130
Bűbályos Boszorkák
  • zoliii
    nekem kéne de ha csak szinkronos
  • denes222
    ha valakinek kell a 8. évad az szóljon mert letöltöttem
  • bestyen
    Helyesbítek:8.évad
  • bestyen
    Szerintetek mikor adják le a 2.évadot??? Sztem ha vége lesz a hetedik menyországnak
  • seriesfanatic
    A 7. évad végéig játzsotta a TV2 tudomásom szerint.
  • bauer15
    Csá a tv-ben hány évadig jáccották?
  • mrzed001
    Annyi, de annyi ellenpéldát tudnék mondani winnie (gyenge kezdés után belehúztak, és színvonal egekbe), hogy dunát lehet rekeszteni vele (Threshold, Surface, Invasion, Supernatural, hogy csak az "ideiket" említsem)
    Hogy van más? HOL ????
    http://www.pogdesign.co.uk/cat/ Június
    Jön a nyár és az uborkaszezon.

Ami a 8. szezont illeti, nos, nem mondom hogy elérte pölö a 6. szezon színvonalát, de még így is jócskán a többi gagyiszar felett volt. A 8 szezonzárójához meg javaslom legalább az utolsó 5 részt megnézni, mert aki nem érti miről van szó az (úgy gondolja) jogosan ugáz be, hogy mekkora szar volt
  • winnie
    lehet, hogy jó lesz valamikor, de sokkal többet veszít az ember, ha minden sz*rt néz, hogy hátha jó lesz. nyilván abból van többre példa, hogy aminek leesik a színvonala egyszer, annak nem fog visszakapaszkodni.

mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy meddig zombi. nekem az s6 vége pont jó volt a charmed-ból, addig aranyos volt - a többit nyilván nem nézem, még ha vasvillával, akkor sem, mert van más, amiből nem kell 4-5 részt, vagyis 3-4 órát elpocsékolnom, hogy élvezkedhessek.

a finálét megnézem, mert miért ne - a sorozatok fináléjét mindig érdemes, de ha évad közben akad olyan rész, ami hú de jó, ami kiemelkedik a fősodorból és nem olyan, mint az említett 4-5 rész, akkor arról úgyis értesül az ember. a charmed s8 a fanfórumok alapján is downfall volt. random próbáltam a 8x04-et és 8x14-et, bár ne tettem volna:)
  • mrzed001
    És erre a marhaságra szoktam én azt mondani, hogy: megesik, hogy SZAR az első 4-5 rész (vagy középen 4-5 rész), de ha az ezt követő részek JÓK, akkor a k-rva annyát annak aki pár rész alapján ítél meg és töröl egy sorozatot :P

Pölö most pont a 8. vége értelmes és tartalmas lett, sőt ... nem is tudom. Egy valós célt mutatott be, hogy bazmeg azért élsz, hogy szépen felnevelhesd a csemetéidet, és átadhasd mindazt a jót és tudást, amit szeretnél nekik.
  • seriesfanatic
    Én torrent-el szedtem le, akárcsak a többit
  • wesker24
    nem tudja valaki hol lehet leszedni a 8 évad első részét ???
  • winnie
    sokak így is szerették nézni a 8. évadot. de ilyenkor kell tudni abbahagyni a sorozatot. ha felesleges valami, akkor 2 rész után le kell lőni és beérni a 7. évaddal.
  • seriesfanatic
    Az lehet, mert most egy ideje nem nézem, meg felirat sincs de most hogy így mondod lehet hogy utánnajárok.
  • mrzed001
    Akkor te még nem láttad a 8. lezárását, na az tökéletes volt.
  • seriesfanatic
    A 8. évad története nagyon gáz, csak az tetszett ahogy visszatértek a köztudatba ez a 8. évad már annyira felesleges volt. A 7. évadnak ott volt a tökéletes lezárás nem kellett volna folytatni szerintem.
  • Cho
    Nem lesz 9.évad.
  • mrzed001
    Sőt, örülnénk a 9-nek is, merthogy azért a 8 gyenge kezdés után egész normális lett
  • winnie
    már miért? addig nyomják, amíg van értelme, amíg van igány. úgy gondolták, hogy egy 8. még belefér. sokan örültek.
  • Pharaoh
    Ha valóban befejezik, akkor tényleg hülyeség volt a 7. évaddal nem befejezni. Az elégg korrekt lett volna.
  • Cho
    Nem értem miért vagy ennyire rám szállva, de tényleg tévedtem.
    Na, nagy dolog, ha tévedtem. Ne legyen már számodra ekkora
    nagy baki, hogy tévedtem.
  • mrzed001
    Tévedni emberi dolog.
    A tévedést gondolkodás nélkül védeni ostoba dolog.
    Még veszekedni is a tévedés védelmében meg egyenesen női dolog
  • Cho
    Néha emberi dolog tévedni. Vagy nem így látod?
  • mrzed001
    Na nézzük, mit is keversz?
    Babilon talán a Babylon 5 lehet (a Babylon 5-ből) :p
    A csillagkapuban nincs babilon, nem járnak ott és még csak utalást sem tesznek ilyen helyre (max a nyelvre), talán Atlantiszra gondolsz ?
    Ez meg ugyebár a Charmed topic ahova igencsak passzol a hír, hogy a most futó 8. szériát még befelyezik, de többet már nem fognak csinálni

