JFK Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Egyébként meg ne keverd a háborút, a közönséges gyilkosággal.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi, KandurEX meg azoknak akik habzo szajjal uvoltik hogy baromsag es undorito: Ha az amcsik (es talan meg ti is) nyugisan irtjatok a CoD, Mohaa-ban az arctalan senki nemeteket, akkor engem mit erdekeljen egy letezo ember ujra meggyilkolasa? Ki nem szarja le. Kegyeletsertes? Miert? A katonaknak halala nem szamit? Azoknak nincsenek csaladtagjai? Dehogynem sot meg van olyan katona akinek a baratjat es testveret oltek meg es most O ugyanugy latja, hogya gyerekek szorakozva irtjak a jatekban az embereket olyan helyeken ahol O ott volt es atelte a borzalmakat. Ne legyetek mar ennyire szemellenzosek.

Kandurex
Nem érted mi? Xy jóska nevezetû német katonát öltél meg? Vagy csak egy arctalan német katonát, vagy arab katonát stb.? Nem érted? Tényleg?

más történelmi alakok rokonai is élnek/élhetnek még akiket le kellett irtani ksimillio játékban...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

tegyed..., de ezzel semmire nem válaszoltál
ugyan olyan szörnyöség ölni a német katonákat mint egy amerikai elnököt..., nekik is volt családjuk, a háborúhoz sok közük nem volt kezükbenyomtak egy puskát azt go..., most akkor ez nem borzasztó hogy mégis õket ölöd az összes gameban???
bár gondolom te dsohase jáccotál semmijen oylan játékkal akiben bárkit is bántani kellet volna, oks...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kandurex
Az õ közvetlen rokonai még élnek. <#gonosz3>

Kandurex
#66 Érdekes felfogás, ha õ megteheti mi is megtehetjük, õ is megb*szta az anyját én is megteszem.

#65 Szerintem csak kötöd az ebet.

de szar hogy senki nem becsüli a szegény német katonákat akiket nep mint nap lemészárolhatunk kétmilliárdszor minden második játékban..., pedig nekik is volt családjuk, esetleg még élõ rokonuk is, etc...
de persze ez már senkit nem érdekel, grat a tiszteletedhez és a becsületedhez...

FREAK
a becsület meg hogy jön ide? átvertek valakit?

Riszpekk

FREAK
a tiszteletnek is változó a tárgya

én sosem találkoztam Kennedyvel, semmit nem jelent számomra, csak egy név a történelemkönyvbõl (és be ne meséld nekem, hogy neked bármit jelent, mert te sem éltél vele egy idõben, egy helyen), ellenben a tudományt igenis tisztelem annyira, hogy felülemelkedjek az ilyen kicsit szintetikus emberi érzelmeken

Riszpekk

hykao
aham...és vajon csak a megölt amerikaiaknak van gyermekük? egyéb nemzetek játékokban megölendõ valós történelmi alakok gyermekei esetében ez nem jelent neked problémát???
Kandurex
Érzékeny? Nem. Tisztelet? Becsület? Homályos fogalmak...

FREAK
mert ez aztán sokkal keményebb, mint naponta látni a tévében, ahogy szétpukkan a feje.... AZ IGAZI, ez meg csak reprodukció, nem ezen kéne kiakadni, érzékeny lelkû barátaim!

Riszpekk

Kandurex
Tényleg faintos, egy nap meg arra ébredesz, hogy apád halálát lehet 15dollár +áfáért újra lejátszani, esetleg másként megölni, természetesen csak most, csak önnöknek alapon

ezt irogatom már egy ideje de eddig még senki nem fogta fel a nagy elégedetlenkedõk közül ... 😛PP

FREAK
"Ezrek siratták, erre most virtuálisan is átélhetjük. Mert ha jól értelmeztem, mi lehetünk a gyilkosok, vagy mi!?"

Nem tudom, te gyilkosnak éreznéd magad? Kennedy halott, neked még csak fegyvert sem kell fognod, egyszerûen virtuális körülmények között átélheted a történteket. Az meg, hogy valakit ezrek siratnak, azt is jelenti, hogy valahol másutt ezrek ünnepelnek, az aradi történet is csak a magyaroknak szomorú, nem olyan messze tõlünk más a közvélemény. Ezt kéne felfogni végre, és félretenni ezt az álszent kamu szöveget.

Riszpekk

nah ez emg a másik fele... <#eljen><#eljen><#eljen>

tomsolo
miért flémeltek? Kit érdekel mit gondoltok errõl?

