456
Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
  • steweee
    ja, a fegyvernevek kitaláltak vagy én vagyok hülye. persze sztem csak ráutaló nevek vagy teljes kitalációk, de volt ami létezik, és ezért furcsa a dolog. vagy meg kellett volna venni a fegyver nevének használati jogát a játékhoz és azért lett ilyen?:
  • steweee
    na még jóhogy el lehetett indítani a demo exéjével, mielőtt kiírtam volna hely hiányában. tényleg ultramocsok egy játék, és szörnyű hogy nem a grafika rontja el. elhatároztam hogy legalább a fegyvereket végigpróbálom, de mivel a hanggal volt vmi baj, így 10 percnél nem bírtam tovább ezt a szart. senkinek nem ajánlom hogy letöltse, pláne megvegye. talán a következő részt!
  • koppim
    Már megvan. Nem vettem észre, hogy az ajtó nyitható. Nem volt rajta kilincs.
  • koppim
    Egyetemes pályán mit kell csinálni? Azt írja áramtalanítsak lementem a pincébe de nem tudom lekapcsolni az áramot.
  • steweee
    RELEASE.SIZE: 3.57gb 1DVD
    PROTECTION: StarForce 3.6.
    CD-kеy: 4K769-JLAPS-DKMFY-Z5GCZ-UWCD6

de vmiért nem fogadja el. a disc ellenőrzéskor is ezt a kulcsot találja meg a tört verzióhoz, de vmiért mégsem jó, és így játszani sem tudok. mi lehet a hiba?
  • Mayday
    Eloszor a kijelolt tuszt SPACE-el "kiszabaditod", utana mukodik a kovetes/maradas valto gomb (asszem alapbol az 5-os)
  • csorike1
    Sziasztok én most kezdtem a játékot és amikor lementem a bankba a túszokért nem tudom őket felhozni ugyanis nem akar működni az a gomb amivel fel kellene hívni őket hiába állítom át másik gimra akkor sem műkszik.Nem tudom van-e megoldás vagy pathc hozzá?
  • leslieboy
    Ha jól emlékszem,ha már hatástalanítottad a bombát,akkor mondja,hogy van egy detonátor,amivel elindíthatják!Na ekkor menj balfelé,ott lesz egy járat(lépcső) lefelé és aztán hátra egészen addig,míg nem találsz egy olyan részt,ahol 2-3 terror van,ott lesz 2-3 ajtónyitás,és az egyik terror mellett van!Persze közben több terror is zargat,akiket jobb elintézni!Sok sikert!
    A járat az a rész,aminél felrobbant a bomba,ha előtte nem mentél hatástalanítani!Akár volt,nem volt terror,ha arra mentél,bumm!Na arra kell menni!:D
  • Örm
    Hello!
    Annál a résznél vagyok amikor egy hajón kell hatástalanítani egy bombát, de nem találom hozzá a detonátort. Tudna valaki segíteni abban, hogy hol találom meg a detonátort?
  • daxan
    Nem találom :-( !!!!! Valaki leírná újból?
  • Mayday
    Igen, olvass bele a topicba, le van irva (most nem tudom mar fejbol, mit is kellett atirni, de nekem ez alapjan megoldodott anno)
  • daxan
    Sziasztok! Nekem az volna a játékkal a problémám, hogy mindennek van hangja, de a fegyvereknek nincs! Tudna valaki segíteni hogy miért van ez? Vagy volt-e ilyen probléma másnál is???
  • Kaplan
    Kedves Sam, neked is sok eszed van. Nézd már meg mikor nyitottam meg a topikot? S nézd meg akkor még bevolt-e jelentve a hivatalos cím?
    Ennyit rólad! Ha már vádolsz akkor úgy vádolj, hogy legyen valóság alapja.
  • Örm
    Kösz!
  • Mayday
    SPACE - kilincsre nezve kiadod a megfelelo parancsot, ekkor az embereid odaallnak, varjak a "start"-ot, ezutan 'G' billentyure indulnak.
  • Örm
    Hello!
    Melyik gombal lehet az ajtók előtt állva parancsot adni a behatolásra?
  • strebacom
    Lenne egy kérdésem, segitsetek: nekem a játék egyszer-kétszer RainbowSix...exe hibával leáll és valamiféle txt fájlt dob az asztalra, ez mitöl van, volt már valakinek hasonló????
