Bűbájos Boszorkák (TV)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Pedig de, és imádom!!!!!!!! Amíg nem halt be a video, még fel is vettem pár részt!!! Ha nem tetszene esetleg, Rose McGovan miatt akkor is nézném!! De már a Dohertys részeket is néztem, szal Rose csak isteni hab a finom tortán! Mondjuk ezzel a Chris visszajött a jövõbõl fonallal szerintem öngólt rúgtak, kiváncsi vagyok hogyan folytatják, mert megnehezítették szerintem a történet írók a saját dolgukat vastagon. Ez a jövõböl a múltba, ahol jól belekavarok, ezáltal más lesz a jövõ paradoxon már alkotott pár furcsa folytatást😊 Az a baj, hogy nem lehet kapni dvd-n a sorozatot, pedig jó lenne. Ugyanakkor gagyi smallville, meg méggagyibb sírhant mûvek van itthon doszt! 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Dzsini
azért volt a kihagyás, mert utolérték magukat a szinkronnal, és lebetegedett az egyik szinkronszínész - kellett egy kis pihenõ
most pedig azért van szünet, mert a 6. sorozat végetért, a 7. meg még most készül és adják le amerikában - leghamarabb õsszel kerülhet mûsorra ha megvették és megcsinálták a szinkront.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Breki33
hello boszi
Breki33
de miért van az, hogy hirtelen vége aztán Smalville aztán megint aztán megint más.

Nem mintha a jóbarátokat nem szeretném jobban, de elõrõl_
bigfoot
aug vagy szeptember ben lesz

sanzik
nem mondod,hogy te ezt tenyleg nezted ?!?
azt hittem csak en vagyok ilyen beteg <#vigyor3>

szoval tudja valaki,hogy lesz-e ennek meg folytatasa es ha igen mikortol?
Kint vasárnap egyben nyomják egymás után a Charmed-et, meg az Angel-t.

?? ezt nem értem. egyrészt az angel-nek már vége van, másrészt különbözõ napokon voltak.
petesilver
Kint vasárnap egyben nyomják egymás után a Charmed-et, meg az Angel-t. Nem is bukkanhattam volna klasszabb háttérképre!

petesilver
Azért a mai részben ez az excalibur-os kavarás kicsit erõs volt!!😊 A tó tündére mint eldugult lefolyó réme, hát az lol! De imádom a sorozatot, szal nincs mit tenni! 😊

Brigicsaj
Helló!

xD

Ahhhh de jó lesz 😄DD

Breki33
hétfõn folytatódik végre P
Waterhorse
Ja a Smallwille-t is úgy reklámozzák, hogy "a Bûbályos Boszorkák folytatásáig".

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Loál János
hy

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Iori
vagy torrentrõl lehuzzod az egészet 😊

I love this game!

Eeegen, én nem így tudtam, de akkkor király 😊
Rafaelo
azok a néma sg-sek

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Laalee
tökmindegy hányan irnak többen olvassák mint ideirnak.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Rafaelo
ha teszemazt 1000-en írnának a topicba megérteném de így

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Punkerwork
azt lehet kultúráltan is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Rafaelo
már az is baj ha az ember elmondja az érzéseit

Punkerwork
nehezen tanulsz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Rafaelo
nemi aktusra szólitottam fel a három boszorkát és kitörölték fene a kényes lelküket

?? ezt nem értem. egy hónap múlva jön a köv. 22 rész.
Á, pedig jó kis sorozat, kár, hogy most szerdán lesz az utsó rész Mon...
precision
Hmm mi volt a 3as hsz amin ilyen jót röhögtél? 😄

Bazinga!

Alien
😄DD

Punker
megvárom hogy hozzászóljon addig nem törlöm, bár még a címet se tudta leírni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

wizy
jézusom:-))) (sry)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

← ElőzőOldal 3 / 3