Dead to Rights 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hahóóóóóó
bejön az oldal de nemindul el semmijen letöltés és ijenek
hahóó
igen és itt mit csináljak?? mert bejön de nemcsinál semmit...
gamerboy91
sõõt rákattintok és nem csinál semmit(nagyon fontos lenne télleg 😞((
ott probáltam de bejön v alami más oldal amihhez semmi köze... probáld meg és ha sikerül linkeld ide plz
gamerboy91
GAMECOPYWORLD.COM

és azaz orosz merre található?
gamerboy91
Csak orosz.
Próba szerencse(GCW)

Van hozzá már valami crack vagy vagy patch vagy akármi amivel elindíthatom?? nagyon megköszönném mert nagyon tetszik a gém !!?!!?!! kösz
google a barátod...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sziasztok! Valaki el tudná nekem küldeni mailon vagy dobni egy linket ahonnan le tudom tölteni a "sfdrvpatch.exe"-t? (StarForce protection patch )
Elõre is köszi aki segíteni tud nekem ebben.
Címem: [email protected]
És azt nemtudod véletlenül hogy az egér érzékenységet lehet e állítani és ha igen akkor hol,mert nekem még kellene rá tenni egy kicsitde a játék amúgy bejön elég jó pláne a verekedõs részek.<#eljen>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Shep
A játék elég jó, akinek az elsõ rész tetszett annak ez is fog, akinek nem annak nem. Megcsináltam az elsõ pályasort, remélem elmentette 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
NA kipróbáltam mûködik, de orosz lett az egész, még a népek is oroszul pofáznak, elég gáz mert még a menüt sem értem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na elvileg a crack, amivel megy, csak orosz lesz a menü.itt

Gerisone
nemtom mit erõlködtök! már kint van a gém vagy másfél éve de még senki sem tudta elindítani! vagy igen?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Bence94
Valaki már mondja meg hogy lehet elindítani vagy crack!!!!!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Megmondom az öszintét.Ha változatos lett volna nekem is tetszett volna.
Shep
Érdekes kérdés, mert nekem nagyon tetszik a Punisher 😊

A resident evil 2 tényleg jó.A silent hill 4 király,nekem ami tényleg változatos az a Dynasty warriors 4 Hyper (A DTR-tól is jobb).A 2 játékos módja tényleg king.Sokat játszom vele tesómmal.A the punishert ,hogy csináltad volna meg ha esetleg téged kértek volna fel rá? (tisztába vagyok vele,hogy ez nem ide tartozik)
Shep
Ja a splinterek is nagyon jók.

Shep
Tomb Raider, az új Princek, bár az elsõ elég gyenge, de pl a második az nagyon jó, Resident Evil, Silent Hill, Dino Crisis. A legjobb a Resident 2.

Tudnál nekem olyan TPS-t mondani ami (szerinted) változatos és tényleg jó?
Shep
Hát nekem az egyik kedvencem, pedig én is a változatos játékokat szeretem, de ez mégis megfogott, ezért is bánt, hogy nem lehet a 2. részt megvenni csak a direct2drive ról letölteni, de ahoz meg hitelkártya kell, az meg nekem nincs.

Az elsö részével játszottam kedves Shep,de szerintem ez se lehet jobb se rosszabb annál.Ez is olyan semmitmondó gyilok.Sajnos ez a véleményem.Ne érts félre,semmi rossz szándék nincs bennem,csak tudod olyan játékokat szeretek ami változatos és jó.Nem akartam ezzel mondani semmi rosszat.<#worship><#nevetes2>
Az elsö részével játszottam kedves Shep,de szerintem ez se lehet jobb se rosszabb annál.
Gerisone
szerintem ez a játék nem is létezik<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Shep
Talán játszottál ezzel, hogy ilyenektet nyilatkozol?

Total Overdose sokkal jobb ettöl a szartól.A punisher ezzel egyenlõ.<#vigyor0><#vigyor0><#nevetes1>
Waterhorse
Még mindig nem mûködik?
Cracket sehol nem találok hozzá, még vírusos fake-et sem, de azt nem is bánom😊 Szóval lesz valami vagy mehet a kukába? Most szedtem le, nem indult, és látom nem is fog, aztán meg kéne a hely is, lehet kipróbálom az 1-et, ez meg delete. Szóval megéri tartogatni, vagy mehet a levesbe?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Törölt felhasználó
Van már müködõ verzió?
drop
nem müködik a crack és megsugom nem is ahoz a játékhoz valo
ne szed le

És honnan lehet tölteni a Crack-et ?
Solid Snake
Tökéletesen müxik,töltsétek bátran. Némi orosz tudás szükségeltetik hozzá, mert a felrakás után orosz nyelvû lessz a game. <#nezze>
drop
Shep
Ezt hol láttad, én nem találom.

gamerman01
Szerintem ez olyan mint a POP3 crack!
Ez se fog menni, meg az se ment😞
ÉS OROSZ!!!!!

grebber
Nforce-on : Dead To Rights 2 - fixed EXE - RUSSIAN - OVERLOADED nemtudom hogy müködik-e majd aki rábukkan a crackre probálja ki.

Next PC upgrade: 2022

<#mf1><#mf1>
sonico
figyi elvileg csak ez az exe kell az elindításhoz..DC- n v kazaa-n v torrenten nincs fennt?

dtr2_setup.exe
1,155.3 MB

onnan tudom h ott kiírja és ezért kell fizetni , de én nem fogok! 😊

Shep
Sajna én nem tudok róla. Mondjuk én meg is venném, ha lehetne, de nem lehet csak ez a szar direct2driveos marhaság van, de hát nincs hitelkártyám így kilõve a dolog

sonico
sziasztok!

még most sincs hozzá törés?

Shep
Jó lenne az, de megvenni se lehet csak a szar direct2drive-ról letölteni, de ahhoz meg hitelkártya kell.

grebber
Védelem eléggé huzos rajta de szerintem a game sem nagy eresztés.

Next PC upgrade: 2022

Gerisone
mi a szar ez a játék?????? vááááááááááááá mér azután olvastam ezt el miután letöltöttem <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>
ez játék egyáltalán? ilyenrõl nem hallottam! RELOADÉK mindegyik játéka ment eddig! mi ez?

Shep
az hagyján hogy nem indul de megvenni se lehet.

ghost2
na leszedtem az összes versio-t + torrentröl ,smswebröl .warezekröl ,de egyik se müködik!!!!!!!!!! 😞((( Kérdezem hogy akkor most mi a FASZNAK teszik fel a Qrva jatekot ,ha nem indül el!!!!!!!

akkor pont olyan "jól" jártál mint én!
hogy nehogy megint igy járjál:
THE.INCREDIBLES.RISE.OF.THE.UNDERMINER.CLONE-ADDICTION :
:LE NE SZEDD SEHONNAN MERT EL NEM INDULT MÉG SENKINEK!!!