1376
Mi történik?
-
kovi04 #844 A halál után az ember agyának megszűnik a működése, tehát nem gondolkodik és nem érez többé semmit. Minden élőlény születésétől a haláláig benne él a bioszférában, majd utánna teljesen törlődik belőlle. Mint mikor törlünk valamit a számítógépből. Egyszóval egy élőlénynek a tudata és léte a halál után MEGSZŰNIK. -
tomonor #843 Ide csak egy valami passzol:
-
#842 Na nekem erről van egy "sztorim'. vannak ugye a húsvét szigeteken azok a nagy fej-szobrok. Úgy olvastam, hogy azok kelet felé néznek. Amikor meg papámat temettük, a fejfát meg nyugat felé fordítva tették. Amikor ez volt, még kicsi voltam, és aszittem, hogy aki itt meghal, az ott éled fel a szobroknál (Nyugat-Kelet párhuzam :) ) tom, eléggé hülye ötlet, de még elég kicsi voltam amikor kigondoltam -
patiang #841 Ne idegeld Magad. Úgy is megtudod, csak nem lesz kinek elmondani:DD -
#840 De akkor mi van? Mer a semmi is valami. Mi az a semmi?:D -
kocsisgabor9999 #839 a halál után semmi sincs nincs alagút meg a jó ég tudja micsoda... az egy tévhit hogy van mennyország... NINCS NINCS NINCS én semmiben nem hiszek mivel nem vagyok primitív elme... -
#838 Amúgy hívő vagyok de még nem jártam templomba. Baj? -
#837 Most ezt miért is másoltad be ide? -
#836 te se leszel már sokkal rosszabbul :D -
roli613 #835 © nagykispeter
tegnap 23:25 | privát | válasz erre | #834
Nekem nemrég volt dolgom egy zsidó családdal.
Megtudom érteni
tegnap 22:03 | privát | válasz erre | #833
akkor definiáld kérlek a 2.vh-s zsidópusztítást ^^
Válasz 'rolipoli' üzenetére (#831) ,:: www.smsjatek.com ::,
':: www.smsjatek.com ::'
© patiang
tegnap 20:36 | privát | válasz erre | #832
Ez nagyon fedi a valót
Válasz 'rolipoli' üzenetére (#831) Walk the Talk.
© rolipoli
tegnap 20:35 | privát | válasz erre | #831
Lehet mivagyunk isten sz.gépe és egyszerűen mi vagyunk a progik.
Ide-oda tologat,egyik mappából a másikba,kiír CD-re,DVD-re,este megnézi és popcornt eszik amíg nézi egy részt valaki életéből.
© patiang
tegnap 20:27 | privát | válasz erre | #830
Azt meg cseszheted, ha nincs a proci nagyúr:DD
Válasz 'rolipoli' üzenetére (#829) Walk the Talk.
© rolipoli
tegnap 20:25 | privát | válasz erre | #829
Hmmm,és ha mi vagyunk maga a winchester??????????
© Zsolo007
tegnap 20:06 | privát | galéria | válasz erre | #828
Válasz 'patiang' üzenetére (#827)
© patiang
tegnap 19:24 | privát | válasz erre | #827
Nos én nem igazán értek a távkeleti vallásokhoz, de az egyik haverom szerint hétszer kell újraszületni, hogy a Nirvánaba jussunk.
Plvastam szakweben, hogy a wincsit igazából hétszer kell formizni, hogy biztosak legyünk szűziességében.
Ekkora egybeesést:)
Válasz 'Zsolo007' üzenetére (#826) Walk the Talk.
© Zsolo007
tegnap 18:16 | privát | galéria | válasz erre | #826
Sajnos nincs igazad, a lomtárürítés nem a vég, a wincseszter működési elvéből adódóan maradnak nyomok a lemezen, melyet csak nehezen lehet eltüntetni :)
Válasz 'rolipoli' üzenetére (#825)
© rolipoli
tegnap 18:00 | privát | válasz erre | #825
Törlődünk mint egy fájl a gépen,mert mi mind egy nyomorult kis fájl vagyunk,néhányan kijutnak az asztalra vagy a start menübe de ettől még ők is ugyanolyanok mint a többi,a fájl megunva és go lomtár,lomtárürítés és byebye................
