456
Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
  • cs499c
    Szia én úgy tudom hogy alapbol rajta van a szemüveg éjellátó+hőérzékelő
    ha baromság akkor tessék kijavitani

sziasztok
  • hawkie22
    Sziasztok!

Volna egy olyan kérdésem, hogy egy csomó screenshotot láttam a játékból a neten, és mindegyiken, legalábbis a legtöbbjén az általam irányított szereplőnek szemüveg volt a fején, amit én is láttam, valahogy úgy, mint anno a SW Republic Commandoban.

A kérdésem ezzel kapcsolatban: ez mindegyik platformos verzióban benne van, vagy csak XBOX sajátság, ha pedig benne van, akkor a PC-s verzióból hogy lehet előcsalogatni?

Köszi a helpet.
  • sp00n
    kossz:) kiprobalom:)
  • cs499c
    pontosabban egy publicservercrack ezzel tudsz csatlakozni szerverekhez a gamén belül
  • cs499c
    Szia A tört verzióhoz van crack itt
  • sp00n
    Hello!

A tortverziot valahogy kilehet probalni NETen ?:D mert az singlen me kot le, ellenben ha a multi az joo akkor megvennem...
  • KM
  • maffioso
    neröhögjél te csökkentagyu
  • KM
  • maffioso
    mer mérnem tok irni?esetleg szokjad meg a szlenges verzioját a magyar nyelvnek látom neked is van diplomád hát ennyit ér
  • KM
    De te még írni sem tudsz! Kicsit kultúrálódj mielőtt emberek közé mész.
  • maffioso
    neked semártana.most mit jácccod az agyad?én kezdtem itt pofázni a gémről hogy ilyen szar meg olyan szar?nem ha vkinek nem teccik az ne ide irjon mennyne kritikusnak
  • KM
    Állj már le. Nem veszed észre magad?
  • maffioso
    tudod izi medium meg hard most hogy nincs igy irva
  • maffioso
    mer lámavagy azért errőle ennyit
  • grebber
    Korábban már leirtam mennyire is fedeznek erről ennyit.
  • maffioso
    neked sem ide hanem egy gumiszobába kellet volna menny halod ezt nem lehetett volna elmondani normálisan?amugymeg pontarravannak hoyg fedezzenek te vagy láma
  • grebber
    Embereimet nem is szoktam használni csak ha nagyon muszály ugy nyitok mindig hogy kiadom a maradjatok a picsátokon parasztok parancsot.
  • KM
    Jesszus!
  • maffioso
    f5 for evrybody:D
  • leslieboy
    Az biztos, ha lőnek ellenre, tudják kit kell, mert nálam is volt, hogy az engem célzó ellenfelet lőtték le! Én meg nem vettem volna észre, mert hátul volt, aztán csak hallottam, hogy enemy down! Hálát mondtam rögtön a társakért, mert ugye ha nincsenek, meghalok, akkor pedig kezdhetem elölről! Tehát a csapattársak léte felértékelődik a nagyobb nehézségi szinten!:)
  • maffioso
    nekem egy maratt de több is lehetett volna ha nem akkor megy át elöttem két emberem keresztbe mikor épp sortüzet nyitottam a nagyvilágra és akkor még mongyák hogy egyhejbe álmind1ik meg nemlőnek képzeld az elsőpályán meghaltam volna,ők szették le a snipert hoppá ugyhpgy a többi befoghattja a pofáját mert nem tugggyák mia jo
  • leslieboy
    Az brutális pálya :D Azon a pályán a végére már csak egyedül voltam, mindenkinek annyi lett a csapatomban! :S A legerősebb az a rész volt, amikor a kapuhoz kellett volna menni, aztán a hatalmas placcon mindenhonnan jöttek a tangok! Azt hittem, rögtön fűbeharapok! :D 7-edszerre át is jutottam ott!:DDD

• maffioso
    mondjuk én nem sokáig jutottam mert vindóz reinstallom volt és csdak a börtönig tuttam menni most kezdhetem előről de eddigi legnehezebb pálya a második volt amikor az elején rpgztek fejbe
  • leslieboy
    Nem, tényleg igaz, hogy már nem kellene a föld alá taposni ezt a gamet! Nekem is tetszik, meg mint írtam régebben,ez nem sima Rainbow Six rész, hanem covert operations, azért nincs tervezés meg csapatok! Hogy is nézne ki, ha pl az első pályán előre megtervezzük a chekpointokat,aztán egy ellenkező oldalról támad az ellen, te meg mehetnél az útvonalon, és szívtad, mert hardon levegőt se veszel, és leszednek:D
  • Glpetyus

