130
Bűbályos Boszorkák
-
Ismerős? -
Dracco #129 Nincsen meg valakinek a második és a nyolcadik évad?
Letölteni csak angolul tudnám, az meg nem igazán jó. -
#128 nah megnéztem én is a 8.évadot!
sztem is méltó lett befejezésnek -
#127 Engem valamiért irritál a német nyelv :(
Lehet megszerzem angolul, bár 8 évad az sokáig fog tartani :( -
#126 egyetértek végre egy jó befejezés amiből megtudhatja az ember mi lett a szereplökkel !!!
olyan szép és megható volt a sorozat befejezése hogy !!
Nag kár hogy vége a sorozatnak
De ott van az ismétlés a Pro7-en is ha jól tudom ott még csak a 2.évadnál tartanak
Megnéztem egy részt a Pro7-en de nem tetszett lehet hogy a hang miatt a német valahogy nem jött be !!!
De az eredeti angol hang az király volt és a magyar szinkronhang se volt rossz !!! -
#125 jaja és éppen ezért már nem tudják folytatn..:( -
#124 Végre egy befejezés, ahol meg lehet tudni, hogy később mi történik velük, s nem csak hipp-hopp vége..... -
#123 ebből a befejezésből lehetetlen kikászálodni vagyis ez már tuti az utolsó rész:(( -
#122 #119:jaja...ez parasztság volt:(
#120: :((((( elég szomorú hogy nem lesz több évad:,(
#121:egyetértek -
#121 Amúgy szerintem olyan befejezést kapott a sorozat amilyet megérdemelt. Nem hagyott kérdést. Ez így nagyon tuti. Gratula a készítőknek -
#120 NEm lesz már több évad Ez volt az utolsó :(
Tök jó volt a vége a 8.évadnak
-
#119 Nos a tv2 kapja be hogy így levág egy szép befejezést....dögöljenek meg! bunkók... -
#118 a 7. évad vége az hogy megszületik Chris és asszem a korházban lesz vége...ugye?
amikor Chris meghal de aztán eg megszületik... -
#117 jó ez a sorozat kár hogy vége:(( ez hanyadik évad??és lesz még évad ez után?:( -
#116 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ilyen idő visszamenés lesz belőle -
#115 Hányszor támadtak már fel a boszik a sorozat folyamán? Sokszor volt rá példa. Sejtem, hogy milyen lehet a befejezés, de nem irom még le, mert lehet baromságot irnék :) -
#114 szerintem is de hogy ebből hogy lesz happy end na majd arra leszek kiváncsi ?? -
#113 Szerintem happy end lesz úgyis :) -
#112 ja nagy kár hogy már csak egy rész van hátra :-(((((
nagyon kiváncsi leszek hogy ezek után mi lesz !!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon kiváncsi leszek mihez kezd most Piper Leo és Billy Phoebe életét vesztette a robbanásban mint láttuk de mi a helyzet Paige-gel és Christy-vel ?? ők is odavesztek volna a robbanásban ?? ma minden kiderül már tükön ülve várom a délutánt. -
#111 Márcsak egy rész van hátra :( Nem voltam egy nagy rajongó, de mégiscsak ez az egyik legértelmesebb a délutáni műsorok közül :( -
#110 Vagy saját zsozsóból támogatják, különben nem lenne elég támogató....bár ezt kétlem :) -
#109 Azok csaz azért producerek is egyben, mert biztos szóltak 1-2 manusnak hogy támogassák a sorozatot. Így kaptak manit, és így előléptek producerré is. :)
Amin nem más mint pénzgyüjtő munkakör :) -
#108 Akkor a szinészek azért producerek is egyben? -
Wet Sand #107 Nincs elég pénz a filmhez,azért rakták ki Leo-t is. -
#106 ahogy mondod úgy tényleg nem lenne az igazi -
#105 Az utolsó rész végét megnéztem majdnem youtube-on, de a 6 perc felénél rájöttem, hogy úgy nem lenne az igazi......... -
#104 ja én is kiváncsi leszek mi lesz a sorozat finálé most eléggé szorult helyzetben vannak a Bűbájosok -
#103 Én nem láttam...ugyanis nekem a 7. évad vége tökéletes befejezésnek tűnt mint sorozat finálé. Aztán jött ez a mostoha évad. Bár most nézem a tv-ben...kíváncsi vagyok milyen lesz a mostani sorozat finálé. :) -
winnie #102 szerintem magad is meg tudod válaszolni a kérdést. gondolom mér mindenki látta tavasszal ezeket a részeket magyar felirattal. -
#101 itt nincs is szó arról ami a tv be megy?
-
#100 22, mint a többi. Kivéve amelyik nem :) -
#99 Bűbájos 8. évad 2.promo. Tv2 (by Hooligan) -
#98 Hány részből áll a 8. évad? -
#97 De lesz.
(remélem tudod, hogy csak a promókról volt szó, nagyon jól tudom, hogy uccsó évad :)) -
#96 nem lesz. -
#95 Hát ja... biztos lesz még jobb is... -
winnie #94 úgy tűnik napi lesz, fél 5től.
mondjuk a 8. évad nagyon hattyúdal, látszik, hogy a készítőknek is másfele járt az agyuk... -
#93 Bűbájos 8. évad Promo, Tv2 (by Hooligan) -
#92 ez király !!!!
Már egy ideje nekem is megvan a 8 évad mert én is leszedtem de akkor majd megnézem Tv-ben !!!
Habár nekem megvan mind a 7 évad a Bűbájosokból szinkronosan (14 Dvd) csak a 8 évad feliratos !!!! -
#91 Már ne tötsetek le semmit mert 100% információ szerint SZEPTEMBER 4.-étől 8. évad a TV2-őn.