456
Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
-
#136 oK hadjátok átirtam a konfigba mostmár kirr! -
#135 Kösz végre valaki!! -
#134 HELP!! Nálam nincs a lövésnek hangja! Tapasztalt már ilyet vki,és mi a megoldás? -
jboones #133 A University pályáig eljutott már vki? A 6. asszem, no itt a N -
#132 hát erre ráférne a frissítés :D -
Boroskóla #131 3.6.10.07
Úgyhogy nem a legujabb -
neuro #130 frissíts drivert. a demó nekem is ezeket csinálta, amíg fel nem tettem a 6.1-es cat-ot. -
cenci #129 hello!
nekem:clondvd+deviance crack:elindul simán,de:
amikor már megyek a pályán semmi nem látszik,hot fekete minden 1-2 kocka valami alaktalan:nem látok semmit csak a célkeresztet,után meg lelönek.hang ok.
kártya:ati 9250 -
Thanatos #128 :DDD -
#127 Folyamatosan torrentoldalakat és az nforce forumát bujom és szó nincs róla :(
Megkérdeztem ott a paraszt angoltudásommal csak kiveszik mit akarok kérdezni :D -
Thanatos #126 hát a miértjét asszem soha a büdös életbe nem fogom megtudni asszem :D mind1 szvsz deviance nfo-ba csak belerakták már... vagy nforce forumon tuti irta már valaki -
#125 Azért mert szeretném tudni ennyi kb fél percet se vesz ígénybe csak lesz valaki aki megnézi nekem! -
Thanatos #124 változatlanul nem értem hogy minek, van clone, van crack, midnen van... -
#123 Valaki szabadítson a gamere egy A-Ray scannert és mondja meg a pontos SF verzioszámot! -
Thanatos #122 max tört szerveren de olyanrol még nemtok -
Thanatos #121 egykaptafa..., tervezés ugyanugy nincs max a fegyverválogatás... -
#120 multizni lehet (tört verzióval)? -
Sith #119 Ez oks a demo pályát és egyebeit sajnos már láttam de a többi? -
modernslave #118 aaaaahhh TÉHÁIKSZ -
#117 CRACK JamesHolden jóvoltából. Kösz!! -
Thanatos #116 #89-#93 -
Sith #115 Hello
esetleg aki valami uton modon hozzá jutott a biztonsági másolathoz az mesélhetne.. jobban sikerült mint a demo?
-a remény hal meg utoljára-
-
#114 Aki leszedte a Deviance verziót feltehetné a cracket!!!! -
Alien1024 #113 az a gondom hogy a a clone cd es verzot szedtem és közben wanadoo n fel kerüldt a deviance és és a clone cd ést törölték a leszedem a clonecd és hez a hiányzo partokat a deviance bol müködni fog?
-
#112 már deviance megoldotta:))) -
#111 Toljad vele sokáig kiderül hogy végig birja-e ez a demo exe vagy csak pár pályáig! -
Thanatos #110 akkor meg torrentz.com, isohunt, etc...., legyél már kreativ pls :)
ráadásul ha ez tényleg a demo exe akár a demot is leszedheted és kvieszed belőle és akkor nem kell keresni :DDD -
#109 ja csak ot nincs fent de köszi azért
-
HammeRed #108 * NOTE: This is unprotected .EXE from Rainbow Six Lockdown Demo
May not work properly lately in a game.
1 Install Rainbox.Six.Lockdown-CLONECD
2 Unpack this crack.
3 Backup original .EXE
4 Overwrite original .EXE with unprotected .EXE from Rainbow Six Lockdown Demo
5 You can Rainbox.Six.Lockdown-CLONECD unmount image from your Daemon Tools/Alcohol 120% v1.9.5.310. No need to remove any IDE optical drives.
6 Play and Enjoy!
Nekem így elindult nem kellett lehúzni egyik meghajtót sem,simán megy.
Innen szedtem --->http://www.mininova.org/tor/225491 -
Thanatos #107 a zinternetről....
(tudod..., google a barátod, meg gamecopyworld is, meg gameburnworld is... :P) -
#106 honan lehet leszedni -
Thanatos #105 nem mintha sokat érnénk vele :(
szvsz sf3 piaci értéke perpill több mint lockdowné, elgalábbis ha máshol is ekkora "sikereket+ fognak aratni az "újitások" :(( ubinak sikerült kinyirnia mégegy nagy nevet... :/
bár multit még meglesném csak hát törtszerverről emg nemtudok :( -
#104 bizony, megtörte mint a húzat :) -
#103 RAINBOW SIX: LOCKDOWN v1.0 [ENGLISH] *DEMO EXE* NO-DVD/FIXED EXE (2.07MB) *NOTE: This file is the Demo EXE, and so far seems to be working up to Mission 4, please read the .nfo for more info on this.
Most akkor a Deaviance törés normális ? -
HammeRed #102 Rainbow.Six.Lockdown.CRACK-iND ezzel megy a clonecd-s verzió,ezt szedjétek le. -
kutyafulu #101 -
#100 -
#99 Ezt neked Starforce: -
#98 2006-02-14 PC Game ISOs RAINBOW SIX LOCKDOWN (c) UbiSoft DEVIANCE 77x50 MB -
Thanatos #97 tény ezért modnom hogy a kettő szvsz nem egy kategória :)