© rolipoli
tegnap 17:58 | privát | válasz erre | #824
Halál után minden törlődik és kész. Soha többé nem fogunk gondolkodni,mozogni,egyszerűen eltűnünk az életből és sohatöbbé nem jövünk vissza,ez a legtudományosabb meghatározás.
2008. máj. 09. 22:30 | privát | válasz erre | #823
Tusé :D Ott a pont! :D
Válasz 'gebana' üzenetére (#822) Don't take anything for granted.
(Ne tekints semmit magátó értetődőnek.)
2008. máj. 09. 18:18 | privát | válasz erre | #822
kíváncsi lennék ki akar halva születni, ki akar szellemi fogyatékosnak születni és ha az alma miatt elfelejtjük az előző életet, akkor hol a tapasztalatszerzés?
Válasz 'mama2' üzenetére (#821) ,:: www.smsjatek.com ::,
2008. máj. 09. 15:10 | privát | válasz erre | #821
Egy kedves sg-s tag Tigeroo mondta nekem: Amikor meghalunk, egy angyal, elvezet minket az alagút végére, ahol három bölcs fogad. Az egyik ad egy almát, a felejtés almáját. Ha azt megeszed, elfelejted az előző életed. Majd egy angyal, segít kiválasztani a szüleinket a következő életben, majd ki kell választanunk hogy mit akarunk megtapasztalni az életben(szegénység,boldogtalanság stb.).
Csak ember formájában születhetünk ujjá, szóval nem lehetünk kutya, mamutfenyő szerű földönkívüli, bigmac menű, stb. csak ember.
Addig születünk újjá, amíg a ránk bízott feladatot nem teljesítjük.
Ha kérünk valamit(nem anyagi dolgot), akkor az megpenget egy "Hurt" a világegyetemben. Nem származhat a kérés hátsószándékból. Őrangyalunk is van a jobb vállunknál van. Ott áll és segít minket a döntésekben.
Ennyi lenne. Ja és: Külön nincs menny és pokol, meg Isten, vagyishát Keresztény formában nincs. Isten ott van mindenben. De úgy külön nincs(mondjuk ezt nem hiszem el).
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever.
2008. máj. 09. 00:58 | privát | válasz erre | #820
A poén az, hogy lehet választani, de erősen korlátozott lehetőségek közül :D Persze ez csak a vallási rész. A filozófiai részét jobban kedvelem. Az hogy pontosan hogy volt... legjobb esetben is nem emlékszem.
Válasz 'gebana' üzenetére (#819) Don't take anything for granted.
2008. máj. 08. 11:42 | privát | válasz erre | #819
XD
ha lehet választani, vagy tanokkal ösvényt kovácsolni, akkor szivesen lennék valami tigris vagy mamutfegyő szerű füldönkívüli. thx. :D
Válasz 'Fantomlovag' üzenetére (#818) ,:: www.smsjatek.com ::,
2008. máj. 08. 07:07 | privát | válasz erre | #818
hehe. Kelemesen archaikus elképzelések. Nincs lélek, nem az születik. Továbbá, nincs olyan rendszer, ami csak erről az emberi és állati világról írna. Mindenhol van mellette pár másik világ.
De csak, hogy a mai ember számára érthetőbbé tegyem, és ne magasabb, és alacsonyabb létformákról beszéljek... Földönkívüli leszel egy másik bolygón :P
Válasz 'gebana' üzenetére (#817) Don't take anything for granted.
2008. máj. 06. 17:28 | privát | válasz erre | #817
én remélem hogy nincs utána semi. mert én tizenpárévesen elgondolkodtam a vallásos oldalán, katolikusnak neveltek (akartak :P ) és egyik este az jutott az eszembe, hogy én szét unom majd a fejem a mennyországban/pokolban. merthogy örökké nem lehet csinálni mindig valami újat :D uncsi :D
szóval én ezért is örülök annak hogy nem igaz :D a lélekvándorlást meg azért tartom hülyeségnek mert az :D mert most vagyunk (nemtoom) 6 milliárdan + többmilliárd/billiárd állat-növény. hasraszám van 88 billiárd lélek. usa+oroszország bedurvul: atomháború, föld elpusztul, túlélő 1-2 milió egyed. a többbi lélek hova megy? nyaralni? :D de a lényeg benne, hogy azért hülyeség mert sosem ugyanannyi az állandó létszám.
