176
Forgotten Realms...vagy amit akartok.
-
#96 1etértek -
Gandibá #95 Szerintem a Kamelotban. -
#94 Hajj! Pesten hol lesz árusítva már 28-án? -
Gandibá #93 Egen, egen :) -
#92 jó reggelt kívánok,..látom van újra csinilogó :) -
Gandibá #91 És csak az áp kedvéért ismételtem meg amit Mayday kolléga már írt -
Gandibá #90 Áp.
2005.Április.28.: R. A. Salvatore: Két kard
Mindenki írja a naptárába! :) -
#89 Fasza, danke -
#88 Aprilis 28-an jelenik meg kis hazankban a Ket Kard, ha arra gondoltok. Ez van fenn a honlapjukon, de en mult heten penteken felhivtam oket telefonon, es megerositettek! -
#87 Lekötelez! -
#86 Amikor csak lehetőségem van rá, én is rákérdezek, de eddig még semmi... :( -
Gandibá #85 Az még soká lesz :( -
#84 Hmm. Ha valaki látja vmi bodegában', akkor szólon már. Kössz! -
Gandibá #83 Kicsit féltékeny :D Szerintem amúgy meg Wulfgar nyugodtan meghalhatott volna az Örökségben. Ez a meghalt de mégse téma már kicsit kezd unalmas lenni. -
#82 Rájöttem, nekem nem is a Világ Háta-val volt igazán gondom, hanem a Kardok Tengere-vel, meg méginkább a fordító fordításával.
Amíg a Zollner András fordította regények hangulata bejövős nekem, addig a Sziklai István fordította művek, (az utóbbiak) nem.
Nagyon sok nekem ez a hirtelen tájszólás, főleg a törpe tájszólás.
..és némileg logikátlan is, hisz Wulfgar sem volt egy iskolázott srác a barbárok közt, majd lehúzott 5 évet a bányában, a törpékkel, és mégis Catti-Brie-hez képest, akit kb. mint kapanyél mutatnak be, kiművelten beszél.
Catti-Brie már amugy is nagyon a bögyömbe volt, a hisztijeivel. (Wulfgar manipulálása, Drizzt, és Alustriel kapcsolatába való berontása, ahol szükségtelenül sértegette Alustrielt, Regis állandó sértegetése, megpofozása, kalandféltés, majd újra Wulfgar, és Delly közti szerepe..) -
Gandibá #81 DeltaVision fórumon azt írták, hogy április. -
#80 Két penge mikor jön pontosan? -
Gandibá #79 Gyönyörködjetek :) -
#78 mehehe :DD -
Gandibá #77 Idéznék egyet az Elkárhozásból, amin szétröhögtem magam. Aki kicsit is tudja, hogy mi Menzoberranzanban a pergés, az érti majd :D
- Nem látom értelmét, hogy segítségért könyörögjünk egy hím eretneknél, aki egy kölyökistenbe veti a hitét - mondta a főpapnő. - Aligha hinném, hogy Lolth megosztotta volna a terveit holmi alantasabb lényekkel.
- Ebben igazad lehet - állapította meg Pharaun. - Végtére is téged sem tisztelt meg a bizalmával.
Pharaun mondta Quenthel Baenre-nek (Hím egy Főpapnőnek) :D -
Gandibá #76 Majd biztos lehesz valami :D -
#75 most, hogy újra olvasom a sorozatot (most éppen a Világ Háta-t)
eszembe jut, hogy vannak itt olyan faxa kis elvarratlan szállak...pl. amikor Ertu kínozta Wulfgar-t, és ellopta a magjait (Abyss Spermabank) :D , többféle démonnal keresztezte...többek közt Szukkubusz-szal, egy ilyen fajzatból is lehetne frankó antihőst, vagy egy nagy ellenséget kreálnia..nem?
-
Gandibá #74 R. A. Salvatore's War of the Spider Queen -
#73 dehát ezt nem is Salvatore írta,vagy mégis?
vagy mégse?:))))
..esetleg..
mégis?
:DDDDDD
hűha, kedvem van.
-
Gandibá #72 Ez a Lázadás elég vicces könyv. Főleg amikor a draegloth Jeggred megkínozza a Faeryl nevű nőt :D -
Gandibá #71 Hát azért ezt a meghal de mégsem témát remélem elfelejti :) -
#70 biztos Drizzt meghal, ...de majd feltámad :DDDDDD
vagy Catti-brie. :)
én is várom. -
Gandibá #69 Nem hinném hogy ahhoz kéne viszonyítani. Én amúgy egy jó Obould és Drizzt harcot várok. És kiváncsi lennék rá hogy ki nyer. -
#68 Tehát február. Mit vártok? Ha a Demon Stone-hoz viszonyítok, ez siralmas lesz. -
#67 Kössz! -
Gandibá #66 A Hajnal Ösvényében találják meg Drizzték Wulfgart, amikor üldözik Errtu-t, mert Drizzt azt hiszi, hogy Zaknafeint kínozza, de mint kiderült, Wulfgart. Hanyattatásainak vége a Kardok Tengerében lesz. -
Gandibá #65 Nem, februárban jelenik meg. -
#64 Világ Háta nem Salvatore mű. Nagyon eltér, ezt kár volt beletennie, mégha kellett is a felvezetés a Wulfgar életúthoz. Az első három könyv, igen megalapozza a dolgokat, aztán persze, lehet hiányérzet, mert valljuk meg, a többi könyv -tisztelet a kivételnek- nem tarja a vonalat. Kedvenc könyvem mégsem ebből a hármasból kerül ki, hanem a Hajnal ösvénye. Wulfgar hányattatásai és annak vége. Morikkal rosszalkodnak, de jó az. Két pengéről tud valamelyikőtök? Decemberre lett igérve a magyarországi megjelenés, de már lassan január, csessze meg! -
#63 igyvan -
Gandibá #62 Hanyatlás
Lázadás
Elkárhozás
Pusztulás
Ez a négy könyv jelent meg eddig Magyarországon. -
Gandibá #61 Viszont a Pókkirálynő Háborúját ajánlom mindenkinek. Ármány, csalás és gyilkolás mindenek felett !! :D Igazi drow könyv :) -
Gandibá #60 Jó volt, csak unalmas volt az eleje, és ezért van kicsit keserű szájízem utána. -
Gandibá #59 Ő nem csinált gyereket :) Amúgy meg szerintem jobb lett volna, hogyha meghal ott Mithrill Csarnok alagutaiban. -
#58 lehet, hogy az, hogy Wulfgar-ral nem lehetett mit kezdeni miután 'feltámadt'...
végül is oké, hogy nem lehetett a 'régi' Wulfgar, és nem lehet meg neki Catti-brie :), de azért az 'északgyermeke-tundraszülötte' nemeslelkű barbárból (sarkítva, mert nekem nagy kedvencem volt), egy (sorrendben) agresszív-goromba, kocsmatöltelék, bűnöző, aki elvesz egy prostit, majd gyereket csinál, és azóta ua. a baja mint ami még Catti-brie-vel volt, szinte már-már kispolgár, karaktert csinálni! :D
Tom hogy Ertu szétzúzta 6 évig, de a um. 'halála' az olyan jól sikerült, én azóta aem tudom hová tenni az új karakterét. :( -
#57 volt hozzá balszerencsém, kínomban az egész sorozathoz... hát, no comment. na az tényleg istentelen gyenge és elcsépelt lett...