1376
Mi történik?
  • czihaki
    Ez az utolsó amit válaszolok neked, mert te többet egyetlen szót sem érdemelsz- te nem csupán ostoba vagy gondolkodni is képtelen de végtelenül rosszindulatú, rágalmazó- tudod az ilyen emberekre szoktam azt mondani hogy csak egy gerinctelen, bőrbe bújtatott takony.

Aztán a könyvemet csak egyszer hirdettem és azt is a kis-unokám miatt, mert kellett nagyon a pénz én ugyan akkor se akartam de sajnáltam hogy se táborba nem tudom befizetni, és a zongora ami félre volt téve ahhoz kellett egy kevés hogy elhozhassunk mielőtt más veszi meg. Csak egy ezer éves rossz, használtan vett szintije volt addig-- különben azóta hogy megírtam a könyvet, az eltelt évek alatt a vallásos és egyéb babonaság futótűzként terjed, szinte burjánzik akkor már az én félig még mindig fizika tartalmú nem sokat árthat már a babonás gondolkodáson-D ezen kívül soha sehol nem reklámoztam a könyvet.-- ha valamit feltettem, az a megírt három blogom cime volt de atok más címek-- szóval ne találj ki alaptalan dolgokat!

Ami pedig a gyógyítást illeti-- valóban képes voltam gyógyítani és bizony nagyon súlyos betegségeket is-- de én a klinikán gyógyítottam 16 éven keresztül és nem kértem érte pénzt-- s az én gyakorlataim teljesen mások voltak mint amit mára a természetgyogyók tesznek és amit mondanak hozzá (reikisek)-- Lehet hogy egy egy kezeltük valóban jobban lesz, de az csak azért, mert pszichés tünetei voltak csupán, amit a saját hite a betegnek meggyógyíthat.- de nem a gyógyító hozta rendbe.

Másokat gyógyítani tulajdonképpen csak nagyon súlyos esetben szabadna és esetleg a szeretteinket. De akkor se mindennap csak 1-2 hetente. Mert nem az univerzum energiáját vezeti át a gyógyító, mint ahogy ezt a butaságot ma hangoztatják, hanem bizony minden gyógyító a saját lélek energiájának az erejét majd ha gyengül akkor a testbe visszatérve a saját szerveitől veszi el az erőt- ismétlem nem olyan a valódi gyógyítás mint a reikis kuruzslás, hogy táncikálnak a test felett a kezükkel, hanem teljesen más a gyakorlata annak amit én alkalmaztam- azzal valóban lehet gyógyítani, visszahozni az életbe is, és még sok betegséget. DE abba bele lehet halni is hirtelen- mint ahogy a 80 as években meg is halt egy asszony megállt a szíve.--

ahhoz hogy valaki valóban gyógyító legyen, annak érzékelni kell tudni a léleknek energiáját, bele kell érezni a testbe érzékelni a beteg szervet és bizony abból megítélni hogy milyen baja lehet és csak azután kezdeni a gyógyítást de az akupunktúra szabályait is figyelembe véve és nem tűkkel hanem a saját lélek energiával.

Végül azt írtad----"""A másik, meg azt mondod, hogy a vallások, meg a bibliáik kitalációk, mesék csupán. Mert akik írták nem értették meg."""
    Ha végig olvasod a bibliát, akkor abban egyetlen személyről se derült ki, hogy valaha is kilépett lélekkel a testéből. S egy-egy fejezet elmesélése ahogy le van írva inkább mese, vagy mesével megtoldott valamiféle megtapasztalás. Vagy épp éppen tejes kitaláció- mint a feltámadás is az angyalok amelyek még kürtöt is fújtak, az utolsó ítélet és sorolni lehetne.