  • Adam II
    Én nem mondok semmit :/
  • SamFisher90
    Kaplan neked is sok eszed van, h Rainow Six 4-et adsz topic-címnek... De ha más nyit egy újat a hivatalos nevén, akkor az már baj... (Nem mindenki tudja h ez a 4. rész)
  • RMarvin
    Cimborámmal próbáltuk a Hamachi-val nyomatni, de nem sikerült. Esetleg van valaki, akinek ez öszejött? (A SWAT4-nél és a Regiment-nél nem volt gond)
  • Örm
    Azt gondoltam, de nem tudom, hogy hol vannak és állandóan lelövik őket.
  • Mayday
    Sztem meg kell oket menteni!
  • Örm
    Hello!
    Az Amsterdami pályán mit kell csinálni mert nekem állandóan lelövik a túszokat?
  • Gfreiter
    Köszi, de sajnos nem megy :(((
  • f2d
    Az nagyon látszik rajta.
  • thiefpaper
    Ennek már semmi köze nincsen szerintem a Redstormnak.
  • f2d
    Megszereztem én is warezba ezt a gamét, még jó, hogy csak warezba, mert szerintem nagyon nagyot sikerült visszalépni a Redstormnak. Sikerült elérniük az átlag lövöldözős fps színvonalat. A pályák tagoltsága az egyetlen jó ötlet a gémbe, de összegészében gyorsa felejthető kategóriát képvisel. (Fejlécben a SWAT4 gyilkos megjegyzés nem hejénvaló, inkább Q4 gyilkos.)
  • Mayday
    Hat, igaz, hogy kisebb teljesitmenyuek ezek a "kozbenso" kartyak, de attol nem noname-ek, hanem ugyanazok a gyartok csinaljak, es ugyanugy az ATI fejleszti ki, csak itt-ott "butit" rajtuk, de eppen ezert olcsobbak.
    (Jomagam is a kozeljovoben ruhazok be egy ATI X1600XT-be, ami szamomra korrekt teljesitmenyu lesz, sztem nagyon jo az ara is, megis kozbensonek tudhato talan!)
  • Gabor_(HSF)
    Mert mindenféle LIM-LOM NONAME videokarit megvesztek,ami alig kompatibils valamivel,inkább egy előző model nagykategoriás,mint sem az újabb fajtából valami lebutitott szar...(és még olcsóbb is)...
    pl ATI 9800pro-t csak min X800 vagy annál komolyabbra szabad cserélni,a közbenső az mind kuka,főleg ha névtelen...
    De ez a helyzet az NVidia-nál is..
    Az ilyen NV 6600,meg ati 9600 vagy X600 és hasónlók csak pénzkidobás,feltéve ha játékra veszed
  • modernslave
    elég az neki...baromságnak tünhet..de rakd fel az eggyel elöbbi catalyst-et a 6.1-est. Ha nem jön be visszacseréled..nem vesztesz semmit. Nekem egy két játéknál fordult már elő ilyen
  • Örm
    A legújabb ATI driver van fent. Az lehet, hogy kevés neki az 512-es memória?
  • Mayday
    Videokartya driver?
  • Örm
    Hello!
    Az mitől lehet, hogy az első pálya betöltésekor helikopter hang van, de kép nincs?
  • Mayday
    Igen, az UseWinMM-et, 1-re!
  • Gfreiter
    Semmi gond, van egy-két játék, amit nagyon szeretek, és azt meg is vettem, így tisztelvén azokat, akik dolgoztak rajta. De sajnos ez mindössze 2 játékra érvényes... (a 3. kedvencem meg ingyenes :) )

Te azt írtad át, hogy UseWinmm=0 ? Mert ha én ezt átírom egyesre, akkor minden hang elmegy, ha marad nulla, akkor csak a saját fegyveremnek nincs hangja (a pontosítás kedvéért)...
  • leslieboy
    Nincs mit:)
  • Glasses
    De egy állat vagyok ott volt a szemem elött fent az emeleten thx!
  • Glasses
    Ez az I. vagy a II. szakasznál van mert ugye két részből áll a 6 pálya. Már 4-szer játszom újra és sehol nem találom a túszokat.
  • leslieboy
    Nézz körül az osztálytermekben,és előtte az emeleten,ahol valami teremnél egy lépcső van középen!Na ott vannak!Ha mindkettőt megtalálod,akkor egyébként is kiadja a pálya végi jelet!Ez egy nagy segítség,hogy addig nem is érdemes továbbmnned,amig nem látod azt a fura jelet,ami a pálya végét jelenti!
  • Glasses
    Valaki tud segiteni a 6 pályán vagyok university és kinyirtam mindenkit de nem tudok tovább lépni a túszok pőedig ha vannak akkor nem tudom hol segitsen valaki plz. Mind két részt megcsinálttam.