Rainbow Six 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmivel nem jobb ez mint a swat 4. mindkettõvel játszottam, és a swat 4 azért jóval életszerûbb! de egyiket sem toltam végig, hamar meguntam...
maffioso
bentvagytok egy háloztaon hamchin?

\"If in doubt, flat out!\"

Sikerült valakinek nyomnia a Hamachi-val? Nekem (azaz nekünk) sehogy sem akar mûködni. Nem látja a szervert LAN-ban

A játéknak alapból cd keye sincs szoval azért furcsa
IGazad van mi ez a buzi cd key-es szar???????Neked is kéri gondolom szted mia teendõõ?
Dark05
Mi ez a CD-key-el marhaság a multiba a tököm kivan vele<#falbav>

Adam II
Mi a gond a Swat 4-el?

Nos az ember azt hinné,a swat4-nél minden jobb,de mivel a kivételek erõsítik a szabályt,igy azthiszem válaszoltam a kérdésedre......

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a multi jo a jatekban?
swat4 nél jobb szerintetek?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

fluga
szerintem nem ér ez a game annyit hogy szivj vele..szvsz

én úgy tom hogy hamachival mûkszik jól
Pretorian
UBI.com-on nem fogsz kamu CD-key-el játszani, próbáld meg a Gamespyt, vagy az All Seeing Eye-t. Egyébként serialt bármihez találsz a seriall.com-on, de 98 százalék hogy ezek nem mûködnek az UBI serverein. A seriall.com-on popupokra ne klikkelj, mert szpájvert telepítenek.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Vagy aggyá egy olyan cd key-t ami mükszik
mé nektek nem kér cd key-t amikor csatizni akarsz egy szerverhez?me csak 2 magyar van a többi külföldi.....Az a gáz hogy én még anno 8000 ért vettem..És nem volt benne kézikönyv hanem 3 darab cd😊
Pretorian
Az hogy a rákba lehet? A UBI.com-on csak az account adatokat (felhasználónév, jelszó, esetleg e-mail) szokta kérni. Szerintem írj egy mailt a hazai forgalmazónak, vagy hívd fel õket.

hajjátok mikor netre megcsináltam a
Raven Shieldet és csatlakozni akartam cd key-t kért??Ez hogy lehet????Nekem full eredeti a játék és cd-key egy darab nincs benne most mi a baj?
nem tudja valaki hogy miért nincsenek nekem fegyverhangok?
Csak annyiban tévedsz,hogy a RainbowSix sorozatot a Red Storm kezdte és tette világhírûvé az 1 és 2. részben..Az UBI még nem is létezett akkor,majd csak 2001 ben mikor is a 2. rész (Rogue Spear)4. kiegészítõét a Black Torn-t már az ubi csinálta,amivel elindultak a lefelé..a 3. rész RVS az még valahogy elevickélt,de ez az a mélypont aminél lejjebb már nincs,és itt beszélünk a 4.azaz a Lockdown-ról...
Na de ezzel az optimizmussal,hogy ennél lentebb már nincs várjuk az 5. részt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ezzel kapcsolatban érdekes cikk jelent meg..
Belátva hatalmas tévedésüket,teljes gõzzel dolgoznak a R6:Vegas vagyis az 5.részen,amit õszre igérnek..
Továbbá olvasható,hogy visszatérnek a régi jó megoldásokhoz és immár az a csapat csinálja aki az RVS-t is..
Aztán még igérnek csúcs grafikát,meg hogy keményen megdolgozzák az AI-kat és még ezer dolgot..
No de majd remélhetõleg õsszel kiderül....
JA! Remélem nem nyit valaki gyorsan egy külön topicot..egyébbként meg akik igazán érintettek a dologban azok úgy is a RavenShield topicban követik figyelemmel az eseményeket....

Kár, hogya Redstormnak már semmi köze nincsen ehhez a játékhoz sem, sebaj. Ezt a kanadai részlege csinálja az ubisoftnak.

