456
Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
-
#216 Reszemrol is fennalt a hang-problema (se sajat, se ellenfel fegyvereinke nem volt hangja), de a leirt modszerrel (atirtam a nullat egyesre), tokeletesen megoldodott!
Es bocsi, hogy "beledkotottem", de nekem ez, hogy valami nem tetszik, es ezert nem adok ki penzt SOHA jatekra, enyhe tulzasnak tunik! En sem akarok predikalni, de van azert jonehany jatek, amire igenis hajlando vagyok aldozni, penzt adni, mert szeretem. -
#215 Vagy ha minden jó, akkor szar az AI. Akkor meg az egész játék szar. Az a gond, hogy a tervezők nem figyelnek oda a részletekre (legalábbis a fontosakra nem). Ha tudnék programozni, már ügyködnék a világ legjobb fps-én :) -
#214 A legtöbb játék nem tetszik... (kb 99%). Valamivel mindig elcsesznek valamit bennük. Ha jó a grafika, meg a sztori, akkor a mozgással, vagy fordítva, vagy jó minden, csak szar a zoom, vagy nem lehet leanelni. Nem tudom, a tervezők miért nem látják ezt.
Viszont a hang-ügyre várok még tippeket :) -
#213 "Na ezért nem adok ki pénzt soha játékra..."
Miert, mert ez nem tetszik? Vagy egy jatek sem tetszik? -
#212 Ma próbáltam ki elöször mindjét játékot. Swat 4 nem volna rossz, de a mozgás, zoomolás egyenesen gusztustalanul szar. A Swat4 sztorija, és a R4 movementjei-t kellene párosítani, és akkor nme lenne rossz, de így sajnos játszhatatlan. Még jó, hogy nem vettem meg.... Na ezért nem adok ki pénzt soha játékra... -
#211 Sőt, nemcsak a fegyvereknek, hanem mindennek megszűnt a hangja. Így visszaállítottam 0-ra, de a saját lövésemnek még mindig nincs sound effectje. -
priluki #210 Énis kiprobáltam a gamét.. AZ a véleményem,hogy ezt egy kicsit át kellene fogalmazni...
"Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)" -
#209 Sziasztok! Először csak az én fegyveremnek nem volt hangja, a többi fegyónak + a töltények potyogásának volt. Mikor át írtam az options.xml fájlt az alábbi hivatkozás szerint, minden fegyvernek elment a hangja. Van valakinek egyéb ötlete? -
#208 hát ja, igazad van, dehát ki gondolta volna, annyira vártam már h milyen jó lesz...na hagyjuk, szevasztok. -
#207 Kicsit olvass vissza, linkeltek mar krekket! -
Keresztapa24 #206 Hali! Leszedtem a játékot a netről,de nem megy mert cd kulcsot kér vagy mit....hogy tudom elindítani? Lelehet valahonnan tölteni vmi CRACK et? Vagy mit kell csinálni hogy elinduljon? PLS VKI... -
Gabor_(HSF) #205 látod elég lett volna,ha olvasgatsz egy kicsit és már is megusztad volna azt a félórás idegbajos telepítést -
#204 sziasztok!
ma próbáltam ki a gamét pc-n... hol is kezdjem talán ott h nagy megdöbbenésemre 6, vmennyi GB-ot rakott fel...persze itt még örültem h biztosan nagyon jó lesz...aztán elindítottam felraktam full grafra...és jött is a csalódás! marha nagy! nagyon nagy! őszintén mondva vártam h..na mikor kezdődik már el a játék ez biztosan csak vmi szaros nosztlgia pálya v illyesmi, de aztán réjöttem h nagy *zar a játék, no mind1, sziasztok. -
Gabor_(HSF) #203 Na megyek aludni,jólesett ez a kis nosztalgia...... -
Gabor_(HSF) #202 Igen igen...előkapartam közel 4 év után az RS-t és kínomba elkezdtem ismét ezt a játékot..
Hát mit mondjak! igy hogy sikerült beállitani XP alá tökéletes és mondhatom a legjobb játék ez még mindig...
Ráadásul többen játszák a mai napig mint a RVS-t..
A grafikáról meg annyit ,nincs tele csili-vilivel,de a Lockdownál még igy is szebb..
Aki igazi kemény coop-ot akar az ebbe kostoljon bele..
kár hogy képtelenek manapság már ilyen kaliberü gamét csinálni....
