130
Bűbályos Boszorkák
  • mrzed001
    Jobbat ne várj már sztem. 9-ben már nem ők lesznek ... állítólag
  • phalanx
    elindult a 8. évad
    első rész nekem csalódás, de hátha ....
  • Marygirl
    Szió:)
    Én már várom, de nem biztos, h mindig meg tudom nézni.
    Neked van kedvenced?
  • tudatlanka
    Két hét múlva szombaton kezdi elöről a tv2
  • tudatlanka
    Torrentként fenn van az endlesen.
  • Morpheus
    Szia! Az 1-7 évad már szinkronosan is megtalálható a neten, bár inkább szerintem ftp-ken keresd. Az LSY csapat keze van a dologban, ha ez segít.:) Egyébként nálunk az asszony nagy rajongója a sorozatnak, az ő kedvéért keresgéltem a teljes soroztatot.:)
  • Bucser
    szerintem SM nagyon Gáz..... 16 évesek meg 18 évesek és oylan problémáik vannak mint egy 30-asnak.... Ugyanolyan gáz mint a Dawson:D azzal a kivétellel, hogy Pacey Rulz:D mondjuk annak is az utsó évadja megy már
  • phalanx
    hát egyenlőre ennek is vége lett.... kíváncsian várom a 8. évadot
  • Breki33
  • sanzik
    koszi
  • winnie
    gondolom a feliratot a feliratok.hu-ról - a részeket meg a http://tvtorrents.tv/index.php?search=charmed címről lehet leszedni
  • sanzik
    mondjuk ha bedobsz egy linket legalabb a felirathoz az sokat segitene
    az meg tok jo,hogy a neten mindenhol fent van,mert itt nalunk pont nincs
    (igaz nem is nagyon kutattam eddig utanna sehol)
  • winnie
    charmed.hu-rol leszedtem oket es igaz,hogy a felet se ertem mert nincs hozza felirat,

a 7. évad első 9 részéhez van magyar felirat.

(+ ha minden igaz onnan csak pénzért lehet leszedni - a neten mindehol fent van ingyen, az új részekért nem éri meg fizetni...)
  • sanzik
    hat en nem varom meg a kov. evadot mire itt leadjak...
    charmed.hu-rol leszedtem oket es igaz,hogy a felet se ertem mert nincs hozza felirat,de van egy eleg jo magyar leiras minden reszrol es ha azt elolvasom akkor azert osszeall a kep
  • winnie
    a kérdés mostantól, hogy megrendeli -e a wb a 8. évadot is.
  • petesilver
    Ott nagyon hamar elegem lett az erőltetett mindenki nyűglődve keresi önmagát dologból. Néha rossz érzésem volt,, miután megnéztem, míg a boszorkák szórakoztatnak mindíg.
  • MrSpock
    Azért szerintem a Smallville jobb.:-)
    Persze én is nézem a boszikat ha tehetem.
  • petesilver
    Köszi blade!!! nem ismertem, de nagyon jól jött!!!
  • sanzik
    en nem ismertem,de nagyon jo,koszi !
  • DayWalker
    sztem jó volna ha majd folytatnák

egyébként ismeritek ezt az oldalt?

• petesilver
    Pedig de, és imádom!!!!!!!! Amíg nem halt be a video, még fel is vettem pár részt!!! Ha nem tetszene esetleg, Rose McGovan miatt akkor is nézném!! De már a Dohertys részeket is néztem, szal Rose csak isteni hab a finom tortán! Mondjuk ezzel a Chris visszajött a jövőből fonallal szerintem öngólt rúgtak, kiváncsi vagyok hogyan folytatják, mert megnehezítették szerintem a történet írók a saját dolgukat vastagon. Ez a jövőböl a múltba, ahol jól belekavarok, ezáltal más lesz a jövő paradoxon már alkotott pár furcsa folytatást:) Az a baj, hogy nem lehet kapni dvd-n a sorozatot, pedig jó lenne. Ugyanakkor gagyi smallville, meg méggagyibb sírhant művek van itthon doszt! :(
  • Dzsini
    azért volt a kihagyás, mert utolérték magukat a szinkronnal, és lebetegedett az egyik szinkronszínész - kellett egy kis pihenő
    most pedig azért van szünet, mert a 6. sorozat végetért, a 7. meg még most készül és adják le amerikában - leghamarabb ősszel kerülhet műsorra ha megvették és megcsinálták a szinkront.
  • Breki33
    hello boszi
  • Breki33
    de miért van az, hogy hirtelen vége aztán Smalville aztán megint aztán megint más.

Nem mintha a jóbarátokat nem szeretném jobban, de előről_
  • bigfoot
    aug vagy szeptember ben lesz
  • sanzik
    nem mondod,hogy te ezt tenyleg nezted ?!?
    azt hittem csak en vagyok ilyen beteg

szoval tudja valaki,hogy lesz-e ennek meg folytatasa es ha igen mikortol?
  • winnie
    Kint vasárnap egyben nyomják egymás után a Charmed-et, meg az Angel-t.

?? ezt nem értem. egyrészt az angel-nek már vége van, másrészt különböző napokon voltak.
  • petesilver
    Kint vasárnap egyben nyomják egymás után a Charmed-et, meg az Angel-t. Nem is bukkanhattam volna klasszabb háttérképre!
  • petesilver
    Azért a mai részben ez az excalibur-os kavarás kicsit erős volt!!:) A tó tündére mint eldugult lefolyó réme, hát az lol! De imádom a sorozatot, szal nincs mit tenni! :)
  • Brigicsaj
    Helló!
  • Goth
    Ahhhh de jó lesz [recskáz] :DDD
  • Breki33
    hétfőn folytatódik végre P
  • Waterhorse
    Ja a Smallwille-t is úgy reklámozzák, hogy "a Bűbályos Boszorkák folytatásáig".
  • Loál János #17
    hy
  • Iori
    vagy torrentről lehuzzod az egészet :)

• Takezó
    Eeegen, én nem így tudtam, de akkkor király :)
  • Rafaelo
    azok a néma sg-sek
  • Laalee
    tökmindegy hányan irnak többen olvassák mint ideirnak.
  • Rafaelo
    ha teszemazt 1000-en írnának a topicba megérteném de így
  • Punkerwork
    azt lehet kultúráltan is