Népszavazás, dec 5.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30 ezustpenz nelkul eladtak a kintieket es meg csak lelkiismeretfurdalasuk sem lesz mint Judasnak, aki utana felakasztotta magat.
Lehet ezekutan a lelkiismereti kerdesekt es a hazaszeretetrol papolni, lehet a nacionalizmust, az USA,Oroszorszag es a tobbi nagyhatalmat szidni, azert hogy azok milyenek, csak a szavaknak annyi sulya nem lesz, mert nincs erkolcsi alapja, mint egy szelben sodrodo porszemnek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
állampolgárság 49.9% igen
ha az arány ez marad, akkor eredménytelen lesz a szavazás
(mindenhol fordított sorrendben voltak a kérdések, mint a papíron - én fordított arányra számítottam, és sokan lendületbõl X-eltek szerintem)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne akard elferditeni a tenyeket.
Szintiszta igazsag.
3szor soporte le ez a kormany az asztalrol az MDF kezdemenyezeset. 2szer meg csak nem is targyaltak rola.
Amikor targyaltak akkor mar keso volt 2 hettel a szavazas elott.
Az is csuszatats mi, hogy minden mas orszag bevezette a kettos allampolgarsagot csak mi nem ?
Nincs ebben semmi csusztatas ez az igazsag ezek a tenyek, kar a lelkiismeretedet fenyesiteni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Cat: továbbra se tudom, hogy mi alapján döntik el, hogy ki számít vagy ki számíthat "külhoni magyar"nak.
[/cserf][/fülünyúl]
Erdekessegkent megsugom neked, hogy minden kornyezo orszag bevezette a kettos allampolgarsagot a kintelo vereikkel, csak itt nem fogjak.
Persze arrol szivesen beszeltek 80 evig, hogy milyen keseru is volt a Trianon, szivesen fogadtak el a kintiek adomanyait is, de azt hogy 1 ev alatt megtargyaljak, hogy a kintelok kapjanak egy olyan utlevelet, ami masra nem jo mint sima hataratlepesre es semmi mas jogot nem ad a kezukbe, meg arra sem voltak kepesek.Ennyit errol.
S megsugom neked, ha a kintelok nem szamitanak, akkor a bentelok se fognak.
Ha Romániában nekem is felajánlanák, hogy ha ott is állampolgár leszek, akkor kapok 800 ruppót, támogatnak lakással, szociálisan, és emelt nyugdíjat kapok, akkor én is rohanok román állampolgár lenni, mert mindig is szívem vágya volt, és én tulajdonképpen nagy román hazafi vagyok.
Szerintem.
[/cserf][/fülünyúl]
Azert megneznem most ezeket az embereket, milyen szemlesutve jarnanak a rendes magyar emberek kozott pl Kolozsvaron.
Raadasul meg valami ketelyt vet fel bennem az egesz, milyen szivvel fogjak egyes emberek az olyan muveket olvasni, amelyeket a regi Erdelybol vagy mas akkor meg hazankhoz tartozo orszagbol szarmazo hires koltoink vagy iroink, hires embereink irtak, keszitettek ?
Majd ugy fognak idezni muveikbol, hogy elhajitottak mint a rongyot a testvereiket?
Japán légierõ vezérkari tisztje a második világháború idején így szól az egyik pilótához:
- Különleges megbízást fog kapni.
- Jó.
- Megkapja a legjobb gépet.
- Jó.
- A gép fel lesz töltve lõszerrel, robbanóanyagokkal, viszont csak odaútnyi üzemanyaggal.
- Jó.
- Ezzel a géppel kéne az ellenséges hadihajóba belerepülni.
- Jó.
- Rendben. Kérdése van?
- Igen.
- No, és mi lenne az?
- HÜLYE VAGY BA*MEG?!
[/cserf][/fülünyúl]
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Meg aztan nagyon elkell am ilyenkor gondolkodnod , mi van ha neked nincs igazad ?
Remelem, hogy az allambacsi teged is eldob majd egyszer magatol, mint a kint elo magyarokat.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ugy is elarultak a kint elo magyarokat.
