176
Forgotten Realms...vagy amit akartok.
-
Starfarer #176 Engem is érdekelne. -
#175 Elég régi topic, de ez nincs meg valakinek pdf-ben? -
#174 -
-
#172 Megjelent az uj Salvatore konyv julius 5-en. A Zsoldosok trilogia harmadik kotete, tehat Jarlaxle es Entreri kalandjai folytatodnak A Szilánk Szolgája es a Boszorkánykirály igérete utan. Cime A Vérkőföldek királya
AZ ORGYILKOS
Egy hideg és szenvtelen gyilkos, aki számára minden léleknek, köztük sajátjának is, ára van, útnak indul, hogy megtudja, mennyit ér.
A ZSOLDOS
Egy gátlástalan sötételf kihívást intéz egy királyhoz, és helyet vív ki magának az ellenséges fönti világban.
ILNEZRA és TAZMIKELLA
Nagy hatalmú, vénséges sárkányok, akik hozzászoktak, hogy a körülöttük élő embereket irányítsák. Nem mindegyik hagyja azonban, hogy vezessék. Amikor a Vérkőföldek szívébe lökték Entrerit és Jarlaxlét, fogalmuk sem lehetett róla, milyen határtalan az orgyilkos elszántsága, és milyen magasra tör a drow becsvágya.
-
#171 régen olvastam, de mindig vannak utalások :) -
WagnerUr #170 Üdv! A Szilánk Szolgájában vannak olyan események vagy utalások amikre a későbbiekben épül valami? Mert ha nincs akkor inkább elolvasom a Kardok tengerét és a Vadászpengék Trilógiát és ezt a végére hagyom. -
#169 Szálvátóre. -
Gandibá #168 Up. -
#167 jaja..bár azért marad a kedvencem "A sötétség ostroma"..:P -
#166 Hat, szerintem nem mostanaban fog meg jonni :(
Nehany ev mulva... szerintem.
Jo kis konyv volt azert! -
#165 nah..Két Kard befejezve...mikor is jön a folytatás és mi lesz a címe ? -
#164 Eladom az Ezer ork című könyvet. Ha valakit érdekel, privátba írjon, majd megbeszéljük. -
Szid #163 A Györi Alexandrában mondták :o(
Én meg Komáromban lakom. -
#162 Akkor talan gyorsabb, ha lerendeled Pestrol, nem?
Vagy nincsen ott Alexandra konyvesbolt valahol esetleg? Vagy netan Libriben? Gyor nagy varos, csak van valahol! -
Szid #161 Fenébe pénteken Györben még nem volt a Plázában. Azt mondták min 2hét míg nekik is meglesz fenébe........ -
Gandibá #160 Alap :D -
#159 ha minden igaz, kedden én is kézbe vehetem végre...megint nem tanulok semmit, amíg ki nem végzem.. -
Gandibá #158 Az lol. -
#157 De amikor en rakerdeztem egyszer, azt mondtak, mar nem lehetek tag :/ -
Gandibá #156 Aha, thx. Mondjuk ha tag vagy Camelotban, akkor ott is olcsóbb valamivel :) -
#155 A Mester utcarol nyilik az Angyal utca, es ott van ez a konyves, a sarok utan nem messze. Mester utcanal ugye megall a 4-es es 6-os villamos, ha ott leszalltok, egy kicsit be kell menni a mesteren, es ott az angyal, azon egy picit meg be, es egy lejaronal van, ilyen pinceszeru helyseg.
Nem extra olcsok, de egy 1990-es konyv mondjuk 1790, meg ilyesmik. Regebbi kotetek talan meg olcsobbak egy picivel. -
Gandibá #154 Én majd akkor veszem meg ha lesz rá pénzem -
Gandibá #153 Hol is van ez? -
Szid #152 Letudnád pontosabban írni egy nempestinek ? -
#151 Jaja, sajnos ez van. Eppen a Camelottol nem messze van egy ilyen "olcsobb konyves". Nagyon nagy valaszteka van, es parszaz forinttal olcsobbak az eredetinel. Minden ad&d forgotten realms, cherubion, stb fantasy megvan szinte -
Szid #150 Rák a belükbe. Elég drágán adják. NEmtudom hova emelik ezeket a könyvárakat :o(( -
#149 Boritot lasd lejjebb, hozza azt a vonalat/minoseget, mint a Vadaszpengek trilogia elozo ket kotete.
Ara 1990 HUF.
437 oldal, ha jol lattam. -
Szid #148 Piszok mázlisták. Majd holnap megveszem én is (ha sikerül)
Amúgy milyen? hány oldal , borító stb -
#147 Nekem is :))) -
#146 \m/ Megvan a könyv! -
#145 Jaja, a Ferenc koruton.
Mivel ok adjak ki, ott lesz tutira. -
Gandibá #144 Kamelot szerintem. -
#143 Hajj, akkor konkrétan hol tudom holnap délután megvenni Pesten? -
#142 Semmikeppen sem! :) -
#141 ugye kölcsönadod? :) -
#140 Szinte mindennap felhivtam oket, es tegnap delutan is csutortokot mondtak! :) -
Gandibá #139 Így van. Elvileg :D -
#138 Mar csak egyet kell aludni! :))) -
Gandibá #137 ZSÍR :)