130
Bűbályos Boszorkák
-
#50 Jobbat ne várj már sztem. 9-ben már nem ők lesznek ... állítólag -
#49 elindult a 8. évad
első rész nekem csalódás, de hátha .... -
#48 Szió:)
Én már várom, de nem biztos, h mindig meg tudom nézni.
Neked van kedvenced? -
tudatlanka #47 Két hét múlva szombaton kezdi elöről a tv2 -
tudatlanka #46 Torrentként fenn van az endlesen. -
#45 Szia! Az 1-7 évad már szinkronosan is megtalálható a neten, bár inkább szerintem ftp-ken keresd. Az LSY csapat keze van a dologban, ha ez segít.:) Egyébként nálunk az asszony nagy rajongója a sorozatnak, az ő kedvéért keresgéltem a teljes soroztatot.:) -
#44 szerintem SM nagyon Gáz..... 16 évesek meg 18 évesek és oylan problémáik vannak mint egy 30-asnak.... Ugyanolyan gáz mint a Dawson:D azzal a kivétellel, hogy Pacey Rulz:D mondjuk annak is az utsó évadja megy már -
#43 hát egyenlőre ennek is vége lett.... kíváncsian várom a 8. évadot -
#42 -
#41 koszi -
winnie #40 gondolom a feliratot a feliratok.hu-ról - a részeket meg a http://tvtorrents.tv/index.php?search=charmed címről lehet leszedni -
#39 mondjuk ha bedobsz egy linket legalabb a felirathoz az sokat segitene
az meg tok jo,hogy a neten mindenhol fent van,mert itt nalunk pont nincs
(igaz nem is nagyon kutattam eddig utanna sehol) -
winnie #38 charmed.hu-rol leszedtem oket es igaz,hogy a felet se ertem mert nincs hozza felirat,
a 7. évad első 9 részéhez van magyar felirat.
(+ ha minden igaz onnan csak pénzért lehet leszedni - a neten mindehol fent van ingyen, az új részekért nem éri meg fizetni...) -
#37 hat en nem varom meg a kov. evadot mire itt leadjak...
charmed.hu-rol leszedtem oket es igaz,hogy a felet se ertem mert nincs hozza felirat,de van egy eleg jo magyar leiras minden reszrol es ha azt elolvasom akkor azert osszeall a kep -
winnie #36 a kérdés mostantól, hogy megrendeli -e a wb a 8. évadot is. -
#35 Ott nagyon hamar elegem lett az erőltetett mindenki nyűglődve keresi önmagát dologból. Néha rossz érzésem volt,, miután megnéztem, míg a boszorkák szórakoztatnak mindíg. -
#34 Azért szerintem a Smallville jobb.:-)
Persze én is nézem a boszikat ha tehetem. -
#33 Köszi blade!!! nem ismertem, de nagyon jól jött!!! -
#32 en nem ismertem,de nagyon jo,koszi ! -
#31 sztem jó volna ha majd folytatnák
egyébként ismeritek ezt az oldalt?
-
#30 Pedig de, és imádom!!!!!!!! Amíg nem halt be a video, még fel is vettem pár részt!!! Ha nem tetszene esetleg, Rose McGovan miatt akkor is nézném!! De már a Dohertys részeket is néztem, szal Rose csak isteni hab a finom tortán! Mondjuk ezzel a Chris visszajött a jövőből fonallal szerintem öngólt rúgtak, kiváncsi vagyok hogyan folytatják, mert megnehezítették szerintem a történet írók a saját dolgukat vastagon. Ez a jövőböl a múltba, ahol jól belekavarok, ezáltal más lesz a jövő paradoxon már alkotott pár furcsa folytatást:) Az a baj, hogy nem lehet kapni dvd-n a sorozatot, pedig jó lenne. Ugyanakkor gagyi smallville, meg méggagyibb sírhant művek van itthon doszt! :( -
#29 azért volt a kihagyás, mert utolérték magukat a szinkronnal, és lebetegedett az egyik szinkronszínész - kellett egy kis pihenő
most pedig azért van szünet, mert a 6. sorozat végetért, a 7. meg még most készül és adják le amerikában - leghamarabb ősszel kerülhet műsorra ha megvették és megcsinálták a szinkront. -
#28 hello boszi -
#27 de miért van az, hogy hirtelen vége aztán Smalville aztán megint aztán megint más.
Nem mintha a jóbarátokat nem szeretném jobban, de előről_ -
#26 aug vagy szeptember ben lesz -
#25 nem mondod,hogy te ezt tenyleg nezted ?!?
azt hittem csak en vagyok ilyen beteg
szoval tudja valaki,hogy lesz-e ennek meg folytatasa es ha igen mikortol? -
winnie #24 Kint vasárnap egyben nyomják egymás után a Charmed-et, meg az Angel-t.
?? ezt nem értem. egyrészt az angel-nek már vége van, másrészt különböző napokon voltak. -
#23 Kint vasárnap egyben nyomják egymás után a Charmed-et, meg az Angel-t. Nem is bukkanhattam volna klasszabb háttérképre! -
#22 Azért a mai részben ez az excalibur-os kavarás kicsit erős volt!!:) A tó tündére mint eldugult lefolyó réme, hát az lol! De imádom a sorozatot, szal nincs mit tenni! :) -
#21 Helló! -
Goth #20 Ahhhh de jó lesz [recskáz] :DDD -
#19 hétfőn folytatódik végre P -
#18 Ja a Smallwille-t is úgy reklámozzák, hogy "a Bűbályos Boszorkák folytatásáig". -
#17 hy -
#16 vagy torrentről lehuzzod az egészet :)
-
Takezó #15 Eeegen, én nem így tudtam, de akkkor király :) -
#14 azok a néma sg-sek -
#13 tökmindegy hányan irnak többen olvassák mint ideirnak. -
#12 ha teszemazt 1000-en írnának a topicba megérteném de így -
#11 azt lehet kultúráltan is