Az hogy nem értették meg esetleg a valóban megtörténtet? Azt gondolod tán hogy egyetlen szembesüléssel azonnal tudhatta a 5000-2000 éve élt ember, hogy mivel szemebsült-- hát ezért lettek tulajdonképpen kitalálva az angyal mesék, vagy a sátán marhaság, az alvilág a menny a túlvilág hol majd trónuson fog ülni a Jóisten-- ez talán nem kitaláció? Vagy megértették tán a földi élet születésének okát? Hisz mikor tanult az ókori egyszerű ember olyan szinten, mint ma egy általános iskolát végzett gyermek? Az ókori embernek a villám Isten nyila volt.

Szóval ennyi a válaszom és ezzel be is fejeztem. Azt hiszel el amit akarsz a Te dolgod.

• maki85
    van benne valami igazság:))))

ezért írtam azt máskor, hogy czihaki nagyon ravasz, mert a valós tudományt használja fel saját lükeségei bizonyítására
    mert ki mer kételkedni abban, hogy a hidrogén a leggyakrabban előforduló elem???----mint ahogy írta az egyik hsz-ében
    de többet is idézhetnék tőle, ha lenne kedvem

czihaki---újvilágtudat ebenguba
  • Palinko
    ezek szerint azok népes táborát gyarapítod akik nem azt nézik, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja :)
  • maki85
    mert oda még véletlenül sem tehetnek ki rendes dolgot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Palinko
    mert oda még véletlenül sem tehetnek ki rendes dolgot? sokszor csak 2 sort írnak és egy videót tesznek be ami néha jó néha nem.
  • maki85
    te és czihaki egy gitáron játszotok, de más-más húron
    légyszíves mondd meg, a te hited az igaz, vagy az ővé???
    várom válaszod:))
  • maki85
    komolyan mondod, hogy gyanús?? ujvilagtudat!!!
    na ne!!!
  • Palinko
    itt van még egy történet, bár aki ekkora üzletet épít rá az mindig nagyon-nagyon gyanús :D
  • czihaki
    Valóban ez egy komoly téma, de ha nem vagytok elég nyitottak, akkor a büdös életben nem kaptok rá pontos választ-- legfeljebb annyit porból lettünk, porrá válunk.

A Földnek mind két energiája képes bármilyen formát képezni- állatit vagy épp ember formációt-- Ha a mult írásait nézzük akkor elképzelhető hogy a halál szelleme fogalom innen ered. A Fekete energia kotnyeles, szeret minél közelebb lenni az élethez, és ha valakire felfigyel valamiért, akkor azt figyelemmel kíséri, és bizony vigyáz is reá. Képes megjeleníteni magát kisebb formában emberi alakot utánozva, amitől az ember valóban szinte frászt kaphat olyan félelmetes látvány- s talán éltek olyan emberek akik szembesültek e jelenéssel és innen a halál szelleme-- ez egyébként részben igaz, de a megjelenése fazonként nem általános, viszont a földből való kisugárzása az épp elegendő lehúzni a tébláboló holt lelkeket.

Nincsenek a valóságunk terében tébláboló, vagy ártó, vagy épp segítő, elmenni nem akaró holt lelkek. Mivel a Fekete energia berántja a földbe. Ha egy lélek értelmes akkor magától is elindul a Sarok felé, ahol visszafordul a Földbe a Fehér energia és annak az erejével , védelmében könnyen eléri a föld MAGját.

De tudjátok ha semmin nem gondolkodtok el, akkor el kell fogadnotok a teljes porrá, semmivé válást és akkor semmi értelme nem maradt az életeteknek akkor tényleg csak egyszeri volt és slussz. Akkor nincs értelme feltenni se ezt a kérdést, hogy MI LESZ majd a halál után-- Fogadjátok el semmi és kész ennyi-- vagy tessék elolvasni erre vonatkozóan több írást a múltból a jelenből és vessétek össze melyik az amely fizikailag elhihető. ennyi-- valamikor én is ezt tettem-- nem hittem el azonnal amit meséltek amit olvastam de azt se hittem el amit átéltem. Vagy orvoshoz mentem segítsen megérteni, vagy frászba voltam féltem egy-egy átélt különös dolgomtól.

