Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Van egy nagy próblémám:
50%-nál járok és nincs pálya amin tudnék versenyezni! Csak shop-ok!
Ilyenkor mi a teendõ?
Segítsetek!!!!!<#integet2><#integet2><#wave><#felkialtas>
NEOreg3
optionsba van olyan csúszka, csakmost nem tudom, hogy mi a neve😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hi!
A fényszórók fénye az úttesten kártyafüggõ? Nekem megjeleníti a fényét, de fele annyira sem fényes, mint a screenshotokban, videókban (geforce4mx).
Tetsuo
A játék sok más részére is gondoltam, pl a tuningolást én nem több száz hanem több ezer részbõl raknám össze h lehessen vele szöszmötölni, autószerelés felsõfokon (ki mennyire mélyed bele), bonyolultabb történet nem mindig a nagyon hasonló versenyek, hanem üldözések, mittom én a Vice City sem tökéletes (sok ismétlõdö rész van benne pl "poligonilag" 😊 de mégis nagyon változatos volt, a Mafiának meg a története naon jó. Na ezek hiányoznak a NFSU2bõl, de ennek ellenére rákattantam hiszen a veztés élménye szuperra sikeredett! Fõleg kormánnyal.
Üdv:
Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Helló!

Értem, amit írsz.
Szerintem is kicsit hülye ötlet képregényre egyszerûsíteni a dolgokat, de ez annyira nem érdekes a játék szempontjából.

Üdv:
BunDevil

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Tetsuo
Nem gond. Természetesen nem a programsorok bevitelére gondoltam, hanem egyszerû kreativitásra, történetre.
Ha az a 10éves gyerek látott már Diabló2-t, akkor az átvezetõ 'video' is video lenne.

Helló, mindenkinek!

Ma, az év utolsó napján megnyitom oldalam, azzal az egy-két hibácskával, amit még tartalmaz. Remélem, mindenkinek tetszeni fog!
Az oldalt itt, a Linkbánya másodrészlegén tekinthetitek meg.
Szerintem érdemes megnézni, habár mindenkinek más igényei vannak.
Ha lehet ilyen kérésem, az ottani fórumba irjátok majd a véleményeket!

Tetsuo:
Tõled meg, ha nem gond - és ez tényleg nem sértésnek, ez ártatlan kérdés - csak megkérdem, mire gondoltál, amikor azt irtad, hogy "sokmindent egy 10 éves gyerek jobban megcsinálna, mint a fejlesztõk". Csak érdekel.

Üdv:
BunDevil

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Tetsuo
Az tény hogy nem az év játéka, sõt az is h az év játéka is egy középszintû egyszervégigtolom játék lesz, de az elsõ részhez képest az NFSU sokat fejlõdött méghozzá a koppintásnak köszönhetõen (a la Vice City) persze nem másolhatták le az egészet és sokmindent egy 10éves gyerek jobban megcsinálna mint a fejlesztõk, de mégis annak örülök h próbálkoznak. Sok cégnél ugyanis a marketingre bízzák a második részt is..

khamwass
Ez semmi, csupán eye candy. Azt mondtam belülrõl.

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

NuCLEARScoRp
- 3 új versenymód a 4 mellé
- szebb grafika
- még jobb tuningolhatóság
- karrier mód stb...

Ha szerited ez semmi, akkor ezen én csak röhögni tudok <#mf1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

off😊bocs de türelmetlen vagyok
sziasztok
hol lehet a kormányal (Logitech wingman)való kanyarodást beállítani (jobbra-balra) mert nem találom. a gáz meg a fék az mükszik meg a kormányo lévõ gombok is + a rezgés is megy de a kanyarodás nincs az opciókban igy csak billenytyûvel tudom irányítani. Ha tudtok segítsetek köszi
sziasztok
hol lehet a kormányal (Logitech wingman)való kanyarodást beállítani (jobbra-balra) mert nem találom. a gáz meg a fék az mükszik meg a kormányo lévõ gombok is + a rezgés is megy de a kanyarodás nincs az opciókban igy csak billenytyûvel tudom irányítani. Ha tudtok segítsetek köszi
khamwass
Csak kicsit változatosabb, azon kívül nem fejlõdött semmit. Belülrõl ugyanolyan üres és szegény az egész.

