456
Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
  • neuro
    Az biztos, hogy CQB-ban a Raven Shield még mindig a legjobb - az OFP-ben az utcai harc elég gyengén sikerült
  • Thanatos
    hát jah, bár mongyuk r6-ok sose akartak arma szintüek lenni :)
  • neuro
    majd az armed assault :)
  • Thanatos
    még a multiban reménykedek, de azt törött szerver nélkül nem igazán tudom szvsz kipróbálni... :P
  • Thanatos
    első két map alapján ua mitn a demo, én reménykedtem hogy csak a demo van elbutitva de nem... :/ egyetlen jó 5let a zsenérlövöldözés, emg talán a gránátdobálásnál hogy kirajzolja a gpályát, ezzel ki is fujt kb... :(
  • neuro
    hát akkor inkább megvárom a gyári verziót. aztán ha jók a review-k megveszem. bár a demó után erre nem sok reményt látok :(
    azért köszi az infot.
  • grebber
    Kiirhatod de nem mész vele sokra mert imaget kell mountolni és lehuzogatni tehát nincs értelme.
  • Thanatos
    meg..., az első map a demoé...
    és nincs "utiterv" készités , csak felszerelés szal fél r6-et kinyirták egy legyintéssel... :((( amugy szvs alapból annyira nem lenne rossz ha nem azok lettek volna az elődjei amik..., de igy sajnos elég gyenge eresztésnek tünik szerintem :(
  • McW
    Megtekintette már valaki eme remek ubi-termést...? Info please!
  • neuro
    dvdre kilehet írni valahogy? vagy csak a démonnal indul el?
  • Sly06
    ok thx azt akartam elkerülni hogy lekeljen huzgálni mindent azért köszi :)
  • grebber
    Daemon Tools 4 -be beteszed az image-ét feltelepíted utánna lehuzod a cd/dvd meghajtóidat és láss csodát elindul.
  • Sly06
    hogyan indul? a dvd-n semmi plusz nincs ..
  • neuro
    remélem jobb lett, mint a demó...
  • grebber
    StarForce 3.07.013 van rajta.

Amugy tényleg 6GB-ot telepít fel a game?
  • Thanatos
    de MINEK???? ezt még midnig nem értem..., amiből sf clone jön ki az mind kivétel nélkül megy daemonnal...
  • grebber
    Na eddig sehol nem láttam hanyas :D SF3 van a gamen ,akinek lejött kérem dobjon rá egy A-Ray sanner-t.
  • Thanatos
    tudjuk, már szedem, nekem mongyuk a dmeoval sem volt bajom szal még bizok :P
  • grebber
    2006-02-12 PC Game ISOs Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown (c) Ubisoft *CLONEDVD* RSISO 78x50 MB kira.
  • Thanatos
    nemtök mind1? :)
  • Kaslerka #76
    Azért odairhatták volna melyik SF pontosan...
  • Thanatos
    tényleg :)
  • Kaslerka #74
    MEGJELENT! :)
  • arty
    huu, ez mennyire gyenge :( ennyire primitiv játékmenet talán a wolfeinsteinben lehetett ... már nem is emléxem rá ... mész mész ellen, lelövöd őket, mert nem csinálnak semmit ... mész tovább, kihalt minden, kiérsz a térre ott ujabb csoport, lelövöd őket, tovább ... jajj ... az egész motgás olyan béna, a kihajolás nem kihajolás hanem átmeneti strafe, idiotán mozog az ellen, rongybaba nagyon kezdetleges ... hangulat a semmitmondó grafikának és a no AI ellennek hála: semmi :(

szerencsére van egy swat4ünk és a raven shield is még mindig jobb :) a korábbi képek után hihetetlen csalódás lett :(

