176
Forgotten Realms...vagy amit akartok.
-
#136 -
Gandibá #135 -
#134 1et értek -
Szid #133 Ba...a meg ! -
#132 Nos, mivel Aprilis 28 van (alapbol ez volt a megjelenesi datum), ujbol rakerdeztem, a pontos idopont majus 12 lett! -
#131 az szerintem is jó volt..nem is csodálkoznék, ha a Két Pengében Cadderly is feltünne... -
Gandibá #130 Nem, azok ugyan olyanok, csak a vadászpengék trilógiában van tájszólás :) -
#129 Sajnos a pap ciklusból csak a kantátát olvastam, pedig jó lehet a többi is... Persze abban is richtig a legszimpatikusabb karakter döglött meg...:C -
#128 Pap-sorozat, fohosei Cadderly es Danica, meg Ivan es Pikel, a torpek. Mindannyiukkal talalkoznak Drizztek a kesobbiekben.
5 reszes, a Kantata az elso asszem. Jo sorozat az is, es meg olcsobb is, mint az uj konyvek (bar vekonyabbak is a reszek). -
Szid #127 A kantáta az egy másik sorozata. A papos.
Az elsö min 10 részben meg nemvolt tájszólás. -
#126 Nekem egy nincs meg a Világ Háta, többi mind, ebookban.
Viszont van egy ilyen is hogy Kantáta. Az WTF? -
#125 Figyusszatok mar, egy kerdes: amit a Delta-Vision kiadott ujra az elejetol, azokat ok ujra is forditottak? Vagy ugyanaz a forditas, ami meg anno Valhallas kiadvany volt? Vagy mar az elso reszek is tajszolasosak lettek? -
Gandibá #124 Borárostól 1 megálló vissza és egy kis gyaloglás lefelé. -
Gandibá #123 Nekem is :D -
Szid #122 Az utolsó híjján megvan mindegyik :o))))))) -
#121 Vagy Ferenc. ,) -
#120 Ja, vagy várjunk. Szt. István körút?? -
#119 Kamelot merre van? -
#118 Jajj! Itt rólam (is) van szó! :) -
Gandibá #117 Otthon
Száműzött
Menedék
Kristályszilánk
Ezüst Erek
A Félszerzet Ékköve
Örökség
Csillagtalan Éj
A Sötétség Ostroma
A Hajnal Ösvénye
A Csend Pengéi
A Világ Háta
A Szilánk Szolgája
Kardok Tengere
Ezer Ork
Magányos Drow
Két Kard (majd egyszer) -
Szid #116 Harkle Harper -
#115 vagy ha nem, és ő az, akkor mellik küldte el a szemeit előre és ment el Drizz-tékkel hajókázni ? -
#114 jaja, az a vadmágus...a vérfarki meg vmi B-betüs asszem... -
Szid #113 Harkle Harper? de a békánlovagló sem volt kutya! Csak kár, hogy meghót -
#112 amúgy szoktam DND-zni, és ott is az 1ik legjobb karim egy törpe harci tomboló...de Ivánt és Pikelt is bírom...meg a nem-törpök közül a Harpel(?) családot, főleg a vadmágust és a "vérfarkas" varázslót...lehet most kontárnak tűnük, hogy nem t'om a neveket, de qrva rossz a névmemóriám.. -
#111 asszem Magányod Drow, de nem tuti... -
#110 Összes könyv címlista pls thx. -
#109 Nemrég olvastam az Ezer orkot. Nem volt rossz, csak történetileg nagyon kiszámítható volt sajnos.
Mivel R.A.Salvatore könyveiben nagyon nem vagyok otthon, tudna nekem valaki segíteni, hogy mi a második része a Vadászpengék tri.-nak? Remélem izgalmasabb lesz valamivel. -
#108 Törpék jók, az atomgagyi tájszólás engem is idegesít.
Demon Stone-t egy idő után meguntam, jó kis hentelős game, de ennyi nem elég :) -
Szid #107 Törpék Rulezzzz -
Gandibá #106 :(((( -
#105 Hiho all...
1-Demon Stone - nem rossz, csak bugos nagyon
2-Salvatore regények nagyon jók (kedvenceim a tombolók)
mondjuk az fura volt, hogy a nagy hentelésben "kutya baja" a törpéknek, majd egyszerüen szétbombázzák Pikel kezét..
3-Mi a véleményetek a törpék újabban megjelent régies beszédéről ? én a falra mászom tőle..
4-Pókkirálynő Háborúja tényleg jó, legalább is nekem tetszett -
#104 Hivtam a kiadot , es sajnos kicsit csuzik a nyomda, igy majus elejen fog csak megjelenni a Vadaszpengek 3. -
#103 Félig törp félig ember kiskölök :) Még jó, hogy a környezetben senkinek nincsenek faji előítéletei :) -
Gandibá #102 :DDDDDDD -
#101 ahhh,,,micsoda fertő..
tetszik :) -
Gandibá #100 Bruenor? -
#99 Catti Brie számomra tipikus nyűglődös csaj, életbe is vannak bébik, akikkel bázz minden olyan piszok bonyolult...:))
De azért egyszer majdnem elkapta Wulfgar..
kiváncsi vagyok kivel fog összejönni, mert ahogy a dolgok állnak eddig, Wulfgar-ról lepattant (hacsak nem nyírja ki Salvatore Delly-t), Drizzt az Alustriel-hez illik inkább, marad Regis, vagy Pfwent :DDDDD
Remélem Pfwent-tel. -
Gandibá #98 Biztos van rajta +5 strenght meg +5 charisma :D -
#97 Cattie Brie témakörben azt nem értem, hogy hogy lett belőle olyan gigatáp karakter? Mert a Kristályszilánkban még óvják meg pátyolgatják, aztán a következő részben megszerzi az atombombásnyilat és attól kezdve majnem olyan erős lesz mint Drizzt...