JFK Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Akit érdekel a full, dobjon egy privit.
valami nem stimmel a linkkel!

tomsolo
;D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

kis türelem...

tomsolo

Törölt felhasználó
Azt nem tudnátok megmondani, hogy hogyan lehetne kipróbálni fullban a játékot? Sajnos nem áll módomban átutalni a pénzt. 😞
Sephi
Persze persze 😄DD

Marha nagy zavarban erzem magam mit ne mondjak 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hykao
Ezt hívják a zavarban lévõ ember kényszeredett, erõltetett röhögésének...tudod, amikor túl nagy...oktalanul...
Sephi
HAhahahahahahah 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

😄DDD
és ott apont 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
Na ez után a hozzászólás után kicsit hiteltelennek tûnik amikor kioktatsz másokat (akár pisiseket is...), szal én nem a te másik topikban tanúsított stílusodban (bár több okom lenne rá...), de azt mondom: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...
Sephi
Most lehet kicsit off... de olyan jatek nem lesz ahol a Dr. Uwe Boll-t kell leloni? Mert azt kerem mar bisztosan tamogatnam.

Serpa
törés nincs még ?

Serpa
tegnap a tvben, mutatták ahogy az agyába megy a golyó.
vagyis mutatták belülrõl a fejét.

BBird
Mert ha ez tényleg így van, akkor ennek az effektnek mi köze a bebizonyításhoz, hogy ez összesküvés-e vagy sem!? :-)
BBird
Inkább azt mondjátok meg, hogy tényleg keresztülmegy a golyó a testén úgy, hogy mindent mutat? A belsõ szerveket, stb? :-)
AnuluWork
Ja. Végre egy demokratáról nem csak a párt nov.2-i szopása miatt beszélnek ...<#nyes>

Amúgy hányszor lõttem le Manfred Von Richthofent a Dynamix Red Baron címû produkciójában úgy 10 (?) éve? Ez sem több annál! Itt nem többszázezer ember halála között volt egy virtuális shot, ami kiontotta Jürgen Buchard életét, hanem egy volt a kevés igazán híres shot közül, ami után holtan maradt egy elnök.

Ez olyan, mint amikor filmen megcsinálták Lincoln megölését, Patton megölését, stb. Nem hinném, hogy a gyilkost játszó színészek bármi féle lelkiismeretfurdalást éreztek volna azért, hogy "megölték" Lincolnt vagy Kennedyt. Ráadásul itt egy elõre beprogramozott valamire lõsz, egy virtuális valamiben.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Glpetyus
RTL=rettekklub
(én is itt tanultam 😛)

hykao
gondolom RTL Klubra gondolt...
Csuhai G
Milyen retekklub?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ott a pont 😊
engem is csak ez a "ballisztikai elemzés"-es dologok miatt érdekel 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Factor_007
A nagy vita után elmondom én is a véleményemet: Nem érdekel. Ez csak egy jelentéktelen vitakeltõ dolog a világaban, amire holnap már nem is fognak emélekzni az emberek. Ennyi.

jah az nekem is jóljönne 😊

Bandee1987
Mer kéne...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Krekk még nincs hozzá?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BBird
gondolom megy majd ez fókuszban is, vagy valami, nem? :-) Mert a híradóról lecsusztam...
TV2!!!!!!!!!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Glpetyus
Hû,de szagattot a retekklubbos faszi gépén :F

Glpetyus
Ja,pl.ÉN 😊

BBird
De abban a háborúban nem név szerint említik...
de mondom, nekem mind1. Lõjjük a népet, atomot nekik! Hülye mind! :-D
Glpetyus
LOL!
Errõl is lesz szó a Hiradóban...az RTL-en...