Volt egy időszak amikor e képességeim és a magán életi probléma együtt sok volt és mindennap azzal keltem és feküdtem hogy kilépek és nem térek vissza elegem volt belefáradtam az életbe, bár a gondolatot magamba cipeltem, viszont amikor a gyerekeimet este betakargattam, akkor tudtam képtelen lennék itt hagyni őket. Viszont mint később rájöttem a gondolatainkat kisugározzuk-- s lehetett az oka annak, hogy a Fekete Jelenés egy hajnalban megjelent arra riadtam fel, hogy valami megérinti a vállam, és a a nagyszoba másik felébe megpillantottam, és frászt kaptam a látványától, felkapcsoltam azonnal a kislámpát-- és eltűnt-- de az érintésével valamit besugározhatott a tudatomba, mert lebénult a két lában és megvakultam. S ez addig ismétlődött (1 éven keresztül) amíg könyvelőként dolgoztam.A legforgalmasabb út kellős közepén is több ízben amikor orvoshoz mentem. Idegenek taxiba helyeztek és úgy értem a klinikához. Egy alkalommal az orvosom még nem végzett így leültettek a folyóson. Ahogy meghallottam egy kerekes szék közeledését és a beszédet, abban a pillanatban láttam. Majd felálltam és körbe jártam azt az osztályt és ledöbbentem, hogy milyen súlyos beteg emberek is vannak. volt hogy beléptem a nyitott ajtón a kórterembe mert egy fekvő beteg leejtett valamit- és felvettem, majd vizet adtam Neki megitattam.-- Amikorra jött az orvos tudtam hogy én ott akarok dolgozni és ismét inkább tanulok- elmondtam a dokinak aki elintézett mindent és egy héten belül ott dolgoztam, majd tanulni kezdtem-- igy lettem ált és intenzív végzettségű és dolgoztam gyakorlaton 5 klinikán végül a neurológiánál maradtam.---

Ha belegondolunk akkor bizony tiszta sor hogy a Fekete Jelenése terelt oda azért hogy megismerjem az emberi testet és a saját képességemmel együtt, hogy többé ne féljek. Így jutottam egyre messzebb és állandó éjszakát vállalva még több időm is lett a kutatásokra. A saját orvosom és az intenzív vezető orvos tudott csak a képességeimről-- de számukra is magas" volt és nem győztek csodálkozni, de ha bármit tanácsoltam betegekkel kapcsolatban azt elhitték, megfogadták, de nagyon ledöbbentek mindig.

Különösen ha a komás betegekkel kapcsolatban mondtam valamit- Érzékeltem hogy melyik fog visszatérni, melyik legfeljebb éber-koma állapotba és melyik nem fog soha visszatérni. De hasonlóan tettem daganatos vagy tályogos betegeknél érzékeltem még azt is hol van pontosan.

Valójában ha valaki valóban olyan erős és nyitott mint én voltam, akkor se szabad másokat gyógyítani! S most nem a mostanság elterjed hókuszpók univerzumi energia átadásos sóderre gondoltam (ez a divatos reiki) ha nem a közvetlen testet érintő gyógyításra. Mert a lélek kiéghet, legyengül és utána a gyógyító szerveitől veszi el és bizony a szívtől a leghamarabb.
    A lélek egyébként, ha rájön" arra mire képes, szeret istent játszani, öntörvényű.-- ebben nagyon hasonlít mind két Teremtő energiára!!!
  • czihaki
    Az indiánok ezen szokása közismert. Én is csak feltételezni tudom, hogy e szokás okkal vált rítussá a holtak felhelyezésével. Az indiánok elmondása szerint egy ősüknek megjelent egy ló forma és valószínűleg ha akkor halt meg valaki, azt feltételezhette, hogy a holt lelkéért érkezett.Azóta tarthatják ezt a magasra helyezését a holtaknak.