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

Tetsuo
Õ szerintem nem arra gondolt, hanem a gagyi átvezetõ videókra (nem értem h miért nem tudnak minõségi videót csinálni.. render, effektek, stb..)
A 800x600 az egy kamera keresõjének elmegy, de monitornak.. (csak kötexem 😊
A többivel 1et értek, a vizuális effektek el vannak túlozva, szerencsére lehet csökkenteni.

A játék (NFSU2) gyorsan kijött az elsõ után, mégis (meg kell hagyni) marha sokat fejlõdött.

Kikapcsolsz par dolgot a configban szepen fog menni. Egy sima radeon 9000-vel celeron 2.0 -val 800*600 full jol megy, es itt nem 20 fps-re gondolok hanem 50+ -ra. Ja es par folosleges bizbassz nelkul meg jobban is nez ki, nem lesz olyan giccses csillogovillogos plejsztejsonos..

(par pelda: utcsillogast kapcsold ki alulrol a 2. fokozatig, autocsillogasbol is le kell venni, mert iszonyatosan el van tulozva mar magasabb szinteken, es a legfontosabb: default be van kapcsolva az FSAA.. azt azonnal ki kell nyomni, ha nem min. 9700 szintu kartyad van stb, stb)
khamwass
Még mindig játszol ezzel a szarral? 😄

StreetX-nél a lényeg a kanyarokban rejlik. Egyenesekben nyomod a gázt, kanyar elõtt lassítasz, és a legkisebb íven ha veszed, megelõzöl mindenkit.
Dragnél a "perfect shift" a cél, jó idõben kell váltani, és 3-asban, 4-esben kell elnyomni a nitrót.
Ja, és általában az unlockolt tuningok(performance) mindegyike kell, hogy könnyen nyerj(meg nem árt lecserélni néha a régi, szar 206-osunkat 1 frankó rx8-asra)!
Nekem azt mondja meg valaki, hogy honnan lehet kiszedni a játékban elmentett képeket!?
sweech
bazzeg elfogyott az összes verseny de még csak 67%-nál járok oszt nem tudok mit csinálni!!!

khamwass
Mindenképpen egy szar képregény az egész.

Árulja mán el valaki, hogy milyen konfig kell ahhoz, hogy ne NFS képregény legyen ez a szerencsétlenség!
Tetsuo
Ezt a GTAból vették.. irigyek s eddig eszükbe sem jutott h milyen lehet a jó játék..

kapcsold ki a lightosakat😛

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

khamwass
prodigy elég idióta zene, nem is csodálkozik, beethovenen meg elalszok =)
NfsU 1-ben volt olyan hogy egyszerûen nem bírtam végigvezetni a 6 körös pályákat csak ha kikapcsoltam a zenéket, mert kikészítettek a 4.kör körül. Abban az volt a xar, hogy meg volt adva elõre a zenék sorrendje, és egy kemény zene után jött egy lightos, el is veszítettem a koncentrációmat.

nem tom nekem a give it all olyan mint az nfsu1ben a 2lane black top

amint meghallom karambolozok fél percen belül
meg van még egy pár ilyen szám

a szkevindzser az nekem is bejön

anno nem tom merre olvastam de ha jol tom a baleseti listán pl. a prodigy és beethoven vezet mint a legtöbbet okozók 😄

azért az nfsu2 sem szûköldöik ilyen "zenékben"...

