Dead to Rights 2

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Oké.
Mikor várható crack hozzá?
az a crack egy trójai!ne töltsd le!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Törölt felhasználó
És ez a carck megoldja a netes regisztrálást?
sf nem gond már (sfcure) de arra a netes védelemre nincs semmi?azon a torrenten keringõ trójai víruson kívûl!!!

senkinek sem sikerûlt még elindítani?

mucsácsó
na, hát akkor errõl ne is beszéljünk.... no Protection mi? <#idiota><#idiota><#idiota>
hát...errõl ennyit, ezt sem törik akkor....<#szomoru1><#szomoru1>
fuck STARFORCE!!! <#mf3><#mf3><#mf3>
grebber
Kicsi öreg SF3 megfejelve netes védelemmel nem rossz kombináció :(

Next PC upgrade: 2022

<01:03:20 de.> StarForce 3.4.76.00 detected -> D:\Dead To Rights 2\dtr2.dll
<01:03:21 de.> Trymedia ActiveMARK detected -> D:\Dead To Rights 2\DTR2.exe
<01:03:21 de.> --- File(s) Scan Finished <3.22s> ---

Én nem tartom valószínúnek :(

ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB

drop
ja akkor sorry csak látam mondom hátha tudja valaki használni

Shep
Vajon ha ezt verziót leszedem, akkor a késõbbiekben elég lesz ha a megfelelõ cracket felteszem majd hozzá? Persze ha lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én letöltöttem, kipróbáltam, de semmi. Valami fake cucc lehet és a NOD32 szerint egy trójait hordoz magában.
drop
van hozá crack nem tudom miért nem teszik fel
it van

mucsácsó
amúgy kétlem hogy BiA-t törni tudják majd <#szomoru1><#szomoru1>
StarForce 3.6.x.x.x<#buck><#szomoru1><#szomoru1><#schmoll2>
nem sok esélyt adok rá<#szomoru2><#zavart2>
mucsácsó
hát énis, mondjuk hát én most X-men Legends 2-zöm, nameg Fahrenheitozom<#smile>
amúgy nézegettem videókat a gamerõl, nekem bejön, olyan Max Payne féleség szerintem<#smile><#hawaii>
csakhát kár hogy a csapat kérte hogy NUKE-olják, de szerintem majd ma, esetleg holnap tuti találnak valami megoldást erre a védelemre<#kacsint><#wink>
amúgy ennek a gamenek nagy lehet a gépigénye?
<#vigyor3><#vigyor3>
Harly18
Ha tudnád, hogy én hogy el vagyok maradva a játékokkal, akkor.........<#smile><#hamm>

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Shep
Hát most az egyik szemem sír a másik nevet, itt van ez a game is, az elsõ rész az egyik kedvencem, erre most nukeos, meg most olyan game dömping van, hogy vagy 10 gameel le vagyok maradva, meg még egy pár meg sincs, erre most is jön ez meg nemsokára a BIA is hát ki bírja ezt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Akkor nemsokára lesz megoldás mert az Earth 2160 is ilyen volt ha jóltudom.

drop
jaja mert netes aktiválás van álitolag

NUKED!

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

Seth
ja, a többirõl meg tudják, hogy szart sem érnek, ezért inkább nem költenek rá semmit. Amúgy a Namco neméppen kis kiadó, csak éppenséggel nem a pc-s frontot erõsítik

PSN ID.: Beegabor

grebber
Hát addig jó amig kis kiadok nem akarnak drága SF3-ra költeni :D

Seth
hát az infoban Protection: -
mégcsak crack sem kell

Csuhai G
Bocs, ha <#lama> vok, de mit értesz azon, hogy 0 védelem?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Seth
nulla védelem?????? ezt hogy hozták össze?? Mindenesetre örülök...

Csuhai G
2005-10-01 PC Game ISOs Dead To Rights 2 (c) Namco *DVD* RELOADED 27x50 MB

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hm, aszittem grebber vót.... :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Shep
hamarosan viszontláthatjuk kutyás hõsünket

Jack és Shadow visszatér Grant Citybe, hogy megmentsenek egy ártatlan leányzót. A Namco és a Bitmap Brothers Nézdahátam akciójátékában a Hong Kongi mozifilmekben látott akciójelenetek elevenednek meg. Shadowhoz jobban hozzáférhetünk. Brutális lefegyverzõ mozdulatok, villámgyors 360 fokban pörgõ harci engine és vad kézifegyver harcok várnak ránk. Megbámulhatjuk a drámai, bullet-time-szerû lassított kamerarendszert is. Shadow, a K-9 bajnok, segít nekünk a harcban és begyûjti ellenfeleink markából kihulló cuccokat. 13 új brutális lefegyverzõ mozdulattal most már összesen 25-re bõvült a tárház. Jack baseball ütõket, csõdarabokat machétéket és kardokat kaphat fel a pályákon. Minigun és vállra vehetõ rakétavetõk befigyelnek. Aknák és repeszgránátok tépik darabokra a gengsztereket, valamint gyújtólövedékes shotgun pirítja meg õket és teszi ezzel teljessé a pusztítás arzenálját.

forrás "hardwired"

← ElőzőOldal 4 / 4