Bűbájos Boszorkák (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
nem tudja valaki hol lehet leszedni a 8 évad elsõ részét ???
sokak így is szerették nézni a 8. évadot. de ilyenkor kell tudni abbahagyni a sorozatot. ha felesleges valami, akkor 2 rész után le kell lõni és beérni a 7. évaddal.
seriesfanatic
Az lehet, mert most egy ideje nem nézem, meg felirat sincs de most hogy így mondod lehet hogy utánnajárok.

mrzed001
Akkor te még nem láttad a 8. lezárását, na az tökéletes volt.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

seriesfanatic
A 8. évad története nagyon gáz, csak az tetszett ahogy visszatértek a köztudatba ez a 8. évad már annyira felesleges volt. A 7. évadnak ott volt a tökéletes lezárás nem kellett volna folytatni szerintem.

Nem lesz 9.évad.

Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.

mrzed001
Sõt, örülnénk a 9-nek is, merthogy azért a 8 gyenge kezdés után egész normális lett

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

már miért? addig nyomják, amíg van értelme, amíg van igány. úgy gondolták, hogy egy 8. még belefér. sokan örültek.
Pharaoh
Ha valóban befejezik, akkor tényleg hülyeség volt a 7. évaddal nem befejezni. Az elégg korrekt lett volna.

Nem értem miért vagy ennyire rám szállva, de tényleg tévedtem.
Na, nagy dolog, ha tévedtem. Ne legyen már számodra ekkora
nagy baki, hogy tévedtem.

Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.

mrzed001
Tévedni emberi dolog.
A tévedést gondolkodás nélkül védeni ostoba dolog.
Még veszekedni is a tévedés védelmében meg egyenesen nõi dolog <#nevetes1>

Néha emberi dolog tévedni. Vagy nem így látod?

mrzed001
Na nézzük, mit is keversz?
Babilon talán a Babylon 5 lehet (a Babylon 5-bõl) :p
A csillagkapuban nincs babilon, nem járnak ott és még csak utalást sem tesznek ilyen helyre (max a nyelvre), talán Atlantiszra gondolsz ?
Ez meg ugyebár a Charmed topic ahova igencsak passzol a hír, hogy a most futó 8. szériát még befelyezik, de többet már nem fognak csinálni

Szóval mi is az amit nem keversz ? <#ticking>

Szerintem nem keverek semmit. De ha úgy gondolod...<#ravasz1>

mrzed001
Te nagyon keversz valamit :ppp
Azaz lényegében mindent.

A Babilon véletlen nem a Csillagkapuban van? Én úgy tudom. Ez pedig a Charmed téma.

mrzed001
A hírek szerint sajna a 8. az utolsó charmed széria, tehát már csak 6 rész van hátra

megölték Kennyt ... mocskok

Hello!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
Elõre is köszi.

Sziasztok

Látom jó régen írtatok.
mrzed001
Örömmel jelentem, hogy az 5. részre észhez tértek az írók, és sztem igencsak jóra sikerült. No ennek már volt hangulata 😊)

mrzed001
Miért?

phalanx
sztem 8x02 még szarabb lett mint az elõzõ <#szomoru2>

mrzed001
Hál isten a 8x02. rész már egy fokkal jobb lett, remélem csak pillanatnyi elmezavar volt a 7 vége - 8 eleje 😊

Dzsini
nem, ez bevételhajhász. úgyis megnézik, és úgyis drágán adhatják a reklámidõt...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mrzed001
Sztem az, hogy kezd kifulladni egy sorozat nem magyarázat arra, hogy az író sz.rt adjon ki a kezébõl és ezt meg is csinálják. Ha kezd az író "gyengülni", mellé kell tenni egy másikat, aki segít neki, és ellátja ötletekkel. Vagy egy egész creative team-et. De nem elb.szni egy széria végét, ez olyan unprofesszionális 😞

Dzsini
a Babylonnak közel nem volt akkora nemzetközi sikere, mint a Charmed-nak van, de kétségtelen, hogy jó ellenpélda. sajnos ritka, azért több az olyan, hogy 5-6-7. évad környékére csúnyán kifulladnak a dolgok
(van ami hamarabb is, lásd Sliders...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mrzed001
Nézd meg a Babylon 5-öt. 1,3,4-ik szezon végén sem lehetett tudni, hogy sikerül-e a folytatáshoz szükséges pénzt JMS-nek összekunyiznia, mégse b.szta el egyik széria végét sem egy idióta befelyezéssel :p