mellesleg volt mostsnában egy game ahol msotani eseményeket lehetett "lejátszani" (asszem a kuma war vagy valami hasonlo nevû de nem biztos)
ott pl elvileg van/lesz oylan mission is hozzá ahol szaddam-ot kell elfogni..., kérdem én szaddam casládját nem kéne sajnálni? nem kéne felháborodni miattuk is nem csak a mindenféle amcsi csodabogarakon?
pont ugyanez a aktegória , ott is nevesitve lemodellezve meg minden, és ugyan ugy lehetne rajta felháborodni...
ja hogy õk most a "vesztesek" vagyis a gonoszok igy mindenki fujjog rájuk és igy elfogadható? jah kérem ez aztán a szubjektivitás...
gratulálok megint a sok okosnak 😊

mellesleg nem tom miért kell ezt mindenképp játéknak felfogni...
és a befolyásolható kölyköket meg pont afelé befolyásolják hogy ne legyenek iylenek, iylen szempontbol ez kcisit kirivi..., ezért is van mindenki felháborodva... szal a befolyásolható kölyköket nem a game akarja befolyásolni hanem max akik anyira ellenzik...

2.vh-s katonáknak még bõven élhetnek közvetlen hozzátartozói...

BBird
Szóljon már rám valaki... :-)))
BBird
Mielõtt valaki rám mondaná, hogy fel vagyok háborodva, mert hogy bezzeg a Mohaa-val tudtam játszani: NEM! Megnézném én is a játékot, de nem hiszem, hogy úgy ülnék le elé, hogy na most kikapcsolódom egy kicsit...
Csak nem szeretem az ilyen dolgokat, hogy pénz reményében csinálnak valamit, amit majd nyálcsorgatva nyomnak a "befolyásolható" kölykök, és alig várják, hogy szétloccsanthassák az agyát annak a volt elnöknek. És tudták jól, hogy hatalmas felháborodás lesz, fõleg amerikában, és mint tudjuk... a negatív kritika, pletyka is pénz. Pl. a "szûz" Britney-story... tudtuk, hogy kamu, mégis errõl szólt minden újság, stb.
Természetesen ki kellett találni valami rossz szöveget: "Be bizonyítjuk, hogy ez nem összeesküvés", "tisztelegve",... Persze! :-D

És kijelentem: Örömmel csaptam le a fejét a sztrájkoló szülöknek akik azt kiabálták: "le az erõszakos játékokkal", a Postal 2-ben. Az legalább névtelen volt, és szándékosan a brutalitásra hajtott, hogy legyen ilyen is, szórakozás. Mert ezek játékok.

De ez más... ez történelem, ez egy személy, ez pénz. Ha jól emlékszem Cat mondta, hogy akkor inkább adtak volna ki egy ismeretterjesztõ CD-t, nem pedig egy játékot, ahol a golyó keresztül megy a koponyáján az elnöknek. Váóóó...
BBird
Nem történelemrõl beszéltem, családról! Elkerülte a figyelmed. Tudtommal család beleegyezése minimum kellett ehhez a programhoz. És most más ne jöjjön azzal, hogy Napóleon leszármozattjai, stb. Családról beszéltem, nem a 78. generációról. :-)
Rafaelo
Fikusz Kukisz nem is hadvezér volt hanem az apám te gecie!!!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

tomsolo
de nem kell ilyen tág szomáliai/náci/arab kategóriákra gondolni... pl vagy egy tonnányi stratégiai játék van amiben híres történelmi személyiségekkel (név szerint) kell "szimuláltan" (megõlni) csatázni (Rómaiaktól - Napoleónig- sõt a jelenig)...

egyébként a rohadt, perverz bünügyi rekonstruktorok (Helyszínelõk rulez) is képesek leutánozni, eljáccani egy adott szitut... persze ha az lenne a játék - mert már volt egy tonna ilyen is - hogy pl a hasfelmetszõ után kellet nyomozni - akinek szintén név szerint ismertük az áldozatait akkor mér nem ugatot fel ezekben az emberekben a lelkiismeret..

Rafaelo
érdekes amikor szétlövik a fejét akkor a felesége nem tünik valami megrendültnek az alatt a pár pillnat alatt lehet hogy benne van a keze?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

FREAK
mi lenne, ha (csak egy pillanatra) nem a játékot látnád a termékben, hanem a szimulációt?

