14
-
#14 NEM értek hozzá, de nem úgy van valahogy ez, hogy a sugárzás roncsol(hat)ja a sejteket, a sok elhalt sejt pedig kedvez a ráknak?
Eléggé poén, h manapság olyan új hatások vannak, amik eddig csak max kismértékben voltak. Pl. a rádióhullámok (földi- ill. műholdas sugárzással), (ember számára is hallható) hanghullámok, utóbbi az utasszállító repülőktól vagy inkább a hajóktól származik (bálnák és egyéb tengeri herkentyűk örömére).
Mikor képes, egyáltalán képes-e mindehhez alkalmazkodni az emberi / állati szervezet??? -
#13 szeretnem tudni, ki tamogatja ezeket a sved szakembereket....csak nem a Nokia?..... -
Commandante #12 Szerintem te vagy rosszul összerakva, nem a mobilod! Az emberi evolúció következő lépcsőfoka: elektromágneses sugárzást árnyékoló agykoponya + extra mélyedés a vállgödörben, hogy szabad legyen a kezed... -
juhand #11 Onnan jönnek ezek a "hülyeségek", hogy bizonyos embereknek - pl. nekem - fáj a fejük egy 5-10 perces mobiltelefonálás után, ha véletlenül 20 percet vagy annál többet telefonálok akkor meg 1-2 órán keresztűl zúg az egész fejem. -
#10 Ezt soha se értettem...
Amíg valaki nem szívja a cigit, addig is lélegzik ő is ugyanúgy, mint aki csak beszívja a füstöt mellette. Különbség: Aki csak a füstöt szívja, az csak torokrákot kap, aki meg a cigit is szívja az mindkettőt beszívja, így tüdő- és torokrákot is kaphat...
vagy már megin hülye vagyok... -
galocza #9 nem növeli? vagy igen? vagy nem?
olyan bizonytalan vagyok mostanában...
vagy nem? -
#8 persze ... aki leszívja a füstszűrőn a tüdejébe az egész szálat , az jóval egészségesebb mint aki csak esetleg beleszippant a füstbe ... ezt diktálja a logika is , mert az a papírszűrő gyakorlatilag megtisztítja, és friss hegyi levegővé varázsolja a füstöt -
#7 az elektromágneses sugárzás energiájának nagy részét a fejed nyeli el .. nem olyan káros , de semmiképp sem egészséges ... -
Shadow_THH #6 erről eszembe jut egy felmérés:
-a dohányzás súlyosan kárositja az egészségét, és ha ez nem lenne elég itt egy adat: a passziv dohányosokat 5100szorosan kárositja a kifujt füst belélegzése mintha szivnák! Ezért ne dohányozzanak!
-tehát aki más füstjét szivja az elöbb meghalhat?
-igen
-akkor mégiscsak jó dohányozni mert akkor a sajátomat szivom és az 5100szopr egészségesebb :) -
#5 Egy kis műanyag lapkát az antennára téve megszűnik a veszély. Ja hogy már antenna sincs? Húzzunk a seggünkre gumibugyit az tutira megvéd. Ha mástól nem hát nem fossuk össze magunkat a rémhíreket olvasván sem. Különben meg az élet a legkárosabb az egészségre, olyannyira hogy előbb-utóbb mind bele is halunk. -
#4 egyaltalan azt nem ertem hogy honnan jott ez a hulyeseg, hogy karos a mobiltelefonalas az egeszsegre. marminthogy ertem, de hogy egy normalis ember (neadj isten it oldalt olvaso ember) el is higgye ezt, azt mar telleg nem. -
#3 Most épp nekik adtak pénzt a mobilgyártók, hogy hozzanak egy ilyen eredményt nyílvánosságra. Egyébként a dohányzásra is be lehetne "bizonyítani" hogy még egészséges is, csak már nem hinnék el az emberek. A pénz meg volna rá egy perc alatt -
Shadow_THH #2 király akkor már csak a tüdőrák jelent veszélyt rám nézve :D -
#1 Na mi van? nem fogynak a mobilok?
"A szakember kijelentette, hogy a felmérés eredményét alátámasztják a mobiltelefon-gyártó cégek legújabb kutatásainak végeredményei is." - es ettol hitelesebb lesz?