776
Miért igen, miért nem, POLITIKAMENTESEN
újra nyitva, lehet kitárgyalni.
újra nyitva, lehet kitárgyalni.
-
#615 az a legrosszabb az egészben hogy politikai kérdést csináltak az egészből :( -
#614 Annyira sok, hogy az már szinte gömb. -
#613 végre 1 sokoldalú nő -
#612 Ha azzal az ADNI-val sok embert ki lehet hozni a nyomorból, akkor bocs, de inkább annak adnám. -
#611 Ahelyett, hogy valami szép mesterséget választottál volna! Cö-cö. :) -
#610 tök jellemző az országr, amint valamit lehetne ADNI, az rögtön meg lesz vétózva. Mert ugye mi az, hogy valaki más is jól járjon, és nem csak én? röhej IMHO. -
#609 Cép női szakma. :) Úgy kezelem a Martin kemencét, hogy csak lesel! :)) -
#608 Nem, csak szükségszerű időnként kireszelgetni a bőrbe, körömbe égő olvadék darabkákat. :) -
#607 nagyon szomorú szerintem, hogy ennyire kisszerűek és passzívak az emeberek... ezzel az érvénytelenséggel annyit sikerült elérni, hogy szerencsétlen határon túliak (megint) csalódhattak bennünk, és semmi sem fog változni. Az "egyik párt" meg röhög a markába, hogy "ő megmondta előre, kár volt egyáltalán szavazni" -
#606 Dejó neked :)
Bezzeg én a modell szakmámmal mit sem érek :) -
#605 Trianon arossz magyar külképviseletnek köszönhető. olyan tudatlan embereket küldtek ki aláírni a szerződést, akik jóformán olvasni se tudtak. ez van :( -
#604 az se rossz :) -
#603 Ja, közben TÉK! -
#602 és ott képeznek körömreszelgetést? :)) -
#601 ígyjárás :) -
#600 Nem. Öntőmunkás Ózdon. :) -
#599 nahát akkor meg kihaygtad őket:) -
#598 minden bizonnyal. -
#597 hmm a az, hogy a nácik oldalán harcoltunk nem volt szégyen folt és főleg TRIANON??
akkor most nem balhéztatták volna össze az országot... -
#596 kozmetikus vagy? :D -
#595 aha, nyisd ki a gimi harmadikos törikönyvet
először 48-nál a kisebbségpolitika részénél, aztán a szabadságharc végén Görgeinél és Kossuthnál. jó olvasgatást -
#594 osztrák cimborák nem tartottak velünk. -
#593 tégy úgy -
#592 Na, inkább megyek, megreszelgetem a körmeimet, mert ahogy helyesn is gondoljátok, csak ahhoz értek. -
#591 mivel csak két oldal van. ez a szomorú. igen, valóban többpártrendszer az ilyen.. ez uaz. mint hogy a világ fehér- fekete.
-
#590 48-ban összefogás hiánya? -
#589 egyik sem szégyenfolt, de az összefogás hiánya mindenhol közrejátszott az elbukásban. -
#588 Szar volt töriből :) -
#587 szerintem sem. -
#586 ésd a 2 világégés??? főleg a trianon ecsém ezt kiahygni amikor pont erről van szó:l -
#585 az miért lenne szégyen? ott esélyünk se volt :( -
#584 a keleti országokban ha jól tudom, még sehol se futott vagy fut 2 kört egy kormány... -
#583 igaz, -
#582 48 nem szégyenfolt... -
#581 jellemző, 56 kimaradt.
gratulálok -
#580 illik a sorba
1241-42, 1526, 1848-49, 1956, 2004... -
#579 Persze. Hisz szinte megállapodás már, hogy minden 4 évben helyet cserél a bal- és a jobboldal egymással. Ez olyan most kicsit mi vezetjük az országot, mi zsírosodunk meg, mi csinálunk baromságokat, a kövi 4 évben meg ti. Aztán a ti baromságaitok miatt megint minket választanak meg. A lényeg: mi meggazdagszunk öléggé, a többi nem érdekes.
Közröhej vagyunk Európában, hogy 4 évente váltogatja egymást a két oldal a kormányban. -
#578 csak egy törvénytervezet benyújtására kötelezte volna az igen az OGY-t, amit így nem MEGTILT az eredménytelenség, a tárgyalások után pedig a megszavazás így is úgyis 2/3-os. az utána következő alkotmánymódosítás meg szintén az lenne. -
#577 Melyiket is? -
Borg #576 És persze szégyellje magát az is, aki általánosítások, és sztereotípiák tengerében hagyja magát sodródni. Ez pedig egy tipikus hungarista idiótaság, amit te mondtál. A világ ugyanis nem fekete és fehér.