8
-
Zoldalma #8 Nokia Series platformra pl. keszul a PocketMozilla (lehet van mar belole beta is). -
#7 Nem is tudtam, hogy a flash memoriak ilyen konnyen tonkremehetnek. En meg meg azt hittem, hogy tok hosszu az elettartamuk. -
asdasdasd #6 Nem mindegy hogy 6 vagy 8 mega? -
galocza #5 inkább portolnák pocketpcre, valszleg nagyobb felhasználói tábora lenne... -
Cat #4 a flash memóriákat jóval kevesebbszer lehet irni, mint a merevlemezeket, szóval nem arra készült, hogy naponta többszázszor futtasd róla a firefoxot (gondolom létrehoz apró temp fájlokat, majd letörli őket), mert nagyon gyorsan tönkremegy -
Pepemix #3 "A kis méretnek és a szoftver optimalizációjának köszönhetően - ami jelen esetben azt jelenti, hogy a program bizonyos tekintetben korlátozza az adott adathordozó írhatóságát - a fejlesztők szerint lehetővé válik, hogy meghosszabbítódjon az adattároló toll vagy memóriakártya élettartama." --- Ertelmezze mar valaki ezt a mondatot... Vegulis ha nem hasznalom azzal is novelem az eszkoz elettartalmat. Nekem ez jon le... -
Commandante #2 Ez a "portable" jópofa dolog. Én speciel a céghez is bevihetem, ahol nincs telepítési jogosultságom a "saját" gépemen. -
Yeti #1 nem akarom én őket megbánatani, de az Opera telepitő összvissz 3,5 mega, feltelepitve is csak 6,5 kb. Mármint a rendes, nem "portable" verzió