Rainbow Six 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jajj ok..az csak a fejezet😄 ok 2.2 😄DD
sajnos ott a pont... 😞 ubi nagyon pro ebben hogy vágja a nagy neveket haza... 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

na de ez most hogy van?? mi az h 2.2?? ehhez még nem jöhetett ki patch..na mindegy valaki mesélje el h mûködik e ez az beszéd-command..és hogy jó e mert én most uninstalláltam..de ezért felrakom mégegyszer..érdekel a dolog
A readme-bõl:

2.2 Voice Commands

-The following is a list of valid voice commands you can use with a headset mic to issue orders to your AI teammates in Single player games:

Open Frag And Clear
Open Flash And Clear
Open And Clear
Open And Hold
Breach And Clear
Breach And Hold
Shotgun Frag And Clear
Shotgun Flash And Clear
Shotgun And Clear
Shotgun And Hold
Hammer Frag And Clear
Hammer Flash And Clear
Hammer And Clear
Hammer And Hold
Close
Climb
Operate
Disarm
Disable
Secure
Hack
Scout
Hold
Follow
Assault
Recon
Go Go Go
Move To
Suppress
Flash
Frag
Smoke
W P

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Shep
Srácok, jól érzékelem, hogy alapból az m lenyomásáva llehet szóbeli parancsokat adni? Egyszer sikerült egy move ot megjátszani, de nem igazán reagálnak ezek semmire, mindenre a nem lehetséges a válaszuk, van vmi. lista hogy milyen parancsokat lehet nekik hajtogatni, na meg tökéeletes kiejtés kell hozzá?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én már el is felejtettem mit kellett azon a pályán csinálni

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

télleg lami vok 😉 höje túszokért feltúrtam a pályát nyóccor, és mint kiderült, az éjjellátóval nem látni õket /a galérián vannak, asztalok közt térdelnek, a maradékfény-erõsítõ szemi-készülékben pedig belelvadnak a környezetbe/, és persze a mozgásdeti se jelezte õket...
Az R6 a "black thorn"(RS 4.kiegészítõje) óta lett hazavágva..
pontosabban onnatól vette át az ubi....
Na itt az eredmény hova jutottak, 5 év alatt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ja ! és hogy a multit is mennyire jól sikerült leprogramozni..
a LAN szerveremen külön inditva egy 3 méteres kábelnyi távolságra 280-320-as pingel fogad..
és az meg, hogy 4 en lehet coopolni multiban,már a gondolatot is elvettete,hogy esetleg tört szervert csináljak rá,ha egyátalán megoldható lett volna

nem programhiba,(ill, ilyen ritka sz@r grafikával még azis lehet) csak lami vagy...
ez az R6 fénykorának meggyalázása..
a singleje egy 8-10 éves gyereknek is max 6 óra a végigjátszása..
1 szó van erre ez egy okádék

Ez a trágya nem érdemel külön topicot

grebber
Lehet hogy demó exés 😄

Next PC upgrade: 2022

Ha valaki eljutna a 6. pályáig, University, csekkolja már le, hogy programhiba, v. vmi más f*szság, miatt nem lehet továbblépni! Elértem a pályavégi ikont, mindenki kiirtva, stb., de nincs tovább.
Õsi Rainbow-snak mondhatom magam (az elsõ résszel kezdtem), és nagyon imádtam a sorozatot, egészen eddig a Lockdown nevû bohózatig. Láttam egy interjút egy producer manusszal, és az õ elmondása szerint a történet, és az idõ miatt nem került bele a tervezés (valamint ezért mehetünk csak Ding-el), azt akarták megmutatni, hogy milyen lehet a vezetõ szemével...
Ami nem tetszett (a demó alapján), a tervezés teljes elhagyása mellett, a lineáris pályák, és én úgy érzem, hogy inkább egy katonai szervezetben van az ember (a la Ghost Recon), szerintem túl sok dologba akartak belenyúlni a készítõk. A készítõk és néhány vélemény azt mondja, hogy nem konzol port (nekem sem tûnik annak, de volt rá hatása). Megvallva nekem már a Rainbow 3 (minek kellett egyáltalán számozni) sem tetszett annyira (bár olyan jól nem is futott a gépen), de ezzel a Lockdownnal (az ubisokat kellene elzárni, ameddig normális játékot nem csinálnak 😊 nálam betették a kaput, csak remélni tudom, hogy a következõ résszel (ha lesz egyáltalán) javítanak a dolgon és visszatérnek a régi útra.
A SWAT sorozattal azért nem lehet összehasonlítani szvsz, mert két külön téma, mert az egyik egy terrorista elhárító alakulat, a másik meg egy speciális rendõri szervezet (bilincselés, felszólítás, stb.). A SWAT 4 tetszik (bár szintén csak szaggat), de ott is a SWAT3 EE a király továbbra is nekem.

árkád lövöldét...😊
a.carkey
JÉZUS!

Mit csináltak ebbõl a játékból!?!?!?!?!?!

