456
Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
-
Gabor_(HSF) #176 Kaplan fiam amekkora erővel megnyitottad ezt a topicot,úgy akár le is zárhatod.. vissza a RVS fúromba,ha valami csoda történne ezzel a szarral valami mód vagy újra írnák az egészet,az úgy is a fent emlitett helyen tétettne közzé -
Deajka #175 Pár hete nyomultam a demoval és mondom: ejj de szar ez! Már azt hittem én vagyok a béna. Tehát nem. A grafika szerintem jó de ez a játékmenet még valami c osztályú FPS nél is szégyen lenne, nem egy nagy múltú komoly taktikai játék sorozatának a tagjától. Egyébként azt látom, hogy egyre egyszerűbb játékokat csinálnak. Tudjátok piacból él a fejlesztő! Nem is értem melyik rétegnek szánták ezt a szart! Az óvodásoknak vagy gyengén fejlett tizenéveseknek? Még jó ,hogy csak olyan gameket veszek meg amelyek már több évesek. Most kiadtam volna tizenezret csak a név meg a fejlesztők igéretei miatt... Bazz. Senkiben nem lehet bízni!
Na csá! -
#174 Lesz még rosszabb is, ne féljetek. A swat4-ben lehetett hanggal parancsot adni?
-
#173 -
#172 Jaja! Szörnyű lett! -
#171 Bahhh.. A demot leszedtem de azt is kár volt. A grafikával nincs bajom de nem igaz ,hogy nem tudnának valami okosabb AI-t csinálni. Ez az ami hazavágja a csapat alapú FPS-ek nagy részét ,hogy szar az AI.
Az ellenség AI-ja lehetne változó ,lehetne néhány IQ fighter márcsak a vicc kedvéért de azért elég gáz amit ezek csinálnak. Nem váltanak pozíciót hamár bebújtak egy fedezék mögé hanem kivárják amíg kicserélem a tárat kihajolok és főbe lövöm őket.Meg az a szupergyors reakció idő. 2 másodperc amíg észreveszi ,hogy 3 méterre állok tőle 1 mp mire rámemeli a pisztolyt és még 1 mp mire lő.
De az ellenség AI-ja hadján a kulcsszó az ilyen játéknál a csapat. Csapatmunka
ami nincs. Mondom nekik follow erre ők Roger megyek nagy nyugodtan előre mert ők fedeznek ugyebár. Megállok és nahát nincsenek sehol ,fél percbe telt mire mind összevissza kalézolva a tereptárgyak között odafutnak hozzám. Ha megtámadnak először mondják ,hogy né má Tango és ezután kezdenek lőni persze jó hosszú sorozatokat és el nem találnák az ellent ha az túl van 200 méter távolságon. A lépcsőn csak úgy lerohannak semmi fedezetet nem nyújtanak se házon belül se kívűl. Csak szaladnak összevissza bele az én tűzvonalamba és lőnek mindenfelé de alig találnak el valakit.
Jah persze a végén ez jött ki:
Én 56 ellent szedtem
Csapattársak 8 ,2 és az uccsó 2 tangot
De profik öcsém.
Nah bocs de nem tudok szépet mondani rá ha a teljes játék jobb lenne hát próbáljatok meggyőzni néhány érvvel. -
#170 Nagyon jó ez hanggal történő parancs osztogatás. -
#169 Hát én még csak a demóval játszottam, de őszintén szólva SZVSZ szörnyű! A S.W.A.T. 4 messze veri! -
cenci #168 K I R Á L Y vagy!!!!!