lol na én meg pont fordítva

streetben egy rakás másodperc a difi köztük és köztem míg dragben fogam sincs hol lõjem el a nitrót

ja jackson heightsnél 😉

ez bennem is felmerült, csak amikor már 27%-nál kiírta, hogy parts unlocked 85% akkor gyanús kezdett lenni, hogy mégsem fog ez annyival menni

õszintén nem mindegy h az elején/közepén v a végén?

lehet hogy csak én vagyok vak de én még nem találkoztam vele, legalábbis careerben meg lannál nem

khamwass
Neked sincs igazad, a rise against az szar. Ahogy Neo mondta: a Mudvayne és Killradio - Scavanger a legjobbak. (ez is ritka hogy egyezik a zenei ízlésünk😄D)
Na persze az Unwritten Law - The Celebration Song is tetszik, a többi zene meg úgy van elb@szva ahogy van.

az elsõ pár streetx rettenetes volt, nem akartak menni, de arra valahogy már sikerült ráéreznem. de nagyon csal a gép minden irányba. próbáltam drag-et mx5-tel, semmi. átváltottam terepjáróra, próbálom drag-et viccbõl, elsõre sikerült. egyszerûen nem akartak legyorsulni. de azóta semmi. nfsu1-et ott hagytam abba hogy örök nitróval se tudtam nyerni egyik drag-en... 😊

khamwass
Nekem meg pont a drag megy a legjobban, StreetX-eken meg káromkodok.

valahol 50% fölött vagyok és csak drag versenyek vannak, amiket nemtudok megcsinálni. de érdekes, mert nem vagyok jó játékokban meg fõleg nem kitartó napokat gyakorolni 1-1 pályát, viszont a drag-en kívül mindegyiket könnyen teljesítettem. drag-ben meg elsõ vagyok, tövig nyomva a nitró, a képernyõn már 20 centis csíkot húznak a fények a sebességtõl, egyszercsak mindhárom ellenfél elhúz mellettem...

NEOreg3
Nahh 100%, akinek problémája van, hogy nincs unlockolva xy tuningcucc, pedig a játék már 100%, akkor kutassa fel a még fel nem fedezett shopokat. t betût lenyomva meglehet nézni, hogy melyik városrészen hanyat találtál meg.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Az elsõ hozzászólásokhoz hozzáfûzve igen volt kiesõs verseny az NFSU elsõ részében KNOCKOUT

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

burger king van 😊 lol, reklamok ezerrel

How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?

M@TriX
meg a buszok, a kocsik, a járókelõk, a Burger King...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

PsyhoApu
Csak egy dolgot hiányolok. Ha már város és szabad közlekedés, akkor hol vannak a rend õrei?

http://kutyuszoba.blog.hu/

paynes
A moderátorok alapos munkát végeztek, neo és wing hozzászólásait egy az egybe eltörölték😄DDDDDDD

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

sweech
én még csak 45%-nál járok, de milyen gyors lesz a végén a kocsim ha már most bírja a 350-et?

nem tudom miért de nekem is... vagy túl nehéz, vagy csak túl lassan unclockolja a cumókat...
túl nyújtották...

CSOCSO
en 50% nal es 3 napja nem jatszottam vele...tenyleg nem ertem magamat... pedig neha gondolok ra...
12346
nem sírok banyek, csak elég ratyi, hogy érdekes mód végig vezetek és az utolsó körben hirtelen mindenki elém akar jönni.

sweech
pont azt mondom, hogy nem kell bele nappali verseny, mert az illegális versenyek éjszaka szoktak megrendezésre kerülni.

sweech
mi hol? a kiesõs? van benne knokáut.

Hentes Bill
hát, én most tartok 40%-nál, de már kezd qrvára unci lenni a gém <#sniffles>

Boldog Karácsonyt!

nfsu2-höz van magyarositás?
1ben igen nfsu2ben nem

az ellenfelekrõl meg annyit hogy így is lazán le lehet verni õket (egyedül a traffic xar de az tényleg) nem értem miért kell ugyanúgy sírni mint az nfsu1nél a cath up miatt