Életem során szembesültem e lovakkal- Egy fehér 10 emelet magas fehér energia lóval. De szembesültem a fekete energia lovakkal is. az állatvilág valamiképp szintén érzékeli. Pl előbb megérzi a földrengést, és eltűnnek arról a helyről-- amíg az ember nem érzi és elszenvedi a katasztrófát. A Fehér ló az az univerzumból várható veszélyről vagy Földközeli eseményről figyelmezteti az életet. A fekete energia viszont több fekete robusztus lónak a vágtáját mutatja, és a vágtájuk után következnek a földrengések, kéregrepedések.

Tehát elképzelhető, hogy a valamikori indián valamiféle hóküszpók után ilyen élményt élt át. Persze a hókuszpok nélkül is láthatta volna, ha volt ilyen valami para- képessége és a Föld energiái ezt érzékelték-- akkor közelítenek csak meg embert.
    De valami képessége Nostradamusz-nak is lehetett. Ő szintén praktikázhatott mert a képességét azt hitte hogy valamiféle fekete mágia idézi elő. Valójában nem. Ha egy embernek olyan képességei vannak, amely már feltűnő a Föld energiáinak, különösen a Fekete kotnyeles és figyelő, akkor figyelemmel kíséri az illetőt s ha valami kell neki és segíthet akkor segíteni igyekszik-- Persze ha valaki frászt kap e jelenségektől akkor nem ismétlődnek meg egy ideig.
  • overseer-7
    eldurvult ez a topik :(

ebből a komoly témából sem lesz semmi. :(
  • maki85
    szerinted ez hihető ?
  • Palinko
    köszi-köszi, elkezdtem olvasni az első posztot, de nem fogott meg, gyorsan ráuntam és mindig az járt a fejemben most is van 5 könyv ami inkább érdekel és inkább azt olvasnám ez helyett
  • czihaki
    Az indián történet az nagyon régi lehet, ma már csak a szokásuk ismert. Számomra a LÓ más okból jelent meg-- de ez itt hosszú lenne leírni és semmi köze a halálhoz.
  • Palinko
    hát látom már 4-5 ember beszél 3-4 topicban szinte ugyan arról jobb volna ezt 1 topicban folytatni vagy egyben sem mert nem túl konstruktív.

nem tudom én nem láttam a lovat, de mégis nem bújtad a híreket 1-2 hétig, hogy (akár tévesen is), de összekapcsold a tragédiával? akkor volt kb a jugoszláv háború, meg meg is születtem elég tragédia :D
  • czihaki
    PALINKO látod ezért nehéz egy bizony téma irása közben mindenre magyarázatot adni hiszen magától a témától kanyarodunk el akkor- mint az evolúciós téma esetében is. Először is kitűnő tanuló voltam minden suliban. a képességeim megértése miatt rengeteg könyvet olvastam el a fizikától a kémiáig a különböző tudományokig, a képességeim bizarrsága miatt az összes vallást még a csak népi hitvilágokat is. az összehasonlítások miatt miben mennyi az, ami összeegyeztethető mind azzal amit ismételten megtapasztaltam bárhol a világon és mennyi benne fizikailag az elfogadható, feltételezhetően igaz, csak meg nem értetten lett fogalmazva.

Pl. az amerikai indiánoknál van egy szokás, hogy a halottaikat magas fából készült állványokra fektetik, mert valaki valamikor egy szerintük varázsló látott egy különös lovat fent a légtérben- ezért úgy vélte, hogy a holt lelkéért érkezett amire a lélek felül majd és elviszi a szellemek világába. S ez a szokásuk azóta is megtartott. Na most ezt sokáig én se hittem el és butaságnak tartottam egészen 1991 ig miután visszatértem a Föld belsejéből és nem voltam hajlandó újra lemenni hiába mozgatták alattam a földet-- egyszer ez után megjelent nekem is ez a energia rajzolatú ló- először dobogott a házunk alatt a föld én kimentem, kiléptem" elsietve ráadásul ülve-- jól bevertem a fejem mert a testem hátravágódhatott-- és akkor láttam meg ezt a hatalmas lovat fantasztikus volt lb 10 emelet magas ahogy két lábon állt és mint valami hárfa húrja felcsendült egy élő ló nyerítésének utánzott hangja.-- Azóta elhiszem hogy az indián valóban különleges képességgel rendelkezett és láthatta azt a lovat-- csak épp nem a holt lelkéért érkezik hanem előre jelez valamit többnyire katasztrófára figyelmeztet. Valószínűleg történhetett utána valamilyen katasztrófa.
  • Palinko
    de honnan van ez a tudásod? nem mondtad, hogy elvittek volna valami egyetemre, ahol csak pár professzor volt, akik bevallották neked, hogy a hivatalos tudomány elmarad a valódi eredményektől stb és elmesélték neked mindezt. semmi hasonlót nem állították akkor meg mégis hogyan? mert azt sem mondtad, hogy kutattál, kísérleteztél stb. mert ok állításod szerint láttál 1-2 dolgot, de már olyanokba is belementél amit nem láttál.