-
jboones #201 xboxon nem 16 pálya van! most nem kapcsolom be, de asszem csak 12... ráadásul fele ennyi a stukker, és nem lehet reflexirányzékot, stb. rányomni a gyilokra.
mondjuk boxon van sniperkedés, főleg a helis rész amszterdamban, na az hiányzik. -
#200 Thx az infót!Akkor először is bocsánat a deviance nek,ha hibázok,én be is látom!Másodszor elkeseredés,hogy megint egy game,ahol a pcseket nyomták le,és a konzolosoknak jó!Mellesleg nekik is 16 pálya van,tehát a fejlesztő még hazudik is a PCseknek! Harmadszor,nagyon süllyedjenek el a fejlesztők,hogy ezt így adták ki!
Mint már írtam,ez van:)
-
jboones #199 a kimaradt videók dologról... az xbox verzióban ugye megvolt az összes anim, amit előzetesbe leadtak. ám mivel a pc-s verió nem sima portolás lett, hanem több küldi, stb., így azokat a prerenderelt animokat nem használták fel, hanem belevágtak pár részletet az eligazítási ablakba. ergo ez nem rip, hanem full, csak ilyen lett... -
thiefpaper #198 Ding nyilván azért a tűzharcban jeleskedik és nem a lopakodásban. Eredetileg is ő az egyik Rainbow csapat vezetője. Mert ne feledjük, hogy a könyv alapján lett a játék. -
#197 Nem nem én voltam:D..De valóban,lehetett volna akár,amit te mondasz!Szerintem túl sokat akartak a játékkal megmutatni,és pont ebbe süllyedtek!Az igazság az,hogy ez miatt az SC4et is nagyon féltem,nem e átesnek a sok újdonság kell miatt a ló túlsó oldalára..Mert azt bevallom,itt átestek:S..
-
Gabor_(HSF) #196 2000-ben volt egy "leslie_(HSF)" azthiszem a 8.kerületből,úgye nem te voltál? -
Gabor_(HSF) #195 Na ja, "Chalet fall" uhhhu de jó kis pályák voltak..
egyébbként semmi mást nem kellett volna tenni ennek a szarláma ubinak,csak elővenni az RS-t, azokat a pályákat felturbozni a mai grafikai szintre,és csinálni hozzá dedicalt szervert... és tessék pikk-pakk kész is 2006 legjobb gaméja -
#194 Arra a pályára emlékszem!:D Ott sikerült a szinoníma szótáramat a fejlesztők fel,és lemenőin olyan szavakkal fejleszteni,amit addig nem is gondoltam:DDD
Kemény volt,hát igen,ahhoz nem szabad hasonlítani,inkább külön játéknak nézni! -
Gabor_(HSF) #193 Hát igen Chavez Ding,ö csak egy karakter és csak azért volt közkedvelt mert a legerőssebb volt...
De aki ismeri az R6 hagyományait az tudja ,hogy ez szart se ér,mert pl. az RS-ben a 6.pályát ahól lopakodni kellett még veteránba se lehetett megcsinálni Ding-el, nemhogy elite-be..
Hát ez van sajnos,már az RVS-től is messze van az R6 szelleme,erről a 4.fosról meg jobb nem is beszélni -
#192 Sokminden lehet,de ebbe már ne mennjünk bele..mindegy,nincs sniper,nincs video..kissé nagy hiány,de attól még nekem tetszik a game!Ráadásul a lényeg a mod készítésnél olvasható.a-tól z-ig minden átalakítható,új karakterek is bevihetők!Lehet megpróbálom belemodolni a snipert:D..Szóval én még reménykedek,hogy esetleg jön egy hiánypótló mod,vagy patch! -
neuro #191 Hát, a Konami és a Kuju nem a minőségi játékairól híres. De hát majd meglátjuk :) -
Kaslerka #190 Ma jelent meg a "The Regiment". reménykedjünk, hogy azt nem rontották el ennyire. -
zozox333 #189 Ez a Rainbow Six 4 ez a Lockdown? -
neuro #188 Domingo Chavez :)
Egyébként ha rip, akkor, hogy lehet teljesen tele van a dvd és telepítés után is 6 giga körül van a játék? Egy rip-ből csak a videókat, zenéket szokták kiszedni (lecserélni 0 byte-osra), nem a játék részeit. Erre szerintem egy cracker csapat nem is lehetne képes.