Válasz 'Fantomlovag' üzenetére (#798) ,:: www.smsjatek.com ::,
2008. máj. 06. 08:37 | privát | válasz erre | #816
A dolog "nagyságrendje" ugyanaz a szememben.
Válasz 'Rundstedt17' üzenetére (#815) Don't take anything for granted.
© Rundstedt17
2008. máj. 06. 08:04 | privát | válasz erre | #815
javít:purdéval:D
Válasz 'Rundstedt17' üzenetére (#814)
© Rundstedt17
2008. máj. 06. 08:03 | privát | válasz erre | #814
Honnét tudod lehet hogy valmi maagyar pudéval egyesülnél?
Válasz 'Fantomlovag' üzenetére (#813)
2008. máj. 05. 19:00 | privát | válasz erre | #813
Hehe. Végülis... Bár nem szívesen egyesülnék, egy nagy kövér amcsi szervezetével.
Válasz 'Hober Mallow' üzenetére (#810) Don't take anything for granted.
© BLACK METAL
2008. máj. 05. 17:46 | privát | válasz erre | #812
Basszus,éhes lettem!!!!
2008. máj. 05. 17:29 | privát | válasz erre | #811
Meglenne mindened: haverok, krumpli, fanta. :)
Válasz 'Hober Mallow' üzenetére (#810) ░░▒▓█ Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris elől menekül. █▓▒░░
© Hober Mallow
2008. máj. 05. 17:10 | privát | válasz erre | #810
És jönne a csattanó,reinkarnálódsz egy Big Mac menünek:D
Válasz 'Fantomlovag' üzenetére (#809)
2008. máj. 04. 13:42 | privát | válasz erre | #809
Naja. Ami a halál előtt van, más kérdés. Ahogy a Kurgán mondta: "Jobb (gyorsan) elégni, mint (lassan) elhervadni." Pont az az izgi a dologban hogy nem tudjuk mi jön. :D
Válasz 'patiang' üzenetére (#807) Don't take anything for granted.
© patiang
2008. máj. 04. 13:19 | privát | válasz erre | #808
Vannak akik a halállal cimbiznek. Azt hiszik, hogy barát, pedig csak épp "nem figyel oda"
Walk the Talk.
© patiang
2008. máj. 04. 13:18 | privát | válasz erre | #807
A haláltól félni hülyeség. Jön s passz.
De a rossz, gonosz, fájó haláltól féni már nem butaság.
Én nem szeretnék úgy "új életet" kezdeni, hogy a kaszás előtte évekig kóstolgat.
Válasz 'Fantomlovag' üzenetére (#800) Walk the Talk.
2008. máj. 04. 12:55 | privát | válasz erre | #806
LOL!
Válasz 'GyuriX2572' üzenetére (#805) Don't take anything for granted.
2008. máj. 04. 12:49 | privát | válasz erre | #805
Ismertem egy gyereket, aki félt a fogkefétől... :o
2008. máj. 04. 12:31 | privát | válasz erre | #804
Nem is az egészséges keretekről volt szó, hanem az irracionális halálfélelemről. Pl van egy ismerősöm, aki anyira "paranoid" hogy nem meri bekapcsolni a tűzhelyet, mert szó szerint retteg hogy fel fog robbanni. És ismerek olyat is, aki látszik hogy tönkreteszi magát, mert ő ugyan semmitől nem fél... Csak anyit mondtam, hagyuk a végleteket. Középút.
Válasz 'GyuriX2572' üzenetére (#803) Don't take anything for granted.
2008. máj. 04. 10:58 | privát | válasz erre | #803
A kockázat és a félelem nem ellentéte egymásnak. Valaki kockáztathat úgy is, hogy fél közben (és pont ezért csinálja). Aki egyáltalán nem fél, az is véglet és nincs benne semmi rossz, ha logikusan át tudja látni az adott veszélyhelyzetet.
2008. máj. 04. 10:50 | privát | válasz erre | #802
Hm... Nem ezt mondtam?
Válasz 'GyuriX2572' üzenetére (#801) Don't take anything for granted.
2008. máj. 03. 23:18 | privát | válasz erre | #801
Fölöslegesen kockáztatni hülyeség. De félni is :)
2008. máj. 03. 23:07 | privát | válasz erre | #800
Elrontottam volna, az idézet szerzőjét? Bocs megeshet. De most elő nem keresem pontosan. Úgyis az a lényeg amit mondott, nem hogy ki...