:DDD
  • maffioso
    kössz és boccs ha vkit megsértettem
  • leslieboy
    Ez azért durva volt! Így még se kéne!
    De abban igazad van, hogy nem easy fokozaton kell játszani! Hard már bekeményít !
    A grafika meg a hangok tényleg nem szólhatók meg!
  • maffioso
    ti gyökerek szóhoz sem jutok.Ennyire barmokat.Szar az MI.....hát akkor baszadis meg anyádat ha esetleg nem izin tolnád akkor lehet még visszais lőnének probáltad már legnehezebben?és a grafikával abszolut nincs baj meg a hangokkal sem.Nem tom mitfikázzátok ha egyszer nem értetek hozzá.A grafikával most őszintén mi a gond??????az hogy kurvadurva a fény meg viz meg tűz effekt?
  • Adam II
    Nos az AI tönkreb@sz mindent.
    A letartóztatás nekem is tetszett de a Rainbow terrorelhárító és nem rendőrségi alakulat szóval nekik nem muszály kockáztatni ,hogy a delikvens nem adja meg magát ha fegyver van a kezében lőhetnek ha nem adja fel magától (nem vennék rá mérget ,de asszem valahogy így van) persze más kérdés ,hogy az AInak hála hadják magukat agyon lövetni a társaimmal egyetemben.
  • m4t1
    Sziasztok!

Annyi lenne a gondom a játékal, hogy amikor multizunk a haverokkal akkor, 1x, 2x, különböző helyeken jön egy kék halál, és nyomhatom a resetet.
    Ha esetleg van valakien hasonló gondja, és sikerült megoldani, vagy csak ötlet, hogy mi lehet, kérem segítsen.
    Köszi.
  • Csuhai G
    Megkésve bár, de leszedtem a játékot. Megbántam. A MI annyira hülye, hogy azt szavakkal kifejezni nem lehet, ezért oda az egész játékélmény! Nomeg az sem tetszik nekem, hogy az ellenséget nem lehet letartóztatni vagy fegyverképtelenné tenni, csak halálra lőni! Ez a SWAT 4 után nagyon nem tetszik!

Egyetlen ami tetszik a játékba azok a hangok, és a grafika (bár ezek se a legjobbak..)
  • Adam II
    Hát még régebben is beégett volna.
    Én csak a demoval játszottam de az sem volt több point and shootnál. Persze ha tudtam lőni az előttem értelmetlenül cikázó társaimtól akik mintha nem is lennének egy létezési síkban velem vagy akármivel. A legdurvább az volt amikor a két IQ harcos öszzecsapott ugyanis egy ellenfél 3 méterről elkezdett lőni a női hanggal rendelkező társamra aki ezt nyugodtan tűrte mert nem szemben állt a tangoval tehát ha nem látom nincs is célpont alapon nyugodtan ácsorgott és vinnyogottt ,hogy áá eltaláltak ,valaki lő rám ,ááááá.
  • strebacom
    Hát olyan amilyen de nekem tetszett, vagy anyira fps örült lennék, hogy nekem minden tetszene. Lehet, nem tudom?
  • grebber
    Na látom már miért nem lett nyerő ez a game.
    Ellenfél olyan szinten buta mint egy marék molylepke.
    Csapattársaim szintugy ott állnak melettem mozdulatlanul miközben szemből 3-an támadnak engem.Karakterek mozgása is nagyon rossz.
    Tényleg csak egy szimpla FPS semmi több.
  • steweee
    -12 piros karikás. afölött nem ajánlott ! :)
  • grebber
    Oké ma nekiugrok én is.
  • strebacom
    15 pálya, és szerintem nagyon király a game, nekem kiválóan fut....
  • grebber
    Aki végigtolta már a Lockdown-t: Hány pályás a game?
  • bgabor
    Örülnék én ha ez lenne az egyetlen hibája ennek a játéknak. De sajnos súlyossági sorrendben ez kábé a 3526. hiányosság benne.