Valószínűleg az történt, hogy konzolos videókkal meg trélerekkel hülyítették a népet (parasztvakítás) - vagy egy félkész program került valahogy a crackerek kezébe a gyárból (volt már ilyenre példa nem is egyszer)
Bármi is van, egy szavunk sem lehet, mert ingyé' vót'... -
Thanatos #187 lővé? izé, te miről beszélsz? -
#186 Te mekkora egy nem mondom mi vagy!Pl az a rádióadás,ami a trailerben van a gamespoton,meg mindenhol,az hol van??Olyan nagyon fanoknak mondjátok magatok,de fogadni mernék,azt se tudjátok,hogy a Ding,akit irányíthatsz,az a Domingez,aki az előző összes részben volt!!!Úgyhogy hidd el,hogy jól körülnézek,mielőtt mondok valamit!!Mellesleg hol van neked mesterlövész puska??Meg pénz a játékban???Sehol,már bocs,de ha lenne,már kiszúrtam volna,csak távcső van a fegyverekre szerelhető,de mesterlövész nincs!Még most se,hogy végigvittem!Úgyhogy inkább vegyél vissza a modorból,és ha tudod a választ,mutass rá!Mellesleg pont te szólsz,akinek ez a neve:D
Most nézem,még korod se mered kiírni,inkább NC...
-
cenci #185 te a clone-al játszottál?nemtom mi köze van 1 crack-nek:/indito exe/ami inditja a clone-t is/nemcsak a demot/!! "történet szerinti hangok sincsenek benne":melyikek? amit hozzá képzeltél?/vagy már a boltit is végigvitted/
kezdd el a clone-t:deviance crack-el:majd rájössz,hogy már az elején van mesterlövész puska,csak éppen:náj lóve:rá..
persze!:deviance csak 1 pancser!...szerintem:starforce védelem: az meg kb 2x nagyobb fika nála /szerencsére/
várjuk a legujabb tökéletes törést!/töled/mondjuk:jammes bundi 007/1221.episode:
szüken megfelel -
#184 De a hivatalos oldalon meg mutatja!A sniper meg a trailerekben van!Ezért mondom,itt valami nem stimmel!!:S
Meg ha figyelnél,az utolsó előtti,és utolsó küldiben mondja is azt,hogy Weber,a feladatod,hogy fedezd őket!Weber meg sehol:S..
-
Gabor_(HSF) #183 Te miről beszélsz?van walter 2000 de csak multiban és a videok java nem a pc-s verzió volt -
Thanatos #182 nem akarlak elkeseriteni de én cloneal nyotmam amig nyomtam és ott se sokkla rózsásabb az összkép... -
#181 Megnyugtatok mindenkit,a deviance egy átverést adott ki!Ez nem a boltokba kerülő verzió!100%!Végigvittem a gamet,és se a videok,amit minden PCs! trailerben mutattak,sem mesterlövész,se mesterlövész puska!Ez kérem szépen egy RIP!A deviance meg inkább nem mondom,hova mennjen,hogy ilyet kimert adni!Még a történet szerinti hangok sincsenek benne!Lemerném fogadni,hogy a demo exet alakították át valahogy,mert abba nem volt video,meg sniper!Mindannyiunkat átvágtak!Aki nem hiszi,mennjen a hivatalos oldalra,meg a gamespotra,és nézzen meg pár videot! -
Thanatos #180 ember te tudsz ovlasni??? mert ha igen fusd át még 5ször és csak le esik én mit értam és mire válaszoltam, meg ugy az egész értelme..., ha meg nem akkor goto általános iskola... :) -
#179 Attól, hogy neked nem tetszik még másnak tetszhet a játék és lehetnek számára fontos infok a topicban. -
Sith #178 kössz az infókat azóta én is tapasztaltam egyet s mást
irtoztosan sajnálom a dolgot a R6 a maga idejében uttörőnek számított taktikai FPS terén... ez meg hát nem tom még FPS nek is gyenge... komolyan a FEAR korektebb volt minden téren
oriási balma komolyan nem értem hogy fejlődhet enyire vissza egy játék
-
Thanatos #177 a témaindito nem tudja t9örölni a topicot..., és azért mert szar egy game nem is kell...