mostmár megy full grafikon is!!! !! -
#167 Senki nem tudja,hogy hová lett Weber a gameből??? -
bgabor #166 Az. Hatalmas csalódás a hozzánk hasonló R6 fanatikusoknak. -
bgabor #165 Azért a Raven Shield még hozta a színvonalat. Egyedül a pályák tekintetében volt egy kis visszaesés, de a gáma azóta is a stílus királya. -
#164 :DDD..Igen,én a legtöbbször egy mennj oda parancsal oldom meg,és közben én is odaturbózok,így viszonylag egyszerre érünk a célhelyre,és így elég jól lehet csapatmunkázni..meg nem lesz tűzvonal,mert addigra tangos down:)
-
modernslave #163 amkor zoomolva céloznál és beszalad a képbe egy saját embered...az télleg kurva idegesítő -
#162 sisakos fej az optikában??hol?? -
neuro #161 A demóhoz képest jobb lett a játék. Sokat javult az AI, de a saját embereim még mindig begyalogolnak a tűzvonalba (vicces, ahogy megjelenik egy nagy sisakos fej az optikában), illetve az ellenség van hogy 3 méterről sem vesz észre, mikor ott állok mellette. -
#160 DE AKKOR HOL A SNIPER???PEDIG AZT A PCnél is írta!!! -
modernslave #159 nem hiszem...olyan manapság már nincs h féltörés...főleg reloaded meg deviance cuccoknál...meg nem hatvan dll fájlt kell kicserélni hanem csak egy .exe-t szal nem hiszem hogy kimaradnának dolgok -
#158 Én már nyomom egy ideje,de még mindig nem találkoztam a sniperel!Deiter Weber..
Hol van??Vagy hogyan kell választani,esetleg úgy kell feloldani,vagy a challengeben van?Mert már az egyetemnél is kellett volna lenni snipernek,meg a skót pályán,de nem volt...Ez most hogy van?!A másik,hogy hol vannak a videok,amiket a hivatalos oldalon mutat?Mert pl,ahol a wcben indulunk,ott kellett volna lenni a játékban a wcs videonak,mikor fejjel lefelé lelövi a terrort!Olyan az egész,mintha ez nem lenne rendes törés,hanem csak valami fél crack,és egy csomó dolgot lehagy:S...Tuti hogy kellene leni Weber nek,mert a multinál ott van a single karaktereknél!!! -
modernslave #157 na de télleg meséljen valaki akinek megy ez a hang irányítás..leszarom hogy tök konzolos lett.szerintem is elbaszták ahogyan van..de voice...command..na azt még nem próbáltam -
modernslave #156 jajj ok..az csak a fejezet:D ok 2.2 :DDD -
Thanatos #155 sajnos ott a pont... :( ubi nagyon pro ebben hogy vágja a nagy neveket haza... :( -
modernslave #154 na de ez most hogy van?? mi az h 2.2?? ehhez még nem jöhetett ki patch..na mindegy valaki mesélje el h működik e ez az beszéd-command..és hogy jó e mert én most uninstalláltam..de ezért felrakom mégegyszer..érdekel a dolog -
neuro #153 A readme-ből:
2.2 Voice Commands
-The following is a list of valid voice commands you can use with a headset mic to issue orders to your AI teammates in Single player games:
Open Frag And Clear
Open Flash And Clear
Open And Clear
Open And Hold
Breach And Clear
Breach And Hold
Shotgun Frag And Clear
Shotgun Flash And Clear
Shotgun And Clear
Shotgun And Hold
Hammer Frag And Clear
Hammer Flash And Clear
Hammer And Clear
Hammer And Hold
Close
Climb
Operate
Disarm
Disable
Secure
Hack
Scout
Hold
Follow
Assault
Recon
Go Go Go
Move To
Suppress
Flash
Frag
Smoke
W P
-
#152 Srácok, jól érzékelem, hogy alapból az m lenyomásáva llehet szóbeli parancsokat adni? Egyszer sikerült egy move ot megjátszani, de nem igazán reagálnak ezek semmire, mindenre a nem lehetséges a válaszuk, van vmi. lista hogy milyen parancsokat lehet nekik hajtogatni, na meg tökéeletes kiejtés kell hozzá? -
Gabor_(HSF) #151 Én már el is felejtettem mit kellett azon a pályán csinálni -
jboones #150 télleg lami vok ;) höje túszokért feltúrtam a pályát nyóccor, és mint kiderült, az éjjellátóval nem látni őket /a galérián vannak, asztalok közt térdelnek, a maradékfény-erősítő szemi-készülékben pedig belelvadnak a környezetbe/, és persze a mozgásdeti se jelezte őket... -
Gabor_(HSF) #149 Az R6 a "black thorn"(RS 4.kiegészítője) óta lett hazavágva..
pontosabban onnatól vette át az ubi....
