Népszavazás, dec 5.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
<#eljen>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Nem bírtam megállni, és nyitottam errõl egy topikot a gumiban 😊

St
Az az ember aki határon túl él, és anyanyelve a magyar épp olyan magyar, mint aki a határon belül él, csak éppen rosszhelyre született.

Most ezzel a népszavazással a magyar nép kinyilvánította, hogy szarik a határon túl élõ szintén magyar emberekre, így a határtúliak gyakorlatilag politikai támogatás nélkül maradtak: nincs magyarországi bázisuk az autonómia és integrációs törekvéseik megvalósítására.

Kár volt most népszavazásra vinni a dolgot, de ha már belementük ebbe a sz@r helyzetbe, 5 millió ember érdekében akár csak humánumból, empátiából el kellett volna menni és igennel szavazni.

Mindkét oldal politikai célra használta: Fidesz azért igen, hogy szavazóbázisa legyen, MSZP azért nem, hogy NE legyen a Fidesz szavazóbázisa. A szavazónak az emberekre kellett volna gondolni, nem a pártokra. Aki saját magára gondolt és azért mondott nemet, mert félt, hogy "neki kevesebb jut", az egyszerûen undorító.
Taranov
Teljesen egyetértek veled.
Ez nevetséges!
Portugália a rengetek brazíliában élõ portugálnak adta meg a kettõs állampolgárságot.
Franciaország 4 millió vagy több Algériainak.
Ez szégyenletes. Ezt is jól elintézte a baloldal a hazugságaival, meg a "felelõs döntéssel", ugyebár.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
ha õszintén megmondja hogy piára kell neki a pénz akkor én szoktam adni, de ha látszik hogy piálni fog akkor ne kenyérre kérjen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
én nem mondhatok semmit, pár órával elõtted hazaárulónak lettem nyilvánítva.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nemcsakfeel
jha mer amúgy is biztos áttelepültek volna... hogy lehet ekkora baromságot kitalálni??

*hihi ** *

Kata
Az itt fórumozók szerint félreinformált vagyok, de amit én hallottam, azokból kaphatnának az itthoni nyomorgók is. Nem mástól sajnálom.

De én ezek szerint kõszívû, irigy és demagóg vagyok. Bár feltehetné a kezét rajtam kívül az, aki rendszeresen ad egy hajléktalannak pénzt, vesz neki kaját a boltban, vagy visz neki meleg ételt...

[/cserf][/fülünyúl]

Lacee
egyetértek. ezeknek a kérdéseknek semmi köze nem volt a pártokhoz, mégis az egész kampány arra épült, hogy "gyõzzünk, barátaim".

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
de csak a szavazatodat kell adnod... és az itthon nyomorgóknak másra van szükségük, nem?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nemcsakfeel
az a legrosszabb az egészben hogy politikai kérdést csináltak az egészbõl 😞

*hihi ** *

Kata
Annyira sok, hogy az már szinte gömb. <#nyes><#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
végre 1 sokoldalú nõ <#worship><#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Ha azzal az ADNI-val sok embert ki lehet hozni a nyomorból, akkor bocs, de inkább annak adnám.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ahelyett, hogy valami szép mesterséget választottál volna! Cö-cö. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Lacee
tök jellemzõ az országr, amint valamit lehetne ADNI, az rögtön meg lesz vétózva. Mert ugye mi az, hogy valaki más is jól járjon, és nem csak én? röhej IMHO.

Kata
Cép nõi szakma. 😊 Úgy kezelem a Martin kemencét, hogy csak lesel! 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem, csak szükségszerû idõnként kireszelgetni a bõrbe, körömbe égõ olvadék darabkákat. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Lacee
nagyon szomorú szerintem, hogy ennyire kisszerûek és passzívak az emeberek... ezzel az érvénytelenséggel annyit sikerült elérni, hogy szerencsétlen határon túliak (megint) csalódhattak bennünk, és semmi sem fog változni. Az "egyik párt" meg röhög a markába, hogy "õ megmondta elõre, kár volt egyáltalán szavazni"

Bandee1987
Dejó neked 😊
Bezzeg én a modell szakmámmal mit sem érek 😊

nemcsakfeel
Trianon arossz magyar külképviseletnek köszönhetõ. olyan tudatlan embereket küldtek ki aláírni a szerzõdést, akik jóformán olvasni se tudtak. ez van 😞

*hihi ** *

Punker
az se rossz 😊

Kata
Ja, közben TÉK! <#idiota><#banplz>

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini
és ott képeznek körömreszelgetést? 😊)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
ígyjárás 😊
Kata
Nem. Öntõmunkás Ózdon. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
nahát akkor meg kihaygtad õket😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

St
minden bizonnyal.
Kit--Kat
hmm a az, hogy a nácik oldalán harcoltunk nem volt szégyen folt és fõleg TRIANON??
akkor most nem balhéztatták volna össze az országot...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dzsini
kozmetikus vagy? 😄

St
aha, nyisd ki a gimi harmadikos törikönyvet
elõször 48-nál a kisebbségpolitika részénél, aztán a szabadságharc végén Görgeinél és Kossuthnál. jó olvasgatást <#eljen>
nemcsakfeel
osztrák cimborák nem tartottak velünk.<#nyes>

*hihi ** *

Bandee1987
tégy úgy

Kata
Na, inkább megyek, megreszelgetem a körmeimet, mert ahogy helyesn is gondoljátok, csak ahhoz értek.<#zavart1>

[/cserf][/fülünyúl]

nemcsakfeel
mivel csak két oldal van. ez a szomorú. igen, valóban többpártrendszer az ilyen.. ez uaz. mint hogy a világ fehér- fekete.

*hihi ** *

I.C.ram
48-ban összefogás hiánya?
St
egyik sem szégyenfolt, de az összefogás hiánya mindenhol közrejátszott az elbukásban.
I.C.ram
Szar volt töribõl 😊
I.C.ram
szerintem sem.
Kit--Kat
ésd a 2 világégés??? fõleg a trianon ecsém ezt kiahygni amikor pont errõl van szó:l

Punker
az miért lenne szégyen? ott esélyünk se volt 😞

Dzsini
a keleti országokban ha jól tudom, még sehol se futott vagy fut 2 kört egy kormány...

St
igaz, <#eljen>
Bandee1987
48 nem szégyenfolt...

nemcsakfeel
jellemzõ, 56 kimaradt.
gratulálok<#mf1>

*hihi ** *

St
illik a sorba
1241-42, 1526, 1848-49, 1956, 2004...
Kata
Persze. Hisz szinte megállapodás már, hogy minden 4 évben helyet cserél a bal- és a jobboldal egymással. Ez olyan most kicsit mi vezetjük az országot, mi zsírosodunk meg, mi csinálunk baromságokat, a kövi 4 évben meg ti. Aztán a ti baromságaitok miatt megint minket választanak meg. A lényeg: mi meggazdagszunk öléggé, a többi nem érdekes.
Közröhej vagyunk Európában, hogy 4 évente váltogatja egymást a két oldal a kormányban.

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini
csak egy törvénytervezet benyújtására kötelezte volna az igen az OGY-t, amit így nem MEGTILT az eredménytelenség, a tárgyalások után pedig a megszavazás így is úgyis 2/3-os. az utána következõ alkotmánymódosítás meg szintén az lenne.

I.C.ram
Melyiket is?
És persze szégyellje magát az is, aki általánosítások, és sztereotípiák tengerében hagyja magát sodródni. Ez pedig egy tipikus hungarista idiótaság, amit te mondtál. A világ ugyanis nem fekete és fehér.