130
Bűbályos Boszorkák
  • Attila8805

Ismerős?
  • Dracco
    Nincsen meg valakinek a második és a nyolcadik évad?
    Letölteni csak angolul tudnám, az meg nem igazán jó.
  • bigfoot
    nah megnéztem én is a 8.évadot!
    sztem is méltó lett befejezésnek
  • Harly18
    Engem valamiért irritál a német nyelv :(
    Lehet megszerzem angolul, bár 8 évad az sokáig fog tartani :(
  • wesker24
    egyetértek végre egy jó befejezés amiből megtudhatja az ember mi lett a szereplökkel !!!

olyan szép és megható volt a sorozat befejezése hogy !!

Nag kár hogy vége a sorozatnak

De ott van az ismétlés a Pro7-en is ha jól tudom ott még csak a 2.évadnál tartanak

Megnéztem egy részt a Pro7-en de nem tetszett lehet hogy a hang miatt a német valahogy nem jött be !!!

De az eredeti angol hang az király volt és a magyar szinkronhang se volt rossz !!!
  • fsgh
    jaja és éppen ezért már nem tudják folytatn..:(
  • Harly18
    Végre egy befejezés, ahol meg lehet tudni, hogy később mi történik velük, s nem csak hipp-hopp vége.....
  • fsgh
    ebből a befejezésből lehetetlen kikászálodni vagyis ez már tuti az utolsó rész:((
  • fsgh
    #119:jaja...ez parasztság volt:(
    #120: :((((( elég szomorú hogy nem lesz több évad:,(
    #121:egyetértek
  • Magoo
    Amúgy szerintem olyan befejezést kapott a sorozat amilyet megérdemelt. Nem hagyott kérdést. Ez így nagyon tuti. Gratula a készítőknek
  • bauer15
    NEm lesz már több évad Ez volt az utolsó :(
    Tök jó volt a vége a 8.évadnak
  • Magoo
    Nos a tv2 kapja be hogy így levág egy szép befejezést....dögöljenek meg! bunkók...
  • fsgh
    a 7. évad vége az hogy megszületik Chris és asszem a korházban lesz vége...ugye?
    amikor Chris meghal de aztán eg megszületik...
  • fsgh
    jó ez a sorozat kár hogy vége:(( ez hanyadik évad??és lesz még évad ez után?:(
  • bauer15
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem ilyen idő visszamenés lesz belőle
  • Harly18
    Hányszor támadtak már fel a boszik a sorozat folyamán? Sokszor volt rá példa. Sejtem, hogy milyen lehet a befejezés, de nem irom még le, mert lehet baromságot irnék :)
  • wesker24
    szerintem is de hogy ebből hogy lesz happy end na majd arra leszek kiváncsi ??
  • Harly18
    Szerintem happy end lesz úgyis :)
  • wesker24
    ja nagy kár hogy már csak egy rész van hátra :-(((((

nagyon kiváncsi leszek hogy ezek után mi lesz !!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon kiváncsi leszek mihez kezd most Piper Leo és Billy Phoebe életét vesztette a robbanásban mint láttuk de mi a helyzet Paige-gel és Christy-vel ?? ők is odavesztek volna a robbanásban ?? ma minden kiderül már tükön ülve várom a délutánt.
  • Harly18
    Márcsak egy rész van hátra :( Nem voltam egy nagy rajongó, de mégiscsak ez az egyik legértelmesebb a délutáni műsorok közül :(
  • Harly18
    Vagy saját zsozsóból támogatják, különben nem lenne elég támogató....bár ezt kétlem :)
  • Magoo
    Azok csaz azért producerek is egyben, mert biztos szóltak 1-2 manusnak hogy támogassák a sorozatot. Így kaptak manit, és így előléptek producerré is. :)
    Amin nem más mint pénzgyüjtő munkakör :)
  • Harly18
    Akkor a szinészek azért producerek is egyben?
  • Wet Sand
    Nincs elég pénz a filmhez,azért rakták ki Leo-t is.
  • wesker24
    ahogy mondod úgy tényleg nem lenne az igazi
  • Harly18
    Az utolsó rész végét megnéztem majdnem youtube-on, de a 6 perc felénél rájöttem, hogy úgy nem lenne az igazi.........
  • wesker24
    ja én is kiváncsi leszek mi lesz a sorozat finálé most eléggé szorult helyzetben vannak a Bűbájosok
  • Magoo
    Én nem láttam...ugyanis nekem a 7. évad vége tökéletes befejezésnek tűnt mint sorozat finálé. Aztán jött ez a mostoha évad. Bár most nézem a tv-ben...kíváncsi vagyok milyen lesz a mostani sorozat finálé. :)
  • winnie
    szerintem magad is meg tudod válaszolni a kérdést. gondolom mér mindenki látta tavasszal ezeket a részeket magyar felirattal.
  • bauer15
    itt nincs is szó arról ami a tv be megy?

• drobee
    22, mint a többi. Kivéve amelyik nem :)
  • Hooligan666
    Bűbájos 8. évad 2.promo. Tv2 (by Hooligan)
  • Harly18
    Hány részből áll a 8. évad?
  • Hooligan666
    De lesz.
    (remélem tudod, hogy csak a promókról volt szó, nagyon jól tudom, hogy uccsó évad :))
  • Dzsini
    nem lesz.
  • Hooligan666
    Hát ja... biztos lesz még jobb is...
  • winnie
    úgy tűnik napi lesz, fél 5től.

mondjuk a 8. évad nagyon hattyúdal, látszik, hogy a készítőknek is másfele járt az agyuk...
  • Hooligan666
    Bűbájos 8. évad Promo, Tv2 (by Hooligan)
  • wesker24
    ez király !!!!

Már egy ideje nekem is megvan a 8 évad mert én is leszedtem de akkor majd megnézem Tv-ben !!!

Habár nekem megvan mind a 7 évad a Bűbájosokból szinkronosan (14 Dvd) csak a 8 évad feliratos !!!!
  • danikarate
    Már ne tötsetek le semmit mert 100% információ szerint SZEPTEMBER 4.-étől 8. évad a TV2-őn.