JFK Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ugyan olyan szörnyöség ölni a német katonákat mint egy amerikai elnököt..., nekik is volt családjuk, a háborúhoz sok közük nem volt kezükbenyomtak egy puskát azt go..., most akkor ez nem borzasztó hogy mégis õket ölöd az összes gameban???
bár gondolom te dsohase jáccotál semmijen oylan játékkal akiben bárkit is bántani kellet volna, oks...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
#65 Szerintem csak kötöd az ebet.
de persze ez már senkit nem érdekel, grat a tiszteletedhez és a becsületedhez...
én sosem találkoztam Kennedyvel, semmit nem jelent számomra, csak egy név a történelemkönyvbõl (és be ne meséld nekem, hogy neked bármit jelent, mert te sem éltél vele egy idõben, egy helyen), ellenben a tudományt igenis tisztelem annyira, hogy felülemelkedjek az ilyen kicsit szintetikus emberi érzelmeken
Riszpekk
Riszpekk
Nem tudom, te gyilkosnak éreznéd magad? Kennedy halott, neked még csak fegyvert sem kell fognod, egyszerûen virtuális körülmények között átélheted a történteket. Az meg, hogy valakit ezrek siratnak, azt is jelenti, hogy valahol másutt ezrek ünnepelnek, az aradi történet is csak a magyaroknak szomorú, nem olyan messze tõlünk más a közvélemény. Ezt kéne felfogni végre, és félretenni ezt az álszent kamu szöveget.
Riszpekk
Akinek nem tetszik - vagy nem ért egyet vele - ne próbálja ki.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
meg pl a még készilõ 1848-as game kapcsán simán felháborodhatnának az osztráékok hogy mindenféle gonosz volt lázadót támogató játékokat találnak ki...
birom az iylen egysikú embereket akik csak egy nézõpontból tudják látni a dolgot...
amugy igazatokvan, sokkal jobb lenne ha mindent cenzuráznának semi nem jöhetne ki a dörmögö dömötör-ön kivül...
és jó kis sajtóvisszhangot (ingyen-reklámot) kapott... a HL2 mellett mostanában csak ez a játék számított hírnek a mainstream médiában. ügyes, nagyon ügyes.
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
az igazgató védekezése meg szánalmas, nyilvánvaló hogy nem bizonyítási okból csináltak egy JÁTÉKOT belõle - ha a téveszmék eloszlatása lett volna a céljuk, kiadnak egy ismeretterjesztõ CDt, amire összegyüjtenek minden korabeli anyagot (videófelvételek, fényképek, tanuk beszámolói, ujságcikkek, kormányjelentések stb.)
Ez az egész a pénzrõl szól, és gondolom nagyon bejön nekik 😞
szomorú
(ja, és visszautasítom, hogy egy történelmi személy megölésén felháborodás amerikanizmus lenne - ugyanigy felháborodnék a svéd külügyminiszter, Anna Lind megkéselésének feldolgozásán)
Pff.. hat igen, ez aztan sokmindent bebizonyit..
Alig varom a fejlesztok kovetkezo "szimulaciojat", minimum egy Charles Whitmannel a foszerepben. Legalabb ennyit ott is lehetne bizonyitani. Loalz.
\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"
Jézus esetében nem volt kétséges ki és miért követte el a dolgot.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Eskuszom en teljesenfel vagyok haborodva!!! Mekkora baromsag!!!
Holnap , holnaputan ezek kepesek olyan jatekot kiadni ahol Jezust kell vegig korbacsolni es majd a karesztre fesziteni?!?!?
FASZOM KIVAN EKKORA BUNKOKKAL!!!!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hogy jön ez ide?
Én arról beszéltem, hogy a témával való viccelõdést nemkívánatosnak találom...é'ted?
Tul. képp. te sem ítélted el. <#ravasz1>#ravasz1>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Már nagyon várom.
Szal nem kellett semmilyen jogokat szerezniük...
Nem érint érzékenyen a Kennedy téma, csak a tv mûsorokból láttam a felvételeket, meg a nyomozásokat, stb. És tényleg van benne valami érdekes, hogy átélni virtuálisan azt, amit nem lehet... mert már a múlt. Mégis valahogy nehezebben tudom elfogadni, mint a szándékosan szórakoztatásra fejlesztett tömeghenteket pl.
Bár az még mindig jobban kiborított, amikor pár németjuhászt kellett leszedni a Mohaa-ban. Azokat jobban szeretem, mint az embereket. :-)
Najó, téma lezárva, mert felesleges vitamûsort kreáltam. Ez van, ezt szeressétek!
Már csupán azt nem értem, hogy tudtak jogokat szerezni ehhez a családtól!? Vagy itt is a pénz engedett? Mert azt kötve hiszem, hogy bárki is örülne, ha vmelyik családtagját változatosabbnál változatosabb módokon ki lehetne iktatni játékokban, fõleg ha már elhunyt.
Ígérem befejeztem! :-))
Másrészt mesélje már el nekem valaki, hogy mi a lószarért érinti olyan érzékenyen ez a Kennedy téma? Ez is része a begyûrûzött amerikanizmusnak, vagy mi? 😊
Ok, a Doom-ot meg a hasonló csacskaságokat hagyjuk, de mellesleg a többi történelmen alapuló stratégiai vagy éppen hent játékok érdekes módon nem váltanak ki ekkora felháborodást, pedig ott egész tömegeket mészárlunk le, lángszórótól a tankig, elefántoktól a kardig, dárdáig...a gyilkoló eszközök széles arzenálját alkalmazva játszva újra a történelmet...
Nem lázadok, megértem hogy kell ilyen is, de nekem ne azzal jöjjön a "kolléga", hogy bezzeg a tömeghent Doom-ban... Azért ég és föld. :-)
Meg persze nézõpont kérdése, hiszen ez csak játék. Annak gond csak, aki késõbb símaszkban beszalad az "isibe" Ak-val durrogtatni. :-) Bár ez is egy másik történet.
az arados gameert meg pl a románok meg az osztrákok tuti rajonganának 😄D
Ezrek siratták, erre most virtuálisan is átélhetjük. Mert ha jól értelmeztem, mi lehetünk a gyilkosok, vagy mi!?
Különösebben nem érdekel, nem akarom megfejteni, hogy melyik a betegesebb: a játékos, vagy a játék fejlesztõje. De azért szerintem akkor is van különbség egy történelmi esemény és egy kitalált világ között.
Nem voltam JFK rajongó, de a Discoveryn nem egyszer foglalkoztak a témával, és nem igazán értem, hogy miért kell ezt egy szórakoztató iparba tenni?
Az is tény, hogy egyedi a játék, de akkor rengeteg ilyen mûvet csinálhatnánk, mondom... csináljunk olyat, hogy kivégezhetünk pár régi történelmi személyiséget, Aradon. Milyen hú de király lenne! Legalább nem több ezer katonát lõnénk le, csak néhány emberkét. Ez a jó buli! :-))