Egyébbként érdekes, hogy a legtöbben menyire félnek a haláltól. Soszor ireálisan. Mondjuk vannak irreálisan vakmerők is, akikben pont az a fura, hogy szeretik magukat közel vinni hozzá. Egyik véglet sem túl jó szerintem.
Válasz 'GyuriX2572' üzenetére (#799) Don't take anything for granted.
2008. máj. 03. 22:37 | privát | válasz erre | #799
*autentikus
Válasz 'Fantomlovag' üzenetére (#794)
2008. máj. 03. 21:18 | privát | válasz erre | #798
Úgy mondod mintha olyan szörnyű lenne. "Talán a halál nem is a vég, csak egy újabb állomás. Ha ezt elhisszük, nem is félünk már" (Dr. Adams). Ez sokakat megnyugtat. Engem pont nem ez nyugtatott meg, de ez más kérdés.
Válasz 'patiang' üzenetére (#797) Don't take anything for granted.
© patiang
2008. máj. 03. 18:59 | privát | válasz erre | #797
jah, a halál:(((
Válasz 'Fantomlovag' üzenetére (#796) Walk the Talk.
2008. máj. 03. 16:35 | privát | válasz erre | #796
Öh... Halál :D Ebben a fórumban, arra keresik a választ a résztvevők, hogy vajon a halál aktusa után, jön-e még valami.
Válasz 'patiang' üzenetére (#795) Don't take anything for granted.
© patiang
2008. máj. 03. 12:59 | privát | válasz erre | #795
én inkább azt mondanám: Mi történik az élet után?............:))
Walk the Talk.
2008. ápr. 30. 21:27 | privát | válasz erre | #794
Hmm. Magyarul kevés az atentikus irodalom. A "mítoszok és legendák az ókorban" talán valami támpont. Vagy a fejnélküli szellem története. De ott van az örök klasszikus, Tar Lőrinc pokoljárás története. Kicsit nehézkes a mai olvasónak, de elég hasznos.
Don't take anything for granted.
2008. ápr. 30. 20:57 | privát | válasz erre | #793
Hát a szellemek, meg az ilyen feltevések hogy milyen lehet az odaát, meg ilyenek. Persze magyar nyelven.
Válasz 'Fantomlovag' üzenetére (#792) Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever.
2008. ápr. 30. 20:46 | privát | válasz erre | #792
Ha kicsit szűkíted a témekört, talán. Pontosan mi érdekel? És milyen nyelven?
Válasz 'mama2' üzenetére (#791) Don't take anything for granted.
2008. ápr. 30. 05:26 | privát | válasz erre | #791
Tudsz ajánlani könyveket?
Válasz 'Fantomlovag' üzenetére (#790) Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever.
2008. ápr. 30. 01:03 | privát | válasz erre | #790
Tele van vele a net. De a könyvesboltok is. A sok psziho blapla, és new age, szemét közt néha lapul pár gyönygyszem is. De kezdetnek általában a Buddha beszédeit (és életét) soktam ajánlani. Tudom klissé, de a nagy sárga mókus nagyon nem volt hülye. (Megvilágosodás: Úgy látni a dolgokat ahogy vannak)
Válasz 'Hober Mallow' üzenetére (#789) Don't take anything for granted.
© Hober Mallow
2008. ápr. 10. 20:37 | privát | válasz erre | #789
Fantomlovag, esetleg nemtudsz valami ojan helyet az interneten ahol erröl írnak?Mert szerintem egész érdekes:D
Válasz 'Fantomlovag' üzenetére (#788)
2008. ápr. 09. 23:58 | privát | válasz erre | #788
A hit csodákra képes. Pszihoszomatikus reakció. A testnél nincs jobb öngyógyító. Az hogy az ember, ezt kihelyezi és perszonifikálja, (és elnevezi istennek) egy igen érdekes mankója a tudatnak.
Válasz 'mama2' üzenetére (#786) Don't take anything for granted.
