176
Forgotten Realms...vagy amit akartok.
  • Calver
    ezt soha nem fogom megérteni, mi baja mindenkinek a Világ Hátával? sztem nagyon is jól sikerült, mégha a "tápföld" könyvek után újszerű is, király lett, bár lehet ez csak magánvélemény...
  • Gandibá
    Tegnap este kezdtem el olvasni a Pókkirálynő Háborúja első kötetét. Hát amit olvastam belőle az már vicces volt :D Szokásos Menzoberanzani élet :D
  • Bandew
    Ebben van valami, mert ezt nem annyira élvezem, mint azokat.
  • Gandibá
    Demon Wars-t olvasott valaki?
  • Eye-scream
    Egyébként szvsz sokkal jobbk lettek volna a könyvek, ha Wulfgar és Entreri is szépen megpusztulnak idejében. Esetleg még Bruenor is...
    (Ezt most nem gonoszságból, csak kissé idegesítő már, hogy mindenki meghal aztán mégse)
  • Eye-scream
    Bruenorral nekem az egyetlen gondom, hogy igencsak gyenge szegény...Pontosabban a többiek olyan megatápok, hogy mire szegény szóhoz jutna, már mindenki lehentelt egy sárkánycsaládot. Egyébként jópofa.
  • Gandibá
    Hát én a Világ Hátán kívül mindegyikkel elégedett vagyok, bár az tényleg igaz, hogy kicsit sablonos az egész.
  • Voltan
    Szerintem Salvatore értékelhető művei az Otthon, a Menedék, és a Száműzött. A többi már vacak, semmi nincs benne, csak hack and slash. Semmi jellemfejlődés, csak tápolás. A karakterek amúgy alapvetően nem rosszak, de nagyon sablonos mind. Wulfgar tipikus barbár harcos, Bruenor tipikus törp, Entreriről meg már ne is beszéljünk. Az első három könyv viszont tényleg nagyon ott van, kötelező.
  • Bandew
    Na gondoltam bekukkantok ide mi a helyzet és látom várjátok, hogy beérkjelek titeket. :-D
    Az igazság az, hogy az utóbbi időben nem sok időm volt olvasni, szal most még csak a Kristályszilánk felénél tartok, de majd idővel meg lesz mind. :-)
    Amúgy én nagyon bírom Bruenort. Mókás és igen morbid törpe. :-D
  • Gandibá
    Hát konzolfeeling, de jó :) El lehet vele funnolni.
  • b-type
    nem mondod!
    én azt olvastam, hogy csúnya nagy 'konzolfeeling' a Demon Stone..
    szal jó?
  • Gandibá
    Demon Stone-ba királyosat lehetett tunkolni Mithrill Csarnok előtt Drizztel :)
  • Gandibá
    Így van :)
  • b-type
    meg a Lotr3 bőv.Dvd megjelenésére. :)
  • Gandibá
    Igazából csak Bandew-ra várunk :)
  • Gandibá
    Ehh :D
  • b-type
    mehehe :)
    olyan csend van mintha 'vércsapoló'-val vágtak volna rendet. :)
  • Gandibá
    Up.
  • Gandibá
    :D
  • b-type
    váháhá :DDD ..hajrá Bandew! hajrá Bandew!
    pont most Catti-Brie-re vagyok kikattanva, amikor felpofozza Regis-t, aztán csóri félszerzetet még Bruenor is lezuzza...bár ott már kikattan. :D
  • Gandibá
    Bandew olvassad már gyorsba őket :D
  • Gandibá
    :D
  • Bandew
    Igen. Azóta már a Száműzött-et is kiolvastam. De nem nagyon jövök ide, mert elég spoiler-veszélyes. :-D
  • Gandibá
    De ha megölte volna, nem lenne miről írnia :)
    Crown Empire-t nem olvastam, csak az egyik osztálytársam, ő azt mondja hogy jó.
  • b-type
    kicsit problémás az első összecsapásnál, hogy Entreri életben hagyta Drizzt-tet...arra hivatkozva, hogy szüksége van a látására.
    majd utána már nincs ilyen probléma, mert -mint írja- Entreri legalább annyira az éj árnyéka mint ő.
    azért sztem a bérgyilkos karakternek meg kellett volna ölnie Drizzt-tet, pont a felmért veszélyessége alapján..ahogy tette Suttogóval.
    bazz...az a gáz, hogy zavar, hogy dumálnék egy csomó mindenről, de Bandew most olvassa, és elcseszem a szórakozását. :(
    beszéljünk a Crown sorozatról? sajnos egyet sem olvastam belőle :((
    milyenek?
  • Gandibá
    Áp :)
  • Gandibá
    Kis tolvaj :)
  • b-type
    b@sszus azért Regis nem kicsit lett leb..szva, amikor Catti-Brie elmondta Regis és Entreri ügyét Bruenornak. :DDDDD
    pont most olvastam, idézem:
    "- Fel a fejjel Bendőkorgi! - vakkantotta Bruenor.
    - Nem is vártunk mást tőled, haszontalan kis csaló! Ne hidd, hogy meglepődtünk!"
    :DDDDD
  • Gandibá
    Nagyon helyes. És tetszett? :)
  • Gandibá
    :)
  • b-type
    váhá! :)
    nem lóverseny :DD
    többszöri olvasatra is lehet pofra esni, pont tegnap vitáztunk a haverral, mindketten 2×-ra olvassuk/tuk, és bőven van mit taglalni, mivel elég nagy a történet, pláne hogy ő Drizzt fan, és meg Entreri :DD
  • Bandew
    Na tegnap kiolvastam az Otthon-t. Jöhet a Száműzött.
    Lassan beérlek titeket. :-D
  • Gandibá
    Meg akarom venni mindenféle képpen, csak most nincs rá keret :(
  • Eye-scream
    Én csak a Kantátát, a többihez nem jutottam hozzá :(
    Pikel rulz! :)
  • Madmaxx
    A zöldszakállú törpe druida :) lol :)
  • b-type
    pedig Tömbváll Iván, meg Pikel ott nyomulnak igazán..
  • Gandibá
    Na azt én még nem olvastam :)
  • Madmaxx
    Nekem mondjuk a pap ciklus az tetszett. Bár még nem minden részét olvastam el.
  • Gandibá
    A Tömbváll fivérek is jó arcok :D
  • b-type
    régebben pont azt dumáltuk a cimbimmel, hogy ha Salvatore felnevelt volna egy mágust Wulfgar-Drizzt-Bruenor mellé, akkor nem férnének bele ebbe a világba.
    egyébként én Kopáncs karakterét annyira nem érzem, mivel elég rövid ideig volt :(
    igaz akkor tetszett a Pek felfogás leírása, csak hát a belső vívódásból ott volt Drizzt-vadász, Zaknafein-haragszellem, szal a Kopáncs-Pek, már nem ült annyira.
    de Zaknafein nagy volt az biztos..