177
Jack Slate visszatér
-
joe1980 #97 Total Overdose sokkal jobb ettöl a szartól.A punisher ezzel egyenlő. -
Még mindig nem működik?
Cracket sehol nem találok hozzá, még vírusos fake-et sem, de azt nem is bánom:) Szóval lesz valami vagy mehet a kukába? Most szedtem le, nem indult, és látom nem is fog, aztán meg kéne a hely is, lehet kipróbálom az 1-et, ez meg delete. Szóval megéri tartogatni, vagy mehet a levesbe? -
#95 Van már müködő verzió? -
nem müködik a crack és megsugom nem is ahoz a játékhoz valo
ne szed le -
fgm #93 És honnan lehet tölteni a Crack-et ?
-
Tökéletesen müxik,töltsétek bátran. Némi orosz tudás szükségeltetik hozzá, mert a felrakás után orosz nyelvű lessz a game. -
it láta -
Ezt hol láttad, én nem találom. -
Szerintem ez olyan mint a POP3 crack!
Ez se fog menni, meg az se ment:(
ÉS OROSZ!!!!! -
Nforce-on : Dead To Rights 2 - fixed EXE - RUSSIAN - OVERLOADED nemtudom hogy müködik-e majd aki rábukkan a crackre probálja ki. -
mikakamu #87 -
figyi elvileg csak ez az exe kell az elindításhoz..DC- n v kazaa-n v torrenten nincs fennt?
dtr2_setup.exe
1,155.3 MB
onnan tudom h ott kiírja és ezért kell fizetni , de én nem fogok! :) -
Sajna én nem tudok róla. Mondjuk én meg is venném, ha lehetne, de nem lehet csak ez a szar direct2driveos marhaság van, de hát nincs hitelkártyám így kilőve a dolog -
sziasztok!
még most sincs hozzá törés? -
Jó lenne az, de megvenni se lehet csak a szar direct2drive-ról letölteni, de ahhoz meg hitelkártya kell. -
Védelem eléggé huzos rajta de szerintem a game sem nagy eresztés. -
mi a szar ez a játék?????? vááááááááááááá mér azután olvastam ezt el miután letöltöttem
ez játék egyáltalán? ilyenről nem hallottam! RELOADÉK mindegyik játéka ment eddig! mi ez? -
az hagyján hogy nem indul de megvenni se lehet. -
na leszedtem az összes versio-t + torrentröl ,smswebröl .warezekröl ,de egyik se müködik!!!!!!!!!! :(((( Kérdezem hogy akkor most mi a FASZNAK teszik fel a Qrva jatekot ,ha nem indül el!!!!!!! -
cenci #78 akkor pont olyan "jól" jártál mint én!
hogy nehogy megint igy járjál:
THE.INCREDIBLES.RISE.OF.THE.UNDERMINER.CLONE-ADDICTION :
:LE NE SZEDD SEHONNAN MERT EL NEM INDULT MÉG SENKINEK!!! -
zsotesz #77 Azért mert előtte nem olvastam a fórumon, hogy ilyen. Amúgy is vagy egy hétig töltöttem a torrent-ről. -
cenci #76 minek szedted le?
én is leszedtem/csak akkor még nem irták itt 10-en hogy mia gáz-a/...hö-hö.. -
zsotesz #75 Most szedtem le a játékot és nekem is ez a gamespy-os hülyeség jön be. Az nfo fileban nem ír semmi regisztrálást. -
na szal ,el lehet vhogy inditani a game-t?
-
Curesz #73 basszameg amikor elindítom mindig ien gamespyos cucc jön be meg ienek -
az vmi vírus -
Curesz #71 a crackel elindul???mer épp most akarom letölteni, de ha nem megy senkinek akko inkább hagyom -
Ennyire odabaszna ez az SF3 + netes aktiváció? -
Bandy11 #69 el lehet valahogy indítani ezt a kacatot -
sagjoz #68 Jah lehet hogy valami anyg gányáéba nyúltam! Bocs fiúk de elvitt a hév azt hittem hogy ja de azt nem bocsi még egyzser is! -
valszeg vájrusz, és tuti fék....baz, addig nincsen crack, még az NFOrce-on nincs...ez így van, akárhogy erőlködnek, nem bírják úgysem rendesen elkerülni a netes aktivációt, SF 3.x -el megfűszerezve -
Kaslerka #66 Itt tényleg van, csak gondolom a maga 67kb-jával valami féreg. Nem? -
sagjoz #65 http://www.satanwarez.com/index.php
Itt van crack hozzá!
Keresőbe írd be hogy mit keresel és ott lesz a név mögött hogy crack:-) -
twargrey #64 Bazz nem lesz jó
most csak csinálják meg normálisan addig nyomom a quake4-et meg a feart
-
áh..nem is lesz...ez a netes megoldás + sf combo ellen nincsen gyógyír, ez van... -
#62 :( -
nincs -
#60 Van már müködőképes verzió? -
nemmegy semelyik verzió sem... -
ja, meg vki hesszelné nekem a wco.89.hu oldalt, hogy csak nekem nem működik, vagy tényleg vmi para van? tegnap regeltem megint, és rendesen húzhattam, ma meg semmi...