Ahhoz meg, hogy frissen tartsák csak +1-2 nagy koponya kell írónak (a régiek megtartásával)

A 7. végét nagyon elb.szták, és most azt se tudják hogy keveredjenek ki belõle (ráadásul rossz ötletnek tartom, hogy más szereplõkkel folytatódjon a sorozat)

Dzsini
olvasd el a hátteret a charmed.hu -n, nagyon úgy kellett a 7.-et megírni, hogy akár befejezés is lehessen, nem lehetett tudni, hogy lesz-e 8. évad... hát lett, most viszont a történetszálat tovább kell valahogy vinni.

nem mellesleg nagyon nehéz egy színvonalas sorozatot rengeteg évadon át frissen és érdekesen tartani.

mrzed001
ráadásul az éppen aktuális fõgonosztól akkor ki menti meg a világot 😊))
nagyon elmentek a gagyi felé a 7. felétõl

Pharaoh
Valóban egy kiscit, izé, hogy máshogy néznek ki és csak mi és õk látják a régi formájukat.
De a 7. vége is hülyeség volt. Új életet kezdenek és mindenki aszt hiszi, hogy meghalta. Juhé, az ártatlanok meg le vannak szarva. Ez egy kicsit átgondolatlan lépés volt.

mrzed001
Jobbat ne várj már sztem. 9-ben már nem õk lesznek ... állítólag

phalanx
elindult a 8. évad
elsõ rész nekem csalódás, de hátha ....

Marygirl
Szió😊
Én már várom, de nem biztos, h mindig meg tudom nézni.
Neked van kedvenced?

Két hét múlva szombaton kezdi elörõl a tv2

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Torrentként fenn van az endlesen.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Morpheus
Szia! Az 1-7 évad már szinkronosan is megtalálható a neten, bár inkább szerintem ftp-ken keresd. Az LSY csapat keze van a dologban, ha ez segít.😊 Egyébként nálunk az asszony nagy rajongója a sorozatnak, az õ kedvéért keresgéltem a teljes soroztatot.😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Bucser
szerintem SM nagyon Gáz..... 16 évesek meg 18 évesek és oylan problémáik vannak mint egy 30-asnak.... Ugyanolyan gáz mint a Dawson😄 azzal a kivétellel, hogy Pacey Rulz😄 mondjuk annak is az utsó évadja megy már

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

phalanx
hát egyenlõre ennek is vége lett.... kíváncsian várom a 8. évadot <#eljen>

Breki33
sanzik
koszi
gondolom a feliratot a feliratok.hu-ról - a részeket meg a http://tvtorrents.tv/index.php?search=charmed címrõl lehet leszedni
sanzik
mondjuk ha bedobsz egy linket legalabb a felirathoz az sokat segitene
az meg tok jo,hogy a neten mindenhol fent van,mert itt nalunk pont nincs <#idiota>
(igaz nem is nagyon kutattam eddig utanna sehol)
charmed.hu-rol leszedtem oket es igaz,hogy a felet se ertem mert nincs hozza felirat,

a 7. évad elsõ 9 részéhez van magyar felirat.

(+ ha minden igaz onnan csak pénzért lehet leszedni - a neten mindehol fent van ingyen, az új részekért nem éri meg fizetni...)
sanzik
hat en nem varom meg a kov. evadot mire itt leadjak...
charmed.hu-rol leszedtem oket es igaz,hogy a felet se ertem mert nincs hozza felirat,de van egy eleg jo magyar leiras minden reszrol es ha azt elolvasom akkor azert osszeall a kep <#beka3>
a kérdés mostantól, hogy megrendeli -e a wb a 8. évadot is.
petesilver
Ott nagyon hamar elegem lett az erõltetett mindenki nyûglõdve keresi önmagát dologból. Néha rossz érzésem volt,, miután megnéztem, míg a boszorkák szórakoztatnak mindíg.

Mission Impossible 2010: PRO Class

MrSpock
Azért szerintem a Smallville jobb.:-)
Persze én is nézem a boszikat ha tehetem.

Go Jeff Go!!!!

petesilver
Köszi blade!!! nem ismertem, de nagyon jól jött!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

sanzik
en nem ismertem,de nagyon jo,koszi !
DayWalker
sztem jó volna ha majd folytatnák

egyébként ismeritek ezt az oldalt?