177
Jack Slate visszatér
-
#137 Kösz,akkor nem szedem :)
Nem is várható ebből normális release? -
#136 Mint az állat,de mezt már régóta tudni! :( -
#135 Magyar torrentoldal.
A "végtelen" nevű. -
Boroskóla #134 És ezt hol láttad ? -
#133 Dead To Rights 2-RELOADED
Ez kamu? -
hannibal01 #132 uuu figyelmetlen voltam kösz mindent -
#131 Édes szűzmária akkor kicsit nézzél lejebb az oldalon és láss csodát! -
hannibal01 #130 csak rákattintok a fixedre és nemcsinál semmit -
hannibal01 #129 vaze eddig énis eljutottam -
#128 Itt van remélem innen feltalálod magad! -
hannibal01 #127 hahóóóóóó -
hannibal01 #126 bejön az oldal de nemindul el semmijen letöltés és ijenek -
hannibal01 #125 hahóó -
hannibal01 #124 igen és itt mit csináljak?? mert bejön de nemcsinál semmit... -
#123 ITT VAN! -
hannibal01 #122 sőőt rákattintok és nem csinál semmit(nagyon fontos lenne télleg :((( -
hannibal01 #121 ott probáltam de bejön v alami más oldal amihhez semmi köze... probáld meg és ha sikerül linkeld ide plz -
#120 GAMECOPYWORLD.COM -
hannibal01 #119 és azaz orosz merre található? -
#118 Csak orosz.
Próba szerencse(GCW) -
hannibal01 #117 Van hozzá már valami crack vagy vagy patch vagy akármi amivel elindíthatom?? nagyon megköszönném mert nagyon tetszik a gém !!?!!?!! kösz -
Thanatos #116 google a barátod... -
Senpai #115 Sziasztok! Valaki el tudná nekem küldeni mailon vagy dobni egy linket ahonnan le tudom tölteni a "sfdrvpatch.exe"-t? (StarForce protection patch [Crack])
Előre is köszi aki segíteni tud nekem ebben.
Címem: [email protected] -
Boroskóla #114 És azt nemtudod véletlenül hogy az egér érzékenységet lehet e állítani és ha igen akkor hol,mert nekem még kellene rá tenni egy kicsitde a játék amúgy bejön elég jó pláne a verekedős részek. -
#113 A játék elég jó, akinek az első rész tetszett annak ez is fog, akinek nem annak nem. Megcsináltam az első pályasort, remélem elmentette :) -
#112 NA kipróbáltam működik, de orosz lett az egész, még a népek is oroszul pofáznak, elég gáz mert még a menüt sem értem :) -
#111 Na elvileg a crack, amivel megy, csak orosz lesz a menü.itt -
#110 nemtom mit erőlködtök! már kint van a gém vagy másfél éve de még senki sem tudta elindítani! vagy igen? -
#109 Valaki már mondja meg hogy lehet elindítani vagy crack!!!!! -
joe1980 #108 Megmondom az öszintét.Ha változatos lett volna nekem is tetszett volna. -
#107 Érdekes kérdés, mert nekem nagyon tetszik a Punisher :) -
joe1980 #106 A resident evil 2 tényleg jó.A silent hill 4 király,nekem ami tényleg változatos az a Dynasty warriors 4 Hyper (A DTR-tól is jobb).A 2 játékos módja tényleg king.Sokat játszom vele tesómmal.A the punishert ,hogy csináltad volna meg ha esetleg téged kértek volna fel rá? (tisztába vagyok vele,hogy ez nem ide tartozik) -
#105 Ja a splinterek is nagyon jók. -
#104 Tomb Raider, az új Princek, bár az első elég gyenge, de pl a második az nagyon jó, Resident Evil, Silent Hill, Dino Crisis. A legjobb a Resident 2. -
joe1980 #103 Tudnál nekem olyan TPS-t mondani ami (szerinted) változatos és tényleg jó? -
#102 Hát nekem az egyik kedvencem, pedig én is a változatos játékokat szeretem, de ez mégis megfogott, ezért is bánt, hogy nem lehet a 2. részt megvenni csak a direct2drive ról letölteni, de ahoz meg hitelkártya kell, az meg nekem nincs. -
joe1980 #101 Az elsö részével játszottam kedves Shep,de szerintem ez se lehet jobb se rosszabb annál.Ez is olyan semmitmondó gyilok.Sajnos ez a véleményem.Ne érts félre,semmi rossz szándék nincs bennem,csak tudod olyan játékokat szeretek ami változatos és jó.Nem akartam ezzel mondani semmi rosszat. -
joe1980 #100 Az elsö részével játszottam kedves Shep,de szerintem ez se lehet jobb se rosszabb annál. -
#99 szerintem ez a játék nem is létezik -
#98 Talán játszottál ezzel, hogy ilyenektet nyilatkozol?