Népszavazás, dec 5.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Õ azt mondta ma, hogy ekkora kárt, mint ennek a népszavazásnak a kezdeményezése, még sosem sikerült okozni, az utóbbi 15 évben.
..szeretlek, csak nem nagyon....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Érdekes módon ezen tények megállapítása mellett nem hallottam semmi meggyõzésre utaló jelet, amivel megmagyaráznák a rám aggatott jelzõket. Most mondjam, hogy ez is tipikus magyar viselkedés?
Magyarázza meg valaki nekem, miért olyan jó az, ha a kettõs állampolgársággal járó kedvezményes dolgokat bevezetik? Felõlem annyi helyen lesz állampolgár valaki, ahány helyen csak akar, nem a kettõs állampolgársággal van gondom, de ez gondolom mindenki számára egyértelmû a megelõzõ hozzászólásaim alapján. Kérdésem az, hogy miért kell ehhez kiváltságos elõjogokat és kedvezményeket támasztani, amelyek fényében az itthon élõ magyarok eddigi esélyei is csökkennek?
[/cserf][/fülünyúl]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindenkinek kellemes újraszavazást...
[/cserf][/fülünyúl]
Szerbek, románok, horvátok, politikai konszenzussal lezongorázták a kettõs állampolgárság témát, simán parlamenten belül lerendezték, anélkül hogy népszavazásra kellett volna kiírni. Itt Magyarországon mi van? Mindenki keményen átpolitizálja és már az egyébként aranyos lányok is veszik maguknak a fáradtságot baromságokat beirogatni errõl.
Tudod, még a rokonságomon belül is vannak olyanok, akik alig bírnak élni is. Majd ha õk is megkapnak efféle támogátásokat, akkor ok. De nem értem a kivételezést, sem a ti nézõpontotokat. Szegény erdélyieken segíteni kell, ez mind szép és jó. És az itthon sanyargók vannak lexarva. Gondolom akkor ez lenne a széles látókörû hozzáállás.
De valószínûleg az én készülékemben van a hiba. De nem baj, nem akarok készüléket cserélni...
[/cserf][/fülünyúl]
"Vigyázzanak az erdélyi ingyenélõk " <#nezze>#nezze><#conf>#conf>
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
[/cserf][/fülünyúl]
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Szóval ne csak a románaiai magyarokra gondoljunk itt. Hanem a többi országban élõre is.(Itt fõleg Szlovákiára/Ukrajnára/Szerbiára gondolok)
Az egy dolog, hogy Romániában van a legtöbb külföldi magyar. De ne csak õróluk beszéljünk!
Szted milyen érzés annak az ukrajnai/szerbiai magyarnak a helyében lenni, akivel nem állnak szóba a boltban a villamoson, csak azért mert magyar? Vagy az ukrajnai/szerbiai "hazafiaktól" rettegni, hogy bármikor beléjük kötneknek csak azért, mert magyarul megszólaltak az utcán?
Hát nemtom, én ezeknek szívesen nyújtanék segítõ kezet...
Vigyázzanak az erdélyi ingyenélõk (Nem mindenki az, csak az ingyenélõkre vonatkozik. Ott is vannak rendes, normális, és dolgos emberek, de õk érdekes módon nem is akarnak kettõs állampolgárok lenni, ezért szûkítem a kört.), nehogy úgy járjanak, mint azok az országok, amik ENSZ segélyszállítmányokat kaptak valami háború miatt, aztán rászoktak, hogy õket ellátják, támogatják, csesztek dolgozni, meg egyebek, és egy idõ után az ENSZ is azt mondta: OK, ennyi idõ elég kellett legyen, hogy lábraálljatok, segélyszállítmányok berekesztve. És akkor az isten barmai ott álltak a nagy semmi közepén, hogy akkor velük most mi lesz?
[/cserf][/fülünyúl]
Mondjuk érdekes a viselkedésed. Kicsit olyan, mintha elvárnád, hogy a magyar állam tartsa el az erdélyieket is. Mert ugye fõleg róluk van szó... De mindeközben õk a román államnak adóznak. Hazafiság ide vagy oda, én nem fogok fizetni senkinek, ha én magam is alig bírok megélni ebben a kupleráj országban. Kintrõl könnyen pampognak, hogy jaj segítsetek rajtunk, meg árulók vagytok, megtagadjátok testvéreiteket, stb. Ez szánalmas viselkedés, csak az ingyenélõk csinálják. Mert mint mondottam, ha oly nagy hazafiak lettek volna, akkor otthon ide vagy oda, de Trianon után mindenki átjött volna Magyarországra... Errõl ennyit.
[/cserf][/fülünyúl]
Szerintem kb így: Magyarvagy? akkor menjél oda Vásárolni/korházba akármi, itt nem szolgálunk ki...
és akkor 2 szék közt szépen földre lehet esni...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
[/cserf][/fülünyúl]
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tudod mit legyen neked igazad minden mas orszag eldobta magatol az anyafoldtol elszakadt gyermekeit. Es nem adtak nekik kettosallampolgarsagot, nem irnak errol sehol, csak az en fantaziamban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Aztán az utódaid is ottmaradnak, hisz minden odaköti õket. De megmarad a magyarságod, a nyelvet, a tudást átadod a gyermekednek, és õ is magyarnak fogja ettõl érezni magát, és nem románnak.
És itt nem arról van szó, hogy hol adnak több támogatást, több fizetést, és akkor odaköltözök.