és mi lenne ha (csak egy pillanatra) nem olyan szavakat ismételgetnél, amiket magas színvonalú regionális tévék esti mûsoraiban hallottál? mi a különbség John F. Kennedy elnök, Hans Schwarz német gyalogos vagy Fikusz Kukisz római hadvezér között??? mindet megöldheted nap mint nap különbözõ játékokban, ma egyik sem él, mindnek volt családja, sírtak utánuk, röhögtek rajtuk, és MEGÖLTÉK ÕKET

ha cseppnyi következetesség lenne az "elveidben", egész nap sírnál, hisz elég belenézni az újságokba, filmekbe

sok dokumentumfilmben CG animációkkal elevenítik fel egyes emberek, tömegek halálának körülményeit, és mindezt súlyos pénzekért adják el/vetítik, azzal semmi bajod???

Riszpekk

a szomáliaiakat biztos..., de fõ erkölcsös õnagysága csak az ismert amcsikra veri a nyálát 😄DD

hykao
1. elõször is bármily furcsa is pl. ez kibaszott nagy reklám a még élõ harmadik politikus testvérnek! (Edward Kennedy)
2. más játékokban nem csak arctalan megölendõ személyek vannak, hanem valós történelmi személyek is!!! ...és nem csak 2.vh-s, hanem közelmúlt beli is, pl: Black Hawk Down játék, stb. - ezeknek is tuti élnek rokonaik...de hát ugye kit érdekel pl. egy szomáliai?
ez emg a másik fele 😄DD

végre...
szvsz inkább te nem érted kurvára a dolgot...
neked arctalan senki a német katona de aki ott volt abban a csatában hasonlo helyzetben annak adott esetben nem...
ennyi erõvel a kisköljök meg nem ismeri a drága amcsi csodaelnököt , tehát neki arctalan akármi is a neve, akkor meg ki nem szarja le???
az iylen klassz egyoldalú nézöpont mint a tied igen dicséretre való..., az amcsik annak örülnének ha mindenki iylen lenne mint te az tuti, gratulálok...
amugy mgé egy példa: amikor valamelyik gameban hitlert vagy egyébb nagy német vezetõt kell megölni az milyen dolog? nem névtelen nem arctalan, ugyanaz az eset..., ja hogy te õt utálod kennedy-t meg nem? hát az csodás én emg kennedyre is szarhatok iylen erõvel mert ez innentõl elég szubjektiv dolog...
arra meg hogy a háború más mint egy gyilkoság csak kté dolgot:
1. akinek családtagja háborúban halt meg az ugyanúgy fáj neki mint ha meggyilkolták volna...
2. egy ember halála tragédia, millioké statisztika...
gratulálok az erkölcsi értékrendedhez..., igaz kicsit kifacsart de hát a tvgenerációba ezt nevelik bele...

tomsolo
sztem eddig sem érdekelt... simán csak flémeltél

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Elakarod adni a játékot? :/

tomsolo
szerintem meg te kötöd...

engem például mint szimuláció érdekel a dolog, láttam olvastam is egy csomót ról, hogy most egy "játékban" bele tudom magam érezni a különbözõ helyszínek virtuális bejárásaival az egészben, úgy érzem tágabb képet kapok a dologból, az hogy lehet benne lövöldözni meg pontot kapni érte nem különösebben érdekel, de az hogy anno mit látott - láthatott az elkövetõ azon a napon, az érdekel akárki is tette - talán ilyen szinten lehet értelme a pontozó dolognak hogy vajon milen esélye van annak a helyszínnek az igazsággal(az eddig megtudottakkal) szemben, ergo egy kisseb találati arányú helyszínen valószínûleg kevésbé lehet valószínû az elkövetés... szóval nem játék szinten (ala postal) hanem szimu szinten érdekel a dolog...

Kandurex
wom