776
Miért igen, miért nem, POLITIKAMENTESEN
újra nyitva, lehet kitárgyalni.
  • nemcsakfeel
    az a legrosszabb az egészben hogy politikai kérdést csináltak az egészből :(
  • Kata
    Annyira sok, hogy az már szinte gömb.
  • Punker
    végre 1 sokoldalú nő
  • Kata
    Ha azzal az ADNI-val sok embert ki lehet hozni a nyomorból, akkor bocs, de inkább annak adnám.
  • Kata
    Ahelyett, hogy valami szép mesterséget választottál volna! Cö-cö. :)
  • Lacee
    tök jellemző az országr, amint valamit lehetne ADNI, az rögtön meg lesz vétózva. Mert ugye mi az, hogy valaki más is jól járjon, és nem csak én? röhej IMHO.
  • Kata
    Cép női szakma. :) Úgy kezelem a Martin kemencét, hogy csak lesel! :))
  • Kata
    Nem, csak szükségszerű időnként kireszelgetni a bőrbe, körömbe égő olvadék darabkákat. :)
  • Lacee
    nagyon szomorú szerintem, hogy ennyire kisszerűek és passzívak az emeberek... ezzel az érvénytelenséggel annyit sikerült elérni, hogy szerencsétlen határon túliak (megint) csalódhattak bennünk, és semmi sem fog változni. Az "egyik párt" meg röhög a markába, hogy "ő megmondta előre, kár volt egyáltalán szavazni"
  • Bandee1987
    Dejó neked :)
    Bezzeg én a modell szakmámmal mit sem érek :)
  • nemcsakfeel
    Trianon arossz magyar külképviseletnek köszönhető. olyan tudatlan embereket küldtek ki aláírni a szerződést, akik jóformán olvasni se tudtak. ez van :(
  • Punker
    az se rossz :)
  • Kata
    Ja, közben TÉK!
  • Dzsini
    és ott képeznek körömreszelgetést? :))
  • St
    ígyjárás :)
  • Kata
    Nem. Öntőmunkás Ózdon. :)
  • Kit--Kat
    nahát akkor meg kihaygtad őket:)
  • St
    minden bizonnyal.
  • Kit--Kat
    hmm a az, hogy a nácik oldalán harcoltunk nem volt szégyen folt és főleg TRIANON??
    akkor most nem balhéztatták volna össze az országot...
  • Dzsini
    kozmetikus vagy? :D
  • St
    aha, nyisd ki a gimi harmadikos törikönyvet
    először 48-nál a kisebbségpolitika részénél, aztán a szabadságharc végén Görgeinél és Kossuthnál. jó olvasgatást
  • nemcsakfeel
    osztrák cimborák nem tartottak velünk.
  • Bandee1987
    tégy úgy
  • Kata
    Na, inkább megyek, megreszelgetem a körmeimet, mert ahogy helyesn is gondoljátok, csak ahhoz értek.
  • nemcsakfeel
    mivel csak két oldal van. ez a szomorú. igen, valóban többpártrendszer az ilyen.. ez uaz. mint hogy a világ fehér- fekete.
  • I.C.ram
    48-ban összefogás hiánya?
  • St
    egyik sem szégyenfolt, de az összefogás hiánya mindenhol közrejátszott az elbukásban.
  • I.C.ram
    Szar volt töriből :)
  • I.C.ram
    szerintem sem.
  • Kit--Kat
    ésd a 2 világégés??? főleg a trianon ecsém ezt kiahygni amikor pont erről van szó:l
  • Punker
    az miért lenne szégyen? ott esélyünk se volt :(
  • Dzsini
    a keleti országokban ha jól tudom, még sehol se futott vagy fut 2 kört egy kormány...
  • St
    igaz,
  • Bandee1987
    48 nem szégyenfolt...
  • nemcsakfeel
    jellemző, 56 kimaradt.
    gratulálok
  • St
    illik a sorba
    1241-42, 1526, 1848-49, 1956, 2004...
  • Kata
    Persze. Hisz szinte megállapodás már, hogy minden 4 évben helyet cserél a bal- és a jobboldal egymással. Ez olyan most kicsit mi vezetjük az országot, mi zsírosodunk meg, mi csinálunk baromságokat, a kövi 4 évben meg ti. Aztán a ti baromságaitok miatt megint minket választanak meg. A lényeg: mi meggazdagszunk öléggé, a többi nem érdekes.
    Közröhej vagyunk Európában, hogy 4 évente váltogatja egymást a két oldal a kormányban.
  • Dzsini
    csak egy törvénytervezet benyújtására kötelezte volna az igen az OGY-t, amit így nem MEGTILT az eredménytelenség, a tárgyalások után pedig a megszavazás így is úgyis 2/3-os. az utána következő alkotmánymódosítás meg szintén az lenne.
  • I.C.ram
    Melyiket is?
  • Borg
    És persze szégyellje magát az is, aki általánosítások, és sztereotípiák tengerében hagyja magát sodródni. Ez pedig egy tipikus hungarista idiótaság, amit te mondtál. A világ ugyanis nem fekete és fehér.