Rainbow Six 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
ma próbáltam ki a gamét pc-n... hol is kezdjem talán ott h nagy megdöbbenésemre 6, vmennyi GB-ot rakott fel...persze itt még örültem h biztosan nagyon jó lesz...aztán elindítottam felraktam full grafra...és jött is a csalódás! marha nagy! nagyon nagy! õszintén mondva vártam h..na mikor kezdõdik már el a játék ez biztosan csak vmi szaros nosztlgia pálya v illyesmi, de aztán réjöttem h nagy *zar a játék, no mind1, sziasztok.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hát mit mondjak! igy hogy sikerült beállitani XP alá tökéletes és mondhatom a legjobb játék ez még mindig...
Ráadásul többen játszák a mai napig mint a RVS-t..
A grafikáról meg annyit ,nincs tele csili-vilivel,de a Lockdownál még igy is szebb..
Aki igazi kemény coop-ot akar az ebbe kostoljon bele..
kár hogy képtelenek manapság már ilyen kaliberü gamét csinálni....
mondjuk boxon van sniperkedés, fõleg a helis rész amszterdamban, na az hiányzik.
Mint már írtam,ez van😊
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
egyébbként semmi mást nem kellett volna tenni ennek a szarláma ubinak,csak elõvenni az RS-t, azokat a pályákat felturbozni a mai grafikai szintre,és csinálni hozzá dedicalt szervert... és tessék pikk-pakk kész is 2006 legjobb gaméja
Kemény volt,hát igen,ahhoz nem szabad hasonlítani,inkább külön játéknak nézni!
De aki ismeri az R6 hagyományait az tudja ,hogy ez szart se ér,mert pl. az RS-ben a 6.pályát ahól lopakodni kellett még veteránba se lehetett megcsinálni Ding-el, nemhogy elite-be..
Hát ez van sajnos,már az RVS-tõl is messze van az R6 szelleme,errõl a 4.fosról meg jobb nem is beszélni
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Egyébként ha rip, akkor, hogy lehet teljesen tele van a dvd és telepítés után is 6 giga körül van a játék? Egy rip-bõl csak a videókat, zenéket szokták kiszedni (lecserélni 0 byte-osra), nem a játék részeit. Erre szerintem egy cracker csapat nem is lehetne képes.
Valószínûleg az történt, hogy konzolos videókkal meg trélerekkel hülyítették a népet (parasztvakítás) - vagy egy félkész program került valahogy a crackerek kezébe a gyárból (volt már ilyenre példa nem is egyszer)
Bármi is van, egy szavunk sem lehet, mert ingyé' vót'...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Most nézem,még korod se mered kiírni,inkább NC...
kezdd el a clone-t:deviance crack-el:majd rájössz,hogy már az elején van mesterlövész puska,csak éppen:náj lóve:rá..
persze!:deviance csak 1 pancser!...szerintem:starforce védelem: az meg kb 2x nagyobb fika nála /szerencsére/
várjuk a legujabb tökéletes törést!/töled/mondjuk:jammes bundi 007/1221.episode:
szüken megfelel
Meg ha figyelnél,az utolsó elõtti,és utolsó küldiben mondja is azt,hogy Weber,a feladatod,hogy fedezd õket!Weber meg sehol:S..
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
irtoztosan sajnálom a dolgot a R6 a maga idejében uttörõnek számított taktikai FPS terén... ez meg hát nem tom még FPS nek is gyenge... komolyan a FEAR korektebb volt minden téren
oriási balma komolyan nem értem hogy fejlõdhet enyire vissza egy játék
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Na csá!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az ellenség AI-ja lehetne változó ,lehetne néhány IQ fighter márcsak a vicc kedvéért de azért elég gáz amit ezek csinálnak. Nem váltanak pozíciót hamár bebújtak egy fedezék mögé hanem kivárják amíg kicserélem a tárat kihajolok és fõbe lövöm õket.Meg az a szupergyors reakció idõ. 2 másodperc amíg észreveszi ,hogy 3 méterre állok tõle 1 mp mire rámemeli a pisztolyt és még 1 mp mire lõ.
De az ellenség AI-ja hadján a kulcsszó az ilyen játéknál a csapat. Csapatmunka
ami nincs. Mondom nekik follow erre õk Roger megyek nagy nyugodtan elõre mert õk fedeznek ugyebár. Megállok és nahát nincsenek sehol ,fél percbe telt mire mind összevissza kalézolva a tereptárgyak között odafutnak hozzám. Ha megtámadnak elõször mondják ,hogy né má Tango és ezután kezdenek lõni persze jó hosszú sorozatokat és el nem találnák az ellent ha az túl van 200 méter távolságon. A lépcsõn csak úgy lerohannak semmi fedezetet nem nyújtanak se házon belül se kívûl. Csak szaladnak összevissza bele az én tûzvonalamba és lõnek mindenfelé de alig találnak el valakit.
Jah persze a végén ez jött ki:
Én 56 ellent szedtem
Csapattársak 8 ,2 és az uccsó 2 tangot
De profik öcsém.
Nah bocs de nem tudok szépet mondani rá ha a teljes játék jobb lenne hát próbáljatok meggyõzni néhány érvvel.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
mostmár megy full grafikon is!!! !!
Hol van??Vagy hogyan kell választani,esetleg úgy kell feloldani,vagy a challengeben van?Mert már az egyetemnél is kellett volna lenni snipernek,meg a skót pályán,de nem volt...Ez most hogy van?!A másik,hogy hol vannak a videok,amiket a hivatalos oldalon mutat?Mert pl,ahol a wcben indulunk,ott kellett volna lenni a játékban a wcs videonak,mikor fejjel lefelé lelövi a terrort!Olyan az egész,mintha ez nem lenne rendes törés,hanem csak valami fél crack,és egy csomó dolgot lehagy:S...Tuti hogy kellene leni Weber nek,mert a multinál ott van a single karaktereknél!!!