Na itt az eredmény hova jutottak, 5 év alatt -
Gabor_(HSF) #148 Ja ! és hogy a multit is mennyire jól sikerült leprogramozni..
a LAN szerveremen külön inditva egy 3 méteres kábelnyi távolságra 280-320-as pingel fogad..
és az meg, hogy 4 en lehet coopolni multiban,már a gondolatot is elvettete,hogy esetleg tört szervert csináljak rá,ha egyátalán megoldható lett volna -
Gabor_(HSF) #147 nem programhiba,(ill, ilyen ritka sz@r grafikával még azis lehet) csak lami vagy...
ez az R6 fénykorának meggyalázása..
a singleje egy 8-10 éves gyereknek is max 6 óra a végigjátszása..
1 szó van erre ez egy okádék -
Gabor_(HSF) #146 Ez a trágya nem érdemel külön topicot -
#145 Lehet hogy demó exés :D -
jboones #144 Ha valaki eljutna a 6. pályáig, University, csekkolja már le, hogy programhiba, v. vmi más f*szság, miatt nem lehet továbblépni! Elértem a pályavégi ikont, mindenki kiirtva, stb., de nincs tovább. -
thiefpaper #143 Ősi Rainbow-snak mondhatom magam (az első résszel kezdtem), és nagyon imádtam a sorozatot, egészen eddig a Lockdown nevű bohózatig. Láttam egy interjút egy producer manusszal, és az ő elmondása szerint a történet, és az idő miatt nem került bele a tervezés (valamint ezért mehetünk csak Ding-el), azt akarták megmutatni, hogy milyen lehet a vezető szemével...
Ami nem tetszett (a demó alapján), a tervezés teljes elhagyása mellett, a lineáris pályák, és én úgy érzem, hogy inkább egy katonai szervezetben van az ember (a la Ghost Recon), szerintem túl sok dologba akartak belenyúlni a készítők. A készítők és néhány vélemény azt mondja, hogy nem konzol port (nekem sem tűnik annak, de volt rá hatása). Megvallva nekem már a Rainbow 3 (minek kellett egyáltalán számozni) sem tetszett annyira (bár olyan jól nem is futott a gépen), de ezzel a Lockdownnal (az ubisokat kellene elzárni, ameddig normális játékot nem csinálnak :) nálam betették a kaput, csak remélni tudom, hogy a következő résszel (ha lesz egyáltalán) javítanak a dolgon és visszatérnek a régi útra.
A SWAT sorozattal azért nem lehet összehasonlítani szvsz, mert két külön téma, mert az egyik egy terrorista elhárító alakulat, a másik meg egy speciális rendőri szervezet (bilincselés, felszólítás, stb.). A SWAT 4 tetszik (bár szintén csak szaggat), de ott is a SWAT3 EE a király továbbra is nekem. -
modernslave #142 árkád lövöldét...:) -
#141 JÉZUS!
Mit csináltak ebből a játékból!?!?!?!?!?! -
Scube #140 ÁÁÁ köszi, figyelmetlenségemnek és lustaságomnak köszönhető. -
modernslave #139 #117 ...bazzeg még csak vissza se kellett volna lapozni :D -
Scube #138 Ha vki el tudná küldeni a crack-et azt nagyon megköszöném (sehol sem találtam, és nincs kedvem még1* letölteni 3,5Gb-t). A cím [email protected]
Előre is köszi -
#137 Ha vkinél nincs hangja a fegyvereknek, akkor nem kell régebbi audio drivert felrakni (már ilyet is olvastam), a megoldás ennél sokkal egyszerűbb! Megkeresitek ált. a C:\Program Files\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown Demo\data könyvtárba az options.xml file-t. Belementek a file-ba és megkeresitek a "useWinMM = "0"-át. Ez ugye alapból 0. Na ezt írjátok át 1-re és akkor láss csodát...
Ui. Ezt nem én találtam ki, hanem egy külföldi weboldalról néztem, tehát a dicsőség se az enyém. Ja, és természetesen nálam is szar volt (kínlódtam vele rengeteget hiába), ezek után működik, ezér merem ajánlani ezt a módszert!