Rainbow Six 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2.2 Voice Commands
-The following is a list of valid voice commands you can use with a headset mic to issue orders to your AI teammates in Single player games:
Open Frag And Clear
Open Flash And Clear
Open And Clear
Open And Hold
Breach And Clear
Breach And Hold
Shotgun Frag And Clear
Shotgun Flash And Clear
Shotgun And Clear
Shotgun And Hold
Hammer Frag And Clear
Hammer Flash And Clear
Hammer And Clear
Hammer And Hold
Close
Climb
Operate
Disarm
Disable
Secure
Hack
Scout
Hold
Follow
Assault
Recon
Go Go Go
Move To
Suppress
Flash
Frag
Smoke
W P
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
pontosabban onnatól vette át az ubi....
Na itt az eredmény hova jutottak, 5 év alatt
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
a LAN szerveremen külön inditva egy 3 méteres kábelnyi távolságra 280-320-as pingel fogad..
és az meg, hogy 4 en lehet coopolni multiban,már a gondolatot is elvettete,hogy esetleg tört szervert csináljak rá,ha egyátalán megoldható lett volna
ez az R6 fénykorának meggyalázása..
a singleje egy 8-10 éves gyereknek is max 6 óra a végigjátszása..
1 szó van erre ez egy okádék
Ami nem tetszett (a demó alapján), a tervezés teljes elhagyása mellett, a lineáris pályák, és én úgy érzem, hogy inkább egy katonai szervezetben van az ember (a la Ghost Recon), szerintem túl sok dologba akartak belenyúlni a készítõk. A készítõk és néhány vélemény azt mondja, hogy nem konzol port (nekem sem tûnik annak, de volt rá hatása). Megvallva nekem már a Rainbow 3 (minek kellett egyáltalán számozni) sem tetszett annyira (bár olyan jól nem is futott a gépen), de ezzel a Lockdownnal (az ubisokat kellene elzárni, ameddig normális játékot nem csinálnak 😊 nálam betették a kaput, csak remélni tudom, hogy a következõ résszel (ha lesz egyáltalán) javítanak a dolgon és visszatérnek a régi útra.
A SWAT sorozattal azért nem lehet összehasonlítani szvsz, mert két külön téma, mert az egyik egy terrorista elhárító alakulat, a másik meg egy speciális rendõri szervezet (bilincselés, felszólítás, stb.). A SWAT 4 tetszik (bár szintén csak szaggat), de ott is a SWAT3 EE a király továbbra is nekem.
Elõre is köszi
Ui. Ezt nem én találtam ki, hanem egy külföldi weboldalról néztem, tehát a dicsõség se az enyém. Ja, és természetesen nálam is szar volt (kínlódtam vele rengeteget hiába), ezek után mûködik, ezér merem ajánlani ezt a módszert!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Úgyhogy nem a legujabb
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
nekem:clondvd+deviance crack:elindul simán,de:
amikor már megyek a pályán semmi nem látszik,hot fekete minden 1-2 kocka valami alaktalan:nem látok semmit csak a célkeresztet,után meg lelönek.hang ok.
kártya:ati 9250
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Megkérdeztem ott a paraszt angoltudásommal csak kiveszik mit akarok kérdezni 😄
Next PC upgrade: 2022
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
esetleg aki valami uton modon hozzá jutott a biztonsági másolathoz az mesélhetne.. jobban sikerült mint a demo?
-a remény hal meg utoljára-
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ALien
ráadásul ha ez tényleg a demo exe akár a demot is leszedheted és kvieszed belõle és akkor nem kell keresni 😄DD
May not work properly lately in a game.
1 Install Rainbox.Six.Lockdown-CLONECD
2 Unpack this crack.
3 Backup original .EXE
4 Overwrite original .EXE with unprotected .EXE from Rainbow Six Lockdown Demo
5 You can Rainbox.Six.Lockdown-CLONECD unmount image from your Daemon Tools/Alcohol 120% v1.9.5.310. No need to remove any IDE optical drives.
6 Play and Enjoy!
Nekem így elindult nem kellett lehúzni egyik meghajtót sem,simán megy.
Innen szedtem --->http://www.mininova.org/tor/225491
http://silkiehun.atw.hu/
(tudod..., google a barátod, meg gamecopyworld is, meg gameburnworld is... 😛)