Dead to Rights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért mert elõtte nem olvastam a fórumon, hogy ilyen. Amúgy is vagy egy hétig töltöttem a torrent-rõl.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

minek szedted le?
én is leszedtem/csak akkor még nem irták itt 10-en hogy mia gáz-a/...hö-hö..
Most szedtem le a játékot és nekem is ez a gamespy-os hülyeség jön be. Az nfo fileban nem ír semmi regisztrálást.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ghost2
na szal ,el lehet vhogy inditani a game-t?

basszameg amikor elindítom mindig ien gamespyos cucc jön be meg ienek

Shep
az vmi vírus

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a crackel elindul???mer épp most akarom letölteni, de ha nem megy senkinek akko inkább hagyom

grebber
Ennyire odabaszna ez az SF3 + netes aktiváció?

Next PC upgrade: 2022

el lehet valahogy indítani ezt a kacatot
Jah lehet hogy valami anyg gányáéba nyúltam! Bocs fiúk de elvitt a hév azt hittem hogy ja de azt nem bocsi még egyzser is!
mucsácsó
valszeg vájrusz, és tuti fék....baz, addig nincsen crack, még az NFOrce-on nincs...ez így van, akárhogy erõlködnek, nem bírják úgysem rendesen elkerülni a netes aktivációt, SF 3.x -el megfûszerezve
Itt tényleg van, csak gondolom a maga 67kb-jával valami féreg. Nem?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

http://www.satanwarez.com/index.php

Itt van crack hozzá!
Keresõbe írd be hogy mit keresel és ott lesz a név mögött hogy crack:-)
Bazz nem lesz jó
most csak csinálják meg normálisan addig nyomom a quake4-et meg a feart

mucsácsó
áh..nem is lesz...ez a netes megoldás + sf combo ellen nincsen gyógyír, ez van...<#szomoru1>
Törölt felhasználó
:(
Istencsászár
nincs

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Törölt felhasználó
Van már müködõképes verzió?
Istencsászár
nemmegy semelyik verzió sem...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gfreak
ja, meg vki hesszelné nekem a wco.89.hu oldalt, hogy csak nekem nem mûködik, vagy tényleg vmi para van? tegnap regeltem megint, és rendesen húzhattam, ma meg semmi...

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
Most már tényleg feladom..mit lehet tenni ez ellen a StarForce cucc ellen? Ha telepítés után starforce cleanert vagy sfdrv removalt használok, a gém azonnal telepíteni akarja a védelmi meghajtót, és az istennek sem mûködik! Nincs semmi megoldás?

gfreak
nam akarnak mûködni vmiért a kik*rt javascriptek, szal köszi Dögg!!!! :D

gfreak
Én is rajta vagyok...Bruce Campbell :D Nem tod hogy honnan tudnám lehúzni a teljes sorozatot? Amúgy az elõs evil dead pc gáma sajnos szar volt sztem...irányíthatatlan

Törölt felhasználó
Szerintem meg.De nekem az Evil dead a kedvenc filmem!
gfreak
Abszolút korrektség: most húzom a GT Legends nevû cuccot, és alapból mellékelték az arcok a release-hez a starforce irtó cuccokat (starforce nightmare, ill. egy hasonló amd64-hez..) zsííír :D

gfreak
Hmmm...akkor megpróbálom mountolni...ja, megéri? :)

Törölt felhasználó
Az Evil dead-et én is játszottam,és nem kell kiírni az elsõ cd-t.Elég ha mountolva van.
Nincs még crack. Ami eMulen / torrenten van, az fake!

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

gfreak
ja, kérdés: lehúztam egy pár cuccot(Bet On Soldier, TrackMania Sunrise, EvilDead Regeneration, etc) és az iso 1.es cdt ki kell vésni alcohollal vagy blindwrite-tal, 4x, stb, stb...nos én mindezt megteszem, és a prot system csakazértis sikítozik, és nem tok jáccani!
Örülnék egy kis segítségnek..megpróbáltam a StarFuckerrel is, de b*szik mûködni

gfreak
sírok basszus...nem hiszem el hogy játszhatatlan ez a cucc...én meg hülye fejjel ezért regeltem a wco-n....hogy majd mekkora lesz...fuck

Törölt felhasználó
Van már müködõképes verzió a neten?
grebber
Ami terjeng online crack az is fake?

Nah van vmi hir?
mucsácsó
nah, beszéltem wanadooval, az a NUKE verzsön, véletlen lett feltöltve!
drop
na wanado is feltete de szerintem a roszat mert abba se látom a crackot
tehût szar verzio van ot is fent

Istencsászár
aki leszedte a "jót" mutassa meg mer akkor leszedem énis:D addig nem

Az NForce-on még mindig NUKE !
mucsácsó
hát de én sem bakker! sem nforce-on sincsen!<#vigyor3><#szomoru1>
wedge31
Sehol nem látom torenten, aki tölti egy linket dobjon please.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Majd belinkelnéd az .exe-t? Hátha jó a "régi" verzióval. Privátban is lehet. Köszi!

Tényleg kijött :) Emlékszem 4-5 éve örültem, ha még azon a héten le tudtam szedni egy cuccot, mikor kirakták az isonews -ra. Ma meg már az a lamer, aki nem tud egy release-rõl azelõtt, hogy kitennék az nforce-ra <#vigyor3>

mucsácsó
okés, várjuk...<#worship><#vigyor3>
majd csinálok screenshotot

Istencsászár
nemhát...

mucsácsó
nem is adták ki, sztem õ a régi kula verzsönt tölti...<#idiota><#zavart2>
drop
nemtuom mert torenten se látom honana veszed hogy ujbol kiadták

grebber
És hol adták ki?

kiadták ujra a reloados változatot , töltöm , majd irom ha müxik

Törölt felhasználó
Kösz.majd akkor sûrûbben nézek be ide,hátha.
mucsácsó
nahát ezt mi sem tudjuk <#szomoru1><#zavart2>