legtöbb kérdésedre amit feltettél ebbe a hozzászólásba választ ad a nyomás, amit egyáltalán nem vettél figyelembe. teljesen másképp viselkednek az anyagok túlnyomáson, meg alacsony nyomáson mint amit 1 barnal mi megszoktunk.

• czihaki
    Palonkó valóban a tanult és ismert tudományos teóriákkal cáfoltál meg így igaz. Én pedig való igaz a tudomány által közzétett és még tanitott is teóriákat cáfoltam meg. Megint csak azt tudom írni hogy gondolkodj logikusan és gondold át ismét a tanultakat

Mit mondanak a geológusok? hogy a hullámok amit lebocsátanak változó sebességgel haladnak befelé, majd a MAG előtt elfordulnak mert a MAG szilárd. S mit mondanak még? hogy a Föld belseje ahol már csak a láva folyam és örvények vannak az egészen a MAGig ér és nincs benne elötte üres Tér ahogy én állítom. Viszont azt is tanítják, hogy ez a forró láva tömeg 6000 foknál is melegebb.

Most őszintén melyik az a fémes elem de bármelyik elemet vesszük amelyik kibírná ezt az iszonyatos forróságot ha a MAG falát súrolná?

Aztán ahogy én állitom mert igy láttam" tapasztaltam és olyan maga a természet is a hő mindig kifelé igyekszik mindenből, az felbomlott anyag mint láva örvények iszonyatos erővel szintén kifelé törnek-- tehát mi a következménye ennek, hogy vagy szétveti az anyagot, vagy megrepeszti miközben egyre nagyobb tömegűvé növekszik maga a tömege és ettől maradhatott és egyre jobban növekedhetett a MAG előtti hatalmas üres-tér. S meggyőződésem, hogy ez a belső folyamat minden bolygónak sorsa HA EGY MELEG cSILLAG KÖZELÉBE KERÜL ILLETVE, HA AZ UNIVERZUMBÓL SZABADON ÁRAMOLHAT BELE A DURVA MAGAS FESZÜLTSÉGŰ GAMMA SUGÁRZÁS. A §§§FENE EZT A GÉPET!
  • Saintgerman
    Itt van: http://a-letezes-fantasztikuma-.blogger.hu/
  • czihaki
    Sajnos Palinko nem csak egy teória, nagyon sok katasztrófa fenyegeti a jövő nemzedékeit és sajnos nálunk is várható több és erősebb földrengés és bizony nagy őrültség lenne ha az atomreaktort engednétek bővíteni!!
  • czihaki
    Amit megint elszúrt ez a öreg gép azzal hogy áll, mintha semmire se pöttyentettem volna. --sajnálom
  • Palinko
    megmutatod a blogját? egyébként nem tudományt keveri bele, egy új teóriát alkot, de inkább áltudomány sajnos, mivel eddig állításainak többségét cáfolni tudtam a mai tudományos állásponttal az elmúlt napokban.
  • czihaki
    akkor láttad maki85 a Föld belső szerkezetének ábráját is ami ilyen
  • maki85
    mikor mondtam én, hogy ezt te alkohol hatása alatt müvelted??
    a szesz hatása csak ideiglenes, és utána visszatér a normális állapot, de te mivel nem iszol, ez nálad nem is állhat fenn:))

olvastam egy csomó hozzászólásodat más oldalakon, sőt láttam a blogodat is, hát mit mondjak nem vagy piskóta
    olyan mesterien kevered bele a tudományt a mondanivalódba, hogy azt tanítani kellene

