Dead to Rights 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor várható crack hozzá?
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
hát...errõl ennyit, ezt sem törik akkor....<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
fuck STARFORCE!!! <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
<01:03:21 de.>01:03:21 de.> Trymedia ActiveMARK detected -> D:\Dead To Rights 2\DTR2.exe
<01:03:21 de.>01:03:21 de.> --- File(s) Scan Finished <3.22s>3.22s> ---
Én nem tartom valószínúnek :(
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
StarForce 3.6.x.x.x<#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#schmoll2>#schmoll2>
nem sok esélyt adok rá<#szomoru2>#szomoru2><#zavart2>#zavart2>
amúgy nézegettem videókat a gamerõl, nekem bejön, olyan Max Payne féleség szerintem<#smile>#smile><#hawaii>#hawaii>
csakhát kár hogy a csapat kérte hogy NUKE-olják, de szerintem majd ma, esetleg holnap tuti találnak valami megoldást erre a védelemre<#kacsint>#kacsint><#wink>#wink>
amúgy ennek a gamenek nagy lehet a gépigénye?
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
PSN ID.: Beegabor
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Jack és Shadow visszatér Grant Citybe, hogy megmentsenek egy ártatlan leányzót. A Namco és a Bitmap Brothers Nézdahátam akciójátékában a Hong Kongi mozifilmekben látott akciójelenetek elevenednek meg. Shadowhoz jobban hozzáférhetünk. Brutális lefegyverzõ mozdulatok, villámgyors 360 fokban pörgõ harci engine és vad kézifegyver harcok várnak ránk. Megbámulhatjuk a drámai, bullet-time-szerû lassított kamerarendszert is. Shadow, a K-9 bajnok, segít nekünk a harcban és begyûjti ellenfeleink markából kihulló cuccokat. 13 új brutális lefegyverzõ mozdulattal most már összesen 25-re bõvült a tárház. Jack baseball ütõket, csõdarabokat machétéket és kardokat kaphat fel a pályákon. Minigun és vállra vehetõ rakétavetõk befigyelnek. Aknák és repeszgránátok tépik darabokra a gengsztereket, valamint gyújtólövedékes shotgun pirítja meg õket és teszi ezzel teljessé a pusztítás arzenálját.
forrás "hardwired"