2008. ápr. 05. 05:56 | privát | válasz erre | #787
akkor az én kívánalmaim ezért nem teljesülnek XD áááh XD (gazdag leszek és kiírtom az emberiséget. de akkor ez nem jön össze XD )
Válasz 'mama2' üzenetére (#786) ,:: www.smsjatek.com ::,
2008. ápr. 04. 21:45 | privát | válasz erre | #786
Na. Rólam tudni kell, hogy szívbeteg vagyok. És ha már egy picit futok, de ha még sétálok is, elfáradok. Nem kicsit...nagyon. És anyumék foliázással foglalkoznak. Egyszer vállogatták a paprikát a garázsban. Sok volt ugye a láda, az ember, én meg bementem. Az egyik napszámos, amikor a mérésből vitte a ládát, a kivállogattottakhoz, kicsin mult, hogy hátba nem ütött a láda sarkával. Nos anyum, mivel féltett, hogy legközelebb már eltalálnak, kizavart. Felementem a teraszra sírni és imádkozni, kértem Istent, hogy gyógyítson meg egy napra, hogy megmutathassam, én is tudok a munkában segíteni, és nem csak púp vagyok a betegségemmel a szüleim hátán(akkor így gondoltam). Noshát, anyáék végeztek, akkor én nem segítettem, de aztán jöttek mamámék(ők is foliázással foglalkoznak) és ők üres ládákat pakoltak a teherautóra ha jól emlékszem. Már akkor tapasztaltam, hogy valami megváltozott. Ugyanis nem fáradtam el, a láda pakoásban, holott máskor amikor próbálkoztam vele, a sok hajulás, emelés(hiába volt üres a láda), miatt 2 perc alatt, mentem be a házba, lihegve mint egy kutya a nagy nyári hőségben. De msot NEM. Vígan pakoltam a ládákat, és semmi. semmi. Aztán, amikor ez kész volt, maradtam még kint és már olya 6 óra felé járt az idő, amikor jöttek gozzánk valakik, és adtak krumplit azthiszem mamának. Ahogy megyünk egyre kifelé a szabadba, egy helyen, van egy kis terület, ahol kövek vannak, meg ilyenek. Na annak a területnek a közepén, elkezdtem -amit eddig soha.- Körbe-körbe futni, az ég felé nézve, és úgy hogy közben nem történt semmi, holott, már ettöl is el kellett volna fáradnom hisz, semmit nem tudok futni semmit. Már attol is elfáradok ha kimegyek a wécére. De azon a napon nem történt fáradság, hiába futottam körbe-körbe. Nos ennyi lenne, bárr lehet hogy -ahogy már írtam-, jobban kellett volna futnom, ahhoz hogy elfáradjak, de nem hiszem, és én úgy gondolom, sőt biztos benne, hogy Isten, vagy ahogy egy kedves fórumtársunk Tigeroo mondta nekem MSN-en, a világ, meghalgatta kérésem, és mivel nem volt semmi hátsó szándékom teljesítette azt. Ennyi...
Válasz 'sz4bolcs' üzenetére (#785) Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever.
2008. ápr. 04. 20:34 | privát | galéria | válasz erre | #785
mama2: arra lennék kíváncsi, hogy miféle összefüggés van ebben a mondatban?
"Én azóta hiszek, mióta csodát tett velem, bár lehet hogy enm csoda volt, csak egy kicsit jobban kellett volna szaladnom ahhoz hogy elfáradjak, de én máig abban a hitben élek, hogy valami történt velem azon a napon:P"
csoda volt, futottál, nem fáradtál el, valami történt??!
Engedd meg, hagy vágjak be egy hozzászólást az index egyik fórumáról, ami szerintem nagyon találó:
"Hát igen...
Szép dolog a küldetéstudat, de nem véletlenül beszél minden vallás szent irata a keskeny útról, a kevés kiválasztottról, 10000000 ből 1000 és 1000-ből egy stb...
A tudattalan folyamatokat mesterségesen a tudatra szabadítani, annak felkészületlen állapotában kitöltött beutaló a lipótmezőre.
Ha valaki le tudja kezelni a tudattalan betörését az ő kis valós világába az lesz a vallásalapító a próféta a sámán, guru szentember stb, de ha valaki nem tudja az lesz a diagnosztizált skizofrén, és nagyságrendekkel több skizó van a világon, mint vallásalapító.
Én ezen elgondolkodnék a sok "megváltó" helyében....
Az embernek történelmi küzdelme van a saját tudattalanjával, és a sok vallás ezoterikus hókuszpókusz azt a téveszmét igyekszik az emberekben elültetni, hogy a transzcendest bizonyos praktikák (ima, mise, koncentrálás, igézés...) kontrolálni, befolyásolni neadjisten ellenőrizni tudjuk... ó ostoba halandó... ha Istenből bolondot csinálsz, Ő százszordeinkább bolondot csinál belőled...