Saintgerman csak egy pisis óvodás melletted:))
  • czihaki
    Ahogy távolodunk a felszíntől befelé haladva lassul az idő, a közepénél nincs idő. ahogy távolodunk a felszíntől a felhők magasságában kicsit gyorsult az idő de ha kifelé haladunk tovább fokozatosan lassul. De mivel még itt vagyunk a Föld sugárzásában ezért ha lassabb is, de van idő.

viszont az emberi szervezet biológiailag, sajnos a földi légkör Tér-feszültség alkotta idő függvényében élhet csak károsodás nélkül.

Az hogy mekkora távolságra van tőlünk egy bolygó és mennyi időbe telik oda eljutni az csupán emberi számítás a földi idővel számolva amennyit a szervezetnek el kellene ott töltenie.

Ha egy térben van mozgás, mert valóban van hiszen keringenek és forognak a bolygók, de nem a mozgás teremti meg az időt hanem az energiáknak egymást keresztező mozgása teremti meg a TÉR-feszültséget. De az se mindegy mekkora ivet rajzolnak zárnak be ezek az energiák-- Biztosra veszem, hogy a Szaturnusz felszínén van IDŐ, de annak az időnek a sebessége és lehet a feszültsége is teljesen más mint a Földdé. Az életben meglévő időfeszültség viszont, mindig ahhoz a bolygóhoz alkalmazkodott biológiailag, amelyen született és megszokott a szervezete. Ha viszont egyáltalán nincs idő a körülötte levő térben, vagy bolygón az élet elpusztul. Ha visszazáródna a magnetoszféra, akkor az élet eltorzulna, majd elpusztulna egy idő után.
  • Palinko
    már hogy a fenébe ne lenne kint idő? ha a térben van mozgás akkor bizony elmaradhatatlanul van idő is... előtte egy pont volt minden értelmetlen időről beszélni, de mióta kitágult a tágulás pillanatától létezik az idő. a Holdon meg egyébként egy kicsit gyorsabban telik az idő mint a Földön ezt sem sikerült eltalálni.

a marsra jutottunk már el 131 nap alatt is meg 360 nap alatt is, nem tudom hogy jutottál erre hogy el sem juthat, mert most is tartózkodnak kint 437 napig is akár...

nem úgy értem a zártat ahogy te, hanem hogy nem adódik rá súly, mert egy kéregrepedéstől vagy kontinensvándorlástól sem lesz nehezebb. olyan ezt mint azt mondani, hogy félbevágod a kenyeret és súlyosabb lesz, miközben ugyanannyi mert még a morzsák sem esnek le a mérlegről. vagy azt mondanád hogy ólom övvel a mérlegen, többet mutatna a mérleg ha a válladon van az ólomöv, mintha a derekadon lenne.
  • czihaki
    PLUSKA sajnos a gépem nagyon öreg és van úgy hogy még a betűt se írja ki, éjszaka pedig sajnos azért vagyok gyakran fent, mert a férjem beteg, -- egy életmentő beavatkozással valóban megmentették az életét, de sajnos valamit elszúrtak közben, azóta is vizsgálják holnap is várják, de sajnos szinte hetente itt van a mentő az utóbbi időben. Ezért vagyok itt éjszaka, miközben hátra-hátra tekintek, mert ülve alszik és ha nagyon előre dől akkor igazitok rajta, nehogy előre essen. Képtelen a hátának dőlni vagy háton feküdni, mert utána rövid időn belül a mentőt kell hívnom.-- valamint ha ide ülök, akkor legalább nem alszom el, az írás pedig kikapcsol egy picit és nem a vérnyomásom szalad fel az érte való aggódásom miatt. De bármit írtam eddig nem kitaláció és nem hazugság, túlságosan is őszinte fazon vagyok.
  • czihaki
    Palinko a csillagászok és fizikusok határozták meg hogy szerintük emberi számítás szerint mióta létezik az univerzum-- de kint az univerzumban nincs idő. Idő csak és kizárólag egy aktívvá lett bolygón van, illetve ha van egy holdja, de azon már lassúbb az idő, mivel nem a sajátja csak a bolygó kisugárzásai idézik elő.