Pretorian
Hadd jöjjenek csak. Ez a véleményem, így látom, de nem akarom másra ráerõszakolni. Aki egyetért egyetért, aki nem az nem. Annál intelligensebbnek tartom magam, mintsemhogy bármiféle szardobálásba kezdjek, illetve arra reagáljak.

leslieboy
LOL 😄DD<#idiota>
Inkább vigye mindenki az elsõ részt 😊..

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

grebber
JUJ ezt nem kelett volna!
Megint jönnek majd bevédeni ezt a szart <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Pretorian
Ez a játék egy óriási lol. Egy lál. A gépigény óriási a maximális látványért cserébe, az AI teljesen hülye, a csapatirányítás nem elég kiforrott, és még sorolhatnám napestig. Erre a játékra a PC-s játéktörténelem legnagyobb patchét kéne kiadni, hogy érdemben lehessen szólni róla. Hol van ez az egy évvel (!) korábban megjelent SWAT 4 színvonalától, amely bár Unreal enginet használ, mégis nagyon jól néz ki, a fizikája is egész jól be van lõve, és qrva jól irányítható? Ne vicceljetek már: Tudja ezt a UBIsoft is és a Red Storm is, ezért is adják 7000 forintért a játékot. Én a UBIsoft helyében elvenném a licencet a Red Stormtól, és másnak adnám. A baj csak az, hogy ezt a játékot a neve adja el, és a UBIsoftnak teljesen mindegy, hogy mit fejlesztenek Rainbow Six brand alatt, amíg az milliós eladásokat produkál.

Simán. Nekem 2gigás procival, feleannyi rammal, és sokkal rosszabb videókártyával elindult a demó.

gamerman01
Egy röpke kérdés: A játék elindul Ati Radeon 8500-tel 512MB rammal "egyhatos" procival????????????????????

Kaplan
Nah jó, most álljatok le kérlek. Ennek a topiknak nem a basztatásról kellene szólnia.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

maffioso
de érdekes mindig akkor kezdtek el szidni mikor abbahagyom valakivel

maffioso
kössz........azért nem egészen olvass vissza a második hozzászolásomtol érdekes modon aki normálisan szolt hozám annak normálisan válaszotlam

Big Daddy
Mindenki hozzászólására így reagál,már kezdem megszokni.<#zavart2>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Mayday
Nezd, a Leslieboy tenyleg tok normalisan irt, en sem etem, miert igy reagaltal...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

maffioso
jolvan rendben semmi gond

leslieboy
Bocs ha megsértettelek volna! Ne essünk már mi is itt egymásnak..Azért ez a fórum nem az a hely😄 Az a boxring😄

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

maffioso
értem de nem kellet volna megszolnod

leslieboy
Nem tudsz értelmezve olvasni? Leírtam a véleményemet, és a kövi hsz-ben írtam, hogy csak késõbb láttam, mikori a hsz! De látom nem érted😄..A másik, hogy csak leírtam a véleményem a játékról, úgy, hogy valaki huzamosabb ideig viszi!A Swat 4 dolgot meg válaszul írtam a hsz edre..Nem igaz,hogy ezt nem lehet megérteni:S😄 De látom a végét meg már egyálltalán nem érted, talán nem is akarod, mert akkor nem írkálsz rá olyat, hogy "szoktad kezeltetni magad?"!
Pont írtam,hogy NEM éri meg ölre menni, a game miatt!Ezzel akartam felhívni a figyelmet rá, hogy ne mennjen át személyeskedésbe a topic késõbb sem! Érted?

maffioso
nem sértegettelek te kezted az egészet gáborral abba hagytuk te idejössz és felbontod az egészet de most õszintén miabajod is van?

