1376
Mi történik?
-
#764 Jól beszélsz. Amúgy ugye írtam hogy az élet lehet hogy csak egy álom, útban a halál felé. Na már most: Néha tényleg olyan érzésem van, mintha álmodnék. Olyanmint ha Dezsávűm(nem tudom hogy kell írni) lenne, de még se az, olyan érzés, mint amit érzek amikor álmodok. Ez normális? Meg mostanában nézni szoktam a felhőket és, multkor úgy láttam, mintha a halott Dédim arca rajzolódott volna ki a felhökből. Megtudtam állapítani melyik a szeme, meg stb. Meg mindig amikor imádkozok, majdnem elbőgöm magamat. Ez is normális, vagy menjek pszihológushoz? -
#763 -
patiang #762 Így igaz! -
#761 Rémálmok is vannak a világon.
Én ammondó vagyok, ha van ott valami, kit érdekel? A mostani életem elég. Ha simán meghalok, és nihil, nekem jó. Ha pokol, és? Rengeteg haverom van ott! Ha reinkarnáció, az már úgysem igazán én vagyok.
Egyébbként olyan vészes nem lehet. Vagy Ti halottatok már halottat panaszkodni?
A jelenelgi életem jobban érdekel. A felmerülő problémákkar majd akkor foglalkozom ha már felmerültek.
"Mindegy mi van a sírkövedre írva. Ha van, azt jelenti meghaltál." -
patiang #760 right!
és mi van akkor, ha a tudósok valójában hibbantak, és fordítva?:D
ha csak egy álom, akkor meg ku*va ocsmány -
#759 Hehe. Még nem szerencsére. Tényleg mi van akkor, ha ez az élet, nem az igazi élet, hanem az odaáti élet, az igazi élet. Ha az élet csak egy álom útba a halál felé? -
patiang #758 már ott jársz?
-
#757 agyad szivat :D minden csak beképzelés :D -
#756 Ha becsukom a szemem, és magam elé képzelem a fehér fényt, és hogy megyek felé, akkor olyan hülye érzés fog el. Levegőt nehezebben veszem, és olyan, mintha valaki lelkemet markolná:P. Ez mit jelent? -
#755 se lélek se szellem :D meghalsz és annyi. :) -
patiang #754 Megérteni nem könnyű, mikor saját magát sem érti. Mert ennyire tudathasadásos "Személy" nem minden nap terem.
S gondold el mekkora teljesítmény volt Őt kitalálni.
Habár előzményei voltak a dolognak. -
szedRick #753 Ez olyan dolog mintha egy kutya ezt akrná megoldani: 4+3+23-3=? ennyi esélyünk van Istent megérteni. Nem érthetjük meg csak hihetünk benne...
de azért töröm én is a buksim :) -
patiang #752 de az sem biztos, hogy jó lesz, ha megtudja:DD -
Rundstedt17 #751 Nyugi ha nem lesz semmi azt nem tudod meg -
patiang #750 MI IS !! -
#749 Szerintem van élet. Olyan nincs hogy ne legyen semmi. Az olyan illúhzió romboló lenne,szerintem.Kiváncsi leszek(de nem várom), hogy mi lesz odaát. Ti? -
Christo #748 Nah nézzétek meg ezt
alap angol tudás kell hozzá, de aki szán rá annyi időt hogy beletekerés nélkül megnézze az első két részt, biztos érteni fogja a lényeget és nem fog csalódni :) -
#747 Nagyapám azt mondogatta régen (amíg élt) : " Nem olyan könyű dolog meghalni. Előtte rugdalódzni kell még egy kicsit. "
Mondjuk Ő keresztes volt, de szerintem csak megszokásból -
#746 Szerintem is sokféle halál van, és nem csak olyan, hogy hipp-hopp elsötétül minden, és csá. :) -
#745 Ja, és a hanvasztáson kívül az is történhet, hogy nem találják meg a hullád, vagy állatok esznek meg, vagy feldarabolnak, vagy csomó minden. Az ember amíg él, ember és számtalan lehetőség birtokosa, akár hegyeket mozgathat. Miután meghal,t húsdarab. Semmi több. -
#744 Igen az ilyen típusú kiesések is előfordulnak, mert az oxigénhiány törölheti a rövid távú emóriát, és van akinél hetekig tart, de aztán helyrezökken. És pont ez a probléma ezzel. Lehet hogy látta a fényt, meg az életét, meg még ki tudja mit, csak az is törlődött kevéssel utána. -
#743 Hamvasztás is történhet. :)
De a bátyámnak 2 hónapja leállt a szíve (betegség miatt), visszahozták, és azt mesélte, hogy semmi nem történt, semmit nem látott. Napokig azt sem tudta, hol van, kiestek neki a dolgok, nem tudta, mit csinált 5 perce. Engem is felhívott, és amikor hazarohantam meglátogatni, közölte, hogy nem emlékszik, hogy hívott volna...
A poén részét meg azzal ütötte el, hogy látta ő a fényt az alagút végén, ahonnan jöttek ki az ördögök hatalmas nagy lakattal, és közölték vele, hogy "te ide be nem jössz". :) -
#742 Én is szeretek, de csak ritkán sikerül. :) -
#741 Végre valaki egyetért velem. :)
Nincs nekem bajom a misztikus, mágikus, filozófikus, vallási dolgokkal (sőt) de amíg lehet, szeretek min. 2 lábbal a földön állni. -
#740 Bizonyám! :D -
#739 Halál után, jön a ravatal, temetés... :D Vagy nem így gondoltátok? :D -
#738 zombi vagyok, nem tudom -
#737 Oké, de ez már lassan tényleg egy halálutáni élmény szürreális leírása volna. Már csak az kell hogy a ködböl kilépjen jézus és elkezdje nyomni, az "aki pokolra kíván jutni annak balra a második ajtó" szöveget, miközben mohamed dobol, és Buddha basszusgitározik mögötte...