Sajnos az idő nem ismerése miatt, lesz még hatalmas pofára esése a tudósoknak. A Marson nem lehet idő, a Holdunkon lassú és ha ott bármit szándékoznának építeni, hosszabb ideig ott tartózkodni azt a szervezet nagyon megsínyli majd. A Marsra pedig el se juthat élő ember, mert a szabad űrben nem lesz idő és legalább 9 hónapig tartana odáig az út.

A Földünk pedig nem zárt rendszer ha az lenne nem lennének kéregrepedések, nem lett volna kontinens vándorlás, nem lennének ismételten működő tűzhányók, földrengések, és sajnos a jövőben e-miatt a durva globális felmelegedés- jéghegyek olvadása szigetek eltűnése. stb
  • czihaki
    A Földben áramló Fekete 3 töltésű energia kisugárzása biztosítja a gravitációt. A villám negatív töltésű, tehát természetes hogy a pozitív töltésű kisugárzás lefelé vonzza.

De ha úgy gondolod, hogy mind azt amit írtam alkohol hatása alatt tettem, akkor minek kérdezel többet egy alkoholistától?
  • maki85
    írtad valahol, hogy a villámokat is a fekete energia, a gravitáció lefelé húzza
    akkor szerinted ez mi ???

• maki85
    " (a testem komában volt) "-------szerintem eltévesztetted (a testem kocsmában volt)
    de őszintén biztosíhatlak, én is így járok, ha ilyen szent helyekre megyek:))
  • Palinko
    a Föld nem létezik az idő kezdetétől. az univerzum 14-15 milliárd éves, azóta van idő, a Föld meg 4,5 milliárd éves.
    az meg hogy nőtt a tömege elég nonszensz, egy szinte zárt rendszernek hogy nőtt volna a tömege? max annyival amit az a pár meteorit hozzáadott, pár száz kg évente :D a Föld forgás lassulása, a mi életünkben ez miatt nem aggódok, mert max annyiban jelenik, meg hogy 3-4 évente 1 másodpercet hozzá kell adni az időzónákhoz.... szóval a 6000 éves legrégebbi bibliai sztorikban is, könnyen kiszámíthatóan kb 2000 másodperccel volt rövidebb egy év. 33 perccel, szóval ezzel nem magyarázható a hosszú élet... mert ez még 100 év alatt is csak 2 nap...
    hogy a forgás mikor áll meg? nem aggódok annyira 15 milliárd év múlva, szóval nem kell izgulni 4-5 milliárd év múlva úgyis vörös óriássá duzzad a Nap és megsüt mindent a Földön már épp mindegy lesz az emberiségnek hogy majd leáll forogni a Föld. nekünk meg már az is kb mindegy hogy 50 év múlva mi lesz.
  • Pluskast
    Kicsit beszélni magyar? Nagyon bevetted a fogalmazásgátlót éjszaka.
  • czihaki
    Csak gondolkodjatok el azon amit írtam- nézzétek meg a többi bolygót a Naprendszerben- amelyik közelebb van a Naphoz, azok csak kiéget gázos bolygók amelyik messzebb vannak mint mi, azok hidegek. Pl. ott van a Szaturnusz egy hideg fagyott hatalmas bolygó és ennek ellenére van magnetoszférája ami kiáramlik a belsejéből- tehát fokozatosan bomlik fel annak is a belseje a hideg bolygó ellenére.