Akinek nem tetszik - vagy nem ért egyet vele - ne próbálja ki.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sephi
Ja akkor csinajuk meg a O.J. Simpson -os dolgot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

az meg hogy ki mivel védekezett hagyuk már, semmi értelme, attól még hogy a védekezés gyenge nem degradálja le a gamet..., mondom a 2.vh-s játékok kapcsán meg jogosan lehetnének a neonácik felháborodva mert ott meg az õ "jóizlésüket" sérti nem is egyjáték, pont ugyanaz a tészta...
meg pl a még készilõ 1848-as game kapcsán simán felháborodhatnának az osztráékok hogy mindenféle gonosz volt lázadót támogató játékokat találnak ki...
birom az iylen egysikú embereket akik csak egy nézõpontból tudják látni a dolgot...

és? a zsidoknak vagy muzulmánoknak semmi problémája nem lenne vele...,a zsidok mia napig azt tartják hogy jézus csak egy bünözõ volt, errõl ennyit..., kurvára birom az iylen mûfelháborodás stilusu dolgokat...
amugy igazatokvan, sokkal jobb lenne ha mindent cenzuráznának semi nem jöhetne ki a dörmögö dömötör-ön kivül...

amúgy kiadni egy játékot, ami összesen egy darab, fix-helyzetbõl elkövetett sniperkodásból áll... hát ügyes.
és jó kis sajtóvisszhangot (ingyen-reklámot) kapott... a HL2 mellett mostanában csak ez a játék számított hírnek a mainstream médiában. ügyes, nagyon ügyes.

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

izléstelen ez az egész játék
az igazgató védekezése meg szánalmas, nyilvánvaló hogy nem bizonyítási okból csináltak egy JÁTÉKOT belõle - ha a téveszmék eloszlatása lett volna a céljuk, kiadnak egy ismeretterjesztõ CDt, amire összegyüjtenek minden korabeli anyagot (videófelvételek, fényképek, tanuk beszámolói, ujságcikkek, kormányjelentések stb.)

Ez az egész a pénzrõl szól, és gondolom nagyon bejön nekik 😞
szomorú

(ja, és visszautasítom, hogy egy történelmi személy megölésén felháborodás amerikanizmus lenne - ugyanigy felháborodnék a svéd külügyminiszter, Anna Lind megkéselésének feldolgozásán)

formatuq
lol

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

"Az igazgató elmondása szerint a játék bebizonyítja, hogy egy magányos elkövetõ gyilkolta meg az elnököt, és nem volt semmiféle összeesküvés."

Pff.. hat igen, ez aztan sokmindent bebizonyit..

Alig varom a fejlesztok kovetkezo "szimulaciojat", minimum egy Charles Whitmannel a foszerepben. Legalabb ennyit ott is lehetne bizonyitani. Loalz.

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

Esrohnoil
hykao-nak igaza volt... még mindig nem látjátok mi a lényeg.
Jézus esetében nem volt kétséges ki és miért követte el a dolgot.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sephi
Ekkora baromsagot en meg eletemben nem halottam!!!!!

Eskuszom en teljesenfel vagyok haborodva!!! Mekkora baromsag!!!

Holnap , holnaputan ezek kepesek olyan jatekot kiadni ahol Jezust kell vegig korbacsolni es majd a karesztre fesziteni?!?!?

FASZOM KIVAN EKKORA BUNKOKKAL!!!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hykao
Ehh, menjél inkább aludni má'... 😊)
Hogy jön ez ide?

Én arról beszéltem, hogy a témával való viccelõdést nemkívánatosnak találom...é'ted?
Esrohnoil
"Értsd már meg, hogy itt nem történelem ismertetésrõl, hanem sokkal inkább egy összeesküvés elmélet szertefoszlatására irányuló kisérletrõl van szó!"
Tul. képp. te sem ítélted el. <#ravasz1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hykao
Ne rosszmájúskodjál ennyire! Ez mégse a gumi... 😊
Esrohnoil
Vagy legyen egy Jimmy Reloaded?

Esrohnoil
Bush Reloaded mikor fog megjelenni?
Már nagyon várom.

jah, 2.vh-ért kinek kéne tejelni? a neonáciknak? elvégre az õ õseiket ebrudalták ki a hatalomból... 😄DDDD

