i a király!!!
  • PBence
    A sw-t és fw-t is át kellene írni ,de ezt csak komoly box-al lehetne de még így sem biztos!Amúgy meg jobban megérné új telót venni pl:3650,3660,6600,6630,6680,n70 stb. szóval a symbian rendszereket elsősorban a nokiák használják ,de nem azt mondom ,hogy csak azok, de általában a nokiák!
  • martin03
    mit értesz az átírás alatt?
  • PBence
    Igen fel lehet
    Nem ám csak ugratlak nem lehet fel tenni mert ahhoz az egész telót át kell írni!!!!
  • martin03
  • martin03
    szerintetek rálehet telepíteni a Symbian OS v7.0 for 3G Mobile Phones -os rendszert a telóra?mi az a szinkronizálás? ja meg ha valaki tud jó kis progikat a telcsire,trükköket?
  • awak3n
    ja,köszi már emgtaláltam,kicsit meg is karcolgattam ,mire sikerült
  • Tom21
    Itt van a részletes szétszedése a telefonnak. Képekkel!
  • Sonajk @:o)
    Lennél olyan kedves, hogy vissza olvass? :(
  • Crazy Mate
    Akkor igen vagy nem?Bővítette már valaki?
  • Sonajk @:o)
    Hát így, ez sem igaz, mert már azt is leírták többször, hogy igen is bővíthető. Olvass csak vissza.
  • laci 700
    Lécci segítsetek!
    működik vagy nem
  • laci 700
    azt én sem tudom de nem bővíthető sajnos!!!
    (küll ezt már százszor megkérdezték és mindig azt mondták hogy nem)
  • Crazy Mate
    Ja,és a t-mobile honlapján azt írták dinamikus memória,de nem tudom mit jelent.....
  • Crazy Mate
    Sziasztok,van egy ilyen telefonom,ma vettem,és azt szeretném kérdezni hogy bővíthető-e a memória,vagy lehet-e bele másikat venni,előre is kössz!
  • martin03
    sziasztok! mi az a szinkronizálás? lécci az e-mail -re írjatok! ja meg ha valaki tud jó kis progikat a telcsire,trükköket akkor is e-mail:[email protected] !előre is köszi!
  • awak3n
    hát én néztem www.sonyericsson.hu-t, amit alattad írtak, és még 2 oldalt, szerintem átnéztem rendesen, de sehol nem találtam meg..
  • Palinko
    igen,régebben adtak linket,is hogy hol nézeted meg...
  • Tom21
    Minden ami Sony Ericsson

• awak3n
    nem tudja vki,h levehető-e a készülék előlapja?
  • laci 700
    Valaki felrakná az Asphalt 3D-t?
  • hdani99
    Sziasztok! Canabis-os és Jamaica-s témákat és képeket keresek! Valaki tudja hogy ilyneket hol tudnék letölteni?
  • Takimate
    Hi All !

Az miért van hogy rátöltök egy játékot a telefonra, .. egyszer sikerül elindítanom, de második indításra azt írja : "érvénytelen alkalmazás"

Köszi minden segítséget.
  • zoliapu
    Basic én azért cseréltem szoftvert mert nem tetszett a Vodafon live menü.
    www.sonyericsson.hu
  • zoliapu
    Ha garis vidd be a szolgáltatóhoz Vodafone, T-mobil.
    Ha nem Sonyericsson szervíz de kell egy engedély a szolgáltatótól 10000 ft körűl van.
  • awak3n
    hi all!
    lenne egy kérdésem: ennek a telefonnak levehető az előlapja?Teljesen beporosodott a kijelzője belűlről,csak azért kérdem
  • PBence
    Nálam nem lassú...
  • Gili
    Na siker!!Dm kiterjesztésűek lettek a fileok Már csak azt nem értem miért lassítja be ez a progi így a gépet, hogy a konvertálás után restart kell?!
  • Gili
    Na meg is találtam a progit. Csak azt nem tudom hogy hogyan kell használni[#confused,]?! Meg az a gáz vele hogy irtóra lassú
  • Gili
    És ezt a progit hol lehet megtalálni?
  • Laky
    jaaah, hogy vofone-os vagy :D
    akkor nem tudom :(

• Steve16
    ha vodafoneos a mobil, akkor át kell konvertálni drm packagerrel az mp3 fájlt..
  • Gili
    Thx kipróbálom. Csak azért kérdem mert én úgy tudom h simán a gépről feltöltött mp3-akat nem játsza csak a wap-osakat. Te már próbáltad így gépről? Ja amúgy ez vodafone-os, ez nem tudom mennyit változtat rajta!?
  • Laky
    feltöltöd a telefonodra, és beállítod, ennyi...
  • Gili
    Hello
    Tudja vki hogy hogyan lehet gépről feltöltött mp3- akat beállítani csengőhangnak?Olvastam hogy a kiterjesztést kell átírni csak azt nem tudom hogy mire!plz help
  • david23
    ha látjátok a Free Kick nevü focis játékot létci a linket dobjkatok be köszike
  • david23
    valaki a nfs:mw k700i-re pls rakja fel thX^^
  • laci 700
    Valaki a dakar 2005-öt feltudná rakni?