Népszavazás, dec 5.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és egy dolog.

Figyelembevéve a #724-ben írottakat, az össznemzeti katasztrófán borongók azért elgondolkodhatnának azon a stíluson, hogy a határon túli magyarok kedvéért a politikai heckampány hatására utolsó féregnek tartják azokat, akik vagy NEM-mel szavaztak, vagy nem mentek el szavazni.

Ez lenne a "magyar nemzet egyesítése", amirõl ment a duma az elmúlt hetekben?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A szavazás elõtt az igen-pártiak azt (is) hangoztatták, hogy nem kell félni a következményektõl, merthogy ugye ez csak kötelezi az országgyûlést, hogy napirendre vegye a kérdést.

Kérdem én: mi ez az össznépi siránkozás? Fél év, egy év, stb. múlva miért nem tárgyalhat róla a parlament? Csak mondjuk addigra konkrét formába öntik a dolgot.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Csak sajnos roppant kevés...

pikk8
halottam olyat is ,hogy a magyar nevû kalapos-szoknyás cigányokat nem akarják látni.

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Dzsini
saját meggyõzõdés. nem a politikai behatásra, hanem saját megfontolásból. (tudom, ilyen meg nincs, és különbenis és ... szerintem pedig van ilyen.)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Melyik részét?

Taranov
Na én elmondtam mindent, szégyenletes és siralmas volt ez a mai eredmény. Szevasztok!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tudod, van egy másik párt, melynek a határon túli kalandor politikája csúfosan megbukott a romániai választásokon, csak valahogy ezt azóta nem hangoztatják.

Taranov
Ja jó sok tortúra és megaláztatás után. Bevándorlóként kezelik õket stb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

pikk8
csak a román nem lessz hülye lemondani Erdélyrõl. abból él egész románia

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

nemcsakfeel
ezt te sem gondolhatod komolyan..

*hihi ** *

pikk8
ez így van

Persze, megadja: a volt gyarmatokról érkezõknek 6 év Portugáliában való tartózkodás után.

Azért nagy hazugság más országok példáját hozni, mert általában elfelejtik megemlíteni, hogy mi kell az elnyeréshez.

Senki sem akadályozza a határon túli magyarokat, hogy magyarországi tartózkodással megkapják az állampolgárságot.

Taranov
Nem mondtam, hogy mindenki, ezért olvasd el a #639-es postomat.
Ha tudsz más okot, ami miatt valaki nem-mel szavazhatott volna, akkor mondd.

a.carkey
Szart az MSZP, hogy egyszer hozni kell egy olyan törvényt, ami után esetleg az 5 millió hat túli magyarból 700000-en leszavaznak egy választáson, és nem mellettük. Lõttek volna a cigányszopolnak, a lumpennyalásnak, a munka nélkül segély "projectnek", "dógozni" kellett volna, ha esetleg a hat túliak idejönnek, átalakul a szociális támogatás, az adónkból nem megy el irdatlan összeg arra, hogy minden cigányt mi fizessünk, lett volna munkaerõ, nem kínaiak, arabok, ukránok jöttek volna ide bajt keverni, lopni, csalni, csencselni, hanem határon túliak. No igen. Ettõl tényleg félni kellett, nehogy helyre kerüljenek a dolgok.

Lendvai is miket mondott. Bezzeg amikor kb. ekkora részvétellel EUsok lettünk, meg ment a sok léhûtõ az Európai Parlamentbe minket képviselni, akkor ez nagy siker volt, hogy ennyien elmentek, meg az idõkerék és a tüzijáték is jó "móka" volt ...

A medve nem játék.

Kit--Kat
ha elõbb kapunk észbe lett volna....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dzsini
gondolod, hogy mindenki (kivétel nélkül), aki nem-el szavazott, az azért szavazott úgy, mert az MSZP-vel szimpatizál? kicsit abszurd ez a gondolat nem?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kicsit hiányosak a történelmi ismereteid.

Taranov
Jó, ne vedd általánosításnak, de mégsem tehetem ki minden bíráló mondatom után, hogy "tisztelet a kivételnek" 😊

nemcsakfeel
a kívül élõ magyarok sokkal jobban összetartanak .. a megoldás lehetne autonómia erdélynek, a felvidék és délvidék visszacsatolása.