hykao
Hát szép lenne, ha már a történelmi eseményekrõl is jogokat kéne szerezni... 😊
Szal nem kellett semmilyen jogokat szerezniük...
BBird
"begyûrûzött amerikanizmus"??? Amerika hol van? Ha nem a szomszédban, mit érdekeljen engem? :-D Van elég gond itt is. ;-)
BBird
Az is más volt, amikor a homokos szerzetest vágtam lapáttal arcon a Postal 2-ben... :-))) Az megérdemelte. De az sem egy valós történet, valós személy, stb.
Nem érint érzékenyen a Kennedy téma, csak a tv mûsorokból láttam a felvételeket, meg a nyomozásokat, stb. És tényleg van benne valami érdekes, hogy átélni virtuálisan azt, amit nem lehet... mert már a múlt. Mégis valahogy nehezebben tudom elfogadni, mint a szándékosan szórakoztatásra fejlesztett tömeghenteket pl.
Bár az még mindig jobban kiborított, amikor pár németjuhászt kellett leszedni a Mohaa-ban. Azokat jobban szeretem, mint az embereket. :-)
Najó, téma lezárva, mert felesleges vitamûsort kreáltam. Ez van, ezt szeressétek!
Már csupán azt nem értem, hogy tudtak jogokat szerezni ehhez a családtól!? Vagy itt is a pénz engedett? Mert azt kötve hiszem, hogy bárki is örülne, ha vmelyik családtagját változatosabbnál változatosabb módokon ki lehetne iktatni játékokban, fõleg ha már elhunyt.
Ígérem befejeztem! :-))
hykao
Értsd már meg, hogy itt nem történelem ismertetésrõl, hanem sokkal inkább egy összeesküvés elmélet szertefoszlatására irányuló kisérletrõl van szó!
Másrészt mesélje már el nekem valaki, hogy mi a lószarért érinti olyan érzékenyen ez a Kennedy téma? Ez is része a begyûrûzött amerikanizmusnak, vagy mi? 😊

Ok, a Doom-ot meg a hasonló csacskaságokat hagyjuk, de mellesleg a többi történelmen alapuló stratégiai vagy éppen hent játékok érdekes módon nem váltanak ki ekkora felháborodást, pedig ott egész tömegeket mészárlunk le, lángszórótól a tankig, elefántoktól a kardig, dárdáig...a gyilkoló eszközök széles arzenálját alkalmazva játszva újra a történelmet...
hogy ez történelem meg hasonlo tényleg csak reklám szöveg, me ga tiszteles is, de attól még maga a game érdekes szvsz... és nem azért mert jó rajta csámcsogni, hanem mert jó "ujra átálni" ilyen oylan formában, erre ugye példa bármelyik történelmi game is..., és ált egyik se azért készült hogy történelmet oktasson..., ez is ugyanaz a kategória csak kcisit más témából..., ennyi...

BBird
Mondom, nekem mind1. De ha történelmet akarnék tanulni, nem így tenném. Van arra sok szép könyv és szerencsére fogható a sok reality show mellett spektrum, national, disco, stb stb. :-)
Nem lázadok, megértem hogy kell ilyen is, de nekem ne azzal jöjjön a "kolléga", hogy bezzeg a tömeghent Doom-ban... Azért ég és föld. :-)
Meg persze nézõpont kérdése, hiszen ez csak játék. Annak gond csak, aki késõbb símaszkban beszalad az "isibe" Ak-val durrogtatni. :-) Bár ez is egy másik történet.
BBird
És ebben én spec nem azt látom, hogy Kennedy tiszteletére csinálták, meg azért, mert nagy rajongói voltak... pénzpénzpénz. A gusztustalan dolgokon tudunk csámcsogni a leginkább. És ezt tudták, és megcsinálták. Kíváncsi lennék a Kennedy család véleményére, már akik még élnek, mert eléggé "átok" ül a famílián. :-)
és tényleg az lenne..., nem értem mit kell iyleneken problémázni..., van akinke bejön van akinek nem, ennyi, akinek nem teccik ne jáccon vele...,
az arados gameert meg pl a románok meg az osztrákok tuti rajonganának 😄D

hykao
#13 ...az aradi eseményeket senki nem vitatja...
BBird
Igen, tisztában vagyok vele, hogy itt csak egy híres személyiseget kell lepuffantani, s nem egy kitalált szörnyet, vagy katonákat, stb... Tényleg nincs különbség!
Ezrek siratták, erre most virtuálisan is átélhetjük. Mert ha jól értelmeztem, mi lehetünk a gyilkosok, vagy mi!?
Különösebben nem érdekel, nem akarom megfejteni, hogy melyik a betegesebb: a játékos, vagy a játék fejlesztõje. De azért szerintem akkor is van különbség egy történelmi esemény és egy kitalált világ között.
Nem voltam JFK rajongó, de a Discoveryn nem egyszer foglalkoztak a témával, és nem igazán értem, hogy miért kell ezt egy szórakoztató iparba tenni?
Az is tény, hogy egyedi a játék, de akkor rengeteg ilyen mûvet csinálhatnánk, mondom... csináljunk olyat, hogy kivégezhetünk pár régi történelmi személyiséget, Aradon. Milyen hú de király lenne! Legalább nem több ezer katonát lõnénk le, csak néhány emberkét. Ez a jó buli! :-))
Serpa
a fullban végig kell csinálni azt, ami akkor történt ? (vagyis amit feltételeznek)

hát demoként az, amugy akár még értelme is lehetne 😄D

Serpa
tré ?!
😊

nforce forumon sincs még hir crackrõl..., kár mert ez igy elég tré demoként :/

hykao
1.55-kor kezdõdik, szal tuti nem fogom megvárni..
hykao
meg, de szerintem bealszom...
Serpa
majd megírod, ha megnézed ?