Akkor a mi kis bolygónk mire föl lett volna eredetileg forró bolygó és mire föl hűlt ki, fokozatosan a keskeny eddigi kéreg? Nem is említve azt az iszonyatos tömegű vizet, amely a felszínen van és még a kéregbe is, hiszen folyamatosan tör fel a felszínre a forró víz amely a belső forróságától kéreg felbomlástól melegszik fel.-- egy dologban igaza van a tudománynak, hogy egyszer valóban meg fog állni a föld forgása a tengelye körül-- de csak miután teljesen kiégett és kialszik a belsejében a forgását előidéző Fekete energia!
  • czihaki
    Sajnos a videót nem tudom meghallgatni, mivel a gépem nagyon öreg és már a hangot se tudom megnyitni. De hidd el, az amit betettél a Föld belsőről az csupán egy álom. Amit viszont én megírtam Nektek, azt viszont én láttam 1991 tavaszán. Volt is miatta elég zűrje a családomnak, a férjem őrjöngött miattam. Tudniillik a kiáramló fények különböző ábrákká formálódtak hihetetlen gyorsan, majd rájöttem hogy tulajdonképpen azért mesélnek" mert érzékelték az okát, -a kíváncsiságom-- hogy élő lélekként, még képes voltam lemenni a Föld belsejébe is.!!

Viszont nem néztem végig a produkciójukat, hanem visszatért a lelkem, mert az időm lejárt (a testem komában volt) így időről időre szinte újra hívtak volna, mert ismételten mozgott alattunk a föld- házunk alatt,- kocsink alatt,-- kimentünk külföldre lakókocsival -ismételten mozgott a kocsink alatt a föld, -bármerre jártunk és ott maradtunk éjszakára- a férjem őrjöngött, nem hitte el hogy nem kutattam és mindent abba hagytam. (Pedig Ő tényleg nem tudta mit műveltem, csak gyanakodott) Ez ment ismételten egészen észak német városig. Itt átéltem valami fantasztikusat, de ezzel be is fejeztem mindent! azóta nem léptem a testemből, nem kutattam semmi után. Inkább azon vagyok ledöbbenve, hogy már az elemibe bevitték.a zsidók történelmét a hit köntösében!
  • czihaki
    Csuda ábrándjaid vannak maki85
    Na persze az amerikai felsőknek is vannak eszement ötletük amikor több emelet mélységbe építkeztek befelé a Földbe- remélem ott is fognak megsülni és elgázosodni- csak az a baj hogy a népet is bolondítják és ilyen butaságokba ölik a pénzüket ők idegen lények miatt, v. épp atomháború miatt szóval....
  • Saintgerman
    Ez is egy lehetséges variáció, de csak Jehova kiválasztottjai aspektusából..
  • Saintgerman
    Pedig nem is hülyeségnek szántam.. Nagyon sok másnak is van tapasztalata, alább az egyikből egy kis ízelítő, ami szerintem sokkal közelebb áll a valósághoz.
    https://www.youtube.com/watch?v=HR8j2kh7M9I
  • maki85
    vagy így

• czihaki
    Ne hülyéskedj Saintgerman ez most nem vicc téma, ezt nagyon, de nagyon komolyan írtam!!!! Nem árt ha az utódaidnak is átadod és ők is a következő generációknak utódaiknak.

A Földünk tömege fokozatosan növekedett és ha valami engem igazol, az a tengely körüli forgás idejének, állandó hősszabódása és az nem igaz hogy azért mert lassul a Föld forgása mint a tudósok ahogy megindokolták hanem mert a tömege növekszik állandóan minden földrengés minden újabb kéregrepedés. A másik ami engem igazol és írott történelem, az Ó-testamentumban az ókorban élt zsidók megélt élet hossza--600,-500,-400,-300,-200,- és végül pl Mózes 100 valamennyi-- holott kevesebbet éltek biológiailag mint korunkban-- csupán a Földünk sokkal kisebb volt és gyorsabban teltek a napok és hónapok a Nap kisebb tömege miatt pedig az esztendők ideje egészben is hamarabb letelt.

Minden keletkezik, majd valamivé fejlődik, átalakul, aztán pedig fokozatosan lebomlik- ez a természet atomi és energetikai törvénye