173
játék a \'63-as J.F.Kennedy meggyilkolásáról...érdekes megközelítésben...
-
#133 nálam ugyanez van -
antijedi #132 szvsz nem rossz csak nekem a replay után ha tovább akarok menni kifagy, másnál is csinálja? -
davos80 #131 Letöltöttem a teljest, volt hozzá pár kép
erős idegzetűeknek! -
Since #130 elég lol játék és ezért elkérnek pénzt :) beszarás :) -
#129 No ha valakinek kell még a fullra peccselő fájlocska, akkor: KATT IDE ...má' meguntam a levelezgetést (kb. a 18. után...) -
antijedi #128 oks, hálám örökké kergetni fog, csak aztán gyorsan fussál :)) -
#127 olvasva, válaszolva. -
antijedi #126 énis küldtem :) -
Since #125 Küldtem privit olvasd el... -
#124 a link jó csak eddig élt :D -
#123 Akit érdekel a full, dobjon egy privit. -
HJ #122 valami nem stimmel a linkkel! -
#121 ;D -
HJ #120 kis türelem... -
#119 Pass: grassyknoll -
#118 Azt nem tudnátok megmondani, hogy hogyan lehetne kipróbálni fullban a játékot? Sajnos nem áll módomban átutalni a pénzt. :( -
#117 Persze persze :DDD
Marha nagy zavarban erzem magam mit ne mondjak :DDD -
#116 Ezt hívják a zavarban lévő ember kényszeredett, erőltetett röhögésének...tudod, amikor túl nagy...oktalanul... -
#115 HAhahahahahahah :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
antijedi #114 :DDDD
és ott apont :PP -
#113 Na ez után a hozzászólás után kicsit hiteltelennek tűnik amikor kioktatsz másokat (akár pisiseket is...), szal én nem a te másik topikban tanúsított stílusodban (bár több okom lenne rá...), de azt mondom: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna... -
#112 Most lehet kicsit off... de olyan jatek nem lesz ahol a Dr. Uwe Boll-t kell leloni? Mert azt kerem mar bisztosan tamogatnam. -
#111 törés nincs még ? -
#110 tegnap a tvben, mutatták ahogy az agyába megy a golyó.
vagyis mutatták belülről a fejét. -
#109 Mert ha ez tényleg így van, akkor ennek az effektnek mi köze a bebizonyításhoz, hogy ez összesküvés-e vagy sem!? :-) -
#108 Inkább azt mondjátok meg, hogy tényleg keresztülmegy a golyó a testén úgy, hogy mindent mutat? A belső szerveket, stb? :-) -
#107 Ja. Végre egy demokratáról nem csak a párt nov.2-i szopása miatt beszélnek ...
Amúgy hányszor lőttem le Manfred Von Richthofent a Dynamix Red Baron című produkciójában úgy 10 (?) éve? Ez sem több annál! Itt nem többszázezer ember halála között volt egy virtuális shot, ami kiontotta Jürgen Buchard életét, hanem egy volt a kevés igazán híres shot közül, ami után holtan maradt egy elnök.
Ez olyan, mint amikor filmen megcsinálták Lincoln megölését, Patton megölését, stb. Nem hinném, hogy a gyilkost játszó színészek bármi féle lelkiismeretfurdalást éreztek volna azért, hogy "megölték" Lincolnt vagy Kennedyt. Ráadásul itt egy előre beprogramozott valamire lősz, egy virtuális valamiben. -
#106 RTL=rettekklub
(én is itt tanultam :P) -
#105 gondolom RTL Klubra gondolt... -
#104 Milyen retekklub? -
antijedi #103 ott a pont :)
engem is csak ez a "ballisztikai elemzés"-es dologok miatt érdekel :) -
#102 A nagy vita után elmondom én is a véleményemet: Nem érdekel. Ez csak egy jelentéktelen vitakeltő dolog a világaban, amire holnap már nem is fognak emélekzni az emberek. Ennyi.
[utólag hozzátenném, hogy én ugyanolyan hidegvérrel lőném szét a fejét Kennedynek, mint bárki másét(virtuálisan!!!!). Nem ismertem, nem is tudom sajnálni, akrámilyen bunkón is hangzik] -
antijedi #101 jah az nekem is jóljönne :) -
#100 Mer kéne... -
#99 Krekk még nincs hozzá? -
#98 gondolom megy majd ez fókuszban is, vagy valami, nem? :-) Mert a híradóról lecsusztam... -
Pontius #97 TV2!!!!!!!!! -
#96 Hű,de szagattot a retekklubbos faszi gépén :F -
#95 Ja,pl.ÉN :) -
#94 De abban a háborúban nem név szerint említik...
de mondom, nekem mind1. Lőjjük a népet, atomot nekik! Hülye mind! :-D