Rainbow Six 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
swat4 nél jobb szerintetek?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Raven Shieldet és csatlakozni akartam cd key-t kért??Ez hogy lehet????Nekem full eredeti a játék és cd-key egy darab nincs benne most mi a baj?
Na de ezzel az optimizmussal,hogy ennél lentebb már nincs várjuk az 5. részt
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Belátva hatalmas tévedésüket,teljes gõzzel dolgoznak a R6:Vegas vagyis az 5.részen,amit õszre igérnek..
Továbbá olvasható,hogy visszatérnek a régi jó megoldásokhoz és immár az a csapat csinálja aki az RVS-t is..
Aztán még igérnek csúcs grafikát,meg hogy keményen megdolgozzák az AI-kat és még ezer dolgot..
No de majd remélhetõleg õsszel kiderül....
JA! Remélem nem nyit valaki gyorsan egy külön topicot..egyébbként meg akik igazán érintettek a dologban azok úgy is a RavenShield topicban követik figyelemmel az eseményeket....
Inkább vigye mindenki az elsõ részt 😊..
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Megint jönnek majd bevédeni ezt a szart <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"If in doubt, flat out!\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Pont írtam,hogy NEM éri meg ölre menni, a game miatt!Ezzel akartam felhívni a figyelmet rá, hogy ne mennjen át személyeskedésbe a topic késõbb sem! Érted?
1.Nem fejeztél be semmit, most pl már belém is belémkötnél, de nem fog menni!
2.Nekem van saját életem, nem lógok állandóan a fórumon, csak késõbb vettem észre, hogy a hsz máskor volt!
3.Én egy szóval se mondtam, hogy a SWAT 4 jó!Ua a helyzet, mint RS nél!A negyedik rész csak a harmadik felturbózása! A harmadik rész volt a legjobb, az új rész nem ért fel vele, és a kieg meg már siralmas lett! Kevés pálya, és ott is lebutított társak..Szóval nincs hozáfûzni valóm..
4.Nem mondtam,hogy a 4. rész nem tetszett egyálltalán, de a legrosszabb része lett a sorozatnak! Azonban szeretem a sorozatot,és az egy pozitívum,hogy legalább a régi "hõsök" vannak benne, de ez kevés, a grafika meg nekem nem számít!Max levezetni a feszültséget, arra jó,de többre NEM!
Szóval a 4. rész olyan lett, amilyen, válltozni nem fog, se attól hogy szidjuk, vagy védjük, tehát értelmetlen az egymásnak ugrás!<#law>#law>Inkább reménykedjünk, hogy a folytatásnál csoda történik,és ráébrednek a készítõk,nem csak hentelést jelent a taktikázás!A remény hal meg utoljára!<#vigyor5>#vigyor5>
mig az egyik világklasszis game volt,sõt az elsõ FPS amit neten lehetett nyomni,99 ben már több mint 25 ezer klán volt regisztrálva a /clanladderen/klánonként 4-25 fõ-vel,sõt a RS-bõl a 747 es pályát a magyar kommondósok egy pár éve még életnagyságu szimulátorba,kiképzésre is használták..természetesen mindenféle újraéledõs marhaság nélkül..
addig a másik csak egy szimpla kis játékocska futószalagról kifosott gagyi tömegcikk...
Persze az már igaz szinte minden játékra,mert rájöttek a legnagyobb vásárlói piac az 8-16 évesek tábora,igyhát nem nehéz, valósághû,vagy amit hónapokig tanulni kell és fejlõdni...kell csinálniuk,mert az ebben a szegmensben eladhatattlan....
hanem a csili-vili csak had rohangáljon az a gyerek...
Tömören ennyi miért is nem szidjuk a SWAT4-et,de egyszerübben ,semmien elvárások sem voltak attól a gamétól az olyan amilyen
úgyhogy most nosztalgiázom és nagyon élvezem,ezzel a 3 megás adsl-l már a muti is egész más mint anno a 2v2
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"