Senki nem piszkál... magadat piszkálod. Te vagy aki piszkál és akit piszkálnak. Mellesleg te kezdted a piszkálást, mint Jákob, aki átment a folyó túloldalára, de ő le tudta bírkózni Istent, illetve Isten nem tudta lebírkózni őt. Isten nagyon kevés embert nem tud lebírni. A transzcendesben a mindennapi tudat talaját veszti, és felbomlik az axiómarendszere, amiben működni tud, ahol kapaszkodókat talál. Én inkább visszajöttem a folyónak ere az oldalára, mert nem vagyok Jákob..."
Válasz 'mama2' üzenetére (#773) "Mások hibáit úgy tárjuk fel és szórjuk világgá, mint a gabonaszemekről leváló pelyvát, saját hibáinkat viszont úgy takargatjuk, mint vesztes dobást a csaló."
© COOLancs
2008. ápr. 04. 19:39 | privát | válasz erre | #784
Valaki álmodott már azzal aki meghalt? Úgyértem pont aznap amikor meghalt. Mert én igen, meg másoktól is hallotam ezt. Ennek ellenére nem hiszem hogy lenne valami a halál után, csak jön a tepsi, aztán a láda, végül bedobnak egy gödörbe és kukac eledel leszel.
الله اكبر
2008. ápr. 04. 10:25 | privát | galéria | válasz erre | #783
uuuuuuuóóóóóó vóóóóóóóó
Válasz 'htr93' üzenetére (#780) "Mások hibáit úgy tárjuk fel és szórjuk világgá, mint a gabonaszemekről leváló pelyvát, saját hibáinkat viszont úgy takargatjuk, mint vesztes dobást a csaló."
© htr93
2008. ápr. 04. 09:29 | privát | válasz erre | #782
huhh. én nem.de tényleg, mi történt "azon" a napon?
Válasz 'mama2' üzenetére (#773)
2008. ápr. 04. 02:22 | privát | válasz erre | #781
milyen csoda történt veled? :)
Válasz 'mama2' üzenetére (#773) ,:: www.smsjatek.com ::,
© htr93
2008. ápr. 03. 10:22 | privát | válasz erre | #780
Halál után?
-
#834 Nekem nemrég volt dolgom egy zsidó családdal.
Megtudom érteni -
#833 akkor definiáld kérlek a 2.vh-s zsidópusztítást ^^ -
patiang #832 Ez nagyon fedi a valót -
rolipoli #831 Lehet mivagyunk isten sz.gépe és egyszerűen mi vagyunk a progik.
Ide-oda tologat,egyik mappából a másikba,kiír CD-re,DVD-re,este megnézi és popcornt eszik amíg nézi egy részt valaki életéből. -
patiang #830 Azt meg cseszheted, ha nincs a proci nagyúr:DD -
rolipoli #829 Hmmm,és ha mi vagyunk maga a winchester?????????? -
#828 -
patiang #827 Nos én nem igazán értek a távkeleti vallásokhoz, de az egyik haverom szerint hétszer kell újraszületni, hogy a Nirvánaba jussunk.
Plvastam szakweben, hogy a wincsit igazából hétszer kell formizni, hogy biztosak legyünk szűziességében.
Ekkora egybeesést:) -
#826 Sajnos nincs igazad, a lomtárürítés nem a vég, a wincseszter működési elvéből adódóan maradnak nyomok a lemezen, melyet csak nehezen lehet eltüntetni :) -
rolipoli #825 Törlődünk mint egy fájl a gépen,mert mi mind egy nyomorult kis fájl vagyunk,néhányan kijutnak az asztalra vagy a start menübe de ettől még ők is ugyanolyanok mint a többi,a fájl megunva és go lomtár,lomtárürítés és byebye................ -
rolipoli #824 Halál után minden törlődik és kész. Soha többé nem fogunk gondolkodni,mozogni,egyszerűen eltűnünk az életből és sohatöbbé nem jövünk vissza,ez a legtudományosabb meghatározás. -
#823 Tusé :D Ott a pont! :D -
#822 kíváncsi lennék ki akar halva születni, ki akar szellemi fogyatékosnak születni és ha az alma miatt elfelejtjük az előző életet, akkor hol a tapasztalatszerzés? -
#821 Egy kedves sg-s tag Tigeroo mondta nekem: Amikor meghalunk, egy angyal, elvezet minket az alagút végére, ahol három bölcs fogad. Az egyik ad egy almát, a felejtés almáját. Ha azt megeszed, elfelejted az előző életed. Majd egy angyal, segít kiválasztani a szüleinket a következő életben, majd ki kell választanunk hogy mit akarunk megtapasztalni az életben(szegénység,boldogtalanság stb.).