*hihi ** *

joebacsi
nem akarok itt összeesküvés elméleteket gyártani, csak érdekes egy kicsit...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Taranov
Pontosan, így van! Én most nem udvariaskodtam, lenézem õket, lenézem azokat, akik bevették az MSZP dumáját, miszerint a magyarországi magyarok nyugdíjából, adójából a határon túli magyarok fognak profitálni. Lenézem azokat, akik nem bírják elviselni, hogy ezegyszer jóljárnak majd a határon túli magyarok.

joebacsi
nem biztos hogy az az oka. Haveromnál voltam ma reggel, mikor anyját hívta (aki mellesleg ügyvéd) az egyik ismerõse az önkormányzatból, hogy vigyen magával saját tollat, mert az ottaniak olyanok, hogy pár óra múlva eltûnik az írásuk...lehet még jópár helyen ezt eljátszották...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
azért ne általánosíts légyszives. Nagyanyám, apám, mind szabolcsi születésüek, nekik is vannak ismerõseik, rokonaik, akik határon túliak. Mind2-en elmentek szavazni. Sok szabolcsinak van rokona határon túl, nem értem, miért mentek ilyen kevesen el szavazni ott.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

pikk8
A Magyarok között soha nem volt és nem is lesz összetartás.

Amíg az emberek (zömének) mindennapjait azok a gondolatok töltik ki, hogy mibõl élnek meg, melyik csekket muszáj épp befizetni, mert lejár a hatéridõ... lesz-e a hó végére még pénz, addig hiábavaló azt várni, hogy történelmi és aktuálpolitikai kérdésekben pallérozzák az elméjüket.

Taranov
A kórházprivatizációban csak 70 ezer igen kellett volna 😞

Bandee1987
igen, sajnos ez így van.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nemcsakfeel
ha jóltudom, ott volt most is a legkevesebb a részvételi arány. ott a legszegényebbek az emberek, és talán még vmelyest hisznek a régi rendszerben ( a mostani vezetõk képében ) hogy nekik az jó lesz.. 😞

*hihi ** *

Dzsini
gratulálok ehez a megállapításhoz... szomorú, ha tényleg így gondolod (ennyire lenézel bármilyen rajtad kívül esõ társaságot)

Azt hiszem, lassan megerõsítjük a nemzetközi politikát affelõl, hogy trianon helyes döntés volt anno.

Taranov
Igen, azok a buta Szabolcsiak meg sem értik a kérdést, azon gondolkodnak, hogy mikor vágják le a disznót.

Taranov
Arra volt jó ez az eredmény, hogy mégjobban megutáltam az MSZP-t.

Szégyen 😞

Taranov
És mit mond Lendvai?

Azt jelenti ez az eredmény, hogy az embereknek elegük van az Orbán-Türmer stb. által ásott csapdából, és felelõs döntés született.

Dzsini
a kettõs állampolgárság terén az északkeleti és délkeleti megyékben a nem volt többségben...

nemcsakfeel
sajnos értelmesség alapján nem lehet megszûrni hogy kik szavazhatnak, és kik nem.. 😞

*hihi ** *

Taranov
Igen, suliban én is hallottam ilyet. Mikor ezt hallom, gondolkodom 10 mp-et, hogy hozzászóljak-e, vagy mondjak le az ilyen emberekrõl. Mindig változik a véleményem, most egy kicsit elkeseredve úgy gondolom, hogy ezek az emberek elvesztek az egyszerûség csapdájában, nincs értelme velük veszekedni. Itt csak az értelmesebb és átérzõ emberekre lehet számítani.

pikk8
csak az erdélyiek?

Dzsini
a 2/3os törvényekhez mindenképp össze kell szedniük a másik oldal támogatását, 2006 után se lesznek ilyen elsöprõ többségben szerintem.

Taranov
Ez is csak kampány 😞

nemcsakfeel
<#ejnye1><#ejnye1>

*hihi ** *

ha lesz idõd olvass vissza Dr Observer klasszikusaiból (mielött megjelenik kötve-fûzve) õ csodálatosan kifejti az álláspontját ("idejönnek az ukrán oláh cigányok a szomszédba lakni akkor" és társai)

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Taranov
Így van. Sok primitív ember hitte, hogy a kettõs állampolgárság megszerzése után folyamatosan Fidesz "hatalom" lesz. Ez a buta agy szüleménye, hiszen csak itthoni lakhellyel szavazhatnának.
Sajnálatos...

nemcsakfeel
kunce nagyon megígérte, hogy ezután jobban fog menni a tárgyalás meg bla-bla.. semmit nem fognak csinálni az égvilágon.

*hihi ** *

St
amíg a szocik ott ücsörögnek addig erre nem lesz megoldás, majd 2006 után
asszem megnézem a www.tubi.hu -t hátha van valami vicces kis kép emiatt feltéve...

Taranov
Csak abban bízom, hogy kitalálnak valamit egy olyan megoldásra, ami biztosítja a határon túliakkal való összetartozásunkat, mert valószínûleg egyre többen érzik át ennek a kérdésnek a súlyát.

igen az õ szavazata is ugyanannyit ér mint másé. Athéni demokráciában bezzeg nem volt ilyen gond 😄

St
miért, engedtek szavazni? 😄