Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eéõre is nagyon köszi
Üdv😛lck
A 100%-hoz meg a garázsban megtudod nézni melyik versenyek hiányoznak és utólag teljesítheted õket.
100% parts unlock összes shop meg van de a wide body kits az zárva van miért?
telefon üzenetek meg minek vannak, fõleg a srácé?
Felinstálltam a játékot be crackeltem, el akarom indítani és fekete képernyõ lesz utána 5 mp után kilép a windowsba mi lehet a baj?
Segítsetek légyszi !!!
Írjatok ide : [email protected]
Nagyon sürgõs
Köszi!
most akarom megvenni a játékot (internetes többjátékos mod miatt) eddig másoltba volt meg..azt szeretném kérdezni hogy mivel már igen régi játék hogy van-e még server??és ha van akkor hány...??
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
A dragnél mit kell csinálni mer nem vágom:S
Ha valaki eltudná mondani az jó lenne elõre is köszi!!
akinek meg van az küldje elere a címre:[email protected]
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Segítsetek
Megtudjátok mondani hogy a garázsból az autókat, hogy lehet és hol lehet eladni ha már nem kell?
köszi
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az a gondom hogy amikor belépek a játékba mindig vonalak,pontok jönnek elõ és aképisvilloog ettõl nem tudok játszani. Légyszi segítsetek hogy tudnám megcsináni a játékot? egyébként ez probléma a fifa 2006-nál is. De régebben minden jó volt.
a kocsi végsebességét akarom megnézni h meddig bírja
ABIT NF7, AMD Athlon XP 2400+ @ 2Ghz, ATI R9200Pro 256Mb, 2x512Mb Kingston DDR 400Mhz@266Mhz, 15Gb Maxtor 5400RPM 2Mb, 120Gb Maxtor 7200RPM 2Mb, Nec ND-4550a, LeadTek WF TV2000XP Expert TV-Tuner
nagy problémám van nem tudok balra kanyarodni mikor nyomom a nitrot
jobbra kanyarodni tudok rendesen csak balra nem
nem tudjátok mi lehet a probléma, esetleg mmit kell beállítani?
ABIT NF7, AMD Athlon XP 2400+ @ 2Ghz, ATI R9200Pro 256Mb, 2x512Mb Kingston DDR 400Mhz@266Mhz, 15Gb Maxtor 5400RPM 2Mb, 120Gb Maxtor 7200RPM 2Mb, Nec ND-4550a, LeadTek WF TV2000XP Expert TV-Tuner
Én nem rég kezdtem el játszani a Need For Speed Underground 2-vel és elakadtam!😞
Szóval:a 3.-ik szinten tartok 29%-nál és nem ad pályákat.De már lassan 3 hete azzal szarakodom és foggalmam sincs,hogy mit kell csinálnom😞
De ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném!Elõre is köszönöm!ÖRÖK HÁLÁM!😊
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Újra én vagyok. Köszi, én is erre gondoltam, csak elfogyott a pénzem, hogyan lehet hozzá tenni, mert a kódok nekem nem mennek, mondjuk nem is tudom hogy hogyan kell, mert megjelenik a PRESS ENTER KAY feliraú kép A KÉPERNYÕN, elkezdem bepötyögni a kódot.
SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi
Tupírozd fel a kocsidat, aztán fotózás, és megnyitja a többi részt.
Sztem... 😊
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Van egy kis problémám! 28%-nál tartok, és a térképen semmilyen verseny sincs. Csak shopok, semversenyek, sem olyan autók, amiket le lehetne gyõzni, így baromi unalmas. A World Mapban is megcsináltam az összes pályát, amire azt írta, hogy Not Completed. Mi tévõ legyek? És a másik. Lehet letölteni valahonnan, hoozzá autókat, Sharan 307 CC, ilyesmik
Köszi
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●