Csak ember formájában születhetünk ujjá, szóval nem lehetünk kutya, mamutfenyő szerű földönkívüli, bigmac menű, stb. csak ember.
Addig születünk újjá, amíg a ránk bízott feladatot nem teljesítjük.
Ha kérünk valamit(nem anyagi dolgot), akkor az megpenget egy "Hurt" a világegyetemben. Nem származhat a kérés hátsószándékból. Őrangyalunk is van a jobb vállunknál van. Ott áll és segít minket a döntésekben.
Ennyi lenne. Ja és: Külön nincs menny és pokol, meg Isten, vagyishát Keresztény formában nincs. Isten ott van mindenben. De úgy külön nincs(mondjuk ezt nem hiszem el). -
#820 A poén az, hogy lehet választani, de erősen korlátozott lehetőségek közül :D Persze ez csak a vallási rész. A filozófiai részét jobban kedvelem. Az hogy pontosan hogy volt... legjobb esetben is nem emlékszem. -
#819 XD
ha lehet választani, vagy tanokkal ösvényt kovácsolni, akkor szivesen lennék valami tigris vagy mamutfegyő szerű füldönkívüli. thx. :D -
#818 hehe. Kelemesen archaikus elképzelések. Nincs lélek, nem az születik. Továbbá, nincs olyan rendszer, ami csak erről az emberi és állati világról írna. Mindenhol van mellette pár másik világ.
De csak, hogy a mai ember számára érthetőbbé tegyem, és ne magasabb, és alacsonyabb létformákról beszéljek... Földönkívüli leszel egy másik bolygón :P -
#817 én remélem hogy nincs utána semi. mert én tizenpárévesen elgondolkodtam a vallásos oldalán, katolikusnak neveltek (akartak :P ) és egyik este az jutott az eszembe, hogy én szét unom majd a fejem a mennyországban/pokolban. merthogy örökké nem lehet csinálni mindig valami újat :D uncsi :D
szóval én ezért is örülök annak hogy nem igaz :D a lélekvándorlást meg azért tartom hülyeségnek mert az :D mert most vagyunk (nemtoom) 6 milliárdan + többmilliárd/billiárd állat-növény. hasraszám van 88 billiárd lélek. usa+oroszország bedurvul: atomháború, föld elpusztul, túlélő 1-2 milió egyed. a többbi lélek hova megy? nyaralni? :D de a lényeg benne, hogy azért hülyeség mert sosem ugyanannyi az állandó létszám. -
#816 A dolog "nagyságrendje" ugyanaz a szememben. -
Rundstedt17 #815 javít:purdéval:D -
Rundstedt17 #814 Honnét tudod lehet hogy valmi maagyar pudéval egyesülnél? -
#813 Hehe. Végülis... Bár nem szívesen egyesülnék, egy nagy kövér amcsi szervezetével. -
BLACK METAL #812 Basszus,éhes lettem!!!! -
#811 Meglenne mindened: haverok, krumpli, fanta. :) -
#810 És jönne a csattanó,reinkarnálódsz egy Big Mac menünek:D -
#809 Naja. Ami a halál előtt van, más kérdés. Ahogy a Kurgán mondta: "Jobb (gyorsan) elégni, mint (lassan) elhervadni." Pont az az izgi a dologban hogy nem tudjuk mi jön. :D -
patiang #808 Vannak akik a halállal cimbiznek. Azt hiszik, hogy barát, pedig csak épp "nem figyel oda" -
patiang #807 A haláltól félni hülyeség. Jön s passz.
De a rossz, gonosz, fájó haláltól féni már nem butaság.
Én nem szeretnék úgy "új életet" kezdeni, hogy a kaszás előtte évekig kóstolgat. -
#806 LOL! -
#805 Ismertem egy gyereket, aki félt a fogkefétől... :o