Szóval mi is az amit nem keversz ?
  • Cho
    Szerintem nem keverek semmit. De ha úgy gondolod...
  • mrzed001
    Te nagyon keversz valamit :ppp
    Azaz lényegében mindent.
  • Cho
    A Babilon véletlen nem a Csillagkapuban van? Én úgy tudom. Ez pedig a Charmed téma.
  • mrzed001
    A hírek szerint sajna a 8. az utolsó charmed széria, tehát már csak 6 rész van hátra

megölték Kennyt ... mocskok
  • Lesli16
    Hello!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
    Előre is köszi.
  • abzu
    Sziasztok

Látom jó régen írtatok.
  • mrzed001
    Örömmel jelentem, hogy az 5. részre észhez tértek az írók, és sztem igencsak jóra sikerült. No ennek már volt hangulata :))
  • mrzed001
    Miért?
  • phalanx
    sztem 8x02 még szarabb lett mint az előző
  • mrzed001
    Hál isten a 8x02. rész már egy fokkal jobb lett, remélem csak pillanatnyi elmezavar volt a 7 vége - 8 eleje :)
  • Dzsini
    nem, ez bevételhajhász. úgyis megnézik, és úgyis drágán adhatják a reklámidőt...
  • mrzed001
    Sztem az, hogy kezd kifulladni egy sorozat nem magyarázat arra, hogy az író sz.rt adjon ki a kezéből és ezt meg is csinálják. Ha kezd az író "gyengülni", mellé kell tenni egy másikat, aki segít neki, és ellátja ötletekkel. Vagy egy egész creative team-et. De nem elb.szni egy széria végét, ez olyan unprofesszionális :(
  • Dzsini
    a Babylonnak közel nem volt akkora nemzetközi sikere, mint a Charmed-nak van, de kétségtelen, hogy jó ellenpélda. sajnos ritka, azért több az olyan, hogy 5-6-7. évad környékére csúnyán kifulladnak a dolgok
    (van ami hamarabb is, lásd Sliders...)
  • mrzed001
    Nézd meg a Babylon 5-öt. 1,3,4-ik szezon végén sem lehetett tudni, hogy sikerül-e a folytatáshoz szükséges pénzt JMS-nek összekunyiznia, mégse b.szta el egyik széria végét sem egy idióta befelyezéssel :p

Ahhoz meg, hogy frissen tartsák csak +1-2 nagy koponya kell írónak (a régiek megtartásával)

A 7. végét nagyon elb.szták, és most azt se tudják hogy keveredjenek ki belőle (ráadásul rossz ötletnek tartom, hogy más szereplőkkel folytatódjon a sorozat)
  • Dzsini
    olvasd el a hátteret a charmed.hu -n, nagyon úgy kellett a 7.-et megírni, hogy akár befejezés is lehessen, nem lehetett tudni, hogy lesz-e 8. évad... hát lett, most viszont a történetszálat tovább kell valahogy vinni.

nem mellesleg nagyon nehéz egy színvonalas sorozatot rengeteg évadon át frissen és érdekesen tartani.
  • mrzed001
    ráadásul az éppen aktuális főgonosztól akkor ki menti meg a világot :)))
    nagyon elmentek a gagyi felé a 7. felétől
  • Pharaoh
    Valóban egy kiscit, izé, hogy máshogy néznek ki és csak mi és ők látják a régi formájukat.
    De a 7. vége is hülyeség volt. Új életet kezdenek és mindenki aszt hiszi, hogy meghalta. Juhé, az ártatlanok meg le vannak szarva. Ez egy kicsit átgondolatlan lépés volt.