A medve nem játék.

ÁÁÁ köszi, figyelmetlenségemnek és lustaságomnak köszönhetõ.
#117 ...bazzeg még csak vissza se kellett volna lapozni 😄
Ha vki el tudná küldeni a crack-et azt nagyon megköszöném (sehol sem találtam, és nincs kedvem még1* letölteni 3,5Gb-t). A cím [email protected]
Elõre is köszi
Viktorr
Ha vkinél nincs hangja a fegyvereknek, akkor nem kell régebbi audio drivert felrakni (már ilyet is olvastam), a megoldás ennél sokkal egyszerûbb! Megkeresitek ált. a C:\Program Files\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown Demo\data könyvtárba az options.xml file-t. Belementek a file-ba és megkeresitek a "useWinMM = "0"-át. Ez ugye alapból 0. Na ezt írjátok át 1-re és akkor láss csodát...

Ui. Ezt nem én találtam ki, hanem egy külföldi weboldalról néztem, tehát a dicsõség se az enyém. Ja, és természetesen nálam is szar volt (kínlódtam vele rengeteget hiába), ezek után mûködik, ezér merem ajánlani ezt a módszert!

Sgtfathi
oK hadjátok átirtam a konfigba mostmár kirr!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

grebber
Kösz végre valaki!!

Sgtfathi
HELP!! Nálam nincs a lövésnek hangja! Tapasztalt már ilyet vki,és mi a megoldás?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

A University pályáig eljutott már vki? A 6. asszem, no itt a N
[Rush]
hát erre ráférne a frissítés 😄

hTTp://ror.hu/

3.6.10.07
Úgyhogy nem a legujabb

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

frissíts drivert. a demó nekem is ezeket csinálta, amíg fel nem tettem a 6.1-es cat-ot.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

hello!
nekem:clondvd+deviance crack:elindul simán,de:
amikor már megyek a pályán semmi nem látszik,hot fekete minden 1-2 kocka valami alaktalan:nem látok semmit csak a célkeresztet,után meg lelönek.hang ok.
kártya:ati 9250
😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Folyamatosan torrentoldalakat és az nforce forumát bujom és szó nincs róla 😞
Megkérdeztem ott a paraszt angoltudásommal csak kiveszik mit akarok kérdezni 😄

hát a miértjét asszem soha a büdös életbe nem fogom megtudni asszem 😄 mind1 szvsz deviance nfo-ba csak belerakták már... vagy nforce forumon tuti irta már valaki

grebber
Azért mert szeretném tudni ennyi kb fél percet se vesz ígénybe csak lesz valaki aki megnézi nekem!

változatlanul nem értem hogy minek, van clone, van crack, midnen van...

grebber
Valaki szabadítson a gamere egy A-Ray scannert és mondja meg a pontos SF verzioszámot!

max tört szerveren de olyanrol még nemtok

egykaptafa..., tervezés ugyanugy nincs max a fegyverválogatás...

threeman
multizni lehet (tört verzióval)?

Ez oks a demo pályát és egyebeit sajnos már láttam de a többi?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

aaaaahhh TÉHÁIKSZ
grebber
CRACK JamesHolden jóvoltából. Kösz!!

#89-#93

Hello
esetleg aki valami uton modon hozzá jutott a biztonsági másolathoz az mesélhetne.. jobban sikerült mint a demo?
-a remény hal meg utoljára-

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

grebber
Aki leszedte a Deviance verziót feltehetné a cracket!!!!

az a gondom hogy a a clone cd es verzot szedtem és közben wanadoo n fel kerüldt a deviance és és a clone cd ést törölték a leszedem a clonecd és hez a hiányzo partokat a deviance bol müködni fog?

ALien

ThugEdge
már deviance megoldotta😊))

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

grebber
Toljad vele sokáig kiderül hogy végig birja-e ez a demo exe vagy csak pár pályáig!

akkor meg torrentz.com, isohunt, etc...., legyél már kreativ pls 😊
ráadásul ha ez tényleg a demo exe akár a demot is leszedheted és kvieszed belõle és akkor nem kell keresni 😄DD

drop
ja csak ot nincs fent de köszi azért

* NOTE: This is unprotected .EXE from Rainbow Six Lockdown Demo
May not work properly lately in a game.

1 Install Rainbox.Six.Lockdown-CLONECD
2 Unpack this crack.
3 Backup original .EXE
4 Overwrite original .EXE with unprotected .EXE from Rainbow Six Lockdown Demo
5 You can Rainbox.Six.Lockdown-CLONECD unmount image from your Daemon Tools/Alcohol 120% v1.9.5.310. No need to remove any IDE optical drives.
6 Play and Enjoy!

Nekem így elindult nem kellett lehúzni egyik meghajtót sem,simán megy.
Innen szedtem --->http://www.mininova.org/tor/225491

http://silkiehun.atw.hu/

a zinternetrõl....
(tudod..., google a barátod, meg gamecopyworld is, meg gameburnworld is... 😛)