Raadasul akik nem mentek el szavazni, azok ugy gondoltak a lelkiismeretuk tiszta marad. Hat tevednek.
Teljesen mindegy, hogy hogyan aruljak el a ver szerinti testvereiket.
Es meg valami matol kezdve megkerdelezheto a nagy hazafiassag 1552,1848,1919 , ezekutan mondhatja berki, hogy en buszke vagyok hogy magyarnak szulettem, mert egy nep nem arulja el a sajat ivadekait, csak a magyar.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Most csak annyit mondtam neki, megyek haza szavazni, de szerencsétlen csak annyit kérdett, én is nemmel szavazok-e, ugye. Merthogy szerinte úgyis nem lesz.
Nem hiszem, hogy a moszkva téri emberek miatt kéne kirekeszteni a magyarokat.
Úgygondolja, aki át akar(t) jönni, az át is jön, jött. Az ottmaradtakat leginkább a saját boldogulásuk érdekli, a politika nem túlzottan. Néhány okoskodó "líceumista", meg "önjelölt szószóló" foglalkozik csak a politikával. Szerinte legalább annyit ártottunk a kapcsolatoknak, mint '89-ben.
..szeretlek, csak nem nagyon....
Neked eddig 1 paste-nyi érved volt, aztán nekem meg 1 paste után "Csak a leveleket idézed, vagy ...."
te pöcs
Orbán és Lendvai a Kossuth Krónikában
Aczél Endre • 2004. december 2.
Minden izgalmas ötletnél van egy még izgalmasabb. A "magyarigazolványnál" például az autonómia, az autonómiánál a kettõs állampolgárság. Mindhárom mögött a Fidesz fedezhetõ fel, éspedig azzal a sajátos és látványos képességével, hogy ha a pillanatnyi politikai érdeke úgy kívánja, nyomban túllép korábbi ötletein, és e szerint változtatja "magyarságmércéjét".
http://www.lohere.net - a MagyarChan
én inkább attól tartok, hogy ugyanaz lenne mint csehszlovákia felbomlásakor. Akkor nem kapott nagy publicitást, de csehek bevezettek egy lakástörvényt, miszerint egy lakásban maximum x (asszem 6-8) ember lakhat. A lényeg, hogy a csehországban lévõ cigányok nem kaptak cseh állampolgárságot, és szépen átpaterolták mindet szlovákiába. Ugyanigy meg lehetne ezt csinálni a magyarokkal, de akár a románok átdobhatnak ide csomo cigányt is ugyanigy...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"Szemenszedett hazugság azt állítani, hogy ha például a rendelõintézetek az ott dolgozó orvosok, ápolók kezébe kerülnek, akkor drágább lesz az ellátás" - mondta. Hozzátette: Magyarországon, ha van igazságtalanság, az éppen az egészségügyben van..."
"Orbán Viktornak nem drága se a magyarok nemzeti ügye, sem a magyarok egészségügye, ha a határon túliakat használhatja fel arra, hogy pártjának, magának támogatást, népszerûséget szerezzen" - hangoztatta. Gyurcsány Ferenc szerint Magyarország építkezni akar, s ebben ez a népszavazás sem akadályozhatja meg, legfeljebb lelassíthatja pár hétre.
"Hallom, hogy határon túli testvéreink itt állnak, kopogtatnak az ajtók elõtt. Hallom a hangjukat, de hallom az itthoniak hangját is" - mondta, majd hozzátette: hallja azokat, akiknek csak valamivel több mint 6 százalék nyugdíjemelést tud adni, hallja a százezreket, akiknek nincs munkája, s hallja azon falvak hangját, ahol nincs iskola, ahol az egyetlen foglalkoztató az önkormányzat.
http://www.nol.hu/cikk/343087/
A "gádzsó" azt, hogy paraszt
http://www.romapage.hu/kultura/index.php?kozep=szojegyzek.htm
Aj' bozse moj!
Erdély tele van régrõl be és kitelepített "góbéval", szásszal, sokáccal, svábbal, zsidóvalaki mind magyarnak tartja magát.