776
Miért igen, miért nem, POLITIKAMENTESEN
újra nyitva, lehet kitárgyalni.
újra nyitva, lehet kitárgyalni.
-
akos #695 Azt hiszem, lassan megerősítjük a nemzetközi politikát affelől, hogy trianon helyes döntés volt anno. -
#694 Igen, azok a buta Szabolcsiak meg sem értik a kérdést, azon gondolkodnak, hogy mikor vágják le a disznót. -
#693 Arra volt jó ez az eredmény, hogy mégjobban megutáltam az MSZP-t. -
akos #692 Szégyen :( -
#691 És mit mond Lendvai?
Azt jelenti ez az eredmény, hogy az embereknek elegük van az Orbán-Türmer stb. által ásott csapdából, és felelős döntés született. -
#690 a kettős állampolgárság terén az északkeleti és délkeleti megyékben a nem volt többségben... -
#689 sajnos értelmesség alapján nem lehet megszűrni hogy kik szavazhatnak, és kik nem.. :( -
#688 Igen, suliban én is hallottam ilyet. Mikor ezt hallom, gondolkodom 10 mp-et, hogy hozzászóljak-e, vagy mondjak le az ilyen emberekről. Mindig változik a véleményem, most egy kicsit elkeseredve úgy gondolom, hogy ezek az emberek elvesztek az egyszerűség csapdájában, nincs értelme velük veszekedni. Itt csak az értelmesebb és átérző emberekre lehet számítani. -
#687 csak az erdélyiek? -
#686 a 2/3os törvényekhez mindenképp össze kell szedniük a másik oldal támogatását, 2006 után se lesznek ilyen elsöprő többségben szerintem. -
#685 Ez is csak kampány :( -
#684 -
Shadow_THH #683 ha lesz időd olvass vissza Dr Observer klasszikusaiból (mielött megjelenik kötve-fűzve) ő csodálatosan kifejti az álláspontját ("idejönnek az ukrán oláh cigányok a szomszédba lakni akkor" és társai) -
#682 Így van. Sok primitív ember hitte, hogy a kettős állampolgárság megszerzése után folyamatosan Fidesz "hatalom" lesz. Ez a buta agy szüleménye, hiszen csak itthoni lakhellyel szavazhatnának.
Sajnálatos... -
#681 kunce nagyon megígérte, hogy ezután jobban fog menni a tárgyalás meg bla-bla.. semmit nem fognak csinálni az égvilágon. -
#680 amíg a szocik ott ücsörögnek addig erre nem lesz megoldás, majd 2006 után -
Shadow_THH #679 asszem megnézem a www.tubi.hu -t hátha van valami vicces kis kép emiatt feltéve... -
#678 Csak abban bízom, hogy kitalálnak valamit egy olyan megoldásra, ami biztosítja a határon túliakkal való összetartozásunkat, mert valószínűleg egyre többen érzik át ennek a kérdésnek a súlyát. -
Shadow_THH #677 igen az ő szavazata is ugyanannyit ér mint másé. Athéni demokráciában bezzeg nem volt ilyen gond :D -
#676 miért, engedtek szavazni? :D -
#675 Apám magyar állampolgár, de nincs Magyarországon állandó lakhelye. (Egyébként nem kintről jött magyar, csak sokat dolgozott nyugaton, és nem volt értelme ide bejelentkezni állandóra.)
Csak azért írom, hogy megerősítsem: állandó lakhely nélkül gyakorlatilag nulla támogatást kap. Pénzek, támogatások: semmi. Kórház: majdnem kirúgja az orvos, ha a balesetire bemegy. Szavazások: a maira pl el sem mehetett, a 2002-es választásra meg kapott valami tízoldalas kitöltendő űrlapot, és akkor választhatott volna külföldön. Inkább hagyta a francba.
Fogadni merek, hogy egy kettős állampolgár még kevesebb juttatásban részesülne. (Mondjuk a nullánál kevesebb már nehezen lehet.)
A kórházprivatizációról meg csak annyit, hogy gyakorlatilag esélyünk sem volt átlátni a dolgot. -
#674 És mindez a SZARRÁGÓ "nagy magyarok" miatt, akik nem ismerik el a határon túliakat magyarnak, féltik a kis pénzüket, ami nem kell senkinek, csak mondogatják, hogy ők magyarok, mint Gyurcsány pénteken este az MTV-n. -
#673 fogyatékosokat miért engednek szavazni? -
Shadow_THH #672 (ja van msn-em már) -
Cat #671 2% volt az érvénytelen szavazat, ez semmi -
#670 84 és fél év -
#669 Rácz Sándor beszél most, a Magyarok Világszövetségének elnöke, látszik rajta, hogy nagyon elkeseredett, oka is van rá, sokan nem látják, hogy mennyire fontos lett volna ez a népszavazás.
Be kellett volna fizetni óriásplakátokra, nem gondoltam, hogy eredménytelen lehet :) :( -
#668 EREDMÉNYTELEN MINDKÉT SZAVAZÁS -
#667 ezek az emberek gondolom azt hiszik hogy most jól kiszurtak a népszavazást előkészítőkkel.. -
Shadow_THH #666 100 évig b@sztatták őket, most meg 2 évvel elöbb csatlakozhattak volna, dehát ez tul nagy ajándék lett volna tölünk.... -
Shadow_THH #665 szerencsétlen erdélyiek... -
#664 én nem mentem el szavazni ! annyira nem vagyok rá büszke de azér leirtam :P -
Shadow_THH #663 igen én is ezen az állásponton vagyok... ez csak tény amit leirtam :( -
#662 Szerintem csak a primitív emberek szavaznak így.
Ha elegük van, nem szavaznak, nekem pl. nincs elegem, és sokan vagyunk így.
Egyébként meg főleg azoknak van elegük, akik jól akarnak járni. Ezek a pártok között ingázó szavazók. Az már nem jó nekik, ha egyszer a határon túliak járnak jól, és nem ők. -
Shadow_THH #661 egyedül a hir tv-n beszéltek a sok érvénytelen szavaztatról (2igen és 2 nem egyszerre)
azt modnják ez annak a jele, hogy az embereknek tele van a tökük már az egész ország kettéosztással -
Shadow_THH #660 jáj -
#659 Igen. Igazából a kórházprivatizáció leállításával kapcsolatban tényleg elképzelhető pro és kontra, mert valóban nem láttunk bele a részletekbe.
Mondjuk az igen válaszból jóval több volt.
A kettős állampolgárságra nemmel válaszolni pedig tényleg siralmas.
És a Duna TV megkérdezett az utcán embereket: a legtöbben két igennel szavaztak, de aki a kettős állampolgárságra nemmel szavazott, az is olyan indokkal, hogy félti a pénzét az erdélyiektől. Na, ez az a mentalitás, ami durva hibája Magyarországnak,talán a külföldön ragadt magyarokban ez nincs benne. -
#658 ha csak a gazdaságira, akkor már jobbak vagyunk bármelyik másik országnál :) -
#657 nézzétek a politológus az mtv1-en
értékel: "a gazdasági demagógiára fogékonyak vagyunk" -
#656 Vagy egyszerűen le se szarják mi zajlik ebben az országban.
Én azt gondolom, ha egyszer megadatik, hogy a nép döntsön valamiben, akkor kötelességünk élni a jogunkkal.