(multinak nem adok esélyt, mert ilyen köritéssel nem érdekel :) ) Fullnál visszatérek rá, hátha, de nincsenek illuzioim ...
  • Amse
    nekem a sorozatból a gost recon tetszett a legjobban + a kiegészítője.
    még a régi rainbow six-ek jók voltak, de az utóbbiak már kezdenek a s.w.a.t. kategóriába tartozni.
    nekem az jött be amikor nem csak terrorista eliminálás volt a feladat, hanem konvoj feltartóztatása, vagy a moszkvai vörös tér tankoktól megtisztítása.
    az az igazi.
    hazamegyek fel is rakom :D
  • Glpetyus
    Na,akkor ennyit erről :I
  • metlogen
    Ja és a swat 4-nek szerintem csak jelenthet,pedig az se nagy szám, Raven shield a nyerő!!
  • metlogen
    bgabor-al értek egyet ennek a játéknak köze sincs a Rainbow six-hez,eléggé lehervasztott.Jobb lett volna ha ki se adják,vagy megtartják PS-re.Szóval egyszerűen katasztrófa!!!!!!!
  • bgabor
    Évek óta nagy rajongója vagyok a sorozatnak, még a Rogue Spearral kezdtem, legutóbb pedig a Raven Shieldet nyúztam évekig.
    De hogy ennek a szarságnak, amit RS:Lckdownként emlegetünk,a világon semmi köze a régi RS sorozathoz, az biztos. Régen csalódtam ekkorát játékban. Komolyan, szégyen gyalázat hogy ezt a konzolos,kommersz,középszintű szart Rainbow Six név alatt merik kiadni.
  • teamwork100
    Tegnap sikerült coop-ban és csapatban is játszanom. Hát nem kellett volna ezt a sorozatot így elkefélni. :( Ott indul, hogy csatlakozol a játékhoz, de nem léptetbe rögtön, hanem amíg le nem megy a a menet, ami akár 10 perc is lehet, addig egy lobbyban várakozol türelmesen(?) és nézel egy statikus képernyőt. Se a többiek játékába nem tudsz belenézni, se fegyvert nem tudsz addig választani magadnak...semmit. Nem is értem. De jó, tegyük fel kivárjuk amíg lemegy a kör, de azután sincs sök öröm benne. Teljesen arcade lett benne a játékmenet. Mindenki rohan mint az őrül. Ha meghalsz semmi baj, kivárod respawn és kész, akár többször is egy körön belül. Semmi kihívás nincs így benne. Coopban normál fokozaton az ellenfelek kacsavadászatra valót játszanak. Szinte semmi kihívás nincs benne, mert scriptelten mindig (!) ugyanonnan jönnek. Folyosókon sosincs ellen. Szóval lehet rohanni a következő várható helyszínre ahol majd lesznek. Ehhh, eddig minden raven+kiegészítőt eredetiben megvettem, de most asszem feladom eme jó szokásomat, mert ha így marad a végleges, márpedig biztos így, akkor ez nem fog megérni pár hétnél többet a gépemen. A Ravennel még mai napig is játszunk a haverokkal, pedig nem tegnapi darab.
  • Sith
    Hát nem tom... :-/
    többet vártam jóval
    egyrészt a mission kiválasztása, hát nem is tom
    jó jó akár hogy katonai egysg de mégis csak CT és hát a mission sokkal inkább egy háborus övezet mint egy klaszikus CT mission hogy tanult kollégámtól idézzek tényleg steril és lieáris üres utcák, házak időnként felbukkanó enemyk ai tetszett az a Robbanások hatása és az ellenséges "sniperek" a bank kialakítása szerintem hagy kívánni valót maga után (bár bevallom egy dél afrikai bankban se jártam)
    engem a jó pár évvel ezelőtt megjelent Ghos Reconra emlékeztet ez Rainbow
    lehet hogy én maradtam le a fejlődésben de hogy ez nem AZ a Rainbow az biztos
  • cateyeHU
    Hello sziasztok!!A multis résszel kapcsban mondom h engem se engednek fel szerverre, ha meg feljutok egyre akkor kirúg az admin mer barátokat várnak:)!!De naon eccerűen és gyorsan lehet szervert csinálni!!Nem kell túl gyors net hozzá nekem 1024/196-on 4emberrel akadásmentesen müxik majd megpróbálom többel is ha lehet:)!!Ha v.kit érdekel akkor esténként szoktam vele jáccani ha szervert csinálnék nyugodtan csatlakozzatok!!Örülnék a társaságnak!!A szerver neve: MAGYAROKNAK a jelszó pedig:hun!!
  • Thanatos
    semmi 5let erre? :/
  • Thanatos
    engem se... :(
  • azazel
    Hmm engem nem enged fel egyik szerverre sem, vagyis sosem sikerül csatlakoznia. Nálatok mi a helyzet?
  • Nyers
    A single rész elég egyszerű, lineáris és steril. Nem rossz de többet vártam volna tőle, a csapat majdhogynem csak zavar. ;)
  • grebber
    Na kiprobáltam jó game!
  • Amse
    thx
  • Glpetyus
    Ide már rakott be vki.
    joag
  • Amse
    nyomjatok már be saját képeket plz