Bűbájos Boszorkák (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Na, nagy dolog, ha tévedtem. Ne legyen már számodra ekkora
nagy baki, hogy tévedtem.
Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.
A tévedést gondolkodás nélkül védeni ostoba dolog.
Még veszekedni is a tévedés védelmében meg egyenesen nõi dolog <#nevetes1>#nevetes1>
Babilon talán a Babylon 5 lehet (a Babylon 5-bõl) :p
A csillagkapuban nincs babilon, nem járnak ott és még csak utalást sem tesznek ilyen helyre (max a nyelvre), talán Atlantiszra gondolsz ?
Ez meg ugyebár a Charmed topic ahova igencsak passzol a hír, hogy a most futó 8. szériát még befelyezik, de többet már nem fognak csinálni
Szóval mi is az amit nem keversz ? <#ticking>#ticking>
Azaz lényegében mindent.
megölték Kennyt ... mocskok
Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
Elõre is köszi.
Látom jó régen írtatok.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(van ami hamarabb is, lásd Sliders...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ahhoz meg, hogy frissen tartsák csak +1-2 nagy koponya kell írónak (a régiek megtartásával)
A 7. végét nagyon elb.szták, és most azt se tudják hogy keveredjenek ki belõle (ráadásul rossz ötletnek tartom, hogy más szereplõkkel folytatódjon a sorozat)
nem mellesleg nagyon nehéz egy színvonalas sorozatot rengeteg évadon át frissen és érdekesen tartani.
nagyon elmentek a gagyi felé a 7. felétõl
De a 7. vége is hülyeség volt. Új életet kezdenek és mindenki aszt hiszi, hogy meghalta. Juhé, az ártatlanok meg le vannak szarva. Ez egy kicsit átgondolatlan lépés volt.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az meg tok jo,hogy a neten mindenhol fent van,mert itt nalunk pont nincs <#idiota>#idiota>
(igaz nem is nagyon kutattam eddig utanna sehol)
a 7. évad elsõ 9 részéhez van magyar felirat.
(+ ha minden igaz onnan csak pénzért lehet leszedni - a neten mindehol fent van ingyen, az új részekért nem éri meg fizetni...)
charmed.hu-rol leszedtem oket es igaz,hogy a felet se ertem mert nincs hozza felirat,de van egy eleg jo magyar leiras minden reszrol es ha azt elolvasom akkor azert osszeall a kep <#beka3>#beka3>
Mission Impossible 2010: PRO Class