leslieboy
Mindenki magát minõsiti, többet nem mondok..Mellesleg nálad odáig megy a beszédkultúra, hogy leanyázod a másikat, meg trágárkodsz, sértegetsz?! Nem kezdtelek el sértegetni, tehát nincs jogod ilyet mondani!

maffioso
szoktad magad kezeltetni?

leslieboy
Na idefigyelj, borzalmasan odáigvagy magadtól, látom!Akkor:

1.Nem fejeztél be semmit, most pl már belém is belémkötnél, de nem fog menni!
2.Nekem van saját életem, nem lógok állandóan a fórumon, csak késõbb vettem észre, hogy a hsz máskor volt!
3.Én egy szóval se mondtam, hogy a SWAT 4 jó!Ua a helyzet, mint RS nél!A negyedik rész csak a harmadik felturbózása! A harmadik rész volt a legjobb, az új rész nem ért fel vele, és a kieg meg már siralmas lett! Kevés pálya, és ott is lebutított társak..Szóval nincs hozáfûzni valóm..
4.Nem mondtam,hogy a 4. rész nem tetszett egyálltalán, de a legrosszabb része lett a sorozatnak! Azonban szeretem a sorozatot,és az egy pozitívum,hogy legalább a régi "hõsök" vannak benne, de ez kevés, a grafika meg nekem nem számít!Max levezetni a feszültséget, arra jó,de többre NEM!

Szóval a 4. rész olyan lett, amilyen, válltozni nem fog, se attól hogy szidjuk, vagy védjük, tehát értelmetlen az egymásnak ugrás!<#law>Inkább reménykedjünk, hogy a folytatásnál csoda történik,és ráébrednek a készítõk,nem csak hentelést jelent a taktikázás!A remény hal meg utoljára!<#vigyor5>

maffioso
ugy jönide hogy mondta hogy ujraélednek az emberek énmeg montam mint a swat4ben és leszarom mekkora multjais van az r-nek akkor sem lesz nagyobb a szememben.pl a codnak kisebb a multja mint azt mindenki tudja és sztem jobb a multija és maga a gémis bár ez megin másik stilus nem nagyon hasonlithato az r6tal

Mer mi köze is az R6 nak a swat4!-hez?????
mig az egyik világklasszis game volt,sõt az elsõ FPS amit neten lehetett nyomni,99 ben már több mint 25 ezer klán volt regisztrálva a /clanladderen/klánonként 4-25 fõ-vel,sõt a RS-bõl a 747 es pályát a magyar kommondósok egy pár éve még életnagyságu szimulátorba,kiképzésre is használták..természetesen mindenféle újraéledõs marhaság nélkül..
addig a másik csak egy szimpla kis játékocska futószalagról kifosott gagyi tömegcikk...
Persze az már igaz szinte minden játékra,mert rájöttek a legnagyobb vásárlói piac az 8-16 évesek tábora,igyhát nem nehéz, valósághû,vagy amit hónapokig tanulni kell és fejlõdni...kell csinálniuk,mert az ebben a szegmensben eladhatattlan....
hanem a csili-vili csak had rohangáljon az a gyerek...
Tömören ennyi miért is nem szidjuk a SWAT4-et,de egyszerübben ,semmien elvárások sem voltak attól a gamétól az olyan amilyen

maffioso
nincs hozzáfûzni valom elõbb gondolkoggy mielõtt megszolalsz......a vitát abbahagytuk majdnem egy hete szoval veledsem akarom elkezdeni....az ember ujraéledésérõl meg annyit hogy a swatban is ujraéled.....aztmérnem sziggyátok?

