Nyolc warezszervert kapcsoltak le a miskolci rendõrök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utananeztem de ilyet nem talaltam....
viszont mast igen a visszaesökröl:
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/bun/bunelkov/bunismetlo
pucolo progi:
O&O Unerase 2.0
pézes vagy törös.......
pl Kínában ellenõrzi az állam mit nézel..most az összes "jogvédõ" ezt akarja bevezetni??? MIndenkit ellenõrizni, ki milyen oldalt nyitott, mit tölt, mit néz??? Az összes diktatúra ezzel foglalkozik...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Nah errõl ennyit :D
http://www.raphirek.hu
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
És szerintem nincs olyan ember,akinek egyetlenegy kalóz szoftvere sincs, beleértve a rendõröket is (ne feledjük, a 3-4 megás tömörítõ progik vagy egy total commander, amit 30 nap múlva pénzért regisztrálni kéne (de nem tetted meg), az is wareznak minõsül...).
Pl. GetDataBack nagyon jó erre a célra. Ja és ügyvéd sem kell hozzá.<#nyes>#nyes>
úgy se jönnek senkihez csak ha feljelentenek!!
márpedig ki jelentene fel??
<#whatever>#whatever>
lacika: nem is tudtam hogy vannak ilyen progik, majd lehet megkukkantok egyet-kettõt közelebrõl...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Gyorsan, fontos adatok cd-re mentése, format c: másolt cd-k elvitele haverhoz, szomszédhoz (oda nincs házkutatási engedélyük) aztán vigyék az üres gépet, meg azt a 3 legális CD-t ."
ez oké jo ötletnek tûnik csak hogy van egy kis gond. a format c: nem old meg semmit, ugyanis a drága szeretett rendõrség visszatudja hozni a legutobb a winyón fentvolt adatokat (ne kérdezd hogy hogyan ügyvédem mondta:D). szoval a legjobb megoldas: kopogtatnak, felveszed a vinyót és futsz:))))))))) vagy bezúzod a vinyót (modjuk ez a a biztos de költséges is:)
más: jogom van biztonsági másolatot készíteni. mégis hogyan, amikor cdtõl dvdn keresztül a játékokig mindent másolásvédelemmel látnak el (vagy legalábbis próbálkoznak)? az nem jogsértõ? elvileg jogsértést követek el, amikor ripet készítek a dvdmrõl (amit gyakran megteszek, mivel sokkal kényelmesebb a kezelése szgépen, asztali lejátszóm meg nincs).
megint más: az árak kérdése. régen én is sokallottam a játékárakat, viszont egy jó játékért (gondolok magas újrajátszhatósági értékre is pl) nem is olyan drága az akár 10-15e ft. egy másfél órás mozifilmért egy csodamoziban este kiad az ember 1k-t+járulékos költségek. az említett 10-15be belefér 15-22,5 óra játékidõ, amit nagyon kevés játék nem teljesít, de nem is ezekrõl beszélek. a dvdk ára szvsz reális, a zenei cdké viszont abszurd pl összehasonlítva a dvdkkel - ebbõl látszik, mennyi arányaiban a valós produkciós (nem elõállítási) költség és mennyi a kasza...
megint megint más: minek a másolásvédelem? visszatartott ez valaha bárkit is? a fizetõ vásárlókat rohadtul irritálja, a nemfizetõk meg jót röhögnek rajta.
megint megint megint más: emlékeztek régebbi (floppys) progikra? felhívták rá a figyelmet, hogy a t felhasználó elsõ dolga legyen a biztonsági-másolat elkészítése...
megjegyzem, ami tetszik játék azt megveszem (és nem játsom olyannal ami nem), igaz nem újonnan hanem amikor földi színvonalra kerül az ára (aztán töltöm hozzá a paccsot és nocd-t mert idegesít a cdcheck). régebben audiocd, most dvdgyûjteményre szórom el kb az összes pénzem, szóval szvsz fogyasztó vagyok és minden jogom megvan lamentálni...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
egyszerûen nem értem mért hunynak szemet az SMSweb felett"
khm volt aki felett nem hunytak szemet.)
Írtam, hogy ebben nem vagyok biztos, és ezexerint mégsincs igazam. De az mp3/film fájlokat továbbra is fenttartom.
Olvasgattam itt az xp aktiválásról.
Ha nekem van ereseti xp cdm, arról ugye készíthetek biztonsági másolatot úgy, hogy sp1 bele van téve, és nem mászik netre? Vagy ez is törvényellenes?
És az, hogy szólnak 1 nappal a házkutatás elõtt a rendõrök ez sztem baromság. Mert ha ilyen lenne akkor 100 esetbõl 100 esetben nem találnának semmit egyetlen usernél sem...
Igazából persze sem az állam sem a rendõrség pártját nem fogom. Az egyik haverom (nem ismeritek én is csak úgy hallottam:) töltött az egyik ftprõl valami W-klub a neve de nem éri el az ominózus eset óta. Nem tudja valaki mi van ezzel az ftp-vel?
Itt egy átlag fickó keres 130 KHUF-ot (mûvelt fickó) külföldön, meg az áruházi tejfölkirakó keres 1000 eurót havonta
hát nem?
A filmeket, játékokat és zenéket valójában kizárólag emberbaráti szeretetbol csinálják a készítok. Azért, hogy a szegény, szerencsétlen közönség pénz nélkül is szórakozhasson. A szerzok általában iszonyatosan gazdagok születésüktol fogva, így nem kérnek pénzt a munkájukért. Meg amúgyis, az õ munkájuk nem ér egy fillért sem, hiszen tudatlan barmok, bármelyikõnk sokkal okosabb, kreatívabb náluk.
Az akár 20-200 millió dollárból elkészített filmek/játékok költségeit az UNESCO fizeti, mely összeget a szervezetnek közvetlenül Isten téríti meg.
Sajnos elofordul, hogy egy-egy kiadvány nyereséges lesz és egy csomó profitot termel. Ezt mind a mostmár gonosz, gyerekgyilkos, pedofil, kapitalista, kizsákmányoló fejlesztok/készítok/kiadók nyúlják le. Fújjj...
Még szerencse, hogy itt vannak az igazság rendíthetetlen bajnokai warez szervereikkel felfegyverkezve, hogy fu alatt harcoljanak a sátán ellen.
Gyorsan, fontos adatok cd-re mentése, format c: másolt cd-k elvitele haverhoz, szomszédhoz (oda nincs házkutatási engedélyük) aztán vigyék az üres gépet, meg azt a 3 legális CD-t <#mf2>#mf2>.
ezt egy oldalon olvastam, nem én találtam ki.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,