Na ne, ennyire korán nem lehet.
Vajon van élet a halál előtt? -
#736 ja, meg gonosz kék törpikéket meg mocskos bkvt énekelni... XD -
#735 Mi kéne ennél jobban hajnalban?
Kinn állni az erkélyen plédbe csavarva és a templome előtt elrobogó tendőröknek integetni? Az jobb lenne? -
#734 kellett ez nekem ilyen hajnalban...? :D -
#733 kekesz, a kekeckedő keksz... Régi mese, akkor Te még nem is éltél :D
A 8.-ban van, ami a tárház tudat, és az tartlamazza a karmacsírásak, aminek a változásai többekközt az újralétesülésért is felelősek.
És igenis van keksz, és vanbenne "e" betü sok! -
#732 kekesz? az mittud? és hanyadik tudatosságodban van? és hogyan befolyásolja a karmád? XD -
#731 Hol? Ha a pontos válasz érdekel a a 8. tudatosságomban :P De erről most inkább ne...
És biztos van... Kell lennie...Végülis van itthon kekesz! -
#730 lol... hol? XD -
#729 Igen. Ma estére kifejezetten :) De azzal legalább később nincs baj, nem mint a másikkal, amit majd ezután szívok meg, de optimista vagyok, végülis jó karmám is van egy rakat :D -
#728 Túl sok volt ma estére az instant karma? :) -
#727 Ehhez kapcsolódóan tudok ajánlani egy érdekes angol nyelvű oldalt, mely a halálból vissztértek beszámolói alapján összeállította, hogy mi is van "odaát".: Íme -
#726 Igazából csak a topik címét láttam, és nem kapcsolódnék be futó beszélgetésbe, ha nem bánjátok. Inkább elmondanám szerintem mi van a halál után. Privát véleményem szerint semmi. Nem vagyok nihilista, sem semmi hasonló, a karma törvényéban hiszek, mert sajnos az élet fájdalmasan a fejembe verte azt. Ezzel öszhangban, úgy gondolom, hogy minden oknak lesz következménye, és lesz egy lény aki elszenvedi, és aki az én tetteim következményeként fog létrejönni, de az enm én leszek. Egyfelől inkarnációm, mert miattam van, másfelől semmi közöm hozzá. Ahogy nincs közöm a gyerekkori önmagamhoz sem. Minden más bennem, a testem, tudatom, gondolataim, stb. Nincs ami maradandó volna, nem hiszek lélekben. Egy következménye vagyok azokank a dolgoknak amiket a gyerek tett ami akkor azt mondta magáról hogy én vagyok. Ugyanez vár halálom után. Szerintem legalábbis.
De reméljük az még messze van (bár nem tudhatom), és szerintem van még időm egy limonádéra. Mindanyiótok egészségére! -
#725 "
Halálod után korlátlan mennyiségű és változatosságú tapasztalat lehetősége áll nyitva előtted, de ezek közül a fejlettségi szintedtől függően némelyik kevésbé valószínű, mint a többi. Nagy általánosságban szólva három fő terület létezik, bár lehetnek kivételek, és rendkívüli esetekben másként is történhet.
Dönthetsz új reinkarnáció mellett. Dönthetsz úgy, hogy ehelyett inkább az előző életedre koncentrálsz, azt használod az új tapasztalatok anyagaként; mint már mondtam: az általad megélt eseményeknek új variációit hozod létre, és tetszésed szerint eszközölsz javításokat. Vagy pedig átlépsz egy teljesen más valószínűségi rendszerbe - ez nagyon különbözik a reinkarnációk sorozatában való létezéstől. Ilyen esetben az idő folyamatosságának minden képzetét magad mögött hagyod.
Némelyek, egyes személyiségek azt szeretik, ha a múlt, a jelen és a jövő látszólag logikus szerkezetet alkot; az ilyenek többnyire a reinkarnációt választják. Mások rendkívül intuitív módon szeretik megtapasztalni az események sorozatát, ahol a rendszert az asszociációs folyamatok adják. Ezek következő vállalkozásukban a lehetségességek rendszerét fogják választani.
Egyeseknek egyszerűen nem tetszik a fizikai rendszer, ezért egyáltalán nem térnek vissza. Ezt azonban csak akkor tehetik meg, ha reinkarnációs ciklusuk befejeződött - már amennyiben egyszer a reinkarnáció mellett döntöttek; ez az utolsó választás tehát azok számára áll fenn, akik a reinkarnációk sorozatában az adott rendszerben elérhető legmagasabb szintre fejlődtek.
Vannak, akik a reinkarnációk sorozatát befejezve úgy döntenek, hogy visszatérnek tanítóként. Ilyen esetekben a magasabb minőségű identitás mindig felismerhető. És létezik még egy köztes szint, a döntések szintje, képletesen szólva amolyan pihenőterület; a rokonokkal való kommunikáció erről a területről ered. Általában erre a szintre látogatnak el az élők is, álomállapotból induló kivetítés útján.
"