1702
-
#1222 höhh bocs megvan:D
-
#1221 Alkalmazásoknál vagy játékoknál?nem találom sehol se
-
#1220 SkriDict_EnHu_nagy.jar -
#1219 jah és tud valaki ojan lezárót(kóddal védhető mappák vagy kápek)ami nem csak URL vagy kamera lapján tud képeket kezelni? -
#1218 Mellik az? -
#1217 Nem
-
#1216 Lethys-nek. -
martin03 #1215 ezt az oldalt kinek mondtad?
-
#1214 Itt megtalálod és még sok mindent.
Regisztrálás után!! -
martin03 #1213 szerintetek működne hogy az SE K700i-m re letöltök egy Symbian-os op.rendszert akkor az műkö[email protected] -
#1212 hol van olyan? tudsz adni linket? -
#1211 Az van. -
#1210 ez nekem sem ártana! :D Létezik ilyen?
-
#1209 Egy Angol-Magyar Magyar-Angol szótár se lenne rossz -
martin03 #1208 ez engem is érdekelne!!!
-
#1207 jah kerestem mindenhol de egyiket sem találtam
-
#1206 Video és PictureDJ-t rá lehet rakni a telefonra?K750i,D750i,W800i-n van és nagyon megtetszettek hogy lehet a videókat szerkesztgetni,a picture DJ pedig azért mert nem lehet úgy képet szerkeszteni atelefonnal mint a annó a T610-el,tehát külön alkalmazásban(és nem a használ/szerkeszt menüből) -
#1205 szeritem se rossz de... gyári módon golndoltam!!:D
-
#1204 A kalapács hasznos eszköz :D -
#1203 hogy lehet szétszedni a telot darabokra?
:D:D:D -
#1202 ez a webkamerás téma engem is érdekelne... -
Hepli #1201 Segítsetek nekem abban hogy hogyan kell beállítani a telefont és a gépet a webkamerás programhoz.
Köszi -
#1200 megoldottam, köcce ;) -
#1199 tudja valaki hogy kell virtuális COM portot beállítani FMA-ra?
vagy ha úgy érthetőbb a kérdés, hogy tud az FMA bluetooth-on kommunikálni k700i-vel? -
martin03 #1198 valaki tud különlegesebb progikat SE K700i-re? de nem ilyen számológépre gondoltam írjatok a [email protected] -ra -
#1197 Nem tud vki filmnéző proramot Telefonra,amivel lehet belepörgetni stb? -
#1196 martin03! egy kis visszaolvasás sokat segit a problémádon ;) -
martin03 #1195 -
martin03 #1194 vagy mondjatok okos dolgokat,trükköket!!
-
martin03 #1193 a K700i -ből hogy tudnák "okos" telefont csinálni?? meg lécci mondjatok jó progikat hozzá!! előre is köszi -
#1192 Én a MyPhoneExplorert használom, nekem ez jobban bejön mint a Float's.
A Vodafone Live-os telefonokon pedig át kell konvertálni az mp3-at dm formátumba a DRM Packagerrel, hogy beállíthassuk csengőhangnak, viszont ezt a fájlt nem tudjuk tovább küldeni telefonunkról. :( -
#1191 2. persze, leszerelheted, mindent szét lehet szedni. én arra gondoltam, hogy nem cserélhető úgy mint pl nokiákon
3. biztosan létezik ilyen progri, és biztos működik is ismerősöm ismerősének az ismerőse is olvasott már eről egy fórumon....tehát a fene tudja biztosan. de az alap beállításokkal ez nem lehetséges sajnos. -
#1190 2. nekem mégis sikerült,többekkel egyetemben leszerelni az előlapot
3. egy program segítségével ez is megoldható -
#1189 most átolvastam az oldalt, és látom, hogy mennyire nem vágjátok a telo paramétereit...mély tisztelet a kivételnek! ime pár info, amik láttam, hogy gondot okoztak...
1. nem, semmilyen módon nem bővíthető a memória sajnos
2. az elő és hátlap nem cserélhető...szerintem baromi jól néz ki igy is
3. vodás telóban nem lehet mp3 csengőhangot beállítani - állítólag a voda azt nyilatkozta, hogy a szerzői jogok megvédése végett, de ez baromság hiszen akkor eleve nem is rakott volna mp3 lejátszót a telbe
4. ingyen témák, csengőhangok, játékok és háttérképek zedge.net
5. a legjobb kommunikációs progi a telóhoz Float's Mobile Agent - tényleg zsir, mindent tud, infrán és kékfogon is
6. témaszerkesztő is létezik ám, Lasky my ThemeCreator névvel. jó progi, bár nem lesz könynű szép témát csinálni
Kezdetnek ennyi legyen elég, ha kérdés van, várom! -
erdelyizoli #1188 én nagyon értek a telókhoz és azt mondom hogy a k700i király teló van aki azt mondja hogy a nokia a király de ha ennyiért veszel nokiát akkor egy nagy szart kapsz nem tud semmit.a k700i-t össze lehet kötni géppel és ott is elég jól produkál mivel jót fényképez erre példa www.k700i.uw.hu -
nick név #1187 hm :( és az normalis, hogyha bekapcsolom durvan 1 percig csak feheren vilagit? -
#1186 hát érdekes,,,nekem sincs rajta semmi,de 40 mega az alap,sztem vmi gyári hiba lehet,mert alapbol annyi nak kéne lennie,törlés nélkül.. -
nick név #1185 sziasztok
kaptam szuletesnapomra egy k700ast, elofizust, vodafonost, de csak 24mb szabad hely van rajta, pedig szinte minden alap cuccot letoroltem rola... hogy lehet? mit alitsak at/toroljek le?
valaszokat elore is koszi
-
PBence #1184 Nem lehet!De jó teló(Nekem is ilyen van) szerintem vedd meg! -
volvo #1183 Ennek a memoját lehet bővíteni???