Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudjátok mit kell letölteni a Fifa07 Multiplayerhez?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
elõre is köszi a választ
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
lenne egy kérdésem.felakartom tenni a hl2 (eredeti) , persze tesom teszi fol és elobb a cs:s csinálja meg.én meg a hl2 csinálnám a steamrol letoltom meg minden deaztán kiirja akkor amikor belépek hogy PLATFORM ERROR: MODULE FAILED TO INTIALIZE miért??? mi lehet a probléa????
Egy kis segítségre lenne szükségem HL2 cheat terén.
Nos, az Options-ban meg van engedve a console, de mégsem tudom sehogysem elõrángatni a "~" gombbal.
(Már végignyomtam az összes bill.komb.-ot, de nem történik semmi. A parancsikonnal is próbálkoztam, meg parancssorral is / -console / eredmény= 0, zéró)
Ha tudja valaki a megoldást, plz írjon!!! Köszi!
bye
Köszönöm!
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Elgondolkoztatóóóóós??
Hagyjuk már a marketinget. A HL2 gondolkodtatós??? LOL LOL LOL LOL LOL.
google: half life done quick
na szegasztok.
A Farcry lazán veri úgy ahogy van...<#boxer>#boxer>
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
\"Never ever give up!\"
\"Never ever give up!\"
nem eredeti? lopj el egyet haverodtól, vagy törd fel a steamet(azt azért nem kell a dc++-al valahoyg lehet szerezni), vagy szerezz tröt verziót.
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Viszont a Far Cry nagyon komoly, és a HL2 is jó lett.
Let's learn english!
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"
mat_dxlevel "90"
Az utolsó sort csak akkor írd be, hogy ha minimum fx5600 vagy ati9500 kártyád van!
Naggyon zsír a játék, csak egy idõ után kiböki hogy : AI Disabled, oszt nem mukkan az ellen. A játék is csak úgy indult, ha kinyomtam a tûzfalat, aztán vissza. Kb feléig elmentem vele. Többször is csinálta,de új install oszt jó. Ha valaki tudja mijez az AI Disabled, írjon mán. Gagyi mindég újra nyomni.ATÖKÖMTELEVANVELE! Ja 768mb DDR
(266Mhz), Athlonxp2400+(266Mhz),gef5700/256Mb, oszt 1024*768 4xAA,2xAnti, text high, model med, shadow high.
tényleg hatalmas ész-combaine 😊 volt aki kitalálta...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
duron750, geforce2mx400, 1Gsdram, 640x480.
Persze hogy minden kijöjjön a shaderekbõl, ahoz nem árt egy mai gép 😉
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://www.sg.hu/kep/2004_11/hl2c01.jpg
..
http://www.sg.hu/kep/2004_11/hl2c22.jpg