leslieboy
Omg, hát itt meg mi van?! :S Tiszta öldöklés meg minden! Gyerekek, ami itt megy, az már jaj, ennyit egy game sem ér meg! Ez egyszerûen már hihetetlen! Én meg jövök, nézem, sok hsz, biztos kijött valami jó mod a gamehez, de csak az anyázás, trágárság, meg már látom faji megkülönböztetés is megy..A game jó egy kis idõre, de csak kicsire! Én végigvittem ötször, aztán valahogy elõvettem a rouge speart..Bizony tényleg észrevettem, sajna a sorozat lecsúszott!A mostani résznél nem a tervezés hiányzik, hanem a szabadság! Nincs mesterlövész(PCn), nincs választható csapat,nincs létszám és a legjobb, ha meghal egy társ, a következõ küldinél újraéled?:S Ez már tényleg lol..A legjobban meg a válltozatosság hiányzik a játékmenetben! Viszont már nem reménykedek, hogy válltoztatnak, elég az új rész shotjait nézni!A gond az itt is,és már a Raven Shield nél is volt,hogy nem a feladat,hanem a minnél több tango leszedése a tét!A Rogue Spear nél nem!Tényleg fontos,hogy ne a menekülõ terrort,hanem a túszt tartó rosszfiút szedd le!Na meg hol van az olyan küldi, mint anno RS1 ben? Na az volt az,ami megizzasztott!😄 Én azt mondom,a game már a Raven Shield óta a terrorírtásról szól, nem a feladatokról! A készítõk meg már csak ilyeneket csinálnak minden játéknál az igazság az, hogy fiatalodnak, akik már csak úgy nõttek, hogy a filmeken 400 terrort szed le egy ember😞 Azután meg azt hiszik, ez a taktikázás! Az új részbe bedobálnak egy csomó fegyvert, választható csapatot, tervezést, sok szép csilivili extra effektes helyeket, csinálnak 200terrort egy pályára, azt kész is van😞 Mindenkinek tetszeni fog, mert már mindenki elfeledte a régi részeket😞 Azok meg,akik véletlen végigvisznek egy régi részt,tök csalódottak lesznek,mi lett ezzel a sorozattal!<#sir> Mert már értem Gabor csalódását, de azért ne engeddjünk semmilyen indulatnak..Én személy szerint,ha végigviszek egy gamet, akkor büszke akarok lenni magamra,hogy hú de király vagyok,megcsináltam!😄 A régi-régi RS ek megadták,de ez,és a Raven is csak annyit hogy vége?Máris?Ennyi?Hol van a végigszenvedés?..tény,a lockdown nehezebb,jobb a legfelsõ szinten,DE nem üti meg az RS1 alapszintjét sem!Ne abból áljon egy game nehézség,hogy 200 terror,1000 életerõvel,azt nesze! Ez a game már nem kihívás, és a sorozat új része is csak erõs közepes lesz!Aki jó gamet akar, az jó messzire nyúljon vissza!..<#wave>

Ja..de számomra a legidegesítõbb,hogy közel egy félmilkás gépet raktam össze a Lockdown miatt,már a szervert is erre hangoltuk..erre pedig most mivan? elõvettem egy 8 éves játékot a RS-t és azzal szenvedtem 1 hétig,hogy XP alatt renedes fusson..
úgyhogy most nosztalgiázom és nagyon élvezem,ezzel a 3 megás adsl-l már a muti is egész más mint anno a 2v2

Big Daddy
Annak is a fele flém.<#eplus2>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Azért sokat elmond a játékról, hogy a topic a 400 hozzászólást sem éri el.

Amúgy meg ideje lenne kivenni a "swat 4 gyilkos" alcímet. Bár én a Raven Shield fan vagyok, azért ennél a programnál a SWAT4 klasszisokkal jobb volt.

Ez bíztató! Remélem azokat akik ezt a szemetet elkövették, sürgõsen átállítják konzolos platformjátékok fejlesztésére.

maffioso
sztem zárjuk le a témát.Mármint nem a topikot hanem ezt amit elkeztünk

maffioso
£hiszem hogy van benne jopár hiba de azért erõsen tulzol itt a szövegeddel viszont gratulálok hogy midnenféle trágár szó használatta nélkül betuttad irni amit akarsz<#vigyor2>